GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καληνύχτα ...κ. Σημίτη...

14 σχόλια

  1. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΝΔΡΕΑ!
    ΒΕΒΑΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ...
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΧΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημίτης: ο άνθρωπος που παρέδωσε ένα καμμένο χαρτί (το κατεστραμένο πασοκ) σε ένα ήρεμο ειρηνικό αριστοκρατικό παλικάρι (ΓΑΠ), για να το φάνε οι λύκοι (το πλήθος που καταστράφηκε από το χρηματιστήριο).

    Σημίτης: ο άνθρωπος που καταδίκασε και κατέστρεψε ένα σοβαρό υπουργό εξωτερικών (ΓΑΠ) παραδίδοντας τη χώρα σε έναν φαφλατά που επί 6 χρόνια καταστρέφει ότι άφησε όρθιο η λέλαπα του πασοκ. το φαφλατά νέρωνα που αφού άφησε τη μισή χώρα να καεί δήλωσε πόσο μεγαλόψυχοι έλληνες τραπεζίτες υπάρχουν που έδωσαν μερικά εκκατομύρια ευρώ στους πυροπαθείς, ενώ με το 1/10 των αντίστοιχων χρημάτων θα είχε φτιάξει μια καλύτερη πυροσβεστική για τη χώρα.

    Αισθάνομαι ντροπή και όνειδος που ζω σε αυτή τη χώρα που ο ένας κάνει ότι μπορεί για να θάψει τον άλλο. Εμπρός νεο-έλληνα, φτιάξε τη νέα ελλάδα, ένα τεράστιο νεκροταφείο!

    Κουφαλίτσες παρακαλέστε -ρίξτε και λίγο σάλιο- κανένα β/γιάννη να σας πάρει μια λιμουζίνα δώρο κι ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα, μη σας καεί η βίλλα τον αύγουστο που θα κάνετε μπάνιο στη μύκονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φτάνει που έχασε τρεις φορές από τον Καραμανλή
    Δεν φτάνει που τον περνάει ο κανένας στις δημοσκοπήσεις

    Δεν φτάνει που δεν είχε το φιλότιμο να παραιτηθεί .
    Οδηγεί τώρα το ΠαΣοΚ στη διάλυση.

    Ο πατέρας του το δημιούργησε ο υιός το διαλύει..

    Πρέπει να παραιτηθεί αμέσως ..Αυτός είναι ο διασπαστής

    Ιδρυτικό μέλος του ΠαΣοΚ

    Είναι η πρώτη φορά που γράφω σχόλιο σε blog αλλά έχω αγανακτήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι


    Πάντα σημαντικά νέα και πάλι..



    O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Διεθνούς Σοσιαλιστικής Γιώργος Ανδρεας Παπανδρέου σήμερα ξεκίνησε την πορεία προς τη μεγάλη νίκη , την ανατροπή και την αναγέννηση της πατρίδας μας. Μια κίνηση καθοριστική που εξέπεμψε το μήνυμα προς όλους. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και η πορεία προς τη μεγάλη νίκη άρχισε. Πανικόβλητοι οι λογής λογής αντιδραστικοί και το καταστημένο ψελλίζουν ασυναρτησίες πανικόβλητοι.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου επιτέλους έκανε το αυτονόητο. Δεν είναι εύκολο να διαγράφεις ένα τέως πρωθυπουργό. Τόλμησε και νίκησε. Τον περιμένουμε και σε άλλες μεγάλες αποφάσεις σύντομα .Ο λαός τον περιμένει με αγωνία για να του αναθέσει τις τύχες της πατρίδας μας και πρέπει να του αποδείξει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο , ανανεωμένο χωρίς τα βαρίδια της διαπλοκής και της διαφθοράς που εξέθρεψε η πολυετής παραμονή του στην εξουσία.
    Συγχαρητήρια Γιώργο. Συγχαρητήρια Πρόεδρε. Έλαβες το μήνυμα που εναγωνίως όλοι οι Έλληνες εξέπεμπαν .Στάθηκες στο ύψος των περιστάσεων ,αφουγκράστηκες το λαό και γαιυτο κέρδισες. Η εμπιστοσύνη του λαού είναι δεδομένη πια. Σύντομα θα φανεί αυτό και στα χαρτιά και λίγο αργότερα και στην κάλπη.



    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. babis:! τσικι τσικι μπαμ. τσικι τσικι μπουμ.τσικι τσικι μπαμ.τσικι τσικι μπουμ. Ποιό μύνημα σε παλιόπουστα;Ποιό ύψος των περιστάσεων ρε υπόγειο των υπονόμων;Πήγενε κατα Red tube μεριά για να ξελαμπικάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Π-ατρος Α-ποθανόντος Σ-πόρος Ο-λοκληρώνει Κ-αταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΡΕΙ ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O κος Σημίτης αν είχε βάλει πλάτη για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, στα χάλια που το παρέδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου, θα μπορούσα να καταλάβω το ξαφνικό πόνο του και τη κριτική. Aυτή όμως έρχεται σε μια στιγμή που η ΝΔ είναι στριμωγμένη και ο προστατευόμενος του Κυριάκος Μητσοτάκης και το Μητσοτακέϊκο γενικά αντιμετωπίζουν κατηγορίες και το σκάνδαλο της SIEMENS είναι σε εξέλιξη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αρχιαποστάτης ήταν ο συνεχής υποστηρικτής του στην 8ετία που κυβέρνησε ενώ αντιμετωπίζει το Γιώργο Παπανδρέου με υβριστικό και χλευαστικό τρόπο.

    Αφού ο κος Σημίτης δεν θέλει, ή δεν ξέρω για ποιους άλλους λόγους δεν θέλει να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ , δεν πρέπει να το υπονομεύει.
    Για αυτό θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πολύ καλώς που τον έθεσε εκτός ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O κος Σημίτης αν είχε βάλει πλάτη για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, στα χάλια που το παρέδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου, θα μπορούσα να καταλάβω το ξαφνικό πόνο του και τη κριτική. Aυτή όμως έρχεται σε μια στιγμή που η ΝΔ είναι στριμωγμένη και ο προστατευόμενος του Κυριάκος Μητσοτάκης και το Μητσοτακέϊκο γενικά αντιμετωπίζουν κατηγορίες και το σκάνδαλο της SIEMENS είναι σε εξέλιξη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αρχιαποστάτης ήταν ο συνεχής υποστηρικτής του στην 8ετία που κυβέρνησε ενώ αντιμετωπίζει το Γιώργο Παπανδρέου με υβριστικό και χλευαστικό τρόπο.

    Αφού ο κος Σημίτης δεν θέλει, ή δεν ξέρω για ποιους άλλους λόγους δεν θέλει να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ , δεν πρέπει να το υπονομεύει.
    Για αυτό θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πολύ καλώς που τον έθεσε εκτός ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ έχει δύσει γενικώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΕΛΙΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΚΛΑΙΤΕ ΦΤΑΝΕΙ.Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ατακα απο την υπεροχη ταινια του Λευτερη Ξανθοπουλου "ο Δραπετης", που ταιριαζει στη στιγμη (Τη χρησιμοποιουσε η αξεχαστη Μαλβινα)


    ΟΞΩ Π....Η ΑΠ' ΤΗ ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση