GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήρε το γράμμα...

. Από τον the bloopers team Narrator . Πήρε το γράμμα και κάθισε να το διαβάσει. Στο γραφείο του... «η πρακτική των κυβερνήσεων τόσο του πατ...

.
Από τον the bloopers team Narrator
.

Πήρε το γράμμα και κάθισε να το διαβάσει. Στο γραφείο του...
«η πρακτική των κυβερνήσεων τόσο του πατέρα σου όσο και των δικών μου», έγραφε το γράμμα, «ήταν η κύρωση των Συνθηκών από τη Βουλή. Μακρόσυρτες διαδικασίες κύρωσης, όπως ένα δημοψήφισμα, η έκβαση του οποίου θα εξαρτάται από την πολιτική συγκυρία, αποδυναμώνουν τη θέση της και την επιρροή της. Υπάρχει ο κίνδυνος να αποτελέσουμε σε έναν ακόμη τομέα πρόβλημα. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί να αλλάξουμε την πάγια πρακτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ»
«Ναι...», σκέφτηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «αλλά ο πατέρας μου, δεν είναι πλέον βουλευτής... Όπως σε λίγο... ούτε κι εσύ!»

6 σχόλια

  1. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΑΝΔΡΕΑ!
    ΒΕΒΑΙΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ...
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιώργος είναι δημιούργημα του Σημίτη και η διαγραφή του προσομοιάζει με πατροκτονία.Αυτή η κίνηση δείχνει έναν ανάλγητο και ανόητο πατροκτόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πατερας του Γιωργου ειναι ο ΑΝΤΡΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Κι ενώ ο Παπανδρέου διαγράφει κάποιον επειδή με την στάση του συκοφαντεί το ΠΑΣΟΚ για αντιδημοκρατικές αντιλήψεις, οι άλλοι, στου Μαξίμου έχουν φουντώσει τους ναργιλέδες ανταλλάσσοντας απόψεις για το καλύτερο χασίσι και πίνουν Κεφαλομπάφους!

    Εμποροι ναρκωτικών, Μαφία!
    ΝΔ, υπόκοσμος!


    ακούστε αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O κος Σημίτης αν είχε βάλει πλάτη για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ, στα χάλια που το παρέδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου, θα μπορούσα να καταλάβω το ξαφνικό πόνο του και τη κριτική. Aυτή όμως έρχεται σε μια στιγμή που η ΝΔ είναι στριμωγμένη και ο προστατευόμενος του Κυριάκος Μητσοτάκης και το Μητσοτακέϊκο γενικά αντιμετωπίζουν κατηγορίες και το σκάνδαλο της SIEMENS είναι σε εξέλιξη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αρχιαποστάτης ήταν ο συνεχής υποστηρικτής του στην 8ετία που κυβέρνησε ενώ αντιμετωπίζει το Γιώργο Παπανδρέου με υβριστικό και χλευαστικό τρόπο.

    Αφού ο κος Σημίτης δεν θέλει, ή δεν ξέρω για ποιους άλλους λόγους δεν θέλει να υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ , δεν πρέπει να το υπονομεύει.
    Για αυτό θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε πολύ καλώς που τον έθεσε εκτός ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση