GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι "αδιάφθοροι" του ΠΑΣΟΚ...

...συσπειρώνονται. Δείπνο βουλευτών απόψε για τις εξελίξεις.... .. . Η κινητικότητα μεγαλώνει στο εσωτερικό των κομμάτων. Στο ΠΑΣΟΚ παρατη...

...συσπειρώνονται. Δείπνο βουλευτών απόψε για τις εξελίξεις....
.. .
Η κινητικότητα μεγαλώνει στο εσωτερικό των κομμάτων. Στο ΠΑΣΟΚ παρατηρείται μάλιστα και μια νέα τάση. Βουλευτές και στελέχη αποστασιοποιούνται από τα υπάρχοντα "στρατόπεδα" και τους επικεφαλής τους. Είναι ιδιαίτερα βουλευτές και στελέχη που δεν έχουν αναμειχθεί με "γκρίζες" υποθέσεις και στέκονται κριτικά απέναντι στις εξελίξεις και στα πρόσωπα. Κάποιοι τους αποκαλούν μάλιστα ..."οι αδιάφθοροι" - δείγμα κι αυτό του πώς θα γίνεται σε λίγο καιρό η κατάταξη του πολιτικού προσωπικού στα κόμματα. Κι όπως μαθαίνουμε ορισμένοι από την κατηγορία αυτή, απόψε θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις εξελίξεις. Η συνάντηση θα γίνει σε ταβέρνα σε νοτιοδυτικό προάστιο.
---------------------------

18 σχόλια

  1. ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ,ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ???????????
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και καλα.
    Τι "πτυχια" εχει το μπραβογιοργο??

    Αυτα τα "πτυχια" τα παιρνω και εγω με 2-3000 ευρω=5-6000 δολλαρια.
    Και χωρις να φοιτησω καν!!

    Αμα βαλουμε και αλλους πασοκοσκυλαιους??

    Ωχ! το μπενιζελο. Τι πτυχια εχει?
    της πασοκοσκυλιας ΠΑΣΚΕ.
    λοβερδος??
    Του μακαριτη "Χριστοδουλου"!
    τι τα σκαλιζετε ρε πασοκοσκυλαιοι??

    Αφου δεν σας παιρνει!!

    Τον "παιρνετε" δεν σας παιρνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο τραπέζι θα πάρει μέρος και ο Κ. Οργανωτής Εκλογικού Αγώνα ....... για να ξέρω αν θα φάνε ή θα μιλάνε για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικα "ετσι το παμε τωρα"???

    Το ..σχολιο της "sibilla" του απο πανω μπουρδελου εχει .."προτεραιοτητα"??

    Γαμιεσαι ρε πουστη καψαμπελη,αει στο διαολο παρασανταλο...

    Ρε αει στο διαολο παρασανταλο!

    Μα καλα μωρ αδελφε ,τι σου βρηκε ο κουρης με την "βεσπα" και σε εκανε γαμπρον??

    Προφανως και η "ετσι" τετοια "καλλονη" θα ητανε !!!

    Ρε αει στο διαολο βρωμοπουστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως είναι ο μόνος;

    Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, στελέχη της ΔΑΚΕ στις επιλογές υποψήφιων διευθυντών σχολείων και προϊσταμένων γραφείων - διευθύνσεων, ενώ στις κρίσεις του 2002 μέχρι το 2004 δεν είχαν κανένα πρόσθετο χαρτί, (πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, ξένη γλώσσα) και ήταν τελευταίοι στη σειρά, το Νοέμβριο του 2007 είναι πρώτοι και με διαφορά στους πίνακες κατάταξης!

    (γενικά η νουδου φημιζόταν από παλιά για τη μειωμένη ικανότητα απορρόφησης γραμμάτων... χαρτιά από ρουμανίες, ιταλίες και πανεπιστήμια του τιμπουκτού! Στα πανεπιστήμια του 75-80 μόνο οι επιπέδου κρετίνου φοιτητή ήταν ΝΔ!)

    Στις επιλογές του 2007, μέσα σε περίπου 24 μήνες (έτσι μετριέται εκπαιδευτικά η σχολική χρονιά από 1-9 ως 21-6-200...) αύξησαν τα μόριά τους κατά 6 -8 μονάδες!

    Δηλαδή, έχουμε και λέμε: εκλέχτηκε η Νουδού το Μάρτη του 2004.

    Οπότε μέχρι το Σεπτέμβρη του 2004 το διάστημα είναι εκπαιδευτικά νεκρό, καθώς δε γίνονται εγγραφές σε εκπαιδευτικά ιδρύματα το Μάρτη!!!


    Άρα οι δακίτες γράφτηκαν σε πανεπιστήμια ελλάδας ή εξωτερικού για μεταπτυχιακά-διδακτορικά από το Σεπτέμβρη του 2004.

    Μέχρι την προθεσμία επιλογών στελεχών εκπαίδευσης , 10-Μαΐου 2007, περάσανε ακριβώς 2 ολόληρες σχολικές περίοδοι. Όχι τρεις, γιατί το σχολικό-ακαδημαϊκό έτος τελειωνει τον Ιούνιο, οπότε δίνουν και τα πτυχία τα πανεπιστήμια σε όσοιυς είναι μελετηροί γρήγοροι στο διάβασμα και στις εργασίες.


    Τα ελληνικά μεταπτυχιακά για εκπαιδευτικούς στο ΕΚΠΑ βαστάνε 2 χρόνια περίπου κι όχι 1 χρόνο που είναι για "τουρίστες" τεχνικών επαγγελμάτων.
    Όμως δίνουν μόνο 2,5 μόρια.

    Αν είχαν και διδακτορικο που κρατά 3 χρόνια, θα έπαιρναν άλλα 6 μόρια.

    Δηλάδή ένας ΔΑΚΙΤΗΣ που είχε το 2002 "0" μόρια, παρουσιάζεται το 2007 να έχει 10 μόρια από πτυχία-μεταπτυχιακά;

    Ρωτάμε: Πώς τα πήραν; Πότε τα πήραν;

    Η προφανής απάντηση ε'ίναι μόνο μέσω ίντερνετ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ ΑΠΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ. ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ!

    Είναι όμως λυπηρό που δεν επεμβαίνει η ΟΛΜΕ ή η ΔΟΕ για να ζητήσει επιστάμενο έλέγχο. Τι φοβούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συναντηση σε ταβερνα νοτιοδυτικου προαστειου για να επιβεβαιωθη το ρηθεν "στο ΠΑΣΟΚ δεν υπαρχουν συντροφοι συνδαιτημονες υπαρχουν" δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Αδιάφθοροι" του πασοκ ????

    χαχαχα

    για ξαναπείτε το να ξεκαρδιστώ

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    την ευχή μου να χετε , γέλασα λιγάκι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που να τους κάτσει το τζατζίκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω, δεν πιστευω οτι καποιος ειναι αδιαφθορος, απο κανενα κομμα, αμα δεν μου αποδειξει, οτι, οχι μονο δεν εχει παρει λεφτα ο ιδιος, αλλα και οτι δεν ξερει κανεναν αλλο, που πηρε απο το κομμα του.
    Γιατι καλο ειναι να μην εχεις παρει εσυ, αλλα αν κανεις παρεες, με προσωπα που διαπραττουν απατεωνιες, τοτε εισαι κι εσυ, ΣΥΝυπευθυνος.
    Γι αυτο, η μιλατε και μαρτυρατε στα ισα, ποσα ειχαν οι δικοι σας, πριν απο 10 χρονια, και ποσα εχουν τωρα, πραγμα που φαινεται αμεσως, (ο βηχας και ο παρας, δεν κρυβονται, οπως ξερετε), και κουβεντιαζεται κι ολας στο δικο σας κυκλο, η να βγαλετε το σκασμο και να πατε στα σπιτια σας.
    Δε σας πιστευουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .
    ........................................................................................................


    Θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄
    ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Τα τελευταία νέα σχετικά με την ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων τα διαβάσαμε
    στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 22.06.2008 . Σε άρθρο με τίτλο :
    ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Στη Wall Street τα πλοία της εξαδέλφης του Κ. Καραμανλή

    Ο κύριος Γ . Σ . Σκορδίλης μας πληροφορεί για τις δραστηριότητες της κόρης του θείου Αχιλλέα η οποία ηγείται της σεμνής και ταπεινής εταιρίας Hellenic Carriers που είναι εισηγμένη στην Wall street .

    Μετά από όλα αυτά τα δημοσιογραφικά σκατά της Δεξιάς είχαν λοiδωρήσει το ... διώροφο πατρικό σπίτι του Αλέξη Τσίπρα . Το βρήκαν ... καπιταλιστικό .

    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άσχετο τώρα αυτό!

    Κάθε εσωτερικός διαξιφισμός κόμματος σε καλό!

    -Σκεφτείτε, πόσα από αυτά που διερευνούν οι εισαγγελείς, σήμερα θα ήτανε ξεπερασμένα από τα γεννοφάσκια τους.
    -Σκεφτείτε πόσο οικονομικό (Ζήμενς κ.α.) και ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ έδαφος (βίλες, καταπατημένα αποκαΐδια, κτλ.) θα είχε κερδισμένο η Δημοκρατία!
    -Σκεφτείτε πόσες δυνάμεις ΥΓΙΗΣ ! θα είχε η δικαιοσύνη να αποδίδει ΔΙΚΑΙΟ.!
    Σκεφτείτε πόσο η εμπιστοσύνη του λαού για το πολιτικό λειτούργημα των κομμάτων θα ήταν ανεβασμένο.!
    -Σκεφτείτε πόσο πόσα λιγότερα προβλήματα της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ θα είχε εν γένει να αντιμετωπίσει η κάθε κυβέρνηση!

    Εν όψη των βουλευτικών εκλογών σε τηλεοπτική συζήτηση πολιτικών αρχηγών η κ. Παπαρήγα έκανε την πρωτοπόρα ερώτηση, που το βάθος του περιεχόμενού της ούτε τα μέλη του κόμματός της το αντιλήφθηκαν, η ερώτησή της ήταν, “ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ? Κάποτε πρέπει να γίνει κι αυτό.”

    Ούτε οι βουλευτές του το διεκδίκησαν, ούτε οι προσφιλής του Δήμαρχοι, και με δική τους πρωτοβουλία ξεκίνησαν να κάνουν την πρωτοπόρα κίνηση παιδαγωγικής νουθέτησης προς άλλους, επιδεικνύοντας το πολιτικό παράδειγμα του ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΑΜΆΡΤΗΤΟΙ.

    Τουτέστιν παρά την διαπίστωση! παθητικά συμμέτοχοι και το ΚΚΕ? .

    Ποιος Δήμος παρακολουθεί την σχέση διαφοράς κόστους-κέρδους μεταξύ εξόρυξης και τιμής πώλησης (εκτός κι αν το ΚΕΦΑΛΑΙΟ είναι ευαγγελίου εγχειρίδιο μόνο για τους διαπλεκόμενου στα τιμαφλή), ποιος Δήμος πριν την λήξη ενός συμβολαίου ζητά και κάνει αναπροσαρμογή αυτού, εκεί κι αν δεν πέφτουν μίζες στη μουλωχτή!

    Η Σκύρος είναι μόνο μια μικρογραφία που ξεπερνά σε αρωγή και αλληλεγγύη το σύνολο της βουλής, εκεί είναι το στοίχημα.

    Όσοι διαμαρτύρονται για την καταγραφή της δημόσιας περιουσίας ή δεν ξέρουν τι τους γίνετε ή είναι μπλεγμένοι και αυτοί.

    Κρατάτε σημειώσεις γι' αυτού που θα μπουν στο ψηφοδέλτιο για να διαιωνίσουν την προτροπή στην ανωμαλία

    Πάντως, και πάνω από όλα, να μην ταυτίζουμε της αρχές του όποιου κόμματος με τα μεμονωμένα, λίγα ή αρκετά άτομα, όσο κι αν είναι ομαδοποιημένα στην αλληλοσυγκάληψη τους, μέσα και έξω από την ευρύτερη κομματική οργάνωση, και μπαίνουμε στη λούμπα και τους υπερασπίζουμε υποδεικνύοντας, και καταφεύγοντας στο “και εσείς τα ίδια-όλοι το ίδιο είναι-κοιτάτε τα δικά σας χάλια-και συ το ίδιο θα έκανες” κ.ο.κ.

    Ποτέ δεν είναι αργά για την αναστροφή της σήψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρέπει ο κ. Παπανδρέου να κατανοήσει ότι κανείς δεν τον υπονομεύει, ούτε επεξεργάζεται σενάρια αποσταθεροποίησης του ΠαΣοΚ. Η άλλη αλήθεια είναι και όλος ο κόσμος το κατανοεί σαν αυτονόητο ότι το σημερινό ΠαΣοΚ, η ηγετική ομάδα και ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου υπονομεύονται μόνοι τους και αποσταθεροποιούνται μόνοι τους. Το τραγικό είναι, ή μήπως τραγέλαφος, ότι κανένα άλλο από τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής δεν χρειάζεται να καταβάλει καμία προσπάθεια, ούτε βέβαια ο Τύπος, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε χρειάζονται οι δημοσκοπήσεις να το επιβεβαιώσουν. Το αποδεικνύουν οι ίδιες οι τακτικές πολιτικές(;) κινήσεις του ΠαΣοΚ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΟ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟΣ.
    ΚΑΛΑ...ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?
    ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ.

    ΒΡΕΣΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑΤΙ
    ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ...ΦΟΥΦΟΥΤΟ!!!!!!

    ΓΙΩΡΓΟΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ". ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΟΥ;
    ΙΔΙΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΠΕΔΙΟ της πολιτικής ηθικής είναι ολισθηρό - σαν πίστα πατινάζ. Μπορείς να κάνεις υπέροχες πιρουέτες. Μπορεί και να φας τα μούτρα σου. Στην υπόθεση Ζίμενς, οι περισσότεροι έχουν πιαστεί από την μπάρα στον φράχτη.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η περίπτωση του Γιώργου Φλωρίδη. Ο βουλευτής Κιλκίς ανήκει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που εξόρμησαν από την περιφέρεια και έγιναν παίκτες κέντρου επί Σημίτη, πρώτα ως υφυπουργοί και μετά ως υπουργοί. Ο Φλωρίδης διακρίθηκε ως υφυπουργός Εσωτερικών στον σεισμό του 1999. Πέρασε από τη νευραλγική θέση του Γενικού Λογιστηρίου. Και διαδέχθηκε τον Χρυσοχοΐδη στην Κατεχάκη το 2003.
    ΜΠΟΡΕΙ από την εποχή αυτή να μας χωρίζει τώρα μια αιωνιότητα. Ωστόσο, οι κυβερνήσεις Σημίτη πέτυχαν στόχους και- κακά τα ψέματαέβαλαν τη χώρα στον δρόμο που βρίσκεται σήμερα. Εξ ου και διαβάζουμε σήμερα στις εφημερίδες για τη διεθνή οικονομική κρίση και το ράλι του πετρελαίου, αντί να μετράμε υποτιμήσεις και να κρατάμε την αναπνοή μας σε κερδοσκοπικές επιθέσεις- όπως αυτή που δέχθηκε η Ισλανδία.
    ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ να θυμίσει ο Φλωρίδης. Πολιτικός πηγαίος, με ισχυρό θυμικό, ήταν τους τελευταίους μήνες όμηρος της απαισιοδοξίας του. Ίσως γιατί αισθανόταν πως το ΠΑΣΟΚ μετά την 11η Νοεμβρίου δεν πήγαινε πουθενά. Είχε υπολογίσει χωρίς τον πάτο- που πάντα ενεργοποιεί όσους είναι ακόμη ζωντανοί.
    «ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ λαμόγια υπάρχουν πάντα στην πολιτική», είπε ο Φλωρίδης, θυμίζοντας τη σύγκρουση που είχε ως υφυπουργός Αθλητισμού με διάφορα ενδο-Πασοκικά συστήματα. Σωστά. Ωστόσο, το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ στη φάση αυτή δεν είναι το ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Αλλά να αποφύγει μια ισοπεδωτική γενίκευση του στυλ- με την αναγκαία συγγνώμη στον δημιουργό του στίχου- «είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ ΣΕΜΝΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΟΝΟΝΤΑΙ;
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ
    ΟΣΟΝΟΥΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. chief engineer ,
    σταμάτα το..κοπιπεϊστ καί πάνε γιά
    φρέσκα κουλούρια.Όπου ανοίξω σάν
    φούτσα πετάγεσαι μέ τά ίδια,μέ τά
    ίδια, μάς έπριξες τά αρβίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 9.33
    Ότι δεν σου αρέσει να μην το διαβάζεις .
    Αν όμως διάβαζες το σημερινό κείμενο θα μορφωνόσουν διότι υπάρχει συμπληρωματική πληροφόρηση για την σημερινή κατάσταση της ναυτιλιακής εταιρίας των Καραμανλίδων της Hellenic Carriers που διευθύνη η κόρη του θείου Αχιλλέα Φωτεινή Καρμανλή.

    Chief Engineer

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση