GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χλιδή για την ιατρική ελίτ...

. ...και μετά λένε ότι υπάρχει έλλειψη χρημάτων! Την ίδια ώρα γιατροί δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται... Γράφει η Σμαράγδα Κοκκόρη Προχθές τ...

.

...και μετά λένε ότι υπάρχει έλλειψη χρημάτων! Την ίδια ώρα γιατροί δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται...

Γράφει η Σμαράγδα Κοκκόρη

Προχθές το βράδυ σε κέντρο της Παραλιακής ο Πρόεδρος της Ιατρικής είχε τραπέζι με τους Πανεπιστημιακούς επί τη λήξει των μαθημάτων της Ιατρικής. Περιττό να σας ομολογήσω ότι εκεί υπήρχαν πλήθος εδεσμάτων, έρρεε άφθονος καμπανίτης και ήταν περίπου 1500 οι προσκεκλημένοι.

Πλούσια τα ελέη για τους αξιότιμους καθηγητές της Ιατρικής!!

Το πολυτελές τραπέζι όμως,ποιός το πλήρωσε; Από ποιο κονδύλιο βγήκε; Οταν μάλιστα σε Νοσοκομεία υπάρχουν γιατροί που δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται!

Εκτός αν το τραπέζι έγινε για άλλο σκοπό, επειδή ακούγεται ότι ο σημερινός πρόεδρος της Ιατρικής θέλει να γίνει Πρύτανης και ο αντιπρόεδρος, πρόεδρος. Τι να πώ, δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε, για αυτό σόι πάει το βασίλειο...

11 σχόλια

  1. Είσαι πειναλέος λιγούρης... σιγά τα έξοδα. 3-4 εταιρίες νοσοκομειακού εξοπλισμού πλήρωσαν από κάτι μικροποσά και βγήκαν τα έξοδα.

    Δεν λέω ότι οι γιατροί και μεγαλογιατροί δεν επιβαρύνουν τα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας, αλλά τα συνδικαλιστικά λαμόγια των νοσηλευτών και διοικητικών που κινούν τις προμήθειες κτλ. είναι κατά πολύ πιο επιβαρυντικά.

    Τελικά, όλοι τρώνε σε βάρος του συστήματος υγείας και μετά δηλώνουν ότι το ΕΣΥ δεν λειτουργεί, πρέπει να αλλάξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν οι φοιτητές ζούνε για να γίνουν σαν τους μεγαλοκαθηγητές μεγαλογιατρούς τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολλά απο το "ΕΣΥ έδωσες φακελάκι;"
    Και μη ξεχνάμε:
    Πάντα υπάρχει δουλεία για τελειόφοιτους που δουλέυουν τσάμπα στα γραφεία και στις κλινικές (δημόσιες και ιδιωτικές)των παραπάνω μεγαλογιατρών.Αν όμως ζητήσουν λεφτά, οι ανάγκες αλλάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοειται οτι ολοι ειναι ΣΥΝυπευθυνοι για το χαλι, ο καθενας με το δικο του μεριδιο.
    Οταν οι νοσοκομες στο "Σωτηρια", εκλειναν με κλειδι την πορτα τους το βραδυ και δεν ανοιγαν με τιποτα, αλλα καπνιζαν μεσα και δεν αλλαζαν τη μανα μου, που ηταν κατουρημενη για ωρες, και αμα τις ρωταγες, θα σου ελεγαν για το τι κακα περνουσαν, πως μπορει να δουλεψει το συστημα αυτο;
    Αν οι κυριες αυτες, δεν πληρωνονται καλα, η οι συνθηκες δεν ειναι καλες, γιατι δεν φευγουν, ναρθουν αλλες, που ισως θα δουλεψουν μ αυτες τις συνθηκες, χωρις να ταλαιπωρουν τον πονεμενο κοσμο που βρισκεται σε καποιο κρεββατι;
    Οσον αφορα στους γιατρους, και γι αυτους, ισχυει αναλογη κατασταση.
    Αν οι συνθηκες, δεν ειναι καλες, γιατι δεν πανε εν σωματι στο Υπουργειο, με τις μπλουζες και χωρις να ζητησουν λεφτα, να απαιτησουν να γινουν καλυτερα τα πραγματα;
    Φαινεται, οτι τελικα, τους συμφερει, το καθεστως διαλυσεως, που υπαρχει τωρα.
    Γιατι στο Ωνασειο, δεν ειναι το ιδιο μπουρδελο τα πραγματα, οπως στα αλλα Νοσοκομεια;
    Εχω ιδιαν γνωμην και πολυ προσφατη.
    Και οι γιατροι και οι νοσοκομοι/ες, εχουν ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικη προσεγγιση και τακτικη, σε συγγριση με τα αλλα Νοσοκομεια.
    Και μη μου πειτε οτι παιρνουν περισσοτερα, γιατι θα πω, οτι ισως να τα αξιζουν, γιατι ειναι καλυτεροι, αλλα εκτος απο τους "Αμερικανους", αυτους που ηλθαν απο την αρχη, απο την Αμερικη, οταν ξεκινησε το Ωνασειο, οι αλλοι, δε ομιζω, οτι παιρνουν τιποτα εξωγηινες απολαβες.
    Και δεν ειναι ονο οι ιατροι και οι νοσοκομοι/ες.
    Ειναι το ολο συστημα, που αποπνεει πολιτισμο και λειτουργικοτητα,καμμια σχεσην εχον, με τα αλλα του ΕΣΥ.
    Ειναι η απουσια του μπουρδελοκρατους, που κανει τη διαφορα.
    ΔΕν μπορει ο μπαμπας σας, να σας χωσει εκει μεσα, επειδη ειναι φιλος με το μαλακα βολευτη.
    Γι αυτο και αν κληθει το συστημα, να κανει καλα εναν ανθρωπο, θα τον κανει με υψηλη ποιοτητα και χωρις να τον ξεφτιλιζει.
    Εμεινα κανα μηνα σαν επισκεπτης για τη μανα μου και ειδα πως δουλευει το συστημα σ αυτο αλλα και σε αλλα Νοσοκομεια, με πρωτο ΤΟ μπουρδελο των μπουρδελων, το ΚΑΤ.
    Οπου οι γιατροι, διαλαλουσαν στους διαδρομους τα λεφτα που τσιμπαγαν απο τα φακελλακια, και τα ζηταγαν, μπροστα σε ολους, και χωρις να ντρεπονται κανεναν.
    Ενα μηνα καθησα κι εκει και ειδα και ακουσα.
    Δυστυχως, οι υπουργοι υγειας, ουτε βλεπουν, ουτε και ακουνε.
    Και αμα ειναι τυπου Αβραμο, που ειναι ολο φρου φρου κι αρωματα, τοτε τα πιασαμε τα λεφτα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη τρελλαίνεσαι... Ολες αυτές οι εκδηλώσεις καλύπτονται από φαρμακευτικές ή άλλες ιδιωτικές εταιρείες. Τουλάχιστον από αυτές, ο κόσμος δεν επιβαρύνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο μεγαλύτερος καρκίνος του συστήματος υγείας είναι οι καθηγητές Πανεπιστημίου στην Ελλάδα.

    Πρέπει κάποιος να τους πετάξει με τις κλωτσιές ΕΞΩ από τα νοσοκομεία ΤΩΡΑ!

    Είναι άσχετοι, αλαζόνες και κατατρώνε σαν τρωκτικά το δημόσιο χρήμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στα μισά επαρχιακά νοσοκομεία οι γιατροί δεν πληρώνονται τις εφημερίες που κάνουν, και απο τον Ιούλιο κινδυνεύουν να μη πληρωθούν οι γιατροί και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εκτός απο τους καθηγητές υπάρχουν και οι γιατροί του ΕΣΥ.
    Ο "Καγκελάριος" Αβραμόπουλος ασχολείται με το κάπνισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γενικα οι Πανεπιστημιακοι, ειναι μαλακες, οχι μονο οι καθηγητες. Και οι κατωτεροι.
    Αλλα και οι του ΕΣΥ, χωριζονται σε δυο κατηγοριες.Ως συνηθως.
    Τωρα, το ποσοι ειναι στη μια και ποσοι στην αλλη, εγω δεν το ξερω βεβαια.
    Η γνωμη μου, ειναι οτι οι καλοι, ειναι σαφως, περισσοτεροι.
    Μην ξεχναμε ομως και κατι "φρουτα", που εχουν πλακωσει απο τους πρωην παραδεισους της Ανατολης, τυπου Ρουμανιας, που πολλοι απ αυτους, πηραν το χαρτι, "με το ντενεκε το λαδι", οπως λεγαμε παλια.Πληρωνοντας δηλαδη και εκει, αλλα και εδω, με ταριφα, 10μυρια, (σε δρχ. εννοω), το καθε μαθημα, απο τα δυο μονο, που επρεπε να δωσουν, για να αναγνωρισουν τα πτυχια τους.
    Ποσοι γιατροι, δεν εχουν στειλει τα καμαρια τους εκει και εχοντας πολλα λεφτα, δεν εδωσαν και το σχετικο μπαγιοκο στους καθηγηταδες, για την αναγνωριση;
    Αλλα εγω, με τις νοσοκομες ταχω, που πιεζονται μεν, απο το μπουρδελοσυστημα, αλλα εαν δεν τους αρεσει το επαγγελμα τους, να σηκωθουν να φυγουν, μπας και ελθει καμμια αλλη, που να μπορει να δουλεψει και να θελει.
    Δε φταινε σε τιποτα οι πονεμενοι ανθρωποι, που ετυχε να βρισκονται εκει, να υποφερουν απο δυο μεριες. Και απο την αρρωστια τους, αλλα και απο την ξεφτιλα στην οποια τους υποβαλλουν.
    Τι τεραστια διαφορα, η κατασταση που επικρατει στο Ωνασειο! Μακαρι να μπορουσαν καποτε τα αλλα "ιδρυματα", να πλησιασουν καπως εκει.
    Που στο διαολο, καταφεραν και τους βρηκαν αυτους τους ανθρωπους, που εχουν εκει μεσα και δουλευουν; Γελαστοι, ευγενεις, ικανοι,σε κοιτανε στα ματια, μα οολα τα καλα, εκει; Και στα αλλα, τιποτα; Κακομουτσουνοι, απο την πορτα, αγενεις, (μιλαω κυριως οχι για τους γιατρους),κοπανατζηδες;
    Ισως και να υπερβαλω, αλλα εχω πηξει με το γενικο κλιμα εκει μεσα, γιατι λογω της μανας μου, καθε τρεις και λιγο, τσουπ, μεσα.
    (Υπαρχει το ελαφρυντικο του τεραστιου αριθμου των προσερχομενων εκει, αλλα επρεπε να πιεσουν τους αλητες τους πολιτικους, με διαφορες ενεργειες, να το λυσουν.Αντι γι αυτο, παιζουν το παιχνιδι τους, εντασσομενοι στα διαφορα κομματα και βγαζοντας ο ενας, τα ματια του αλλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτο σας πειραξε;;;
    Δεν μου λετε, σε λιγες μερες γινεται η Σοσιαλιστικη διεθνης, με καποιους εκατονταδες διασημους απο ολο το κοσμο για να συζητησουν για τη φτωχια..
    Συμφωνα με το "Βημα" ολοι αυτοι που κλαινε και σκιζονται για τους φτωχους του πλανητη θα συνεδριασουν σε ενα απο τα πιο πολυτελη θερετρα της Ελλαδας, στο grant de post lagonisi, θα απολαυσουν σουιτες, βασιλικα γευματα με αστακο, ιδιωικα σκαφη και μασερ και το κοστος πανω απο 3.000.000 ευρω!
    Ποιος μας δουλευει λοιπον;; μονο οι γιατροι μας πειραξαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυο τρεις φαρμακευτικες εταιρίες ή εταιρίες νοσοκομειακού εξοπλισμού θα πλήρωσαν κατά πάσα πιθανότητα
    πρώτη φορά είναι ή ή τελευταία.
    Αν πάει ένας εισαγγελέας να δεί τα τιμολόγια θα ξέρουν ποιός πλήρωσε.
    Ο κώδικας δεοντολογίας που διακήρυταν με θέρμη οι εταιρίες έχει πάει περίπατο απο την άλλη μέρα κι όλας.
    Τριήμερη κρουαζιέρα στο Αιγαίο κάνουν τωρα κάποιοι γιατροί που διοργάνωσε γιατρός απο Νοσοκομείο του Πειραια θα γίνουν και ομιλίες μέσα στο καράβι και όλα μέλι γάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στις τηλεπικοινωνιες ειναι η Siemens στα φαρμακα 3-4 εταιρειες!! η siemens βοηθα τα κομματα οι φαρμακοβηχανιες γιατρους. Που το βλεπετε το κακο?? Μιζα εδω μιζα εκει μιζα παραπερα απλα καθημερινα πραγματα!! Απλα ειστε κακοπροαιρετοι και γκρινιαρηδες γιατι "εστε βεβαιοι" οτι το κοστος της μιζας δεν περναει στο προιον!!
    Το λεει ο κωδικας δεοντολογιας των εταιρειων.
    κατω απο εκει που λεει "Δεν θα δωσω μιζα για να παρω δουλεια" λεει ξεκαθαρα "Κοστος τυχουσας μιζας δεν θα περασει στη τιμη του προιοντος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ma οι γιατροι, δεν τα παιρνουν μονο απο τα φαρμακα.
    Κατι αναλωσιμα, κατι αναλυσεις, κατι στεντ και δε συμμαζευεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση