GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θανάση, άσε τη κουδούνα...

. Από το www.liberopoulos.gr . Οδοιπορούμε σε μια εποχή ξεφτίλας, γιατί οι οδοιπορούντες είναι λαφυραγωγοί και άρπαγες ενδυμάτων νεκρών… Πα...

.
Από το www.liberopoulos.gr
.

Οδοιπορούμε σε μια εποχή ξεφτίλας, γιατί οι οδοιπορούντες είναι λαφυραγωγοί και άρπαγες ενδυμάτων νεκρών… Παράδειγμα, ο εξευτελισμός της εθνικής σταρ που ενώ ακόμη παίζονται οι ταινίες της, την ξεγυμνώνουν σκυλεύοντάς την δικοί της άνθρωποι… Πόσο δίκιο είχε ο πατέρας που εξομολογείτο ότι «δεν έχω γιό εν ζωή, ούτε μετά θάνατον».
Η καταναλωτική κοινωνία που διερχόμαστε όχι μόνο διοχετεύει στα φασφουντάδικα πλαστικές τροφές που δημιουργούν παχύσαρκα παιδιά αλλά προσφέρει και πλαστική πνευματική τροφή που δημιουργεί υδροκέφαλους θεατές της τηλεόρασης…
Θα 'θελα να ξέρω τόση ανάγκη χρημάτων έχει ο καναλάρχης (και οι συνεργάτες του) που δέχτηκαν την πρόταση του άφρονος υιού να σκυλεύσει την εποχή της αθωότητας του ελληνικού σινεμά; Αλλά και ο εθνικός μας κωμικός, που δέχτηκε να συμμετάσχει σ΄αυτή τη παρωδία, χτυπώντας τη κουδούνα του σχολείου; «Καλέ μας άνθρωπε» απεχώρησε και μη ξυπνήσεις –τουλάχιστον εσύ- την εθνική μας μαθήτρια και δει την κατάντια κάποιων… ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
--------------------------------------

13 σχόλια

  1. Σωπα ρε μεγαλε εσυ που θα κρινεις αν ξευτιλιζει η οχι την μανα του ο Παπαμιχαηλ! Ποιος εισαι εσυ ρε? Κοιταξε την δικια σου μανα και ασε τι κανει ο γιος της. Στο κατω κατω γιος της ειναι εχει καθε δικαιωμα να διαχειριζεται οπως θελει τα δικαιωματα της. Γιναμε ολοι τιμητες τωρα της Βουγιουκλακης και υπερασπιζομαστε την φημη της.
    Οσο για τον πατερα του τον Δημητρη με αυτο που ειπε αποδεικνυεται ποσο μικροψυχος ηταν. Παιδι του ηταν , επρεπε να τοN στηριζει οσο μπορουσε . Δεν πρεπει να εχει ορια η αγαπη του γονιου! Και αν απετυχε ο γιος του ηταν και δικια του αποτυχια επισης. Θα πρεπει να εκανε την αυτοκριτικη του και οχι αφ υψηλου ,σαν να μην ειχε καμια αναμειξη στην ανατροφη του να λεει δεν ειναι παιδι μου.
    Δικη του μανα ειναι η Βουγιουκλακη εχει καθε δικαιωμα να διαχειριζεται οπως νομιζει τα δικαιωματα της. Μου θυμιζετε κατι καναλια που οταν αρχισε να διαχειριζεται τα λεφτα (τα δικα της) η Αθηνα Ωναση εκαναν κριτικη και λεγανε οτι δεν ειναι σωστο να συγκρουεται με τον Παπαδημητριου (και κατι αλλους βρυκολακες) του ιδρυματος Ωναση. Ρε κουμαντο στην δικη σας την οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να είναι πραγματικά βιογραφική τηλεταινία? Δε νομίζω, μάλλον αγιοποίηση θα κάνουν. Η 'ε8νική σταρ' όπως την αναφέρεις, δε χαίρει της εκτίμησης του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας, και σίγουρα δεν αποτελεί σπουδαία καλλιτεχνική παρουσία. Τι να πουν η Παξινού κ η Λαμπέτη. Το σταρ σύστεμ της εποχής την ανέδειξε. Ο ΘουΒου μάλλον ξέρει καλύτερα από σένα που αξήζει και που όχι να συμμετέχει.
    ΥΓ1. Λες να πούν για την ιστορία με τον τεως?
    ΥΓ2. Εχεις παρατηρήσει ότι σχεδόν ποτέ δεν την παίρνει πλάνο ολόκληρη όρ8ια, για να μη φαίνονται τα στραβα πόδια? Μια χαρά προστάτευε το σύστημα το image της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΟΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ?? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕΣ?? ΑΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. Ο ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ ΜΟΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο που κανει την Βουγιουκλακη 'αγια'. Τι ειναι αυτο που κανει την ζωη της τοσο 'υπερανω' ωστε κανεις να μην μπορει (αν θελει και αν εχει καθε δικαιωμα -οπως ο γιος της, ο οποιος στην τελικη... μανα του ηταν..πιο πολυ τον κοφτει αυτον απο εμας)να μιλησει για αυτην η να αξιοποιησει γεγονοτα.

    Μια ηθοποιος ηταν....προσωπικα δεν θεωρω καν οτι ηταν Η ηθοποιος. Ηταν μια σταρ μεγαλη...αλλα μεχρι εκει. Δεν ηταν και η Μητερα Τερεζα..ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι ρε μαγκα;Ο Ωνασης, τα λεφτα του, ταδωσε στο Ιδρυμα, για να τα φαει, ο αναβατης, της εγγονας;
    Για σενα ταδωσε, για ναχεις ενα Νοσοκομειο, να σε κανουν καλα, οπως εμενα, που μπηκα τη Δευτερα και εκανα μια στεφανιογραφια, σε μηδεν χρονο και σε αψογο περιβαλλον, ουδεμια σχεσιν εχον, με το περιβαλλον των μπουρδελων που λεγονται Ελληνικα Νοσοκομεια.
    Ασε μας τωρα, γιατι τα πηρα στο κρανιο με τις μαλακιες σου.
    Οσον αφορα στο γιοκα της Αλικης, το παιδι αυτο, ατυχησε να εχει δυο σουπερ εγωιστες γονεις, που ενδιαφερονταν κυριως, για την "καρριερα" τους.Μετα, ερχοταν το παιδι.
    Μια περιπτωση, συνηθης σε καλλιτεχνικα σπιτια.Και το αποτελεσμα, κι αυτο συνηθες.
    Κατεληξε, να συγκρινει τον εαυτο του, με τους γονεις του και να νοιωθει οτι δεν αξιζει τιποτα, εξ ου και οι παρενεργειες.
    Θα γινω μαντης κακων, αλλα δε βλεπω καλο τελος, για τον ανθρωπο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσθήκη στο προηγούμενο (αν δημοσιευτεί...)

    Μαλάκας ήσουνα μια ζωή, μαλάκας παραμένεις... δεν καταλαβαίνεις, ηλίθιε, ότι τα χρόνια της χούντας πέρασαν (δυστυχώς για σένα, ανεπιστρεπτί...) ο σημερινός Έλληνας έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από Ωνάσηδες, Τζάκες, Αλίκες και λοιπά ανθρωποειδή χουντικά... Άι κρεμάσου να απαλλαγεί η Ελλάδα από τα ζόμπι...

    Και μην ξανατολμήσεις, μουνομαλάκα, σπανέ, να πιάσεις τον Βέγγο στο στόμα σου... ο Θανάσης θέλει 100 σαν κι εσένα στην καθισιά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οχι ρε μαλακα τα εδωσε τα λεφτα του ο Ωνασης να τα χαιρεται ο Παπαδημητριου και ο γιος του. Τι ειναι τι ιδρυμα Ωναση ? Οικογενειακη επιχειρηση του Παπαδημητριου? Βολεψε τον γιο του και ολοι τους γενικοτερα στο ιδρυμα Ωναση βολεψαν τα παιδια τους. Μπραβο! Ο αλλος ηλιθιε που λες ο καβαλαρης ειναι αντρας τηε εγγονης του. Μονο αυτη και μονο αυτη θα κανει κουμαντο πως θα διαχειριστει την περιουσια της. Αν θελει τα τρωει ολα τα λεφτα με τον χειροτερο που υπαρχει γουστο της και καπελο της.Δικα της ειναι. Εσενα σου αρεσει να σου κανουν κουμαντο που θα ξοδευεις τα λεφτα σου?? Οσο για το κοινωνικο εργο του Ωναση αυτο θα επρεπε να ειναι δουλεια της πολιτειας και εκει επρεπε να πιεσουμε οχι να στηριζομαστε στις φιλανθρωπιες του καθενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εσυ γιατι καιγεσαι ρε φιλε;Σ επιασε κανενας απ το λαιμο, η τα δικα σου λεφτα διαχειριζονται;
    Τοσο μενος πια!
    Και γιατι ο Παπαδημητριου ειναι απατεωνας;
    Ο γερο Ωνασης,οταν σκοτωθηκε ο Αλεξανδρος, επειδη ηξερε τι ουφο ηταν η μακαριτισσα η κορη του και ποιος ηταν ο γαμπρουλης του, γι αυτο φροντισε, τα λεφτα να πανε στο Ιδρυμα, για να μη μπορει κανεις αναβατης να τους βαλει χερι. Γκεγκε;
    Οσον αφορα στη μικρη, εχει δικα της λεφτα, αρκετα να φαει και να σκασει.Μη μου πεις, οτι θελει να παρει και του Ιδρυματος τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω ότι ο κόσμος έχει το δικαίωμα να μάθει τη ζωή της Αλίκης,πως μεγάλωσε και πως έζησε.Όσοι την αγάπησαν τουλάχιστον.Δεν νομίζω οτι διαφέρει απο μια βιογραφία.
    Και στο κάτω κάτω όποιος δεν ενδιαφέρεται,μπορεί απλούστατα να μην βλέπει τη σειρά.\

    Πολλούς δικηγόρους απόκτησε ξαφνικά η Αλίκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε απερίγραπτοι, ου μην αλλά και ανιστόρητοι, ο Ωνάσης είχε φροντίσει πολύ καλά για τον έλεγχο της περιουσίας του από ανθρώπους που εκτιμούσε και τον εκτιμούσαν.

    Ήξερε πολύ καλά ποιός ήταν ο γιός του και ποιά ήταν η κόρη του, όπως και ποιός είναι ο Παπαδημητρίου και οι υπόλοιποι διαχειριστές. Δεν έδινε εξουσία σε τυχαίους ανθρώπους.

    Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είχε δώσει εν λευκώ διαχείριση στην κόρη του και, κατ' επέκταση, στην εγγονή του.

    Βρε, βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί πριν γράψετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο 10.39 με κάλυψε πλήρως για τα λεφτά και ποιός πρέπει να τα φάει. Τον Βεγγο μαλάκες δεν μπορείτε να τον πιάνεται στο στόμα σας. Οτι έκανε το 60 πάτε και το βλέπετε τώρα στις αμερικάνικες ταινίες με 10 ευρώ εισητήριο. Χώρια που ο άνθρωπος έχει τεράστιο ήθος και θα μου τον απειλήσεις εσύ μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μηπως έχασες την μάσα γιατι δεν έβγαλες εσύ την βιογραφία της Αλίκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε αφήστε ήσυχο το Βέγγο, δεν μπορείτε να τον πιάνετε στο στόμα σας, ασχοληθείτε με τις μαλακίες που γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση