GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίσχος! Παίζουν συνέχεια τη διαφήμιση...

. ...με τον Ν. Σεργιανόπουλο από την ώρα που πέθανε. Ανελέητο εμπόριο του θανάτου του για να ανεβούν οι πωλήσεις της ΑΛΤΙΣ ! . BOYCOTT ALTIS...

.
...με τον Ν. Σεργιανόπουλο από την ώρα που πέθανε. Ανελέητο εμπόριο του θανάτου του για να ανεβούν οι πωλήσεις της ΑΛΤΙΣ!
.
BOYCOTT ALTIS για τον Θεό δηλαδή... Παιδιά απο το πρωί που έχει ανακοινωθεί αυτη η ΤΡΑΓΙΚΗ είδηση του φόνου του ηθοποιού, η εταιρία ΑΛΤΙΣ που χρησιμοποίησε τον ηθοποιό σε μια πρόσφατη καμπάνια εχει ΞEΣΚΙΣΤΕΙ να παίζει την διαφήμιση του προφανώς λόγω "επικαιρότητας".
Εχω τηλεφωνήσει και έχω παραπονεθεί στο "γραφείο καταναλωτή" της UNILEVER στην οποία ανήκει το προίον (στο 800-11-99099) και στο STAR channel (211 - 1891000) οπου έχει παίξει τουλάχιστον 5 φορές μέσα σε ένα 3ωρο ΑΝΗΜΕΡΑ του θανάτου μην έχοντας ακόμη προλάβει να κηδευτεί η ζωή αυτη, το οποίο προφανώς ακόμα "οφείλει" να πουλάει ΛΑΔΑΚΙ στον βωμό του χρήματος και της ΑΝ-ΕΛΑΙ-ΗΤΗΣ εταιρίας.
Οι εκπρόσωποι και στα δυο τηλέφωνα αυτά, δηλαδή κάποιοι ταλαιπωρημένοι φίλοι της γενιάς των 1000 ευρώ, που δέν φταίνε και πουθενά, εδω που τα λέμε, μου απάντησαν πως το παράπονό μου "...θα το μεταβιβάσουν...".
Καταλαβαίνω πως οι εταιρία αυτή έχει μεν επενδύσει κάποια χρήματα στην παραγωγή της διαφήμισης αυτης, αλλα όλα δείχνουν πως έχει λάβει την συγκυρία της επικαιρότητας ως μια "θαυμάσια ευκαιρία" να ανεβάσει τις πωλήσεις της, τωρα που οι θαυμαστές του ίσως να τον βλέπουν και να δακρύζουν.
Κάποιος πρέπει επιτέλους να δείξει στις πολυεθνικές με πιό ηχυρό τρόπο πως θα πρέπει να σέβονται και να έχουν όρια τουλάχιστον στην ανθρώπινη ευαισθησία και ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Εγώ τουλάχιστον δέν θα ξανααγοράσω προϊόντα της Άλτης παραδειγματικά και εύχομαι όσοι άλλοι ενοχλήθηκαν να κάνουν το ίδιο. Boycott them! Μπορεί πολυεθνικές να μας εξαπατούν καθημερινά με την τρελλή ακρίβεια, να μας ταϊζουν βαλβολίνες αντι για ηλιέλαιο και να ταϊζουν τους υπαλλήλους τους με "bananes" αλλα ως εδώ... λίγος σεβασμός σε έναν άνθρωπο που δολοφονήθηκε. Ας το φάνε μόνοι τους το λάδι...
Δ.Σ.
----------------

21 σχόλια

  1. ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΕΤΕ την ΕΛΑΙΣ!!!!
    οχι βιταμ οχι Ελαις στην κουζίνα σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Δεν αληθεύει ότι δεν έχουν το θεό τους. Τον έχουν.

    Η χριστοπαναγία είναι που τους λείπει, φίλοι, ευσεβείς προς κάτι, ας τους την προσφέρουμε τηλεφωνικά.

    Ας βρέξει επιτέλους ευαισθητοποιητικά μπινελίκια.
    Τηλεφωνήστε τους, το έχουν ανάγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγοράστε λάδι ΑΛΤΙΣ.

    Αγνό και φρεσκοκλεμμένο από τα καντήλια των νεκροταφείων, έρχεται ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο πιάτο σας. Μαζί με τη κρύα μακαρονάδα και τις ζεστές μπύρες από το στομάχι του πεθαμένου.

    Αγοράστε ΑΛΤΙΣ.

    Στην UNILEVER, είμαστε τόσο γύφτοι, που ακόμα και πεθαμένο θα κλέβαμε για να τον πουλήσουμε.

    http://www.unilever.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε καμενοι...δεν παιζει ο Σεργιανοπουλος στη διαφημιση του Αλτις...Ο τυπος του μοιαζει παρα πολυ,αλλα καμια σχεση...Δεν ειναι ο ιδιος...Προκειτε για ομοιοτητα....Ξαναδειτε τη διαφημιση και θα καταλαβεται...
    Ελεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Θεία Δίκη έχει ενεργοποιηθεί και ρίχνει καμπάνες αβέρτα. Τόλμησε να λαδώσει δικαστές υποθέτω για να μην προφυλακιστεί με τον αδέκαστο και τίμιο δικηγόρο του, τον δικηγόρο των πλουσίων και ήρθε η ποινή του Θανάτου σήμερα. Αυτά που μεγαλοδικηγόροι, ανήθικοι δικαστές κλπ κλπ δεν κάνουν τα κάνει η Θεία Δίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ γιατί δεν έχω δει τη διαφήμιση καθόλου ούτε σήμερα που είμαι απο το πρωί στημένος μπροστά της, ούτε τη θυμάμαι να παίζει παλιότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνυπευθυνως παντως ειναι και ο σταθμος που παιζει τη διαφημηση. Εχετε κοτσια ομως για μποικοταζ στο "χαζοκουτι" ;

    Εδω σας θελω καβουρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xwris na eimai sigoyri, nomizw oti den einai o sergianopoulos stin diafimisi ayti, alla kapoios pou tou moiazei para poly, dioti kata kairous tin exw patisei ki egw, alla paratirwntas ton kalytera, nomizw den einai aytos.
    epeidi omws toy moiazei para poly, kai oi perissoteroi tha tin patoysan, akoma kai logw aytis tis omoiotitas, symfwnw, den eprepe na paixtei ayti i diafimisi xtes, ektos ki an einai exairetiki i symptwsi, epeidi oi diafimistikes programmatizoun kairo enwritera me ta kanalia tis imeres kai tis wres pou tha paixoun tis diafimiseis toys, etsi den einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. press παρα πολύ σωστά τα λές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΓΑ ΤΩΡΑ ΜΗ ΛΥΠΗΘΟΥΝ, ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΚΑΙ....ΛΑΔΑΚΙ ΠΑΝΤΟΥ!! ΑΠ ΤΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΤΣΕΠΕΣ. ΕΛΑΙΟΣ ΠΙΑ. ΕΛΑΙΟΣ! (καμιά φορά η ανορθογραφία....μιλάει .. άψογα) http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ο ΑΛΦΑ έβαλε το σίριαλ που πρωταγωνιστεί το βράδυ είναι όλοι τους καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. όχι πως τους έπιασε ο πόνος τους μπλούπερς αλλά έλα που η Ελαις δεν τους ανέθεσε την διαφήμηση των προιόντων της και πως θα την εκδικηθούν,μα πως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλοι και πατριώτες Έλληνες.

    Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένας μας. Φαντάζεστε μια εταιρία να έπαιζε την διαφήμηση του νεκρού πατέρα μας ή του νεκρού παιδιού μας?

    Έλεος..

    Αν υπάρχει θεός....

    Επιτέλους χρησιμοποιήστε την δύναμη σας στο Super Market.

    Boycot Ελαίς μέχρι να καταλάβουν την ανθρώπινη αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Enas prezomagkas, alkolikos pou gamage agorakia pethane........
    kai kapoioi asxolountai me tin diafimisi tis Elais epeidi paizei to akatanomasto...

    Kane zapping re papara i akoma kalitera klisti kai bges exso ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να μη λέμε βλακείες όμως, δεν ήταν ο Σεργιανόπουλος που πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Re magkes den pate se kana ofthalmiatro!!! O tupos pou paizei stin diafimisi den exei kamia sxesi me ton theos xwreston.
    Apla tou moiazei.
    Bazw stoixima oti den exei dei kanenas apo esas (pou lete tis kafriles)tin sugkekrimeni diafimisi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή σας μέρα!



    Η εταιρίας παραγωγής που δημιούργησε τις 3 διαφημιστικές ταινίες του ΑΛΤΙΣ, σας ενημερώνει ότι ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί ονομάζεται Περικλής Μουστάκης. Είναι καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου, προφανώς γι’ αυτό δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός. Μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες στο google / images.

    Σας ευχαριστουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Vre zwa den einai autos.Eleos reee!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. den einai o Sergianopoulos reeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΛΗ ΓΚΑΦΑ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση