GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Π. Τατούλης στο Press - gr...

.. Διαβάστε σε λίγο την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη - βόμβα! . Τι αποκαλύπτει! Ποιους καταγγέλει... Τι προβλέπει! . . Σε λίγο ΜΟΝΟ στο Press-g...

..
Διαβάστε
σε λίγο την
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ
συνέντευξη - βόμβα!
.
Τι αποκαλύπτει!
Ποιους καταγγέλει...
Τι προβλέπει!
. .
Σε λίγο ΜΟΝΟ
στο Press-gr...
---------------------------

10 σχόλια

  1. Και καλα.
    Αυτο το βλημα στεκει καλα??

    Εμενα δεν μου φαινεται και πολυ καλα στα μυαλα του..

    Ισως ναναι ιδεα μου..

    Αλλα το πιθανωτερο ειναι η αληθεια.
    Αμα τον βλεπω να μιλαει βλεπω οτι κατι δεν παει καλα με δαυτον..
    Εχει πολλες καμμενες φλατζες...
    Και χανει λαδια..

    Πειτε του αυτο παρακαλω..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Όποιος μπορεί πηδάει από το παράθυρο».

    Με τη φράση αυτή ο Ανδρέας Βγενόπουλος προδιέγραψε το ζοφερό μέλλον του ΟΤΕ, στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η συμφωνία εξαγοράς του από την Deutsche Telecom, την οποία χαρακτήρισε επισφαλή για το Δημόσιο και καταστροφική για τους μετόχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ -ΚΚΕ- ΣΥΝ- ΛΑΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ!


    --- Αισθάνομαι ότι μας κυβερνά μια συμμορία… (*ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) Αυτά είναι τα λόγια μιας ηλικιωμένης, που άκουσα σε κάποιο δελτίο ειδήσεων και μου προξένησαν μεγάλη λύπη, παρότι είναι κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά εδώ και παρά πολλά χρόνια… Τώρα αφού οι πρόστυχοι ψεύτες βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (με πρωταγωνιστή τον βρωμερό εβραίο φασίστα Κ. Σημίτη και τον ηλίθιο δήθεν συνταγματολόγο Ευάγγελο Βενιζέλο) ανέβασαν σε μιά νύχτα κυριολεκτικώς, τον βουλευτικό μισθό 300%, όπως και των επίορκων δικαστών για να μην τους ξεσκεπάσουν που είναι αντισυνταγματικώς εκλεγμένοι, με δικαιολογία την κατάργηση εργασίας του επαγγέλματος τους, τώρα την επαναφέρουν για να κλέψουν τον ελληνικό λαό και καταργούν το άρθρο για το ασυμβίβαστο ιδιωτικής εργασίας και βουλευτικής ιδιότητας! Ήθελα να ήξερα αν οι πρόστυχοι κλέφτες του ελληνικού λαού βουλευτές (ΠΑΣΟΚ -ΝΔ) θα κατεβάσουν και τον βουλευτικό μισθό κατά 300%, όσα έκλεψαν δηλαδή οι πρόστυχοι κλέφτες βουλευτές από τον Ελληνικό λαό! Όπως φαίνεται μόνον για αυτό έκαναν την αλλαγή στο Σύνταγμα οι τρισάθλιοι κλέφτες βουλευτές, όλων των κομμάτων ΠΑΣΟΚ -ΝΔ - ΚΚΕ- ΣΥΝ - ΛΑΟΣ, διότι από αυτά τα κόμματα θα ψηφιστεί, για να υπερβεί τους 180 βολεμένους τρισάθλιους πολιτικούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ- ΣΥΝ - ΛΑΟΣ, που χρειάζεται η αλλαγή του άρθρου! Κατόπιν μυστικής συμφωνίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ κάνει ότι δεν συμμετέσχει στην αλλαγή του συντάγματος, αλλά και δεν καταψηφίζει κατά αυτόν τον πρόστυχο τρόπο συνδιαλλαγής!http://www.angelfire.com/planet/kolokotronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ -ΚΚΕ- ΣΥΝ- ΛΑΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ!


    --- Αισθάνομαι ότι μας κυβερνά μια συμμορία… (*ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) Αυτά είναι τα λόγια μιας ηλικιωμένης, που άκουσα σε κάποιο δελτίο ειδήσεων και μου προξένησαν μεγάλη λύπη, παρότι είναι κάτι που επιβεβαιώνεται καθημερινά εδώ και παρά πολλά χρόνια… Τώρα αφού οι ψεύτες βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (με πρωταγωνιστή τον φασίστα Κ. Σημίτη και δήθεν συνταγματολόγο Ευάγγελο Βενιζέλο) ανέβασαν σε μιά νύχτα κυριολεκτικώς, τον βουλευτικό μισθό 300%, όπως και των επίορκων δικαστών για να μην τους ξεσκεπάσουν που είναι αντισυνταγματικώς εκλεγμένοι, με δικαιολογία την κατάργηση εργασίας του επαγγέλματος τους, τώρα την επαναφέρουν για να κλέψουν τον ελληνικό λαό και καταργούν το άρθρο για το ασυμβίβαστο ιδιωτικής εργασίας και βουλευτικής ιδιότητας! Ήθελα να ήξερα αν οι κλέφτες του ελληνικού λαού βουλευτές (ΠΑΣΟΚ -ΝΔ) θα κατεβάσουν και τον βουλευτικό μισθό κατά 300%, όσα (με νόμο τους) έκλεψαν δηλαδή οι κλέφτες βουλευτές από τον Ελληνικό λαό! Όπως φαίνεται μόνον για αυτό έκαναν την αλλαγή στο Σύνταγμα οι με νόμο κλέφτες βουλευτές, όλων των κομμάτων ΠΑΣΟΚ -ΝΔ - ΚΚΕ- ΣΥΝ - ΛΑΟΣ, διότι από αυτά τα κόμματα θα ψηφιστεί, για να υπερβεί τους 180 βολεμένους πολιτικούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ - ΚΚΕ- ΣΥΝ - ΛΑΟΣ, που χρειάζεται η αλλαγή του άρθρου! Κατόπιν μυστικής συμφωνίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ κάνει ότι δεν συμμετέσχει στην αλλαγή του συντάγματος, αλλά και δεν καταψηφίζει κατά αυτόν τον πρόστυχο τρόπο συνδιαλλαγής!http://www.angelfire.com/planet/kolokotronis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ψηφίστε ΝΔ.


    μπορεί να είναι μεν ανίκανη να διαχειριστεί οτιδήποτε σωστά αν πρόκειται για έντιμη και χρηστή διαχείριση, αλλά...

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΟΛΑ.

    Nea Dimokratia SA,
    Real Estate and Commodities broker Agency.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας κάνει πρώτα κανα χαρακίρι για την ιστορία με τον αρχαιολογικό χώρο στου Μακρυγιάννη και μετά ας μας πουλήσει τρέλλα ο Τατουλάκος.
    Όψιμα τον έπιασαν οι ευαισθησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. "τήδε κείμεθα ψηφίζοντες, τοις κείνων χρήμασι πειθόμενοι"


    πωλείται συνείδηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Παράδειγμα η συμφωνία του ΟΤΕ. Άλλος- η ΜΙG- πούλησε το πακέτο μετοχών. Και άλλος- η κυβέρνηση- εκχώρησε τη διοίκηση του Οργανισμού στην Ντόιτσε Τέλεκομ. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίστηκε στη Βουλή ως ο μόνος κερδισμένος. Το ερώτημα είναι τι κερδίζει ο Γιώργος Αλογοσκούφης που διαπραγματεύθηκε με τους Γερμανούς.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ είναι: στην καλύτερη περίπτωση, τίποτε. Ο υπουργός Οικονομίας μπορεί να περνάει νέο μήνα μέλιτος με τον Πρωθυπουργό. Και μπορεί να συναντήθηκε με το «χου ιζ χου» της παγκόσμιας οικονομίας- Πόλσον, Μπερνάνκι, Ζέλικ και Στρος-Καν- στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ. Μπορεί επίσης να αγόρασε χρόνο στις Βρυξέλλες, αφού το ντιλ του ΟΤΕ και τους Γερμανούς- κρίσιμους παράγοντες στα οικονομικά- ικανοποίησε και στην Κομισιόν άρεσε. Ωστόσο, έχει ένα πρόβλημα: την ελληνική κοινή γνώμη.
    Ο ΟΤΕ ΕΙΝΑΙ αυτό που λέμε «εθνικό σύμβολο». Οι λογαριασμοί τηλεφώνου αποτελούν στοιχείο της καθημερινότητας κάθε ελληνικού νοικοκυριού εδώ και δεκαετίες. Με την πώληση του ΟΤΕ στην Ντόιτσε Τέλεκομ, οι Γερμανοί μπαίνουν στα ελληνικά σπίτια. Ούτε ο Αλογοσκούφης ούτε η κυβέρνηση έχουν καταφέρει να εξηγήσουν πειστικά γιατί. Η ανάλυση της συμφωνίας είναι ένας κυκεώνας χρηματο-οικονομικών λεπτομερειών. Και ο «κουρεμένος» - κατά Σουφλιά- Βγενόπουλος δεν είναι ο καλύτερος διαφημιστής της. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ άνθρωπο- και πελάτη του ΟΤΕ- πουλάει κανείς την περιουσία του για δύο λόγους. Επειδή στριμώχθηκε ή για να βγάλει χρήματα. Έτσι περνάει στο συλλογικό υποσυνείδητο η εκποίηση του Οργανισμού. Είναι μια αντίληψη πολιτικά διαβρωτική. Ακόμη χειρότερα: το ντιλ έρχεται σε στιγμή που οι πολλοί έχουν καθηλωμένα εισοδήματα, δόσεις δανείων με τσιμπημένα επιτόκια και συναντούν κάθε μέρα όχι τον Μπερνάνκι ή τον Πόλσον στην Ουάσιγκτον, αλλά την ακρίβεια στα ράφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκληρή η κριτική στον Τατούλη, αλλά ας αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι είπε αυτές τις αλήθειες.

    Όσο για εκείνους που τον παρουσιάζουν εδώ σαν το χειρότερο πρόσωπο της πολιτικής ζωής, ας δουν πρώτα τον καταλληλότερο, τους διάφορους υπουργούς, τα παιδιά τους που έχουν θέσεις σε οργανισμούς κλπ, τα διάφορα κομματόσκυλα που κοιτάνε πως θα κρατήσουν την εξουσία για να κονομάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση