GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πώληση του ΟΤΕ...

(έλα πάρε-πάρε) .. Από το greek-tv.blogspot.com/ .. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Ξεπούλημα Πανεπιστημίων και γενικότερα τ...

(έλα πάρε-πάρε)
..
Από το greek-tv.blogspot.com/
..
Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Ξεπούλημα Πανεπιστημίων και γενικότερα της εκπαίδευσης, ξεπούλημα ομολόγων και καρτέλ, ξεπούλημα των τιμών στους μεσάζοντες. Με αποκορύφωμα το ξεπούλημα του μεγαλύτερου και πλέον κερδοσκοπικού δημόσιου οργανισμού της χώρας. Τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος. Τι θα ακολουθήσει; Ολυμπιακή Αεροπορία, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΟΛΠ κ.ο.κ. Δεν χωρά αμφιβολία. Αυτή την εντολή έχει η εκάστοτε κυβέρνηση. Μην γελιόμαστε. Δεν είναι ευθύνη της τωρινής κυβέρνησης. Όποιος πιστεύει ότι αν ήταν άλλο κόμμα στην εξουσία θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα, ας ανατρέξει στο ποιός ξεπούλησε το υπόλοιπο (68%) ποσοστό του Οργανισμού, όταν μάλιστα στις προεκλογικές τους επισκέψεις στον Οργανισμό, αλλά και στις ομιλίες τους διακήρυτταν με στόμφο, συνοδεία παρατεταμένων χειροκροτημάτων... «ούτε μία μετοχή στους ιδιώτες»... Το μέλλον των κρατικών (κερδοσκοπικών) επιχειρήσεων είναι αβέβαιο.
Ορίστε ένα ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ: Έντονη διαμαρτυρία των μηχανικών του ΟΤΕ προς την ΕΕΤΤ [...]
Εμείς, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, οφείλουμε να πληροφορήσουμε τον κ. Αλεξανδρίδη ότι, παρά τα εμπόδια που μας θέτει η ΕΕΤΤ και την αβεβαιότητα που μας προκαλεί η έλευση της Deutsche Telekom, ο ΟΤΕ και οι άνθρωποί του, είναι αυτοί που:
• Έχουν εγκαταστήσει σε όλη την Ελλάδα 25.000 km καλωδίων οπτικών ινών.
• Έχουν εγκαταστήσει στην Ελλάδα εκατοντάδες δακτυλίους σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας αξιοπιστία δικτύου πάνω από 99,998%.
• Έχουν εγκαταστήσει και λειτουργούν στην Ελλάδα 1.350.000 πόρτες ευρυζωνικής πρόσβασης.
• Έχουν εγκαταστήσει σε 1.400 πόλεις και χωριά, σε όλη την Ελλάδα, τον εξοπλισμό που παρέχει ευρυζωνική πρόσβαση σε περισσότερους από 85% των Ελλήνων.
• Με κάθε ευκαιρία προωθούν την έννοια και τα αγαθά της ευρυζωνικότητας.
• Κατασκευάζουν για λογαριασμό των εναλλακτικών παρόχων, (των αγαπημένων και χαϊδεμένων παιδιών της ΕΕΤΤ), 12.000 τοπικούς βρόχους κάθε βδομάδα».
Το θέμα είναι πώς αντιδρά κανείς σε αυτή την πολιτική; Αφήνει τους σάπιους συνδικαλιστές να κάνουν κουμάντο, να τα βρίσκουν με την εξουσία, ώστε να εξασφαλίσουν στο μέλλον μία προεδρία σε κάποια ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ (του Σημίτη μαγαζί...), να γίνουν βουλευτάδες ή να βολέψουν το σόι τους ολόκληρο στο Δημόσιο (ό,τι θα έχει απομείνει δηλαδή... κανά Υπουργείο ας πούμε), να κάνουν ψευτοδιαδηλώσεις και να καίνε Βέλγικες σημαίες (εάν όντως κόπτονταν για το μέλλον του Οργανισμού, θα έβαζαν λουκέτο σε όλη του την υποδομή για καμιά εβδομάδα, θα παρέλυε η χώρα ολόκληρη και θα έτρεχε η κυβέρνηση να ματαιώσει άρων-άρων την πώληση);
Οι εργαζόμενοι και οι πολίτες στο σύνολο, έχουν την δύναμη. Μην το ξεχνάμε. Ας μην τα αφήνουμε όλα στους συνδικαλισταράδες. Το παρελθόν τους έχει δείξει ποιός είναι ο απώτερός τους στόχος. Η αντίδραση πρέπει να είναι μαζική και έντονη ώστε οι υπεύθυνοι να λάβουν το μήνυμα. Όποιος έχει έστω και μία υπηρεσία στον ΟΤΕ, με το που περάσει σε Γερμανικά χέρια... να σηκωθεί και να φύγει. Να διαλέξει άλλον πάροχο.
---------------------------------------

10 σχόλια

  1. ti lete re pouthenades! exete piei to aima toy kosmakh kai exete to thrasos na milate kiolas. Re oxi se germanous alla ksi se nhgirianoys na sas dosoyn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα αυτα πραγματι οφειλονται κ στους εργαζομενους κυριως των προηγουμενων δεκαετιων κ φυσικα με πλουσιοπαροχες αμοιβες τωρα με την απελευθερωση των επικοινωνιων κ τον εντονο ανταγωνισμο αν δεν τον εδιναν στους γερμανους η καποιους αλλους θα καταντουσε στα χαλια της ολυμπιακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εμείς, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ, οφείλουμε "

    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ,ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ,ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ,ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΓΙΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ,ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ , ΕΞΟΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΦ'ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ , ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ,ΚΑΝΑΤΕ 8 ΜΕΧΡΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ , ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΔΙΚΤΥΟ.

    ΤΩΡΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ .

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ,ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΒΑΛΑΤΕ ,ΠΟΣΕΣ ΠΥΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ κλπ.
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?

    ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ , ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ,ΝΑ ΣΑ ΔΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΤΕ .

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ,Η ΞΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ,ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ .
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ .
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΟΥΡΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σενάριο: Θέλουμε να πουλήσουμε τον ΟΤΕ αλλά θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες (βλ.1993), θέλουμε να τον πουλήσουμε σε δικούς μας ανθρώπους βρε παιδί μου (τι διεθνείς διαγωνισμούς και μ@@@ιες), Τι κάνουμε; Σε ανύποπτο χρόνο μειώνουμε το ποσοστό του δημοσίου τόσο όσο να χάσουμε τον έλεγχο και να μην μπορούμε, κάτω από οποιαδήποτε πίεση, ακόμα και δικών μας παιδιών, να κάνουμε τίποτα. Έρχεται ένας καλός κύριος με φράγκα που θέλει να βγάλει κι άλλα χωρίς κόπο και αγοράζει, αγοράζει, αγοράζει τον αγλέουρα. Εμείς κάνουμε τον χαζό.. Κάποια ωραία μέρα μας λέει θέλω και τα κλειδιά. Εμείς επαναστατούμε κατά των Αγαρινών κεφαλαίων, θέλουμε να τον πουλήσουμε αλλά όχι και σε Άραβες. Τότε ... έρχεται ο λευκός (Deuche) ιππότης και σώζει την δεσποσύνη (ΟΤΕ) από την ατίμωση των Απίστων-Αγαρηνών (φτου κακά MIG) Ε Ρε Δούλεμα που τρώμε, Ε Ρε Σαμπάνιες στην υγειά του κορόιδου (Λαός) που πίνουν. Ε Ρε αν μπει ποτέ εισαγγελέας (Γερμανός βέβαια) στην Deutche Telecom τι ποντίκια θα ξετρυπώσει.
    ==Τσαμπίκος==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε όλο τον κόσμο οι γραμμές ανήκουν ή στους καταναλωτές ή στους δήμους. Στην Ελλάδα ανήκουν στον ΟΤΕ που δεν πλήρωσε δεκάρα για να τις φτιάξει αρχικά, αλλά του τις (χρυσο)πλήρωσε το κράτος και θεωρεί ότι μας κάνει και χάρη που έχουμε πρόσβαση στο τηλέφωνο...Τι νοοτροπία υπάρχει στο ελληνικό δημόσιο αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτός που ανάρτησε το σχόλιο ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.
    Μας περιγράφει ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ.
    Η νοοτροπία του Δημόσιου υπάλληλου έχει προ πολλού πεθάνει στο Δυτικό κόσμο, τώρα πέθανε και στην Ελλάδα.
    Εάν ήταν τόσο καλές οι υπηρεσίες του ΟΤΕ θα είχε χάσει 500.000 πελάτες το Α'Εξάμηνο του 2008;
    Αυτοί που σχεδόν κατέστρεψαν λοιπόν τον ΟΤΕ να πάψουν να λένε σαχλαμάρες.
    Σε ότι αφορά τους καταναλωτές ο καθένας κοιτά το συμφέρον του.
    Εάν οι Γερμανοί δεν επενδύσουν μεγάλα ποσά στην εταιρία και δεν βελτιώσουν το μάνατζμεντ, κακό του κεφαλιού τους, θα χάσουν τα δικά τους λεφτά.
    Επειδή όμως οι Γερμανοί δεν φημίζονται για ηλίθιοι μάλλον ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1-2 χρόνια θα τρέμουν οι μικροπάροχοι από τις τιμές και την ποιότητα των υπηρεσιών του ΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παραμύθια, τα περισσότερα (οπτικές ίνες κλπ.) εγκαταστάθηκαν από εξωτερικούς εργολάβους (Κοντομηνάς) και τα λαμόγια του ΟΤΕ "παρέλαβαν" το έργο. Ζήτημα είναι αν ξέρουν τι παρέλαβαν. Τα υπόλοιπα μπήκαν καθυστερημένα, δεν επαρκούν ποσοτικά και ποιοτικά και πολλά εξ αυτών δεν λειτουργούν καν. Λόγια στον αέρα είναι τα αναγραφόμενα για να δικαιολογήσουν τα προνόμιά τους.

    Ευτυχώς τελείωσαν αυτά, θα περάσουν από την αξιολόγηση της DT, η οποία δεν ξέρει από συγγένειες και κομματικές σχέσεις, αλλά δεν έχει και λόγο να περιθωριοποιήσει κάποιους που γνωρίζουν το αντικείμενο της δουλειάς τους. Θέλει να βγάλει χρήμα η DT και χωρίς το καταρτισμένο προσωπικό, δεν γίνεται αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να καταλάβω βρε φίλοι και συνάδερφοι μηχανικοί του ΟΤΕ; Μήπως μπερδεύετε τη χάρη με την υποχρέωση; Θα πρέπει δηλαδή να είμαστε και υποχρεωμένοι που κάνετε τώρα αυτά που έπρεπε να είχαν γίνει 15 χρόνια πριν; Τί είστε εκεί, κανένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που πρέπει να το ενισχύσουμε στο έργο του να θάψει κάθε άλλο ιδιώτη ανταγωνιστή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση