GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για μια θετική κληρονομιά...

. ...των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου‏ . Από τη Διεθνή Αμνηστία http://www.amnesty.org.gr/ . Χιλιάδες σε ολόκληρο τον κόσμο φωτογραφήθηκαν...

.
...των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου‏
.
Από τη Διεθνή Αμνηστία
.
Χιλιάδες σε ολόκληρο τον κόσμο φωτογραφήθηκαν για μια θετική κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
Μια μέρα πριν από την επέτειο της ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων από το Πεκίνο, χιλιάδες υποστηρικτές της Διεθνούς Αμνηστίας σε πάνω από 25 τοποθεσίες σε ολόκληρο τον κόσμο συμμετείχαν μαζί με την καλλιτεχνική ομάδα Circle Up Now για να δημιουργήσουν εικόνες εμπνευσμένες από την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, για να θυμίσουν στις κινεζικές αρχές τις υποσχέσεις που έκαναν όταν ανέλαβαν τους Αγώνες.
Στην Αθήνα, περίπου 300 εθελοντές δημιούργησαν μια συμβολική εικόνα, στην Πνύκα, με φόντο την Ακρόπολη, όπου ένα κερί μέσα σε ένα κύκλο που περιλάμβανε τους κινεζικούς χαρακτήρες ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, μετέφερε το βασικό σύνθημα «Ανθρώπινα Δικαιώματα για Όλους».
Αντίστοιχα σε πάνω από 25 τοποθεσίες από το Νέο Δελχί στο Λονδίνο και την Ταϊπέι, καλλιτέχνες και ακτιβιστές σχημάτισαν λέξεις που φωτογραφήθηκαν από ψηλά όπως «Ελευθερία», «Αξιοπρέπεια» και «Δικαιοσύνη» για να μεταφέρουν συμβολικά τις αρχές τις Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
«Οι κινεζικές αρχές πρέπει να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα τώρα, ώστε να μείνει μια θετική κληρονομιά από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου. Τα σημερινά δρώμενα δείχνουν ότι υπάρχει παγκόσμια υποστήριξη για τη βελτίωση της κατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα» δήλωσε η Διεθνής Αμνηστία. «Η σημερινή ημέρα παγκόσμιας δράσης, έχει ενώσει, εμπνεύσει και κινητοποιήσει ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο για να γιορτάσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους, των οποίων τα ανθρώπινα δικαιώματά παραβιάζονται συστηματικά στην Κίνα και οπουδήποτε αλλού» δήλωσε η Circle Up Now.
-----------------------------------------

4 σχόλια

  1. Τι μλκ εισαι ρε καψαtetoie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "....και να δείξουν την αλληλεγγύη τους στους ανθρώπους, των οποίων τα ανθρώπινα δικαιώματά παραβιάζονται συστηματικά στην Κίνα και οπουδήποτε αλλού..."

    =============

    Nαι μωρέ, να συμπαρασταθούμε στις ΜΚΟ της CIA που οι κακοί Κινέζοι δεν τις αφήνουν να κάνουν μία ακόμα πορτοκαλί επανάσταση, σε μία ακόμα χώρα που "ψάχνεται"..

    (Αλλά που πρέπει, η χώρα αυτή, επειγόντως να διαβρωθεί, από τη στιγμή που έχει πατήσει πόδι στην Αφρική, εκτοπίζοντας τους παραδοσιακούς αποικιοκράτες και αρπάζοντας μερίδιο από τις πηγές πρώτων υλών).

    Δεν μας χέζετε μωρέ "φιλάνθρωποι"! Αρχίστε την συμπαράσταση από τον λαό του Ιράκ! (και την λεηλασία όχι μόνο του πλούτου του αλλά και της πολιτιστικής κληρονομιάς του, μετά την καταστροφή των μουσείων του)

    Και να σκεφτεί κανείς οτι, αρχικά, εκδήλωνα κι εγώ την συμπαράστασή μου στο Θιβέτ, πριν πάρω χαμπάρι τι παιζόταν από πίσω...

    ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΓΑΤΑ ΤΟΥ ΠΙΝΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μουνια της Αμνηστιας,
    να πατε να ελευθερωσετε την Παλαιστινη απ τους τρομοκρατες εβραιους πρωτα, και μετα να αρχισετε τις διαφημισεις σας για το ανθρωπιστικο σας εργο, ντε και καλα.
    Αλλιωτικα αφηστε κατα μερος εκεινα του κωλου που ξερετε για να τα παιρνετε δεξια κι αριστερα απο τους καθε λογης εβραιους.
    Την Παλαιστινη πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα στην Κινα...αλλα αυτη η περιβοητη Διεθνης Αμνηστια θα κανει καμια εκδηλωση οταν τα Αμερικανακια εισβαλουν χωρις την εγγριση ακομα και του πατρονος τους ΟΗΕ,σε Κοσοβο,Σερβια,Αφγανισταν,Ιρακ,και απειλουν στην συνεχεια και την Β.Κορεα,Συρια,Ιραν?
    Αι....σιχτιρ που ξαφνικα σας επιασε οπονος για την Κινα,κοπροσκυλλα του κερατα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση