GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "πανηγυράκι" της Εurovision‏...

.. Από το symbainei.blogspot.com .. Κάθε χρόνο λίγο πριν και λίγο μετά τον διαγωνισμό της Eurovision βγαίνουν μαινόμενοι στα μέσα ενημέρω...

..
Από το symbainei.blogspot.com
..
Κάθε χρόνο λίγο πριν και λίγο μετά τον διαγωνισμό της Eurovision βγαίνουν μαινόμενοι στα μέσα ενημέρωσης (τώρα μας προέκυψαν και τα blogs) επώνυμοι και ανώνυμοι και ωρίονται για την συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό.
Κύριοι, σας βαρεθήκαμε...Λοιπόν η Παπαρίζου, ο Σαρμπέλ, η Καλομοίρα (ιδιαίτερα σεμνά παιδιά ως επί το πλείστον) δεν επιδιώκουν να συγκριθούν με το Νόμπελ του κ. Ζερεφού ούτε με τον Σεφέρη. Όμως συμμετέχουν σε ένα γεγονός που πρακτικά παρακολουθούν όλο και περισσότεροι Ευρωπαίοι.Στην τηλεόραση και τα ΜΜΕ γενικότερα παρελαύνουν καθημερινά εικόνες που προσβάλλουν την αισθητική μας πολύ περισσότερο από ένα δροσερό κορίτσι που τραγουδά και χορεύει. Οι κύριοι που σχολιάζουν αναφέρουν ότι τα περισσότερα τραγούδια ήταν απαράδεκτα. Άρα είδαν όλο τον διαγωνισμό (πιθανότατα και τους ημιτελικούς) για να κρίνουν. Τους υποχρέωσε κανείς.
Τέλος να αναφέρω πως η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision είναι κατά τεκμήριο κερδοφόρα για την δημόσια τηλεόραση που κατακλίζεται από διάφορα αμφιβόλλου αισθητικής προγράμματα των οποίων την παραγωγή πληρώνουμε εμείς.Αφήστε μας λοιπόν να δούμε αυτό το "πανηγυράκι" όπως το αποκαλείτε και αν δεν σας αρέσει απλά μην το βλέπετε. Ακόμα και αν είναι σκουπίδι, δεν είναι πια και το τελευταίο σκουπίδι που έμεινε στην τηλεόραση. Είναι πάντως ένα εξαιρετικά δημοφιλές ... σκουπίδι, για να είναι σκουπίδι.
-----------------------------------

9 σχόλια

  1. Ωραιο μουνι η Καυλομοιρα. Και τα πινει κι ολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη μονο γαλα πινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορει να ανοιξει η πουτανα γη να σας τραβηξει μεσα μαλακες ε μαλακες γαμω το πολιτισμο σας . αρε καιν,νερωνα, ηρωδη, χιτλερ στειλτε καποιον ομοιο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ. ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητε φιλε δεν ειναι τουλαχιστον ειρωνια να πληρωνεις φόρους στο κράτος για να δινει (στη συγκεκριμενη περίπτωση)εκατομυρια στην προωθηση της εκαστοτε Παπαρίζου,την ωρα που ο μεσος Ελληνας δουλευει για 600 και 700 Euro? Εμεις δηλ δεν είμαστε "καλα" και "σεμνα" παιδια που προτιμάμε (ΝΑΙ) να έχουμε ως πρότυπα τον Ζερεφο και ΟΧΙ αυτους που θα μας επιβάλλουν με το στανιό???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. RE PAIDIA O KOSMOS XEIROKROTEI TIS MALAKAIES PANTA.

    MIA APO AYTES EINAI KAI AYTO THS EUROVISIONS POY THN PLHRONEI O ELLHNAS MESO LOGARIASMON THS DEH H OPOIA DEH SHMERA ZHTAEI 30% AYKSISH STA TIMOLOGIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βάλτε ξανά το μετριασμό σχολίων.
    Δεν βλέπετε τον grsex που μπαχαλευει το blog?
    Τόσο ηλίθιοι είστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για μισο λεπτο,για να καταλαβω...δηλαδη οι επιλογες μας ειναι ειτε τα γυφτοπανηγυρακια με καλομοιροκακομοιρες ειτε τα Νομπελ?Δεν υπαρχει ενδιαμεση λυση?Δεν καταλαβαινω αυτο το ειρωνικο στυλακι απ'οσους διασκεδαζουν με γιουροβιζιον (το οποιο φυσικα αποτελει δικαιωμα τους) να λενε "εσεις διαβαστε Σεφερη".Ναι κυριοι και Σεφερη θα διαβασω και Ντοστογιεφσκι και οτι αλλο θελω.Ομως μην προσπαθειτε να διαχωρισετε τον κοσμο σε 2 ακραια στρατοπεδα,το ενα της απολυτης παρακμης και το αλλο της απολυτης κουλτουρας.Υπαρχει και το μεσο.Αν και μεταξυ μας,αν πρεπει να επιλεξω αναμεσα στα δυο προαναφερθεντα,σιγουρα δε θα επελεγα το secret combination...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν σου επιβάλλει κανένας καμία επιλογή. Φυσικά και διαλέγεις ότι θέλεις. Η αναφορά στον Σεφέρη και κυρίως τα Νόμπελ απλά αφορούσε κριτική που έγινε για το έλλειμα δημοσιότητας του Νόμπελ σε δύο έλληνες επιστήμονες και της τρίτης θέσης στην Eurovision.

    Σε κανένα σημείο δεν είπαμε ότι η Eurovision είναι υψηλού επιπέδου και αισθητικής και δεν νομίζω ότι κανένας το ισχυρίζεται σοβαρά.

    Το άρθρο μου είχε ένα απλό νόημα:

    Να μην λυσσάμε τόσο με ένα ευρωπαϊκό πανηγύρι του κεφιού που έχει μεγάλη αποδοχή.

    Όσο για τους τραγουδιστές που ανέφερα την σεμνότητα τους, απλά το έκανα γιατί οι περισσότεροι είχαν στις δηλώσεις τους απόλυτη συναίσθηση ότι απλά βραβεύτηκαν σε ένα διαγωνισμό για ένα pop ευχαριστό τραγουδάκι και τίποτα παραπάνω.

    Και δεν καταλαβαίνω ρε παιδιά. Εγώ πολύ ευχαρίστως βρίσκω χρόνο και για την λογοτεχνία και για την Eurovision και δεν είμαι δα και σχιζοφρενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση