GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διπλή επιβεβαίωση του Press-gr!

. ...για τον Γ. Δρυμωνάκο και την ντόπα που βρέθηκε - η ίδια με τους 11 αρσιβασίστες. Τώρα αρχίζει το ...πάρτι! . . Διπλή επιβεβαίωση το...

.
...για τον Γ. Δρυμωνάκο και την ντόπα που βρέθηκε - η ίδια με τους 11 αρσιβασίστες. Τώρα αρχίζει το ...πάρτι!
. .
Διπλή επιβεβαίωση του Press-gr στο θέμα του ντόπινγκ.
Πρώτον, ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο αθλητής είναι ο Γιάννης Δρυμωνάκος.
Το είχαμε αποκαλύψει από τις 13 Μαΐου: Διαβάστε εδώ.
Δεύτερον, επιβεβαιώθηκε ότι η ουσία που βρέθηκε είναι η ίδια με εκείνη που βρέθηκε στους 11 αρσιβαρίστες. Το είχαμε αποκαλύψει κι αυτό την ίδια ημέρα: Διαβάστε το εδώ.
Αυτό κυρίως είναι που θα έχει αλυσιδωτές συνέπειες στο σκάνδαλο του ντόπινγκ...
-Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας με ανακοίνωση για το θέμα του κολυμβητή ο οποίος βρέθηκε «θετικός» σε έλεγχο ντόπινγκ έκανε γνωστό ότι πρόκειται για τον Γιάννη Δρυμωνάκο και πως η ουσία που βρέθηκε στο δείγμα είναι η μεθυλτριενολόνη, ενώ υπογραμμίζει ότι «... θα καλέσει τον αθλητή ως και κάθε άλλο εμπλεκόμενο με την ανωτέρω υπόθεση, κατά τη συνεδρίαση της 28ης Μαϊου 2008, για τον πειθαρχικό έλεγχο κλπ της υπόθεσης.»
Ο ίδιος ο Γιάννης Δρυμωνάκος ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, τονίζοντας όμως «ότι ουδέποτε εν γνώσει του έλαβε ή διανοήθηκε να λάβει απαγορευμένες ουσίες».
------------------------------
Και σκάνδαλο με Ολυμπιονίκη: Το αποκαλύπτει σε λίγο τo Press-gr!
------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση