GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ηθοποιός Θανάσης Ζέρβας πιάστηκε...

. ...την ώρα που αγόραζε ναρκωτικά! . , Ο ηθοποιός Θανάσης Ζέρβας (γνωστός από το σήριαλ «Ψίθυροι καρδιάς») είναι ο 45χρονος ηθοποιός που σ...

.
...την ώρα που αγόραζε ναρκωτικά!
. ,
Ο ηθοποιός Θανάσης Ζέρβας (γνωστός από το σήριαλ «Ψίθυροι καρδιάς») είναι ο 45χρονος ηθοποιός που συνέλαβαν χθες οι αρχές τη στιγμή που προμηθευόταν κοκαΐνη στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη. Η αστυνομία παρακολουθούσε τον 60χρονο προμηθευτή κι έτσι οδηγήθηκε στον ηθοποιό. Στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 19 γραμμάρια...
---------------------------------

32 σχόλια

  1. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΘΙΣΕΙ ΠΑΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΕΩ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΟΥΣΤΑ.......
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ,ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΕΧΝΗ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΗ.
    ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ..ΓΕΜΑΤΗ ΗΞΕΙΣ..
    ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΟΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΕ DVD ΣΤΗ ΡΑΦΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Θαναση ,
    Το ερωτημα ειναι οχι τι σκατα τεχνη παραγει αυτο το καθηκη , αλλα τι μυαλα κουβαλαμε εμεις ολοι που καθε μερα κολαμε την μουρη μας στα καναλια του κωλου ετοιμοι ανα πασα στιγμη να εκτελεσουμε την '' διαταγη'' της καθε ψυχανωμαλης για ενος λεπτου σιγη στην μνημη του καθε πρεζακια που εχει βαλει σαν σκοπο της ζωης του μεσα απο τις τηλεορασεις να προβαλη την αφεντομοτσουναρατου και συνεπακωλουθως και τα '' γουστα του'' σαν τροπο ζωης για χιλιαδες παιδια και νεους . Ολους αυτους πρεπει να τους γιουχαρουμε οπου τους βλεπουμε . Ακομη και μεσα στα θεατρα κατα την διαρκεια των παραστασεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν προφυλακισθούν όσοι κάνουν χρήση κοκαΐνης , θα χρειαστούμε το ολυμπιακό στάδιο για να τους βάλουμε μέσα και τα βράδια να κοιμούνται στα καθίσματα γιατί σε ράντζα δεν θα χωράνε

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. NA ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ

    Π Ο Ι Ο Σ Ε Ι Ν Α Ι

    Ο Π Ρ Ο Μ Η Θ Ε Υ Τ Η Σ

    ΤΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ !

    κατα το...
    όλοι οι δρόμοι
    οδηγούν στη Ρώμη...

    Στη προώθηση προιόντων (π.χ.σαπούνι)
    η κατηγορία των ηθοποιών θεωρείται
    ως "oppinion leaders".Κοινώς, είναι
    εκείνοι οι χρήστες του προιόντος που λειτουργούν ως εγγύηση κι υπόδειγμα , για την μάζα των καταναλωτών. Παράδειγμα για μίμηση δηλαδή.

    Το θέμα είναι λοιπόν,
    ποιός "φιδέμπορας" ακολουθεί και στρατηγικές μαρκετινγκ,
    στη προώθηση θανάτου!

    AΥΤΟΝ
    να μας βρείτε κύριοι
    κι όχι κάθε ναυάγιο της πόλης!

    Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ
    ΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΑ ΣΩΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά την διασημότητα ρε παιδιά, ούτε που ξέρω ποιος είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιος είναι αυτός ο μαλάκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι να σας πω ρε παιδιά πόσο ετών είστε 150...? με τέτοια μυαλά που κουβαλάτε ..ορίστε το χαΐρι στην Ελλάδα μας...οι 5 στους 10 κάνουν χρήση..επειδή το ξαναλέω αυτοί που κάνουν κουμάντο έχουν τα μυαλά σας....και δεν μου λες ρε φίλε..? το τι πίνει σε ενδιαφέρει η..?εάν κάνει την δουλεία του σωστά..?τώρα οι χαρακτηρισμοί -καθηκι- και άλλα δείχνουν το πόσο σχετικοί με το θέμα είστε...δεν σας πειράζει η καμήλα...αλλά ο ψύλλος ..τέτοιοι είστε...άσχετοι ,ημιμαθείς...οτι χειρότερο δηλαδη,,,χειροτεροι απο αυτούς που κάνουν χρήση...στο κάτω κάτω το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης το έχουμε όλοι για τον εαυτό μας....η όχι...?? κριτές των πάντων..!!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7.43

    Ασε,
    που έτσι ξεφτιλίζουν
    οι μεγαλέμποροι,
    όλες τις κρατικές καμπάνιες
    κατά των ναρκωτικών
    με πρωταγωνιστές ηθοποιούς!

    ...κι ετσι η καμπάνια
    από ΚΑΤΑ γίνεται ΥΠΕΡ!

    Για δείτε το κι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΓΑΠΙΤΟΙ ΜΟΥ ΦΥΛΟΙ.ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΕΡΒΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΥΘΑΝΟΤΗΤΑ ΒΛΕΧΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΙΕΣ ΧΡΗΣΤΩΝ,ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΟΣΗ ΠΩΣ Η ΚΟΚΑΥΝΗ (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΣΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ)ΒΟΙΘΑ ΤΗΝ ΜΑΤΕΩΔΟΞΕΙΑ. ΕΛΠΕΙΖΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΡΙΧΝΑΙΤΕ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ,Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΙ ΦΥΛΟΙ ΣΑΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΕΠΟΝΕΙΜΟΣ Η ΑΝΩΝΙΜΟΣ ΠΑΡΑΓΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΗΘΩΣ ΑΚΩΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΡΝΙΤΙΚΟ.ΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.(ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΑΣΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ, ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΑΖΩ.......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.30

    Ρε συ σταμάτα να γράφεις Μας βγήκαν τα μάτια απο τις ανορθογραφιες σου. Δεν πήγες σχολείο ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε φίλε , οι ανορθογραφίες μου σε ταράζουν ,για τα κοινωνικά μας χάλια;

    Εσύ έχεις Σπουδάσει σε αλλόγλωσσο σχολείο; Δείξε μου πόσο καλά είναι τα αγγλικά σου, και τι μυαλό κουβαλάς στο ρετιρέ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βρε φίλε , οι ανορθογραφίες μου σε ταράζουν ,για τα κοινωνικά μας χάλια;

    Εσύ έχεις Σπουδάσει σε αλλόγλωσσο σχολείο; Δείξε μου πόσο καλά είναι τα αγγλικά σου, και τι μυαλό κουβαλάς στο ρετιρέ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαι είναι νόμιμο να δημοσιευτεί το όνομά του ενώ η ποσοτητα είναι τόσο μικρή και ούτως η άλλως δεν πάει για εμπορία;
    Ο μπάτσος που προφανώς τηλεφώνησε στην εσπρέσσο πρέπει να πληρώσει τρελό πρόστιμο.
    Όπως και η Εσπρέσσο που το δημοσίευσε.
    Άει σιχτίρ!
    Σε λίγο θα μοιράζουν λίστες από τα Α.Τ τι μάρκα καπνίζει ο καθένας μας, κι'αυτό ναρκωτικό είναι, και θα τις δημοσιεύει η Εσπρέσσο την άλλη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΣΚΩΤΟΣΕ Ο ΡΗΓΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΑΝΕ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΑΝ ΒΟΜΒΑ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΓΚΗΡΗ ΠΗΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

    by luciano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kai omως ο φίλος που έγραψε ανορθόγραφα ....τα είπε πάρα πολύ καλά.....αυτή είναι η πλάκα με πολλούς απο εσάς....κοιτάτε το δένδρο και δεν βλέπετε το δάσος...φίλε είμαι μαζί σου ..την ορθογραφία άστη γιαυτους που δίνουν εξετάσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Που το είδατε καλοί μου φιλοι ότι το κρατος κανει καμπάνια κατά των ναρκωτικων…?και εάν ακόμη έκανε ηταν φαρισαισμος,,τι λετε τωρα ξέρετε ποσοι μηχανισμοί του κράτους οικονομάνε από αυτην την υπόθεση..?οπως,,μπατσοι,,δικαστικοι,,δικηγοροι και αλλοι διεφθαρμένοι..? εδώ καθημερινά περνανε τονοι και οι μπατσοι αρκούνται να πιανουν γραμμαρια και χρηστες και αυτό συνήθως μετα από πληροφορία του ρουφιανου…ετοιμο φαί δηλαδή υπόθεση εχει ως εξής ….οι -φιλοι- μας αμερικανοί μετα το έγκλημα βομβαρδισμό της σερβιας θέλησαν να βοηθήσουν τους αλβανούς και Σκόπια και συνέβησαν τα εξης ωραία)κοπήκαν οι εισαγωγές ναρκωτικών από τουρκια,ασια…β) χτισθήκανε εργοστάσια παρασκευής ναρκωτικών σε αλβανια,σκοπια γ)τους κανανε αποκλειστικούς προμηθευτές ναρκωτικών στα βαλκανια,,,,οποτε ολο το ναρκωχρημα να πηγαίνει σαυτους..,,και με την σειρά του να πηγαίνει σε Αμερική για αγορά οπλων,,,πως θα γινει σωστός στρατός το –ου.τσε.κα…??,,, σιγά μην κοπτοντε πόσα παιδιά πεθαίνουν καθημερινα,,γιατι εκτος του ότι τα ναρκωτικά οδηγούν στον θάνατο ,,,τα αλβανικα ακομη χειροτερα επιδη η ποιότητα τους είναι ανάλογη με αυτούς τους ιδιους,, ,ο νοών νοητω….
    Δηλαδη όλα αυτά δεν τα γνωρίζουν οι διοικούντες…? και φυσικά τα γνωριζουν…αλλα τι τους νοιαζει εφόσον το χρήμα ρέει….? Και μάλιστα κατά το δοκούν των αμερικανών…?
    Εάν το κρατος ηθελε να βαλει ένα τελος σε αυτά θα το εκανε…..το πως…?...πολλα παραδείγματα από προηγμένα κράτη που καταφεραν και ζωες να μην χανοντε και το χρημα να μενει μεσα στο κρατος,,,,,το δε κρατος δεν είναι απροσωπο,,,το απαρτίζουμε ολοι εμεις….εχω να πω και αλλα ….για την ωρα αρκουν αυτά ….ειναι η κεντρική ιδέα ……..ναστε καλα και όχι αλλοι θάνατοι …..οχι άλλο χρήμα στην Αλβανία όχι άλλο ψωμι στους διεφθαρμένους…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. A...ρε Θαναση πολλα ξερεις πως θα γινει να μα μαθεις και μας..?πως ξερεις να μην σεβεσαι τους νεκρους..? πως ξερεις εαν καποιος ειναι εμπορας ..η οχι..? πως ξερεις ποιοι πρεπι να μπουν φυλακη και ποιο οχι...? πως ξερεις να κρινεις ετσι αλογα...? μαθε μας ,μαθε μας και αλλα καλουδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. σχετικα με το ποστ του Πανου.
    Σιγουρα εχει ο καθένας το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης. Αλλά το να δίνης λεφτά στους εμπόρους που δεν δίνουν μόνο σε κάποιους που παίρνουν ναρκωτικά για την πλάκα τους,αλλά και σε μικρά παιδιά που απο μια χαζομάρα δοκίμασαν και έμειναν, και που τα σπρώχνουν να κλέψουν για την δόση τους ε...τότε μιλάμε για μεγάλο καθίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φυσικά και πρέπει να δημοσιευτεί το όνομα του. Καλώς ή κακώς φίλε μου αυτοί είναι τα πρότυπα των παιδιών μας. Πρίν από λίγες μέρες τέσσερα πιτσιρίκια 14 χρόνων ειέβαλαν στις 05:00 το πρωΐ σε ένα γαλατάδικο και το σήκωσαν όλο. Οι γονείς τους που ήταν. Και μετά κάθεσε να μου πεις για τον καημένο τον ηθοποιό. Καημένοι και συντόμως καμμένοι είμαστε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα Πάνο σιχτιρίζω όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Διάβασα και το prezatv.blogspot.com και ένας χρήστης λέει κάτι πολύ σωστό, υπάρχουν τόσοι συνάνθρωποί μας γύρω μας που δουλεύουν, ενδεχομένως έχουν οικογένεια, μπορεί να είναι ο διπλανός μας στο γραφείο εν πάσει περιπτώσει και σαν ώριμος άνθρωπος αποφασίζει πως αντί να πίνει πχ πέντε μπύρες την ημέρα, θέλει να καπνίζει ένα τσιγάρο χασίς την εβδομάδα, που μεταξύ μας πιο υγιεινό είναι αν μείνει σ'αυτή την ποσότητα.
    Είναι δυνατόν λοιπόν αν αυτόν τον σαραντάχρονο πχ επαγγελματία τον πιάσουν με αυτό το τσιγάρο και μόνο πάνω του, να το μάθει την επομένη η μάνα του από τις φυλλάδες; Η τα παιδάκια του αν εχει;
    Μην τρελαθούμε τελείως.
    Και ο Ζέρβας και ο Παπαμιχαήλ και οποιοσδήποτε άλλος, εφ'όσον δεν ευσταθεί κατηγορία εμπορίας, πρέπει ν'αρχίσουν τις μηνύσεις πάραυτα.

    Ανώνυμε 11:30 συνέχισε να κρατάς εκεί που πρέπει το κοινωνικό επίπεδό σου κι'άσε τους Μπμπινιώτηδες με πανεπιστημιακή ίσως μόρφωση καλή, αλλά κοινωνικη μόρφωση μηδέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντω σε ROLITSA ...εαν εισαι χρηστης αναγκαστικα θα δωσεις τα λευτα για να αγορασει την ουσια που ειναι εξαστημενος,,,δηλαδη.καφε,νικοτινη,ηρωινη,κοκαινη,μπυρα,κτλπ.....ειναι αναγκασμενος αλλιως που που θα την βρει...? την ουσια..? καλα τα λες να μην παιρνουν τα λευτα αυτοι,,,να πανε να δουλεψουν η οτι αλλο....Αρα λεω εγω με τα λιγα μου,,,,το αποτελεσμα της μεχρι στιγμης αντιμετωπησης του θεματος απο το κρατος παει απο το κακο στο χειροτερο,,ειδικα η απαγορευση ,,τι να σου πω-τρομερα αποτελεσματα--Ας κανει το κρατος αυτο που κανανε αλλες προηγμενες χωρες,,,, το οτι,,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ(οσο δυνατον) τις ουσιες,,,με αποτελεσμα να εκληπει η εμπορια ναρκωτικων(δεν υπαρχει λογος) να μην κλεβει κανεις για την δοση του(δεν υπαρχει λογος) να μην εκδιδεταικανεις για την δοση του(δεν υπαρχει λογος)ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠεΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ απο ναρκωτικα (σε αυτο εχουμε πρωτια)επιδη τα ελεγχουν οι επιστημονες της χωρας........Γιαυτο ΡΟΛΙΤΣΑ ,,σκεψου ,οτι ουτε και σε αυτο που λες φταινε οι χρηστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσυ που λες κατι για τον Ρηγα,,,τον φιλο του Σεργιανοπουλου,,,οτι δηθεν ,,,να πας να κοιταχτεις,,,κατι δεν παει καλα με σενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. το κράτος πρέπει να μοιράζει την ηρωίνη και την κοκαίνη τσάμπα από τα νοσοκομεία στους χρήστες 300.000 περίπου και όχι αυτοί να πουλάνε το κορμι τους και ν ακάνουν ληστείες και να βάζουν νέο κόσμο στην πρέζα για να βγάλουν τη δόση τους.
    Επειδή έχουμε όλοι παιδιά και όπως λέει και ο πανούσης γίνεται πατημός από τους εμπόρους στα σκολεία και στις καφετερείες πρέπει να γίνουμε ευρώπη και να κάνουμε ότι και οι άγγλοι που συνταγογραφούνε οι γιατροί στους χρήστες αυτές τις ουσίες ή μεθαδόνη δεν είμαι σίγουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να Αγιασει το χερι σου φιλε και γραφεις..........RE μπασταρδε δημοσιοκαφρε που υπογραφεις το αρθρο
    για τη συλληψη του ηθοποιου Θαναση Ζερβα,
    ξερεις τι ειναι να διαπομπευεις
    στο πρωτοσελιδο της φυλλαδας σου,
    τη ζωη ενος χρηστη ναρκωτικων,
    ο οποιος δεν ειχε προκαλεσει ποτε,
    ουτε και ειχε δημιουργησει προβληματα
    στο εργασιακο του περιβαλλον...;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. παιδιά ετσι ενημερωτικά σας λεω για οσους δεν το ξερουν οτι εχθες πέθανε 19χρονος στις φυλακές διαβατών....μολις πριν λιγες μερες ακόμη ενας νέος....την περασμένη εβδομάδα πέθανε νεος μεσα στο μεταγωγών ,,,,,ολοι τους απο ναρκωτικά δηλαδή τρις θάνατοι και οι δημοσιογραφακιδες κανανε το to -μοκο-μουγκα- δεν το μαθανε...? αποκλείεται ,,πως το μαθαμε αλλοι και αλλοι ...αρα δημοσιογραφισκοι φοβάστε η παίρνετε εντολές το τι πρεπει να γράφετε η πληρώνεστε για να μην τα γράφετε.... AMAN ΠΙΑ…..ΑΜΑΑΑΑΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. συνεχιστε να λετε οτι πεθαινουν παιδια γιαι ειναι οι ιδιοι που τους σκοτωνουν..ο νικος μιλησε και τον σφαξαν για οαραδειγματισμο ..Εχει ακουστει για πολυ κοσμο οτι περνουν απο την showbiz..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. o Σεργιανοπουλος δεν μιλησε....τα ονοματα που ειπε ηταν φανταστικα......αρα αυτη η εκδοχη δεν ισχυει...Αυτα κανουν οι μπατσοι τσακιζουν καποιον για να μιλησει και μετα τον αφηνουν ερμεο,στα χερια των καθαρματων και κατι ακομη ...εαν ρουφιανεβεις ας πουμε μια φορα π.χ τον μηνα ...εισαι ελευθερος με τις ευλογιες τους (των μπατσων)να πουλας ναρκωτικα και μετα μας λενε τις μπουρδες τους οτι ..ταχα θα παταξουν το εμποριο ...εεε...τους ελεινους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση