GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν περιγράφω άλλο‏...

. Η διαφήμιση έχει ντοπάρει και τον αθλητισμό... Από το www.liberopoulos.gr Σήμερα στο Σάλτσμπουργκ ο Γερμανός προπονητής καθογηγεί τους πο...

.
Η διαφήμιση έχει ντοπάρει και τον αθλητισμό...

Από το www.liberopoulos.gr

Σήμερα στο Σάλτσμπουργκ ο Γερμανός προπονητής καθογηγεί τους ποδοσφαιριστές μας... Όλοι αγωνίζονται για την εθνική ομάδα, αλλά και για τους σπόνσορές τους... Ακούγοντας τον μεγαλύτερο ιδιωτικό αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό, διαπιστώνω ότι ένας άλλος Γερμανός -Έλληνας αυτός- έχει στη δούλεψή του φωνές που διαφημίζουν με άκρατο ενθουσιασμό, βραχνιάζοντας, τα προιόντα του... Η διαφήμιση έχει ντοπάρει τα πάντα...
Δεν περιγράφω άλλο, τη ξευτίλα του εμπορίου του αθλητισμού... Κι΄αν νικήσουμε ο λαός θα ξεχυθεί στους δρόμους και οι έμποροι του ενθουσιασμού του στους μπεζαχτάδες...
------------------------

10 σχόλια

  1. Ο Σταμάτης Αλαχιώτης αποκλειστικά στο καφενείο.





    Επισκεφτείτε το καφενείο μας.

    Πήρε ο κόλος μας φωτιά

    Ξύλο και διαγραφές στο Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:

    Μόλις τώρα ο εθελοντής "υπουργός" ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ της ΝΔ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΤ3 για την ακρίβεια είπε:

    "Οποιος δεν καταλαβαίνει ότι η ακρίβεια είναι εισαγόμενη, μάλλον ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ"

    Ναι, ειπώθηκε αυτή η κοτσάνα (του 2008).
    Και εγώ καταλαβαίνω ότι ακριβώς, σε καμμία άλλη χώρα δεν παρατηρείται αυτός ο κατοχικός ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΙΣΜΟΣ.

    ή με άλλα λόγια, ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ γίνεται αυτό το όργιο ακρίβειας.

    Κύριε ..ΥΠΟΥΡΓΕ, όντως "ΖΩ" ΣΕ "ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ". Και δυστυχώς θα ζήσω την ΚΑΤΟΧΗ του 40'.

    ΥΓ: Πότε θα απαλλαγούμε από αυτούς τους αγγράμματους και αν-νοήμονες, που δεν καταλαβαίνουν ούτε τι ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΑΜΟΛΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποφέρουμε από εθνικιστική αποβλάκωση τελικά; Και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Μιχαλολιάκο:

    Οποιος νομίζει ότι σε παίρνουμε στα σοβαρά, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟΣ!

    Πάτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. bloopers team ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΗ .ΤΡΑΒΑ ΚΑΤΑ ΚΙΝΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι
    Όπως πάντα σημαντικά νέα και διαπιστώσεις και πάλι…..


    «Η κυβέρνηση οφείλει να κινηθεί άμεσα»

    Την συμπαράσταση του στις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού, καθώς και όλους εκείνους που έχουν πληγεί, εξέφρασε σε δήλωση του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να κινηθεί άμεσα για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει άμεση πρακτική βοήθεια και σχέδιο για τους κατοίκους της Αχαΐας και Ηλείας και προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε επικοινωνιακού χαρακτήρα τακτικές, όπως στις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. «Δεσμευόμαστε να παλέψουμε για λύσεις που θα δώσουν ελπίδα και προοπτική» είπε ο Γ. Α. Παπανδρέου.

    Υπεύθυνη και σοβαρή στάση του ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης και αυριανού πρωθυπουργού.







    Πάντα με εκτίμηση


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @5.24

    o 5.58 νομίζει ότι παίρνουμε τον Μιχαλολιάκο στα σοβαρά.
    Σημαίνει κάτι αυτό για τον 5.58;

    Α ρε τ-Ζώον ΗΛΙΘΙΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι
    Πάντα σημαντικά νέα και πάλι..



    «Η πολιτική της ΝΔ κομματισμός και στην Αυτοδιοίκηση

    Την δέσμευσή του ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάρει πρωτοβουλία στην Βουλή για την επίλυση του οικονομικού προβλήματος του Δήμου Πειραιά εξέφρασε ο Γιώργος Α. Παπανδρέου κατά τη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου άσκησε έντονη κριτική στην πολιτική της ΝΔ στον τομέα της Αυτοδιοίκησης κάνοντας λόγο για «κομματισμό, ο οποίος δεν έχει προηγούμενο και τον οποίο το ΠΑΣΟΚ θα αντιπαλέψει.».


    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, συναντήθηκε σήμερα, με τον Δήμαρχο Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος, όπου έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:
    Π. ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Ευχαριστώ που μας δεχθήκατε Πρόεδρε.
    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Χαρά μας πάντα να είστε εδώ. Και ξέρω ότι υπάρχουν μεγάλα προβλήματα.
    Π. ΦΑΣΟΥΛΑΣ: Ο Δήμος του Πειραιά έχει τα μεγαλύτερα προβλήματα απ' ό,τι φαίνεται, γιατί υπάρχει μια γενικότερη τακτική απέναντι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Εμείς έχουμε τεράστια οικονομικά προβλήματα και μας σπρώχνουν προς δανεισμούς για να πληρώνουμε τους μισθούς των υπαλλήλων, ενώ ουσιαστικά το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων παρακρατά το σύνολο των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων από το Δήμο Πειραιά. Όπως είπα, μας έχουν μειώσει τα έσοδα, ενώ τα έξοδά μας παραμένουν τα ίδια, όσον αφορά τουλάχιστον τις μισθοδοσίες.
    Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Εγώ θέλω να δεσμευτώ απέναντί σου ό,τι εμείς, θα πάρουμε την πρωτοβουλία και στη Βουλή, για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Αλλά θέλω να τονίσω ότι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην Aυτοδιοίκηση, αλλά ακόμα περισσότερο, απέναντι στις αυτοδιοικήσεις που τυχαίνει να μην είναι κάτω από τον έλεγχο της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτη, πλήττει τα συμφέροντα των κατοίκων αυτών των περιοχών.
    Είναι ένας κομματισμός, ο οποίος δεν έχει προηγούμενο και τον οποίο εμείς θα αντιπαλέψουμε. Αυτή η λογική, ότι η χώρα είναι ένα φέουδο, στο οποίο μπορεί ο κάθε υπουργός να κάνει ό,τι θέλει, θα χτυπηθεί από εμάς και θα έχετε τη συμπαράστασή μας.


    Υπεύθυνη στάση του ηγέτη της δημοκρατικής παράταξης και αυριανού πρωθυπουργού.
    Από την άλλη το γενικό ξεχαρβάλωμα και η διάλυση των πάντων εκτός από τη παρέα μας ,τους κολλητούς μας ,τους κουμπάρους μας και τα δικά μας παιδιά. Εκεί έχουν οδηγήσει την Ελλάδα, έτσι πολιτεύονται…


    Πάντα με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όταν λές "λαός", Κε Λυμπερόπουλε, πές μας τί ακριβώς εννοείς ?

    Συμπεριλαμβάνεις και εμένα μέσα ?

    Άντε ρέ, τόλμα να πής τα πράγματα μέ τόλμη, τί φοβάσαι και δειλιάζεις, κόττα, 100 χρονών είσαι, πότε θα ξεψαρώσεις, ή είσαι τόόόόσο πολύ ενσωματωμένος στή σαπίλα, πού δέν διακρίνεις ώς ικανή καμμιά πρόταση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση