GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H επιστολή της "διαγραφής"....

. ...του Κ. Σημίτη από τον Γ. Παπανδρέου Αγαπητέ Κώστα, Διάβασα με προσοχή όσα μου έγραψες. Το θέμα του δημοψηφίσματος, το οποίο έθεσες, έχ...

.
...του Κ. Σημίτη από τον Γ. Παπανδρέου

Αγαπητέ Κώστα,
Διάβασα με προσοχή όσα μου έγραψες. Το θέμα του δημοψηφίσματος, το οποίο έθεσες, έχει λυθεί με ομόφωνες αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ, του Συνεδρίου μας και του Πολιτικού μας Συμβουλίου. Αποφάσεις καθαρές, αναμφισβήτητες και δημόσια γνωστές. Αποφάσεις που ενισχύουν τη δημοκρατία στη χώρα μας. Άρα το ζήτημα δεν υφίσταται. Είχε απαντηθεί προ της επιστολής σου.
Η δε δημοσιοποίηση της επιστολής, η δημόσια διαφοροποίηση καθώς και η έμπρακτη άρνηση να συνταχθείς με το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για την υποβολή της πρότασής μας, αποτελούν αδικαιολόγητη πολιτική πράξη Δημιουργούν ερωτηματικά για την πολιτική βούληση και στόχευσή μας. Δημιουργούν σύγχυση και αποπροσανατολισμό τη στιγμή που κάθε νοικοκυριό δοκιμάζεται από την ακρίβεια και ο ελληνικός λαός πλήττεται βίαια από την ανομία, την αυθαιρεσία, τη διαφθορά και την κατάρρευση κάθε έννοιας κράτους δικαίου με ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ. Δημιουργούν ερωτήματα τη στιγμή που ο λαός στρέφεται προς ένα ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ, το οποίο σήμερα αποτελεί και νέα ελπίδα. Ένα ΠΑΣΟΚ αποφασισμένο να νικήσει, για να θέσει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα που θα αποκαθιστά τη δικαιοσύνη, την ισότητα, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά. Μακριά και απέναντι σε όσα συμφέροντα θέλουν να χειραγωγούν την πολιτική ζωή προς ίδιον όφελος και δεν υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.
Γνωρίζεις ότι εκτιμώ ιδιαίτερα το έργο που έχεις προσφέρει στη χώρα. Θυμούμαι πάντα την εποικοδομητική για την Ελλάδα συνεργασία μας στις κυβερνήσεις σου. Αντιλαμβάνομαι ωστόσο ότι έχεις τελικά αποφασίσει να κινείσαι έξω από το πλαίσιο των αποφάσεων του ΠΑΣΟΚ και να λειτουργείς αυτόνομα και ανεξάρτητα. Μπορώ να το κατανοήσω αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ. Είμαι προσωπικά υποχρεωμένος αλλά και αποφασισμένος να διαφυλάττω την πολιτική ενότητα του Κινήματός μας, σεβόμενος την απόφαση της πλατιάς βάσης του ΠΑΣΟΚ της 11ης Νοεμβρίου. Με την απόφασή σου, που επιβεβαιώνουν οι πράξεις σου, δεν μπορεί να προσμετράσαι και να συγκαταλέγεσαι στη συντεταγμένη δύναμη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Σεβόμενος την ιστορία, την προσφορά σου και την κοινή μας πορεία δεν θα κινήσω την τυπική διαδικασία προς τον Πρόεδρο της Βουλής, όπως θα όφειλα να κάνω για οποιοδήποτε άλλο στέλεχος. Διαφυλάττοντας το κύρος και τη συντεταγμένη πορεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ θα αξιολογούμε πάντα τις απόψεις που καταθέτεις. Και προσωπικά θα το κάνω με ιδιαίτερο πάντα ενδιαφέρον.
Φιλικά
Γ.Α. Παπανδρέου
-------------------------

41 σχόλια

  1. Χαχαχαχα

    Οι άλλοι,τους σημίτηδες τους κάνουν επίτιμους.Ο Γιώργαρος τους σφάζει!

    Έλα ρε Γιώργαρε,πάμε για τον χοντρό τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θυμάται την "επικοδομητική συνεργασία" τότε εύκολα ξεχνάει τα λάθη του και το πόσο λάθος πολιτική γίνεται από πλευράς ΠΑΣΟΚ. Και ενώ ζητήθηκε δημοψήφισμα η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ψήφισε τη Διακύρηξη της Λισαβώνας σήμερα!!!

    ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ μπορεί να μου εξηγήσει την πολιτική ορθότητα αυτών των ενεργειών???

    Αν ο πολιτικός φορέας επιθυμεί δημοψήφισμα καταψηφίζει και καταθέτει πρόταση, διαφορετικά η συνθήκη κυρώθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλοι (Το οποίο θυμίζω αποτελείται από εκπροσώπους του λαου!!!)και το ζήτημα τελείωσε εδώ!!!

    Πόίόν καροϊδεύει λοιπόν ο "πρόεδρος"????? Και πόσο πολύ τον ενόχλησε το γεγονός οτι του θύμισε ο Σιμήτης τη διαφορά του από τις Κυβερνήσεςι του πατέρα του?

    Η αλήθεια δυστυχώς εκνευρίζει τους ανοήτους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ!!!!!!!!!!!

    ΝΑ ΞΕΣΚΑΤΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΣΚΑΤΟΛΟΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν διαγράφεται ένας τέως Πρωθυπουργός από το κόμα του!
    Την πολιτική του όμως μπορεί να την αποκηρύξει! είναι πιό σωστό , αλλά πώς να το τολμήσουν ; Πρωτοκλασάτος υπουργός του ήταν ο σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ .Μια δικαιολογία υπάρχει μόνο άν ισχυριστεί ότι ήταν μικρός και δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε σαν τον συγχωρεμένο Χριστόδουλο με τη χούντα.
    Ο πνιγμένος απο τα μαλιά της κεφαλής πιάνεται! αυτός της τα ξεπάτωσε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γνωρίζεις ότι εκτιμώ ιδιαίτερα το έργο που έχεις προσφέρει στη χώρα. Θυμούμαι πάντα την εποικοδομητική για την Ελλάδα συνεργασία μας στις κυβερνήσεις σου.
    ==
    Κατι καλο βγηκε επιτελους απο αυτο καραγκιοζιλικι.
    Επιτελους μαθαμε οτι ο ΓΑΠ στηριζει σημιτη...
    4,5 χρονια τωρα μας ετρωγε η αγωνια..



    Σεβόμενος την ιστορία, την προσφορά σου και την κοινή μας πορεία δεν θα κινήσω την τυπική διαδικασία προς τον Πρόεδρο της Βουλής,
    ==
    Υποκριτη! Το κανεις στα "μαλακα" γιατι πρωτιστως φοβασαι και για την δικη σου καρεκλα..
    Προφανως δεν ξερεις πως θα αντιδρασει,οποτε αν τα πραγματα "σφιξουν" τον ξανακαλεις και ουτε γατος ουτε ζημια..

    Ο κουλουρης ζητησε να παραιτηθεις.
    Αμα μαζευτουν και κατι παπαντωνιου και μερικες ακομα "κρυφες" την εβαψες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .



    ΕΛΑΦΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

    Παρόλο που ο ΣΗΜΙΤΗΣ είναι "χρεωμένος" με πολλά, η ενέργεια του Γιωργάκη να τον θέσει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας αποτελεί ιστορικό σφάλμα για τη δεδομένη στιγμή.

    Μάλλον ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ θα πρέπει να οργανώσει γιορτή απόψε. Τι άλλο να κάνει με τις ευκαιρίες που του προσφέρονται?.

    Αλήθεια, το ΠΑΣΟΚ θα πιάσει το 3% που απαιτείται ώστε να βγάλει βουλευτή στις επόμενες εκλογές ? Με τέτοιες ενέργειες μάλλον δύσκολα.

    Βέβαια, έχει μία ελπίδα ακόμα ο Γιωργάκης. ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ οι οποίοι με οποιοδήποτε τρόπο συμμετείχαν στις προηγούμενες κυβερνήσεις ή είχαν διορισθεί από το ΠΑΣΟΚ σε οποιονδήποτε οργανισμό της χώρας ή της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

    Βέβαια η αποσύνδεση του ΠΑΣΟΚ από τα παρασιτικά κυκλώματα είναι τόσο δύσκολο να γίνει, που η διάλυση παραμένει σαν η μόνη ΑΣΦΑΛΗΣ λύση.


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΜΗΤΗΣ -Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. .

    ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΑΟ.

    Μία ερώτηση για το Γιωργάκη.

    Ο Τσίπρας και η Παπαρήγα ζητούν δημοψήφισμα για την Συνθήκη της Λισαβόνας γιατί δεν έχουν πρόβλημα ακόμη και αν διαλυόταν η Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Το όραμά τους είναι να γίνουμε Κούβα ή να γυρίσουμε στην εποχή του Μάο.

    Τι θα γινόταν αν ένα δημοψήφισμα για λόγους "ψήφου διαμαρτυρίας" έφερνε αρνητικό αποτέλεσμα?
    Έχετε αναλογιστεί που οδηγείτε την Ελλάδα ?




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:26

    Οι σφογγοκωλάριοι της Μιμής , τσιράκια του Παναγιωτακόπουλου και έμμισθοι υπάλληλοι της Χαριλάου Τρικούπη 50 , ξανακτυπούν .

    Δια χιλιοστή εκατοστή εικοστή πρώτη φορά θα επαναλάβω το αρμόζον ρητό για την περίπτωση :
    Όπου κατούρησε ο Κώστας Σημίτης φύτρωσε όλο το λεγόμενο παλαιο-Μιμικο-Πορνο-Πασοκ .
    Παρόλο που είχε 8 χρόνια ,ο Κώστας Σημίτης , την εσωκομματική αντιπολίτευση του
    Παλαιο-Μιμικο-Πορνο-Πασοκ να τον σαμποτάρει έκανε τα κάτωθι άθλα :

    ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ Ο.Ν.Ε.
    ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ.
    ΜΕΤΕΤΕΡΨΕ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ Της ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΕ ΙΣΟΤΙΜΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΜΕΛΟΣ .

    Υπήρξαν και παραλείψεις και λάθη . Αλλά κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Σημίτη για λαμογιές .Ακομα και την σύνταξή του ως καθηγητής την έδωσε υπέρ της βιβλιοθήκης της Παντείου . Αντίθετα με τον Εφιάλτη που παίρνει ... πέντε .
    Μην μου πείτε την καραμέλα περί Χρηματηστηρίου . Βούλιαξαν τότε όλα τα Χρηματηστήρια της Υφηλείου .Όπως και σήμερα .

    Επαναλαμβάνω :
    Παρόλο που είχε 8 χρόνια ,ο Κώστας Σημίτης , την εσωκομματική αντιπολίτευση του
    Παλαιο-Μιμικο-Πορνο-Πασοκ να τον σαμποτάρει .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΩ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΡΜΑΛ...

    ΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ, Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ "ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ" ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ...

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ.

    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟ ΣΗΜΙΤΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

    ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η 2Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΟΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΝ ΓΕΙΩΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12 Ιούνιος 2008 6:34 μμ

    Τι θα γινόταν αν ένα δημοψήφισμα για λόγους "ψήφου διαμαρτυρίας" έφερνε αρνητικό αποτέλεσμα?
    ==
    Τι θα γινοταν??

    Ελα πες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΙΡΕ Ο ΑΕΡΑΣ...

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

    Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ: "...Ψηφίζοντας το Σύνταγμα, ξεκινά μια νέα περίοδος. Μια νέα περίοδος με υποχρεώσεις και για να διαμορφώσουμε την κοινωνία, όπως περιγράφεται, αλλά πολύ περισσότερο για να προχωρήσουμε, να οικοδομήσουμε ακόμα περισσότερο αυτήν την Ευρώπη που θέλουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν αρκεί η υιοθέτηση. Το νέο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα είναι ένα μεγάλο εγχείρημα συνέχειας πάνω σε όσα κατακτήθηκαν, αλλά και υποχρέωσης να εξακολουθήσουμε την πορεία μας και να διαμορφώσουμε μέσα από το γραπτό κείμενο τη νέα πραγματικότητα μέσα από τα όργανα της Ένωσης, μέσα από τους εθνικούς θεσμούς μας. Να επηρεάσουμε εξελίξεις, να επιλέξουμε ανάμεσα στα διλήμματα, να δημιουργήσουμε την Ευρώπη που θέλουμε. Είναι η αρχή για ένα νέο αγώνα, μια νέα πορεία. Και γι’ αυτό ο λαός πρέπει να ξέρει καλά. Εμείς, το ΠΑΣΟΚ, προτείνουμε τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ακριβώς, για να υπάρχει αυτή η ενημέρωση, η οποία θα βοηθήσει τη δημιουργία μιας καλύτερης δυναμικής..."

    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΙ ΕΓΙΝΕ ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γιωργάκης θα κάνει το ΠΑΣΟΚ Πασοκάκι, θα το φέρει στο 12-13%, όσο έχει και ο Τσίπρας. Ο χοντρός ετοιμάζει αντεπίθεση... βλέπει ότι δεν πρόκειται να ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ και θα χάσει και όλες τις επόμενες εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 6.38

    απλώς: θα είχε εκφραστεί μια ατυχής αλλά υποχρεωτικά σεβαστή λαϊκή ετυμηγορία. Ρε καθίκια οπαδοί του κουραδιού, φοβάστε τις εκλογές; Φοβάστε τις ψηφοφορίες;

    Δεν επιθυμείτε νομιμοποίηση της εξουσίας;;;


    Σε τι σκατά διαφέρετε από την ΝΔ τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε τι γινεται!!
    ==
    Δουβλίνο

    Διχασμένο, αλλά ομολογώντας την άγνοιά του για το περιεχόμενο της Μεταρρυθμιστικής Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσέρχεται το εκλογικό σώμα της Ιρλανδίας στις κάλπες την Πέμπτη για να εγκρίνει ή να απορρίψει τη Συνθήκη.
    ==
    Οι Ιρλανδοι ,δεν γνωριζουν το περιεχομενο αυτης της συνθηκης..
    Θα πανε λοιπον σε ενα δημοψηφισμα ,χωρις να ξερουν τι ψηφιζουν? ψηφιζοντας απλα ενα ΝΑΙ η ενα ΟΧΙ χωρις να ξερουν γιατι??

    Υ.Γ
    Ουτε και εγω γνωριζω κατι τι επι αυτης της συνθηκης.
    Γνωριζει κανεις καποιο σαιτ για να δω τι προβλεπει??

    Τελικα "εφαγε" τον σημιτη αλλα κανενας δεν ξερει αν επρεπε η οχι να γινει δημοψηφισμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το 2005 οι συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές. Σήμερα καιροσκοπούν πολλοί για να παίξουν το ζάρι του λαικισμού για την Ε.Ε.

    Για όσους δεν θυμούνται ή αγνοούν εαν η Ελλάς είχε τη δραχμή ακόμα (που οι τιμές ήταν χαμηλές,....και οτ εισόδημα το ίδιο...) θα είχαμε πληθωρισμού άνω του 20% σήμερα, με υποτιμημένο νόμισμα τουλάχιστον 5 φορές από το 04.

    Η βλακεία και η άγνοια σκοτώνουν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ

    http://eur-lex.europa.eu/JOHtml.do?uri=OJ:C:2007:306:SOM:EL:HTML

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

    ΔΗΛΑΔΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.
    ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ, ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ: ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ, ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ;
    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Proedre, grafeis istoria... Proedre proxora mprosta! dunata! gia ena katharo PASOK!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. i ENOTITA toy kinimatos prepei na diafulasete apo ton GAP. Orthos eprakses proedre.... sto dromo gia mia nikifora, dunati poreia den xoroun tetoies diaforopoihseis ... eidika apo ton proin prothipourgo pou tha prepe na dinei kai ti zoi tou gia to kalo tis parataksis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επιτέλους!!! Επιτέλους!!
    Ο τόπος έχει προβλήματα και ανάγκες, κάθε οικογένεια αντιμετωπίζει το σκληρό πρόσωπο της δεξιάς .... σε όλες της τις ερμηνείες και ο κος Σημίτης παίζει τα παιχνίδια του και τον ευατό του. Ο ατομικισμός και η εξουσιομανία κε Σημιτή δεν χωρούν σε ένα σοσιαλιστικό κίνημα... δεν ταιριάζουν με τον κόσμο του, με τον πρόεδρο του, με τις αξίες του και τις αρχές του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καιρός ήταν Πρόεδρε! Είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O Giwrgos Papandreou einai o shmerinos Proedros toy PASOK ki ayto de lene na to syneidhtopoihsoun edw kai poly kairo kapoioi...Meta apo oles tis nomimes kai dhmokratikes diadikasies epivevaiwthhke gia mia akomh fora to dikaiwma tou Giwrgou Papandreou na pairnei ekeinos apofaseis gia to kinhma.
    Oloi mas exoume na antimetwpisoume sovarotata provlhmata sthn kathhmerinothta mas kai eytyxws yparxoun polloi sto PASOK pou agwnioun gia mas kai thn poreia ths xwras.
    H akriveia einai to sovarotero thema kai den epitrepetai se kanenan kai dh se kapoion pou exei yparxei Prwthypoyrgos ths xwras (kai tha eprepe toulaxiston na sympona toys Ellhnes) na pyrpolei thn prospatheia tou Giwrgou Papandreou na dwsei lyseis.

    Ftanei pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. OTI EINAI O MHTSOTAKHS GIA THN DEKSIA
    EXEI GINEI O SIMHTHS GIA TO PASOK,

    LETE NA EKSIPIRETOYN TA IDIA SYMFERONTA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το πρόβλημα φίλοι μου δεν είναι αν ο "πρόεδρος" είναι πρόεδρος...αυτό φοβάστε?? Προσπαθείτε να πείσετε τους εαυτούς σας οτι είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ???

    Αν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό γιατί φαβάστε τις ανοησίες του προέδρου? Μήπως γιατί καταστρέφουν την ενότητα ενός διαλυμένου κινήματος?

    Πότε ο "Π΄ροεδρος" διαμόρφωσε έναν πολιτικό λόγο που απαντά στα προβλήματα της καθημερινότητας? Γενικόλογες δηλώσεις ήξεις αφίξεις δηλώσαεις που ο καθένας μπορεί να κάνει. Τελευταίο παράδειγμα η θέση του για τους σεισμούς. Αντί να μιλήσει για την Οργάνωση Πολιτικής Προστασία (π.χ.) στοσυ ΟΤΑ και την ανυπαρξία του ΥΠΕΣ γενικά και αόριστα έλεγε εκεί χαζομάρες. Αλλά στο να διαγράψει το Σημήτη πρώτος ο μάγκας!!!

    Έτσι δεν διεκδηκείς εξουσία φίλοι μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Agaphtoi filoi,

    stamathste pia na rixnete to epipedo. Ta pragmata einai apla.
    O Kwstas Shmiths yphrxe Prwthypourgos. Den einai dynaton na diagrafei kai gi ayto den ton diagrafei o Giwrgos Papandreou.
    Eftase omws h wra na kroysei ton kwdwna tou kindynoy. Epitelous pia me thn prospatheia apodomhshs toy PASOK apo anthrwpous pou tous anedeixe. Tha perimene kaneis pragmatikh prosfora kai yposthrixh se mia syntonismenh prospatheia n antimetwpistei h akriveia pou mastizei th xwra. Ftanei pia h alazoneia kai h yponomeysh.

    Proedre bravo sou! Ayto perimene o ellhnikos laos. Se thaymazw gia tis anoxes kai antoxes pou epedeixes olo syto to diasthma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φταάνει πια. Έχει και η υπομονή τα όρια της.

    Μα καλά αυτός ο άνθρωπος πόσο ακόμα θα αποδεικνύει ότι λιποτακτεί??

    αρκετά δεν πλήρωσε το ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου προσωπικά που ο Κώστας Σημίτης δεν άντεχε να δεχτεί την μεγαλοπρεπή ήτταν των εκλογών του 2004??? - Το ΠΑΣΟΚ ξέχασε τις προτεραιότητες που θα έπρεπε να έχει ωσ σοσιαλιστικό κίνημα ήδη από το 2000. Καιρός είναι να επανάλθουμε στις αξίες μας με η χώρις Σημιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πραγματικά δεν ξέρω αν έκανε καλά που τον διέγραψε.Αυτό όμως που καταλαβαίνω σίγουρα ειναι ότι έστειλε ένα μηνυμα σε όσους τον αμφισβητούν.Απο σήμερα θέλουν δε θέλουν θα τον υπολογίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο Σημίτης ήταν αυτός που κλήθηκε να μαζέψει ότι μπορούσε από το χάος και την φαυλότητα πού άφησε μετά τον θάνατο του ο Ανδρέας Παπανδρέου.
    Στο βαθμό του εφικτού τα κατάφερε και η συνεισφορά του μαζί με εκείνης του Κωνσταντίνου Καραμανλή θα κριθεί θετικά από την ιστορία.
    Πως τα μπορούσε άλλωστε να συγκρατήσει τα αχόρταγα τσακάλια του κάματος του που είχαν μετατρέψει το κράτος σε " σύστημα ΠΑΣΟΚ".
    Ουαί και αλλοίμονο αν ο μακαρίτης Παπανδρέου ζούσε για 10 ακόμα χρόνια.
    Ουαί και αλλοίμονο επίσης αν ο λαός αφήσει την τύχη του στο Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @@ 7:41 συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...Το πρόβλημα είναι δομικό γιατί σήμερα το ΠΑΣΟΚ αποτελείται από εκείνα τα τσακάλια που λες, καθώς και από τοςυ επιγόνους τους, μαθητευόμενους μάγους - μαριονέτες της διαφθοράς, που ανεπάγγελτοι ονειρεύονται μέσω του ΠΑΣΟΚ επαγγελματική καταξίωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλα εκανε ο ΓΑΠ και τον διεγραψε. Ο σιμητης (και οι ομοιοι του ) ειναι σαν ενα καρκινωμα που εχει προσβαλει ενα μελος του σωματος και η θα πεθανεις η θα το κοψεισς και ας π[οναει.γιατι ο Σιμητης υπηρξε σωστος αλλα τον τελευταιο καιρο προθουσε τον χοντρο και τις προσωπικες του φιλοδοξιες. Για το δημοψηφισμα παλια αλλα ελεγε. Παντως με αυτη την κινηση καθε κατεργαρης θα παει στον παγκο του.Μητσοτακηδες,δολοπλοκοι και ΣΙΑ στο ΠΑΣΟΚ δεν χωρανε!!Οσο για το δημοψιφησμα,εγινε και σε αλλες Ευρωπαικες χωρες και δεν κατερρευσε κανενα πολιτικο συστημα ουτε κανενα κρατος.Η Ε.Ε δεν μπορει να μας επιβαλει οτι γουσταρει.Δημοκρατια εχουμε.Υπαρχει και αντιλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 7:48

    Μόνο πρίγκηπες της Δυναστείας χωράνε και οι σφογγοκωλάριοί τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χα Χα!!! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!! Καλά έκανε ο Παπανδρέου που υπογράφει την συνθήκη αλλά απαιτεί δημοψήφισμα από τον Ελληνικό λαό. ΓΙΑΤΙ??? Πολύ απλά έτσι δίνει το δικαίωμα στον Ελληνικό λαό να διαλέξει αν το θέλει ή όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Eπιτέλους,πόσο γελοίος θα γίνει ο Γιωργάκης?Διαγράφει ένα πρώην Πρωθυπουργό που κέρδυσε δύο φορές τις εκλογές,που αξιολογώντας αυτό τον άνθρωπο ο Ελληνικός λαός έκανε συνεχώς ΤΡΕΙΣ φορές Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ,το έπαιξε επαναστάτης και στο τέλος κάθισε σαν κότα στη Βουλή και ψήφισε τη Συνθήκη της Λισσαβώνος.ΕΛΕΟΣ.....
    Είχαν να κάνουν με μια συνθήκη απορρέουσα από το Ευρωσύνταγμα και όχι το ίδιο το Σύνταγμα.Δεν φτάνει που έχουμε να κάνουμε με μια επικίνδυνη Κυβέρνηση με καταστροφικές τάσεις,έχουμε έναν ανόητο που δεν καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του. Ο λαός είχε να επιλέξει στις εκλογές ανάμεσα σε ένα άχρηστο και ένα βλάκα για Πρωθυπουργό.Προτίμησαν τον άχρηστο.
    Από την άλλη καλά να πάθει ο Σημίτης.Εισπράττει τα επιχείρια της αντιδημοκρατικής παράδοσης της προεδρίας σε ένα χαζό που δεν έφθασε ακόμη στην Ελλάδα από Αμερική λογω απεργίας της Ολυμπικής Αεροπορίας.Για τα μεγαλοστελέχη έχω να πω.ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΜΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στήριξα πολλές φορές την πολιτική του Κ. Σημίτη και μάλιστα στις πιο δύσκολες στιγμές (ταυτότητες, χρηματιστήριο, κτλ)γιατί πίστευα ότι ήταν αυτός που έπρεπε να βάλει τα πράγματα σε μια τάξη. Και στα μεγάλα το έκανε. (Κύπρος, ΟΝΕ, Ολυμπιακοί,..)Αλλά στην καθημερινότητα τι έκανε για μένα τον πολίτη?
    Απολύτως τίποτα, απολύτως.
    Αντίθετα εξεθρεψε λαμόγια τύπου εκείνου του Ρεθυμνιώτη που στις εκλογές μιας και τον έκοψε το κόμμα έδωσε το νομο στη ΝΔ και στην Ολγα
    Εκανε εκείνο τον φαρμακοποιό Στρατηγό των κινητοποιήσεών του και γενικότερα στην οικονομική πολιτική ιδίως τη δευτερη τετραετία τα έκανε μπαχαλο.
    Γιατί?
    Διότι κυνηγώντας τους μεγάλους στόχους ξέχασε τον απλο άνθρωπο που είχε αναγκη για παιδεία, υγεία, δουλειά..
    Δεν με νοιάζει αν θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ. Με νοιάζει γρήγορα η παράταξη, κεντροαριστερά, να βρει το δρόμο της. Να κοιτάξει ξανά τον κόσμος που δουλεύει ολημερίς, που κανει τρεις δουλειες για να τα βγάλει πέρα, να ξαναδω το χαμόγελο στα παιδια της γειτονιάς μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. bravo re GAP poly megalh politikh kinhsh. To psari bromaei apo to kefali. As xsekinhsoume kalytera apo to 20 % xwris tie leres toy egxsyxronismoy kai twn symferontwn mazi me ta papagalakia pou exsyphretoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σημίτης ο μεγάλος ηγέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Xilies fores xoris to simiti... xilies fores xoris olous autous tous leromenous...
    KATHARO PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δημοκρατική λήψη αποφάσεων είναι ότι μαζεύονται κάποιοι, ψηφίζουν και αποφασίζεται να γίνει ότι λέει η πλειοψηφία. Π.χ. αν στην βουλή η πλειοψηφία ψηφίσει ένα νόμο, από την επόμενη μέρα ωφείλουν να τον σέβονται όλοι. Αυτό είναι δημοκρατία. Αν τώρα κάποιος κάνει κάτι άλλο από αυτό που ψηφίστηκε, γιατί έχει άλλη άποψη, Οκ σεβαστή η άποψή του αλλά η ενέργειά του είναι κατά του νόμου που ψήφισε η πλειοψηφία άρα είναι παράνομη.
    Όταν κάποιος μιλάει για μειωμένα ποσοστά, να σκεφτεί και γιατί είναι μειωμένα. Θυμάται κανένας τον λεγάμενο όταν βγήκε στην προεκλογική περίοδο στην εξέδρα (για να δηλωθεί η ενότητα), με τι μούτρα βγήκε? Για να κερδίσει κάποιος πρέπει όλοι να παλεύουν να ανεβάσουν το ποσοστό, αν το κάνει καθένας από ένα μικρό δεκαδικό, το άθροισμα είναι μεγάλο. Όταν μόνο ένας (άντε δύο) προσπαθεί να ανεβάσει ποσοστά και εκατό τα ροκανίζουν, είναι γελοίο να γίνεται αναφορά στα μειωμένα ποσοστά όταν η μόνη συμμετοχή του ομιλούντα είναι το να κόβει ποσοστά όταν πάει να πάρει κεφάλι ο άλλος...
    Τόσο ροκάνισμα δεν έχει γίνει σε κανένα κόμμα τα τελευταία 30 χρόνια. Άσχετα αν κάποιος είναι ικανός ή όχι, θα κριθεί όταν όλοι παλεύουν μαζί του και όχι εναντίον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση