GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή προς Υπουργούς...

...από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη . Ανεξαρτήτως της πολιτικής σας προς την Άγκυρα οφείλετε να με προστατεύετε - Αυτό επιβάλει ο ρόλος σας ως ελ...

...από τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη
.
Ανεξαρτήτως της πολιτικής σας προς την Άγκυρα οφείλετε να με προστατεύετε - Αυτό επιβάλει ο ρόλος σας ως ελληνική πολιτεία
.
Προς τους κ.κ. Υπουργούς Εξωτερικών Κα Ντόρα Μπακογιάννη
καιΕσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Κο Προκόπη Παυλόπουλο
.
Κύριοι Υπουργοί,
Επιστρέφοντας από τον Καναδά όπου εκτός των εκεί εκδηλώσεων μνήμης της Ποντιακής γενοκτονίας μίλησα μέσω τηλεδιάσκεψης σε ορισμένες από τις προγραμματισμένες στις ΗΠΑ ομιλίες μου, οφείλω να απευθυνθώ σε εσάς δημόσια για λόγους θεσμικούς, δεοντολογικούς και ιστορικούς.
Τελικά η μόνη ομιλία μου στις ΗΠΑ που δεν έγινε ήταν αυτή στην Διεθνή Διάσκεψη του Σικάγου με θέμα «Οι γενοκτονίες του 20ου αιώνα και η ακαδημαϊκή έρευνα». Αυτοί που ήθελαν να αποτρέψουν την παρουσία μου στις ΗΠΑ δεν έκαναν καλά τους υπολογισμούς τους.Κατά την τριακονταετή και πλέον εθελοντική δραστηριοποίηση μου στα πλαίσια της LIDLIP (Διεθνής Ένωση για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών), μιας από τις μεγαλύτερου κύρους αμερόληπτες, αληθινές ΜΚΟ, διαπίστωσα κάτι που είναι κοινός τόπος. Ότι τα Εθνικά κράτη, ανεξάρτητα από τις κρατικές πολιτικές τους, υπερασπίζονται την ηθική, φυσική ακεραιότητα, την ζωή, το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης και επικοινωνίας με τους λαούς, με την διεθνή κοινωνία πολιτών, των πολιτών τους που δραστηριοποιούνται σε αυτού του τύπου τις ΜΚΟ. Αυτό πράττουν πριν απ’ όλους οι ΗΠΑ. Ακόμη και στην τελευταία διεθνή εκστρατεία για την απελευθέρωση του δεσμώτη της Καλολύμνου (Ιμραλί) Κούρδου ηγέτη στην οποία μετέχουν γνωστοί Αμερικανοί Διανοούμενοι. Αυτοί γνωρίζουν ότι έχουν στην πλάτη τους ένα κράτος το οποίο ενδιαφέρεται γι αυτούς.
Ίσως γνωρίζετε ότι στην εκστρατεία αυτή συμμετέχουν η Ντανιέλ Μιττεράν, ο Νόαμ Τσόμσκι, ο Ντάριο Φο, η Φράνκα Ράμε, ο Αργεντινός Αδόλφο Περεζ Εσκιβέλ – Νόμπελ Ειρήνης, επί χρόνια Πρόεδρος της LIDLIP. Το πώς αντιμετωπίστηκε στην Ελλάδα αυτή η εκστρατεία στην οποία συμμετέχουμε με τον Στάθη Παναγούλη δεν είναι της στιγμής. Στην Ελλάδα οι διεθνιστική αλληλλεγγύη προς τους λαούς της Μικράς Ασίας είναι απαγορευμένη, είναι όμως απαγορευμένη και η Εθνική αλληλλεγγύη προς τα πλέον τραυματισμένα κομμάτια του Ελληνισμού της Ανατολής.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την παγιωμένη στα Κυρίαρχα και Δημοκρατικά κράτη παράδοση, η Ελληνική Κυβέρνηση όφειλε να αυτενεργήσει όταν πληροφορήθηκε από τον τύπο την ακύρωση της VISA μου και την περιπέτεια μου πάνω από τον Ατλαντικό. Αυτό είναι το καθήκον, ο ρόλος, η υποχρέωση της ως κυβέρνησης, ως Έθνος – κράτος, ως έκφραση μιας Ελληνικής συλλογικότητας, του συστήματος Ελλάδα. Ως έκφραση καλών τρόπων... (Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή εδώ).
----------------------------------

19 σχόλια

  1. Όταν υπάρχει χρήμα μπόλικο (δανεικό ή μαύρο, βέβαια), και όσο υπάρχει η ανοχή των γειτόνων, θά υπάρχει αρκετός χώρος γιά μοιρολόγια, εντυπωσιασμούς και για μπουρδολογίες.

    ΠΟΙΟΣ τον ταϊζει αυτόν ?

    Ά, και με την ευκαιρία, αυτός ο τύπος ο Ε.Α. Αρχηγός Γ.Ε.Ν. , ισχυρίζεται με σθένος, ότι το Κράτος είναι αναξιόπιστο, κακούργο κλπ.

    Γιά να αποδειχθεί ότι πράγματι έχει απόλυτο δίκιο, πρέπει αμέσως το Κράτος αυτό, να τού κόψει τη σύνταξη.

    Τότε θα δικαιωθεί πλήρως ο κ. Αρχηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ 70 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΗΘΙΚΩΝ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤΑ. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΑ ΜΠΡΕΚΦΑΣΤ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΗΘΙΚΟΙ. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΙΚΗΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΦΙΔΙ. ΚΟΜΕΝΤΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΕΝΤ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΠΙΡΤΟ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΡΟΣ. ΑΤΕΡΜΩΝ ΒΡΟΓΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. … δημόσιος υπάλληλος αποφασίζει το 2005 να πάρει στεγαστικό δάνειο από το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων - και θα το εξοφλούσε μέσα σε 30 χρόνια, Η ίδια η υπηρεσία του, θα κρατούσε το ποσό της δόσης στην πηγή, στο μισθό του, μεταβιβάζοντάς το ανά μήνα στο Τ.Π.Δ.

    Ο υπάλληλος κοντά 55 χρονών, θα το ξοφλούσε στα 85, αν ζούσε! Στη φυσιολογική εξέλιξη των πραμάτων, θα το πλήρωναν οι κληρονόμοι του. Αν είχε - αν ενδιαφέρονταν να κληρονομήσουν μαζί και υποχρεώσεις!

    Πώς το έφεραν οι περιστάσεις, μία στο εκατομμύριο, ο υπάλληλος αυτός, μέσα σε 18 μήνες αποφασίζει να πουλήσει το υποθηκευμένο διαμέρισμα. Για να γίνει αυτό έπρεπε να γίνει πρώτα η εξόφηση του δανείου στο Ταμείο Παρακαθαθηκών και Δανείων.

    Ο ευσυνείδητος - αφελής δημόσιος υπάλληλος πηγαίνει μια μέρα νωρίτερα στο Ταμείο Π.Δ., ρωτά τι χρειάζεται για την εξόφληση, τι ποσό οφείλει… ώστε να είναι έτοιμος την ημέρα της εξόφλησης, να μην έχει κανένα μπλέξιμο - παραπανίσιο τρέξιμο. Δε μπορεί να τρέχει κανένας κάθε λίγο και λιγάκι στο κέντρο της Αθήνας, αφήνοντας τη δουλειά του…

    Την κρίσιμη λοιπόν ημέρα, καλά ενημερωμένος, με τα λεφτά που έπρεπε να δώσει στην τσέπη του, πάει στο Ταμείο να πληρώσει, να ξεμπλέξει… ακόμα ακόμα το επιτόκιο 4,9% είναι δυσβάστακτο….

    Περιμένει, περιμένει… βλέπει μια νευρικότητα στους υπάλληλους… τελικά το μυστικό έσκασε.

    Αό τον έλεγχο της καρτέλας του δανείου (και στο κομπιούτερ του ΤΠΔ) δείχτηκε πως από την υπηρεσία του κρατούνταν τα χρήματα της δόσης του υπάληλλου από το μισθό στην υπηρεσία του, αλλά μέρος των χρημάτων πήγαιναν σε τσέπη αλλουνού, όχι στο Τ.Π.Δ.!!!!!!!!! Οπότε δεν μπορεί να γίνει εξόφληση κι εξάλειψη της υποθήκης, αν δεν ξαναπληρώσει ο ίδιος στο ΤΠΔ τη διαφορά των ελλειμμάτων!!!!

    Τρελάθηκε ο υπάλληλος… άργησε να συνειδητοποιήσει τι συνέβηκε… ακόμα και οι υπάληλοι του ΤΠΔ δεν ήξεραν πως να δράσουν… ώστε να μην εμπλακούν στην υπόθεση, σαν ΤΠΔ. Να μη δυσφημιστούν - αν υπήρχε περίπτωση.

    ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ… Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.. ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ!!!

    Ο υπάλληλος μετά από 8 μήνες περίπου καθυστέρηση ξέμπελεξε με το ΤΠΔ και τις υποχρεώσεις του εκεί.

    Διαμαρτυρήθηκε στον (κομματικό) Προϊστάμενο της νέας του υπηρεσίας (στο μεταξύ είχε πάρει μετάθεση).

    Τι έγινε τελικά; Αντί να ξυρίσουν την υπεύθυνη- να στείλουν στους αρμόδιους με το νόμο την υπόθεση, της έδωσαν και προαγωγή!!!!!! Συνεχίζει να διαχειρίζεται τους μισθούς των υπαλλήλων.

    Το 2007!!! το 2008.. τώρα…

    Αυτή είναι η επανίδρυση του κράτους στη Β΄Αθήνας, στην περιοχή του πρώτου βουλευτή Κυριάκου Μητσοράκη (και αρκετών άλλων), που κυβερνούν! Που τοποθετούν με πολιτικά κριτήρια τους επικεφαλής των υπηρεσιών, για συντονισμό και βελτίωση του κυβερνητικού έργου!



    ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.

    Όσοι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουν πάρει στεγαστικό δάνειο από ΤΠΔ ας κάνουν κάπου και πού διασταύρωση των δοσοληψιών τους και από τα αρχεία του ΤΠΔ.
    Να μη βεθούν προ απροοόπτου σε 30 χρόνια. Τότε ποιος θα ζει .. ποιος θα δώσει λογαρασμό.

    Πού να μπλέκει με δικαστήρια κλπ.. να μπει στο μάτι του γκουβέρνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Μιχάλη
    σε παρακουλουθώ χρόνια τώρα και με εχεις πείσει ότι είσαι ένας πατριώτης , ρεαλιστής. Φίλε Μιχάλη δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο απο το να διαθέσεις τις πατριωτικές σου υπηρε-
    σιες κατ΄ ευθείαν στον Κώστα τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. Πρόσεξε όχι στην Ν.Δ. αλλά
    στον Κώστα τον ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    Ο ηγέτης έχει πολλαπλώς αποδειξει ότι είναι επαγγελματίας πατριώτης και
    οχι επαγγελματίας φιλο-Αμε-
    ρικάνος ή επαγγελματίας αντιΑμερικάνος ,όπως είναι οι Αριστεροί, όχι απο αγάπη για την Πατρίδα, αλλά
    απο κόλλημα στις Μαρξιστι-κες μαλακίες !!!!
    Είναι φανερό ότι το παλη-
    κάρι έχει μελετήσει σε βάθος τις διεθνείς εξελί-ξεις πρίν γίνει Πρωθυπουρ-γός , έχει καταλήξει σε
    συμπεράσματα και έχει τα
    ΑΡΧΙΔΙΑ να τα εφαρμόσει.
    Σε αυτό το προσκλητήριο απουσίες πατριωτών σαν και εσένα είναι απαγορευτικές.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ
    ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ
    ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΥ
    ΑΝΔΡΕΑ.

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχάλη Χαραλαμπίδη σε θυμάμαι απο το 79-80 όταν κατατάχτηκες στο στρατό (Στρατόπεδο Καμπάνη στο Κιλκίς) και απο τηη τρίτη κιόλας μέρα πήγες αναρρωτήριο και μετά... εξαφανίστηκες.

    Τελικά υπηρέτησες τη μαμά πατρίδα και πού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν κατάλαβα καλά ο Χαραλαμπίδης ζητεί από το ελληνικό κράτος να δημιουργήσει διπλωματικό επεισόδιο μ ε τις ΗΠΑ επειδή δεν του έδωσαν βίζα καθώς ήταν συνεργάτης του Οτσαλάν τον οποιο οι ΗΠΑ καλώς ή κακώς θεωρούν τρομοκράτη.
    Το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει άλλα δέκα θέματα με τους Αμερικανούς στα οποία πρέπει να εστιάσει τα αιτήματά της τον αφήνει αδιάφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ;
    Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ (ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΚΛΠ).
    ΣΤΕΙΛΤΗΣ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΝΑ ΦΟΥΡΝΑΚΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδω, κ. Μιχαλη,
    ειναι:
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
    Εδω βρήκες να γραψεις;!!
    Σε καλο σου και φαινεσαι σοβαρος
    Εδω γραφουν μονο
    πλακατζηδες
    και αλλοι πολλοι
    ετσι για να ξεσπαμε!
    Σιγα μη σε διαβασει η μπορα η ο πουλοπουλος!
    Γραψε κατ' ευθειαν στο Εσωτερικων με αριθ. πρωτοκόλλου κλπ., και βλέπουμε....


    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αιδω ο κοσμος καιγεται
    και ο Μιχαλης ξυριζεται...


    Σιγα μη κανουμε και πολεμο με τη μαμα Αμερικη
    για τη δικη σου βιζα!!
    Ναχες και δευτερο διαβατηριο
    η και τριτο
    όπως κανουν όλοι οι ευϋποληπτοι πολιτες
    σ' αυτη τη χωρα και αλλου.

    Μη μας τα ζαλιζεις τωρα

    και βρες; να ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ να βγαζεις κανενα δολαριο


    ΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8.41

    E αμα υπαρχουν τοσο αφελεις στη χωρα μας δεν ειναι απιθανο που ο βαριεστημενος μπουλης μας κυβερνα...
    Χαρισμα σου μιστερ..
    Ακου να δεις τι βλεπει ο ανθρωπος..ειναι και CAPTAIN..ελεος..ο αγραματος ο Ροσοπουλος εισαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορείς να διαγράφεις όποιον θες, αλλά όχι τα πολιτικά σου κενά και τη δραματική έλλειψη πειστικότητάς σου.
    Δεν μπορείς να διαγράψεις ένα ολόκληρο ρεύμα σκέψης που διατρέχει την ίδια την κοινωνία, τα ιστορικά στελέχη και τον χώρο σου τον ίδιο. Η πορεία μιας παράταξης που πριν κάποια χρόνια συνεπήρε τη μισή Ελλάδα θυμίζει σήμερα την πορεία του «βασιλιά Αστόχαστου», στο κλασικό «Παραμύθι χωρίς Ονομα» της Πηνελόπης Δέλτα.
    Το κυνικό ερώτημα είναι αν η συγκεκριμένη κίνηση ,διαγραφής του Κώστα Σημίτη εξυπηρετεί πολιτικά ή υπονομεύει την πορεία του Πασοκ .
    Πολύς κόσμος χλευάζει και θλίβεται ταυτόχρονα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και όλα αυτά σε μια περίοδο στην οποία το Πασοκ, υπό διαφορετικούς όρους, θα μπορούσε να ξεπετάξει στα άχρηστα την κυβερνώσα παράταξη.
    Η «διαγραφή» Σημίτη συνιστά πράξη. . . πανικού, φόβου για το μέλλον και εγκλεισμού σε μια περιθωριακή πραιτοριανή φρουρά.
    Η πλήρης αντίθεση με το 2003/04.
    Τότε ο Σημίτης δεν διέγραψε τον Παπανδρέου που ως υπουργός θεωρούσε αυτονόητο να διαφοροποιείται δημόσια από τον πρωθυπουργό του και να προτείνει δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "...Μιχάλη.... απο το 79-80... και απο την τρίτη κιόλας μέρα πήγες αναρρωτήριο...
    15 Ιούνιος 2008 8:41 μμ.. "

    Όπως είναι προφανέστατο, μέχρι σήμερα δέν έχει ακόμα αναρρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιχάλη θέλω απλά να δηλώσω ΠΑΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικά η μόνη διαφορά της πόλης με το χωριό είναι η εξής:
    Στην μεγάλη πόλη οι βλαμένοι χάνονται ενω στο χωριό όπως είναι η Ελλάδα όλοι οι γελοίοι αποκτούν ξαφνικά σημασία.
    Θες δεν θες ασχολείσε μαζί τους.
    Μάλλον έμεινα απο λεφτά ο τύπος και γκαρίζει ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ
    Γιατί μονο στους λαούς της Μ.Ασίας ?? Μιχαλάκη ??
    ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΟΣΟΥΜΕ και τους Ινδούς ??

    και εκεί έχουμε δικαιώματα αρχαιοτάτων (τους γάμησε και αυτούς ο μέγιστος μαλάκας Αλέξανδρος?
    ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΜΕΝΕ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τι ψαχνεις να βρεις σε ενα (ανυπαρκτο) κρατος οπου αφηνουμε τους απεναντι να μας κανουν οτι θελουν και να λεμε και ευχαριστω και απο πανω ... σε λιγο καιρο η Ελλαδα θα φτανει μεχρι το Κολωνακι και οταν πατηθει αυτο και χασουν τα καφε τους και τα ψωνια τους τοτε μονο θα ξυπνησουν - αλλα θα ειναι πολυ αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @9:29
    Εσύ είσαι αυτός που βλέπεις μέσα από κομματικές παρωπίδες. Ό,τι ο Σημίτης και ο Γιώργος όχι απλώς δεν τολμούσαν να πράξουν αλλά καν να σκεφτούν τρέμοντας στην ιδέα πως θα θυμώσει η Αμερική, ο μπούλης δείχνει τουλάχιστον πως έχει τα κότσια γιά μια πιο πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Αν του βγει; Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μιχαλάκη σε ρώτησα και πριν αλλά απάντηση δεν πήρα:

    "Μιχάλη Χαραλαμπίδη σε θυμάμαι απο το 79-80 όταν κατατάχτηκες στο στρατό (Στρατόπεδο Καμπάνη στο Κιλκίς) και απο τηη τρίτη κιόλας μέρα πήγες αναρρωτήριο και μετά... εξαφανίστηκες.

    Τελικά υπηρέτησες τη μαμά πατρίδα και πού;"

    Εγώ υπηρετουσα στο Λόχο Διοικήσεως τότε και το Τάγμα ήταν Κέντρο νεοσυλλέκτων...

    Όχι τίποτα άλλο, αλλά να κάνουμε τους πατριώτες όταν ΠΡΩΤΑ έχουμε υπηρετήσει την πατρίδα μας, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9.29μμ

    Τα έχουμε γράψει ξανά , σίγουρα βέβαια η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης, και στη δική σου την περίπτωση σύντροφε 9.29 το γιατρικό που θα σου βγάλει την τσίμπλα και τον
    κομματικό φανατισμό.
    1ον) Προδοτικό και δωσίκωλο
    σχέδιο ΑΝΑΝ, εκεί πραγματικά ο Καραμανλής τε-
    τραγώνισε τον κύκλο. Καί γραμμή έδωσε στους Κύπριους, ψηφίστε ότι λέει η καρδιά σας εμείς εδώ εί-
    μαστε και επίσημη λαβή δεν
    έδωσε στους Αμερικάνους και
    τις εδώ Φιλιπινέζες τους π.χ. ΓΑΠ, να μας τα ζαλίσουν. Έτσι σώσαμε την Κύπρο απο το να γίνει ολό-
    κληρη Τουρκική επαρχία.
    2ον) Έκοψε με το μαχαίρι τις συνομιλίες με τους Τούρκους που είχαν αρχίσει
    επι Σημίτη και ΓΑΠ, για το μοίρασμα του Αιγαίου στο πνεύμα της Μαδρίτης.
    3ον) Σταμάτησε τον κατασ-
    τροφικό δρόμο προς το στημένο δικαστήριο της Χαγης.
    4ον) Εγκαινίασε την πολιτική των αγωγών και το
    άνοιγμα προς τη Ρωσία. Σύ-
    ντροφε για αυτή τη δουλειά ειλικρινά πρέπει να έχεις ΑΡΧΙΔΙΑ, και αν είσαι μπούλης, τότε είσαι ο μπού-
    λης με τα πιο μεγάλα ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    5ον) Το είπε και τό έκανε.
    Έβαλε βέτο και κατώρθωσε να
    συμπεριληφθεί στα ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ !!!!!!!!!
    Σύντροφε μιλάμε για πολύ
    μεγάλα ΑΡΧΙΔΙΑ.
    Με αγάπη

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μιχαλάκη σε ρώτησα και πριν αλλά απάντηση δεν πήρα:

    "Μιχάλη Χαραλαμπίδη σε θυμάμαι απο το 79-80 όταν κατατάχτηκες στο στρατό (Στρατόπεδο Καμπάνη στο Κιλκίς) και απο τηη τρίτη κιόλας μέρα πήγες αναρρωτήριο και μετά... εξαφανίστηκες.

    Τελικά υπηρέτησες τη μαμά πατρίδα και πού;"

    Εγώ υπηρετουσα στο Λόχο Διοικήσεως τότε και το Τάγμα ήταν Κέντρο νεοσυλλέκτων...

    Όχι τίποτα άλλο, αλλά να κάνουμε τους πατριώτες όταν ΠΡΩΤΑ έχουμε υπηρετήσει την πατρίδα μας, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση