GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κλέφτες και οι μιζαδόροι...

. Γράφει ο Σπ. Σκιαδόπουλος . Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να διαγράψει τον Σημίτη δεν είναι ευχάριστη για κανέναν και ειδικά για τον ...

.
Γράφει ο Σπ. Σκιαδόπουλος
.
Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ να διαγράψει τον Σημίτη δεν είναι ευχάριστη για κανέναν και ειδικά για τον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου , και αυτό είναι κατανοητό για όσους γνωρίζουν την αισθητική και τον πολιτικό πολιτισμό του ανδρός. Στην πολιτική όμως υπάρχουν και όρια και αυτά τα όρια τόσο ο Κώστας Σημίτης όσο και πολλοί άλλοι τα έχουν ξεπεράσει ζημιώνοντας το ΠΑΣΟΚ και εκμεταλλευόμενοι την ευγένεια και τον πολιτισμό του Γιώργου Παπανδρέου.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απαξιώνει μια μεγάλη δημοκρατική παρατάξει και να αποδομή , συστηματικά έναν αρχηγό, μόνο και μόνο για να αυτόπροστατευθεί από τυχόν παραλήψεις η και κακοδιαχειρίσεις του ιδίου και των συνεργατών του.
Εμείς οι απλοί στρατιώτες της δημοκρατικής παράταξης απαιτούμε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο, σαφώς και θέλουμε το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, αλλά με εντελώς διαφορετικό ήθος και ύφος . Εάν είναι να έρθει ένα ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση για να εξυπηρέτηση τα συμφέροντα των ολίγων σε βάρος των πολλών καλύτερα να μην έρθει ποτέ.
Οι κλέφτες και οι μιζαδόροι δεν έχουν θέση στο δικό μας ΠΑΣΟΚ εάν επιθυμούν ας φτιάξουν δικό τους κόμμα , οι μεγάλο βιομήχανοι και οι μεγαλοεκδότες αναμένουν να αναλάβουν τη χορηγία τους.
--------------------------

22 σχόλια

  1. Kύριε Σκιαδόπουλε
    Βλέπω ότι η Χαριλάου Τρικούπη έχει προσλάβει υπαλληλικό προσωπικό για ρίξιμο λάσπης επί 24ώρου βάσεως .
    Εγώ δεν θα έχω καμία αντίρρηση , όχι μόνο να διαγράψετε του κλέφτες και τους μιζαδόρους από το Πασοκ , αλλά να τους κρεμάσετε ανάποδα έξω από την Χαριλάου Τρικούπη , η να τους λιθοβολήσουμε μετά από μια νέα ΄΄Συνδιάσκεψη΄΄ έξω από το ΤάεΚβοΝτο .
    Αλλά πριν να κάνετε τους απαγχονισμούς η τους λιθοβολισμούς , πρέπει να ακούσουμε ονόματα . Μέχρι στιγμής ακούω πολλά ωραία λόγια από Πασόκους που ανήλθαν σε ύπατα αξιώματα χωρίς να έχουν τα προσόντα αλλά έρποντας και γλείφοντας τους εκάστοτε Προέδρους .
    Συνδιασκέφτηκαν οι υπουργοί του Σημίτη για να διαγράψουν τον πρωθυπουργό τους.

    ‘’Δημήτρη Ρέππα , οι Αρκάδες φημίζονται για τον ανδρισμό τους και όχι για σφογγοκωλάριοι δυναστειακών κληρονόμων .’’

    Σκιαδόπουλε , Υπάλληλε της Χαριλάου Τρικούπη δώσε ονόματα .

    Ονόματα
    Ονόματα
    Ονόματα

    Αν δεν μπορείς να τα γράψεις κύριε Σκιαδόπουλε , τότε είσαι ένας συκοφάντης και τίποτε άλλο . Ένας πληρωμένος αργόμισθος και μετακλητός υπάλληλος .
    Αν δώσεις ονόματα θα σε παραδεχτώ σαν ειλικρινή πολιτικό αρθρογράφο .

    Περιμένουμε τα ονόματα λοιπόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τις εφημερίδες , έγινε μεγάλη σύσκεψη στην Χαριλάου Τρικούπη για να διαγράψουν τον Σημίτη . Μεγάλα και επιφανή στελέχη συμβούλεψωαν τον Γιώργο Παπανδρεόυ .

    Ήταν εκεί ο Κοτζιάς . Ο καθηγητής που επειδή η Καιλή ήταν με Μπένυ την απέρηψε για το μεταπτυχιακό.
    Πολύ σοσιαλιστικά.

    Αλλά το πιό συγκλονιστικό ήταν ότι στην σύσκεψη ήταν και η Μαριλίζα.

    Εκτός από τις συμβουλές που έδωσε στον Γ.Α.Π. έκανε και τις πιό αντιΣημιτικές δηλώσεις , μη σεβόμενη όχι μόνο τα πρώην αξιώμτα του Σημίτη , ούτε καν το ότι είναι 72 χρόνων.
    Πολύ σοσιαλιστικά.

    Εντάξει Μαριλίζα
    το πιάσαμε το νόημα , μας το είχες πει και το 1996 :
    Δεν χαρίζω το Πασοκ στον Σημίτη .

    Πέραν όμως από τις ''υψηλές'' πολιτικές θεωρίες πάντα υπάρχει και το απλό λαικό συμπερασμα .
    Ποτέ πίσω από μια σκατόφατσα δεν υπήρξε καλή καρδιά.
    Από τα πανάρχαια χρόνια οι σκατόφατσες ήταν και σκατόψυχες .

    Αυτό σαν απάντηση ενός πρώην Πασόκου στο στυλάκι σου :

    ''Τι ρόλο παίζει τελικά αυτός ο τύπος ;''

    Σου τάγραψε αυτά ένας από τις χιλιάδες πολίτες που μέσω της φορολογίας πληρώνει τον μισθό σου και απαιτεί νάσαι τουλάχιστον στοιχειωδώς ευγενής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαμαρτυρία για ανάρτηση
    Κύριε Τριανταφυλλόπουλε
    ειλικρινά λυπάμαι . όχι βέβαια ότι είχα για σας και την καλύτερη γνώμη αλλά τουλάχιστον΄πίστευα πως διαθέτετε ελάχιστη επαγγελματική συνείδηση ώστε τα άρθρα που δημοσιεύετε αν όχι να τα ερευνάτε στοιχειωδώς ότι θα αποφεύγατε την άμεση επικρότησή τους βάζοντας τίτλους όπως αυτόν που βάλατε. Το traffiking των ζώων από ..ΖΩΑΑλλά θα μου πείτε αυτό ακριβώς είναι το παιχνίδι σας η πρόκληση ανευ ορίων

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΒΛΟΓΚ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΙΜΟΥ ....ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ & ΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. simfono apolita.

    exo apo to pasok ta lamogia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. +100000000
    Etsi, sto "kalo" oloi oi kleftes...
    Mpravo ston PAPANDREOU-to aksizei to onoma telika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς αναζητάτε ένα κόμμα όπου κανείς δεν έχει άποψη παρα μόνο ο πρόεδρος, κανάλι που να λέει μόνον αυτό που λέει ο πρόεδρος γιατί στο ΠΑΣΟΚ πολλοί μιλάνε και όλα τα εκδοτικά - μα όλα όμως - τα έχουν βάλει με τον πρόεδρο....

    Τη Βενεζουέλα την έχετε ακουστά. Ο Τσάβες τις ίδιες ανυσυχίες είχε και εξέδοσε προεδρικό διάταγμα...Βλέπετε να μαθένετε για το πώς θα φτιάξετε την κλίκα του 15%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΑΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΡΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΣΤΥΣΗ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!!!!!!

    ΓΙΩΡΓΟΣ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχετε 2-3 μέρες που γράφεται συνέχεια για το ΠΑΣΟΚ και υποστηρίζεται την ,απαράδεκτη για εμένα,κίνηση του Παπανδρέου ..!!Το μήνυμα που περάσατε σε εμένα είναι οτι εισαστε μια παράταξη που δεν δέχεται μια διαφορέτικη άποψη, δεν δέχεστε κριτική και κριτική από εναν άνθρωπο ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργος της χώρας...!Για ποιο λόγο τοτε αποκαλείστε "μεγάλη δημοκρατική παραταξη"..(εξηγήστε μου το δημοκρατικη)..Με τις πράξεις αυτές πάτε ακομη δυο click πισω και θα το δείτε στις δημοσκοπίσεις..Η Ν.Δ> αργοπεθαίνει, εσείς εχετε προ πολλου "πεθάνει".Ελπίζω να το καταλάβετε κάποια στιγμη και να αναστηθείτε...!!!φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε

    Γενικά συμφωνώ μαζί σας . Ομως εγώ σαν άγρια φορολογούμενος θέλω να μάθω τους κλέφτες ( ΟΝΟΜΑ + ΕΠΩΝΥΜΟ + ΣΤΟΙΧΕΙΑ) σε όποια θέση και αν βρίσκονται . Και βέβαια να επιστρέψουν τα κλεμένα με τόκο και πρόστιμα ίδια με εκείνα της Εφορίας !.
    Επίσης θα ήθελα το συντελεστή φορολογίας κερδών των :

    ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
    ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ
    ΔΙΚΑΣΤΩΝ
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ
    ΤΑΞΙΤΖΙΔΩΝ
    ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ
    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ-ΥΠΟΥΡΓΩΝ

    Σας ευχαριστώ

    δπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ Απόλυτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν ο Σημίτης ήταν το πρόβλημα του ΠαΣοΚ, πολύ σωστά ο Παπανδρέου αντέδρασε όπως αντέδρασε. Αν όμως ο Σημίτης δεν ήταν το πρόβλημα του ΠαΣοΚ, τότε ο Παπανδρέου αντέδρασε (για άλλη μία φορά) σε λάθος στιγμή, με λάθος τρόπο, για το λάθος πρόβλημα.

    Προφανώς, κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν πιστεύει ότι το πρόβλημα του ΠαΣοΚ ήταν ο Σημίτης. Ούτε καν ο ίδιος ο Παπανδρέου. Απόδειξη ότι οι παρατρεχάμενοί του απέδιδαν ιδιαίτερη σημασία όχι στα όσα είπε ο Σημίτης αλλά «στο ύφος της επιστολής». «Ποιος είναι αυτός που μιλάει έτσι στον Αρχηγό!».

    Η ακόμη πιο πικρή αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα του ΠαΣοΚ το ξέρουμε όλοι. Το καταγράφουμε καθημερινά. Το ζούμε στις συζητήσεις και στις συναναστροφές μας. Το βλέπουν και εκείνοι που κάνουν πως δεν το βλέπουν. Ακόμη και αν διαγραφεί ολόκληρη η Κοινοβουλευτική Ομάδα μαζί με τους πεθαμένους, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Το ΠαΣοΚ θα περιμένει στωικά τη μοίρα του, στις επόμενες εκλογές.

    Αυτό όμως που προβληματίζει περισσότερο είναι οι αντιδράσεις του προέδρου του. Με αφάνταστη ευκολία κόβει τη μία μετά την άλλη όλες τις γέφυρες που θα επέστρεφαν το ΠαΣοΚ στην εξουσία. Με αφάνταστη ευκολία υποθηκεύει το ίδιο του το εγχείρημα. Μοιάζει με μια παράλογη φυγή προς το πουθενά, μια φυγή χωρίς σχέδιο και χωρίς σύνεση, αλλά με ανυπολόγιστες συνέπειες.

    Προσωπικά δεν μου αρέσουν τα ψυχογραφήματα στην πολιτική αλλά έχω όλο και περισσότερο την αίσθηση ότι, από τις 16 Σεπτεμβρίου και μετά, ο Γ. Παπανδρέου αντιδρά συνεχώς σαν να αμφισβητείται η νομιμότητα της ηγεσίας του. Αλλά τέτοιο ζήτημα δεν τέθηκε ποτέ, από κανέναν, και πάντως όχι μετά την επανεκλογή του. Αυτό που ενδεχομένως τίθεται είναι ένα ζήτημα ικανότητας.

    Η διαφορά είναι ουσιαστική: η νομιμότητα μπορεί να επιβληθεί ακόμη και με πειθαρχικά ή διοικητικά μέτρα. Αντιθέτως, η ικανότητα ούτε εξαγγέλλεται, ούτε επιβάλλεται. Η ικανότητα προκύπτει από τις επιδόσεις κάθε πολιτικού. Αν ενώνει την παράταξή του, αν υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον, αν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους αντιπάλους του, αν παράγει πολιτική, αν εμπνέει τον κόσμο, αν κερδίζει εκλογές... Για αυτά κρίνεται ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, όπως κάθε πρόεδρος. Σε ποια θεωρεί άραγε ότι επιδίδεται επιτυχώς;

    Το θέμα είναι ότι η (ηθελημένη ή αθέλητη...) σύγχυση της νομιμότητας με την ικανότητα έχει δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα. Ηδη, από το περασμένο φθινόπωρο, το ΠαΣοΚ πορεύεται στη βάση μιας πολιτικής παραδοξότητας: μια εσωκομματική διαδικασία ακύρωσε ένα γενικό εκλογικό αποτέλεσμα. Η παραδοξότητα αυτή δεν διασκεδάζεται εύκολα, ούτε προσπερνιέται αδιάφορα, την καταγράφουν σταθερά οι δημοσκοπήσεις.

    Ακόμη και έτσι, όμως, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ είχε μια δεύτερη ευκαιρία. Τη χρησιμοποίησε κυρίως για να μετατρέψει μια μεγάλη παράταξη σε ένα προσωπικό στοίχημα. Ενα προσωπικό στοίχημα το οποίο επιπροσθέτως δεν δείχνει να συγκινεί κανέναν και, πάντως, όχι τους ψηφοφόρους.

    Αποτέλεσμα; Ο ίδιος και οι περί αυτόν βλέπουν παντού συνωμοσίες. Αισθάνονται μόνοι εναντίον όλων. Σε αυτές τις συνθήκες, και πολύ άργησαν να διαγράψουν τον Σημίτη. Το «μικρό ΠαΣοΚ» που οικοδομείται δεν έχει καμία σχέση μαζί του.

    Θυμάμαι μια συνέντευξη με τον πρώην πρωθυπουργό. Ηταν το 1993, ζώντος του Ανδρέα Παπανδρέου. Τον είχα ρωτήσει για τους «χαρισματικούς ηγέτες», με μια διάθεση να τον τσιγκλίσω. Είχε απαντήσει:

    - Το πρόβλημα δεν είναι οι χαρισματικοί ηγέτες. Το πρόβλημα είναι όταν τους χαρισματικούς ηγέτες προσπαθούν να υποδυθούν μη χαρισματικοί άνθρωποι.


    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ.Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.
    -ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΨΗΦΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΨΗΦΙΖΕΙ.
    -ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;
    -ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ;
    -ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ[ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ] ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΙΜΑΡΧΩΝ;
    -ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 16ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ;
    -ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΝ ΜΑΪΟ; ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΦΡΑΓΚΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΕΞΗΣ ΕΝΑΣ: ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια σου ασυμβίμβαστε κ. Σκιαδόποπουλε,

    Έχω μια απορία, ο κ. Παναγιωτακόπουλος, από που αντλεί εισόδημα και πίνει καφεδάκια κάθε μέρα στα επαναστατικά μετερίζια του Κολωνιακίου??

    Ναι, ο κ. Σημίτης δεν έκανε πολλά για να καταπολεμήσει τη διαφθορά στο εσωτερικό του κόμματός του. Αυτό του το καταλογίζω και εγώ ως φανατικός οπαδός του.

    Το ερώτημα είναι αν μπορούσε. Διότι όποιον έτρωγε, εμφανιζόταν από πίσω ένα άλλο πασοκοστέλεχος εξίσου λαμόγιο.

    Το πρόβλημα λοιπόν είναι το ΠΑΣΟΚ και όχι ο Σημίτης. Το ΠΑΣΟΚ το οποίο ο ιδρυτής του είχε μυήσει στην διαφθορά και την αυθαιρεσία ("είπαμε να κάνει στον εαυτό του ένα δώρο..."). Ξεχάσαμε τον Κοσκωτά, τη Μιμή, την κα Τουρλουμούση;

    Το πρόβλημα με τον Γιώργο είναι πως επανέφερε όλους τους κρατικοδίαιτους στην επιφάνεια και συμβιβάστηκε μαζί τους.

    Από δημοκρατία στο κόμμα, ασ'τα να πάνε. Ο Γιώργος διολισθαίνει συνεχώς σε γραφική εκδοχή του Σαντάμ Χουσεϊν.

    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

    Το θέμα του δημοψηφίσματος είναι τυπικό παράδειγμα "εσωκομματικής δημοκρατίας". Στο ρεπορτάζ των εφημερίδων έγραψαν πως ήταν όλοι κατά του δημοψηφίσματος (Μπεγλίτης, Λοβέρδος, Πάγκαλος, Βενιζέλος, Παπουτσής) αλλά ο γίγαντας της πολιτκής του έγραψε στα απαυτά τους και αποφάσισε πως η Ελλάδα πρέπει να είναι η μόνη χώρα που θα κάνει δημοψήφισμα, αν και δεν υποχρεούται.

    Εκεί μας οδηγεί ο φαιδρός και τριτοκοσμικός Γιώργος.

    Οπότε ο κοντός του είπε (όπως έχει κατ' επανάληψη κάνει στη ζωή του) ένα μεγαλοπρεπές: "Άντε γ... καραγκιόζη".

    Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να του πει την αλήθεια που όλοι σιγοψυθυρίζουν . Ο Σημίτης είναι ΜΕΓΑΛΟΣ γιατί για άλλη μια φορά είναι ο μόνος που τόλμησε.

    Μπράβο ρε κοντέ, είσαι γίγαντας!!

    Όσο για το Γιώργο: Κου-πε-πε, κου-πε-πε,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 4:21
    Se klironimise kai sena to paidi ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:51

    Πρέπει πρώτα να νικήσουν τον Κανένα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:57

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ , ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΕΣ ΒΡΗΣΚΑΜΕ ΕΝΑΝ ΓΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΑΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΟΑΓΩΓΗ .
    ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ .

    ΑΧ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΝΟΣΤΑΛΓΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΣΑΒΟΥΡΟΓ.... ΘΑΥΜΑΖΕ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΑΑΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΜΑΧΙΡΙΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ.

    ΑΧ , ΝΟΙΩΘΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ .
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΔΟΧΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ασχημομούρα, είσαι και πρώτη μούρη!

    Μπράβο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αποφάσισα να συμμετάσχω στον ανοιχτό πολιτικό διάλογο του Press.gr επειδή έχω πιστή ότι συμβάλει στο σωστό πολιτικό προβληματισμό, κάτι που θεωρώ αναγκαίο για την σωστή λειτουργία της δημοκρατίας. Για αυτό ακριβώς το λόγο συμμετέχω επώνυμα και ότι έχω να πω το λέω χωρίς να κρύβομαι, έτσι δηλώνω ότι είμαι στην διάθεση κάθε υγιούς συζητητή, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν απαντώ σε ανασφαλείς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Η ανωνυμία μου προκαλεί θλίψη και είδικα όταν συνοδεύεται από ευτελές λεξιλόγιο.
    Όσον αφορά εάν είμαι υπάλληλος του ΠΑΣΟΚ εδώ απλός γελάμε. Εάν ο κρυψίνος διαθέτει κότσια ας το επαναλάβει επώνυμα.

    Σπ.Σκιαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Γ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας την ευρωπαϊκή συνθήκη της Λισσαβόνας στην Βουλή ακολούθησε την πάγια πρακτική των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ στα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον όμως ο Γ.Παπανδρέου διαβλέποντας την ανάγκη της κοινωνίας των πολιτών για ενημέρωση και συμμετοχή πρότεινε στην Βουλή την διεξαγωγή δημοψηφίσματος. Κάτι το οποίο το είχε προτείνει και ο κ .Σημίτης το 2005 στην Βουλή παρόλο που το ξέχασε τώρα.
    Το άσχημο είναι ότι το ξεχνάνε και δημοσιογράφοι σαν τον κ. Πρετεντέρη του MEGA.

    Ο κ. Σημίτης ήταν ένας καλός πρωθυπουργός όπου έβαλε την χώρα στην ΟΝΕ,διοργάνωσε άψογα του Ολυμπιακούς αγώνες ,έβαλε μια τάξη στα πράγματα άλλα αγνόησε την δυσαρέσκεια των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων για τις σημαντικές παραλείψεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Παραλείψεις οι οποίες είχανε άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών.
    Είναι αυτονόητο ότι σαν πρώην πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να παρεμβαίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας. Ας αναρωτηθούμε όμως πότε ακούσαμε μια παρέμβαση του για τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα της χώρας. Στην πραγματικότητα είναι συνειδητά απών.
    Αρκετές φορές ο Γ. Παπανδρέου ρωτούσε τους συνεργάτες του για το τι κάνει ο κ.Σημίτης και απαντούσαν αμήχανα ότι δεν γνωρίζουν ακριβώς παρά μόνο ότι βλέπει κόσμο και συζητάει.

    Το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων δεν το γνωρίζουμε γιατί δεν είδαμε και καμία πρόταση στο κόμμα για κάποιο θέμα. Ίσως τελικά αυτές οι συζητήσεις να είχανε σκοπό την ανατροπή του Γ. Παπανδρέου.
    Ένα τέτοιο σενάριο έλεγε ότι θα δημιουργούνταν συνθήκες απομάκρυνσης του
    Γ. Παπανδρέου από την εξουσία και με μεταβατικό πρόεδρο τον κ. Σημίτη θα οδηγούσε το κόμμα στην εκλογή νέας ηγεσίας το φθινόπωρο.
    Πάντως οι υποστηρικτές που δημιουργούν τις συνθήκες απομάκρυνσης είναι πλέον ορατές. Με στρατηγό την τηλεοπτική δημοσιογραφική ομάδα του MEGA και αντιστράτηγο τον δημοσιογράφο του Βήματος κ Πρετεντέρη μαζί με την εφημερίδα Εθνος δημιουργούν τεχνητά συνθήκες απαξίωσης του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

    Φαίνεται ότι ο κ.Σημίτης στριμώχτηκε όπως και οι φανατικοί υποστηρικτές του .Τώρα πια είναι δύσκολο κάποιος να δημιουργήσει κόμμα. Και είναι γιατί θα αποδειχθεί περίτρανα ότι ο Γ. Παπανδρέου όλο αυτόν τον καιρό υπονομευότανε.


    Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση