GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έδωσε τα ...ρέστα του

...υπέρ του Γ. Αλογοσκούφη! . Του Βαγγέλη Μπουρναζιώτη .. "Μην πειράζετε τον Αλογοσκούφη..." Αυτό ...φώναζε με όλη την εμφάνισή τ...

...υπέρ του Γ. Αλογοσκούφη!
.
Του Βαγγέλη Μπουρναζιώτη
..
"Μην πειράζετε τον Αλογοσκούφη..."
Αυτό ...φώναζε με όλη την εμφάνισή του στο δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο λόγος για το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στη Βουλή με τη σύζυγό του υπουργού Οικονομίας που θα διαχειρίζεται πλέον τα ακίνητα, 1,5 δις ευρώ αξίας, του ΟΤΕ μετά την πώλησή του στους Γερμανούς. Ποιος Πρετεντέρης και λοιποί αλογοκόλακες. Ο Νίκος είναι μακράν ο πρώτος με τον τρόπο που το παρουσίασε. Εδωσε τα ...ρέστα του στην αβάντα για τον υπουργό.
Αναρωτιέμαι όμως, κύριε Χατζηνικολάου, προς τι αυτό; Γιατί αυτοκουρελιάζετε τη δημοσιογραφική σας φήμη; Ποιος είναι ο λόγος; Μήπως επειδή παίζετε μαζί τένις;
Κι επειδή διαβάζω ότι θα εκδώσετε κι εφημερίδα, μήπως έτσι χάσετε και τα υπόλοιπα ...ρέστα σας;
Με εκτίμηση...
-----------------

29 σχόλια

  1. Ο Νικολάκης είναι υιός πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας .
    Από πιτσιρικάς ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ .
    Δηλαδή τι θέλατε ,μόλις γκριζάραν λιγάκι κάποιες τρίχες στα μαλιά του
    να γίνει αριστερός ;
    Τώρα που έφτιαξε ειδικό ασνασέρ για να βάζι στο σαλόνι της την ... πόρσε του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να καταλάβουμε όλοι , τι σκατόρατσα είμαστε εμείς οι Έλληνες , θα αναφέρω ότι σήμερα κανένα Μ.Μ.Ε. δεν ανέφερε ότι σήμερα είναι η επέτειος που με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου κορυφής της Ευρωπαικής Ένωσης στην Πορτογαλία , η Ελλάδα γίνεται δεκτή στην Ο.Ν.Ε. και στην ζώνη του Ευρώ . 19η Ιουνίου 2000 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προχθες στο δελτιο ειδησεων βγηκε λαυρος και υπερασπιστηκε το δικιο του ΓΑΠ να διαγραψει τον Σημιτη. Τωρα με παρησια υπερασπιζεται το δικαιομα του Horsehat να δωρισει στη γυναικουλα του τα ακινητα του ΟΤΕ. μια στο καρφι και μια στο πεταλο. Ξερει τι κανει. Βρεξει χιονισει θα ειμαι μεσα. "Νικος παντος καιρου" οπως τα Απάτσι...


    ειναι πολλα τα λεφτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκανε σημαντικά βήματα ο Νικολάκης.

    Από τον εξευτελισμό στον άλλοτε κραταιό Τζανετάκο του 984, στα ασυγκράτητα γέλια που προκαλούσε στο κοινό με το πρόβλημα του στην ομιλία όταν τον έβγαλε στο γυαλί η Λιάνα, πέρασε στην "πρωτοπορία" με γελοιότητες στην ΕΡΤ - αφού διήλθε τον δρόμο με το ξεβράκωμα στον ΑΛΤΕΡ (νομίμως παράνομα παραστατικά και χρέη) για να καταλήξει τελικά εκεί που του άξιζε. Με τον Τ(ρ)άγκα.

    Keep bending. Deeper!
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η σύζυγος του Αλογοσκούφη ήταν εκπρόσωπος στην Ελλάδα της εταιρίας που διαχειρίζεται τα ακίνητα της Deutsche Telekom χρόνια τώρα.

    Από πού και ως πού είναι παράνομο αυτό;

    Καθίστε να δούμε αν θα παραμείνει διαχειρίστρια εφόσον η συγκεκριμένη εταιρία αναλάβει τα ακίνητα του ΟΤΕ και μετά βρίζετε.

    Έλεος δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Χατζηνικολάου ετοιμάζει εφημερίδα και θέλει επιδοτήσεις από τον Αλογοσκούφη, γιατί με τη βίλλα στην Πολιτεία δε βγαίνει.
    Αλήθεια τι πόθεν έσχες έχει;
    Βίλλες, ραδιοφωνικός σταθμός, εφημερίδα. Μην αγοράσει και κανένα κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Magges tynxanei na menw sthn kifisia.Sthn ekalh yparxrei to loumpie einai gipeda tennis kai einai panw sthn leoforo thiseos proektash ths leoforou erythraias sto aristero xeri pigainontas gia dioniso.Edw kai polaaaa ma polla xronia o xatzinikolaou mazi me ton alogoskoufh prwi prwi prin pane douleia pane kai paizoyn tennis,einai gnwston kiolas sta boreia proasteia.Opote ti thelete na kanei o xatzinikolaou???na mhn yposthrixei ton filotou???sxedon kathe mera mazi einai.
    Alimono sta zwa tous ellines pou kathontai kai toys psifizoyn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Γιατί αυτοκουρελιάζετε τη δημοσιογραφική σας φήμη;"

    ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ! Θα το σημειώσω να το λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ [ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΡΚΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ], ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ 9,84 ΜΕ ΕΒΕΡΤ,ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ.
    ΔΕΝ ΒΓΑΙΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΓΛΙΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ....ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΣΚΑΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ.
    ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΠΟΥΔΕΙΧΝΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ.ΠΑΡΑΘΥΘΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού ο κ(;) Καρχιμάκης αρέσκεται να παριστάνει τον ερευνητή και τεκμηριωτή διαφόρων με " ή χωρίς " σκαν΄δάλων, μήπως θα μποροπύσε να μας διευκολύνει λέγοντας μας ποιού υπουργου του ΠΑΣΟΚ που το όνομα θυμίζει ατμοσφαιρικό φαινόμενο, ήταν ή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλοστέλεχος αλυσίδας ξενοδοχείων που διέμεναν διαφορα στελέχη οργανισμών,επιχειρήσεων ΝΠΔΔ κλπ. όταν ερχόντουσαν στην Αθήνα για σεμινάρια και εργασίες επιμόρωσης ή όπου αλλού υπήρχαν ξενοδοχεία της εν λόγω εταιρίας,με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα απο την ΕΕ ή το Ελληνικό δημόσιο; Αντε κ. Καρχιμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 6:07 Την αντικειμενικότητα την πάτησε το τρένο δεν βλέπεις τι γίνεται στο MUGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιός ήταν τότε νομάρχης ρε παιδιά που έβαλε την υπογραφή του σ΄αυτή την απόφαση; Ποιός γνώριζε τότε την σημερινή εξέληξη των πραγμάτων; Μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή γιατί το να μπεί υπογραφή σε μια τέτοια απόφαση και με δεδομένη την Ελληνική νοοτροπία και γραφιοκρατεία, αναγόμαστε χρονικά στα μέσα της δευτερης τετραετίας Σημήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά για αυτόν και την γλίτσα του δεν έχει γραφτεί ένα βιβλίο από την Παναγιωταρέα(και καλά μυθιστόρημα) όπου εκεί φωτογραφίζεται κανονικά και γίνεται λόγος πόσο αδίστακτος είναι; Εντάξει ρε 5:48 δεν είναι παράνομο αλλά γιατί η Ντοϊτσε, η Telefonica, British Telecom και άλλες δεν ήταν καλές;εγινε διαγωνισμός για το μάνατζμεντ και δεν το ξέρω; Γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη;ισως μετά από χρόνια να μπουνε εισαγγελείς (Γερμανοί βέβαια) στην Ντόϊτσε να μάθουμε κάποια περισσότερα για το πως η συγκεκριμένη εταιρεία εμφανίστηκε ως σωτήρας στην εξ Αραβίας εισβολή. Η μήπως ήταν στημένο από την αρχή πχ. δεν μπορώ να ιδιωτικοποιήσω τον ΟΤΕ γιατί θα φάω ξύλο, μπορώ όμως να μειώσω το μερίδιο του Δημοσίου έτσι ώστε να μην υπάρχει επιστροφή και όταν θα το πάρουν τα ''κακά'' κεφάλαια, θα έρθει ο Γερμανός
    (λευκός) ιππότης να σώσει την δεσποσύνη(ΟΤΕ) από τους Αγαρηνούς. Αντε ρε λαμόγια μέχρι και να σχεδιάσετε μία απάτη δεν ξέρετε, Αλογομούρηδες.
    ==Τσαμπίκος==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς 5, 8 μπες εδώ και διάβασε και θα καταλάβεις
    http://www.antinews.gr/?p=2451

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ENA TERASTIO LAMOGIO EINAI O XATZHS O NIKOLAOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @19 Ιούνιος 2008 5:48 μμ

    Ελα μου ντε. Γιατι ολοι αυτοι οι κακοι το βλεπουν ως παρανομο. Ο καθε ελληνας μπορει να πουλησει περιουσια του ελληνικου κρατους και να βαλει διαχειριστρια τη γυναικα του. Ειναι παρανομο αυτο?

    Αλλα τοτε κυριε Γιωργο μου γιατι φωναζατε οταν εκαναν κατι αναλογα και οι Λαλιωτες και οι Τσουκατοι και τα αλλα παλικαρια, απο την αλλη "ομαδα"? Ηταν παρανομα κι κεινα που κανανε κι αυτοι?

    Κυριε Γιωργο μην συγχιζεστε (και σας χασουμε) ετσι κι αλλιως τελικα στο Ελλαντα ειμαστε, η γυναικουλα σας θα βγει λαδι (και θα μεγαλωσει τα παιδακια σας και θα γινουν καλλοι "πουπουλοφόροι")

    φιλακια κυριε Γιωργο, τα σεβη μου στην κυρια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ίδιο είχε κάνει και με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη όταν αυτός συνδέθηκε με τον υπόκοσμο τών Ζωνιανών.
    Όταν οι συνομιλητές του ενοχοποιούσαν τον Κεφαλογιάννη ο Νικολάκης κοκκίνιζε τόσο που η κοκκινίλα του φαινόταν και σε ασπρόμαυρη τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τσ..τσ..τσ..θα τον αφηνε ο Αλογοσκουφης να τον νικαει στο τενις και τωρα του το ανταποδιδει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΦΗΜΗ ΜΙΛΑΤΕ .

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ .
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ(ΓΛΕΙΦΕΤΕ) ΑΤΑΛΑΝΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσεις ολα τα μουνοπανα του ΠΑΣΟΚ κανετε γαργαρα τωρα τις μιζες που επαιρνε το ΠΑΣΟΚ απο τη Σημενς, αφουβγαλατε τη χολη σαςτοσες μερες για τη ΝΔ. Ξευτιλισμενα ανθρωπαρια που κανετε και κριτικη, ζωντοβολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. BLOOPERS λεχριτες αναρχοαριστεροι χουντικοι μας εχετε ζαλισει τα αρχιδια με τις παπαριες σας. Ουστ απο δω κοπροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΡΑΚΑΛΩΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΗΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μήν πειράζεται τον ΝΙΚΟ ο οποιος ειναι φίλος του ΜΑΚΗ, φίλος του ΚΑΡΒΕΛΑ,ΦΊΛΟς της ΒΙΣΣΥ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ
    Επιμένω τα θέλει η κολάρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. Χατζηνίκο μήπως το studio η Siemens σας το έκανε δώρο?
    Πάντως οι Server Γερμανία πάνε

    Ο Αστέρας πόσες κάρτες σε έδωσε τζαμπαντάν και διαφή-μιζες με τόση μανία τον Αστέρα

    Το επίπεδο της κατάντιας αυτού του κράτους το βλέπουμε από τους κωλογλύφτες προπαγανδιστές της τηλεόρασης

    Να το χαίρεστε κουφάλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βλέπετε στο χωριό του είχανε σχολή τένις, έτσι μετά τα πρόβατα έτρεχε για μάθημα. Τώρα που το έμαθε δεν πρέπει να το ξεχάσει.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση