GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάγκας και κράτος...

. Αγαπητό press-gr, . αφού κατηγορούμε πάντα το κράτος και όχι εμάς τους ίδιους, ας δούμε και το γεγονός στο οποίο ήμουν μάρτυρας και για το...

.

Αγαπητό press-gr,

.

αφού κατηγορούμε πάντα το κράτος και όχι εμάς τους ίδιους, ας δούμε και το γεγονός στο οποίο ήμουν μάρτυρας και για το οποίο επισυνάπτω συγκεκριμένη φωτογραφία: όπως αρκετός κόσμος έτσι κι εγώ με την οικογένειά μου πήγαμε να απολαύσουμε τη θάλασσα στα λουτρά Κυλλήνης στην περιοχή Robinson's.

Όταν κατεβήκαμε στην παραλία είδαμε έκπληκτοι μια οικογένεια με το όχημα 4χ4 δίπλα στο κύμα!!! Να σημειώσω ότι για να φθάσει κάποιος από το τέλος του δρόμου (εκεί που όλοι μας αφήνουμε τα αυτοκίνητά μας) στη θάλασσα, πρέπει να διανύσει απόσταση 50μ επί της χρυσαφένιας αμμουδιάς της παραλίας! Αυτό το πράγμα δεν το είχα ξανασυναντήσει σε ολόκληρη τη ζωή μου. Να μιλήσω για την περιβαλλοντική και την αισθητική μόλυνση; Να μιλήσω για τη νοοτροπία της μαγκιάς και του ωχαδελφισμού που θα περάσει στα παιδιά του αυτός ο άνθρωπος;

Ας βάλουμε λοιπόν όλα τα 4χ4 στην παραλία (τα οποία πια δεν είναι και λίγα)! Κάνουμε ό,τι γουστάρουμε! Και τό κράτος; Πού ήταν το κράτος θα μου πείτε. Αφού δεν υπήρχε κανένας αρμόδιος για να κάνει τουλάχιστον μια σύσταση, τηλεφώνησα στο αστυνομικό τμήμα των Λεχαινών στις 11:15 (άραγε αυτό λέγεται ρουφιανιά;;;) οι οποίοι μου ανέφεραν ότι θα ειδοποιούσαν το Λιμεναρχείο Κυλλήνης. Ως τις 12:00 , ώρα κατά την οποία αναχώρησα, δεν είχε έρθει κανείς! Η οικογένεια με τους γονείς πρότυπο για τα παιδιά τους είχαν βέβαια φύγει στις 11:50 ανενόχλητοι μέσα στην καλή χαρά φυσικά και για το κατόρθωμα που είχαν κάνει. Και επειδή έχω εκνευριστεί αφάνταστα , πάρτε και το νούμερο της πινακίδας του μάγκα: ΖΗΟ 4421. Τα γαϊδούρια!!! (τί μου φταίει βέβαια το συμπαθές τετράποδο!)

Φιλικά

ένας απλός πολίτης

-----------------------

35 σχόλια

  1. ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΑΣΑΠΗ. ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πράγματι γαϊδούρια οικογενειακώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ ΠΟΔΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ) ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕΣ.
    ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΟΥ ΜΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟς ΛΙΑΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ'' ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΗ.
    ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΑΥΤΟΝ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ...
    "LAGO"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σου φταίει αυτός όταν στην διαφημίσεις 4Χ4 βλέπεις τρελοπαρέες να τρέχουν στις αμμουδιές. Αυτός απλός το μιμείται. Αλλά ας πάρουμε και του στραβού το δίκιο. Τα προτιμώ τα 4Χ4 off road παρά μέσα στις πόλεις που έχουν πήξει τον τόπο. Επιπλέον φαντάζομαι δεν υπάρχει απαγορευτικό να μπει κάποιο όχημα στην παραλία. Είναι κοινή λογική θα μου πεις. Ε, όλοι δεν έχουμε την ίδια λογική. Πάντως επειδή είναι σπάνιο το γεγονός αν και το έχω δει και εγώ σου λέω ότι υπάρχουν χειρότερα είδη μόλυνσης στην παραλία, αποτσίγαρα, μπουκάλια, σακούλες κλπ. Το 4Χ4 θα με ενοχλούσε ως προς την επικινδυνότητα του να πετάξει προς τα πίσω κάτι που θα σκαλώσει στους τροχούς και να χτυπήσει κανένας. Εκεί ναι, μαζί σου 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου ηρέμησε!

    Ο κύριος (Αθηναίος ;;;) απλά έκανε ότι δείχνουν οι διαφημίσεις των 4Χ4 . Πήγε παραλία ....
    Εγώ το δικό μου θα το άφηνα στο δρόμο...
    Εδώ στη Πάτρα ένας γέρος έκανε αναστροφή στην Εθνική και καθάρισε ένα λεβεντόπεδο. Το Σπύρο μας...
    Εγώ στη Παραλία του Ρίου βλέπω ένα μάγκα που είχε έλθει με το ποδήλατό του να λούζετε με σαμπουάν στη παραλία ...Οταν διαμαρτυρήθηκα πάρα λίγο να φάω ξύλο...
    Στη νιότη μου είχα πάει με παρέα στην Ιταλία -Γαλλία. Τότε οι μπανάνες απαγορεύονταν...Εκεί όρμησα και έτρωγα σα μαϊμού πετώντας στο δρόμο , σε ένα χωριό της κυανής ακτής τις φλούδες . Απλοί άνθρωποι του καφενείου με σταμάτησαν και με υποχρέωσαν να μαζέψω τις μπανανόφλουδες! Μπράβο τους . Εδώ στην Ελλάδα αν θες να πετάξεις το μπουκάλι το νερό δεν βρήσκεις κάδο ....και τον πετάς όπου δεί...


    Φιλικά

    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο σου! καλα εκανες!οι ρουφιανοι θελουν ρουφιανια για να συνελθουν. αγώνας ενάντια σε όλους τους γαΪδαρους καθώς και στις "τρελλοπαρέες" των διαφημιστικών εταιρειών και της μαγκιας του 4χ4!

    ο αγωνας ειναι μεχρι θανατου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκει που πηγες για μπάνια
    ο καλύτερος έχει γαμησει τη μανα του

    και περιμενεις.... καλυτερη συμπεριφορα;

    Μη ξαναπας ΠΟΤΕ σε κεινο το γεροντομερος

    υπάρχουν ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    γιατι δεν ειναι η αμμος που κανει τη διαφορα
    αλλα οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...


    ΠΑΝΤΑ στις διακοπες σου ΑΥΤΟ να βαζεις ΠΡΩΤΟ.

    ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι δεν είναι ρουφιανιά. Και αφήστε τα γαϊδούρια ήσυχα. Τι σας φτασίνει τα κακόμοιρα τα ζώα που παρεπιμπτώντος εχουν απομείνει και πολύ λίγα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ συμφωνώ ότι ήταν λάθος του συγκεκριμένου οικογενειάρχη (προφανώς άμυαλου)να βάλει το 4x4 μέσα σε μια παραλία στην οποία βρίσκονταν αρκετοί λουόμενοι, διαφωνώ με το τρόπο που γενικεύεις τα συμπεράσματα σου πιάνοντας όλους τους οδηγούς 4x4. Αφεταίρου, δε θεωρώ ότι είναι λάθος να μπει ένα όχημα σε μια παραλία, υπό τη προϋπόθεση πάντα ότι δεν ενοχλεί σε καμία περίπτωση λουόμενους και η παραλία δεν είναι προστατευόμενη!
    Επίσης το ότι δημοσιεύεις τον αριθμό πινακίδας του τη στιγμή που του αποδίδεις από το άρθρο σου προσωπικούς χαρακτηρισμούς, είναι κατά τη γνώμη μου λάθος. Θα χαιρόμουν αντιθέτως πολύ εάν διάβαζα ότι βρέθηκε ένας εκεί στη παραλία με ένα αυτοκόλλητο των Streetpanthers να του το κολλήσει στο παρμπρίζ μπροστά στην οικογένεια του. Η δημόσια διαπόμπευση μεσω του Press-GR είναι πιστεύω too much για αυτο που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου συνέβη το 1972 όταν 17 ετών βρισκόμουνα στις ΗΠΑ για σπουδές.

    Σαββατοκύριακο με φιλοξενούσε μια τυπική Αμερικανική οικογένεια και είχαμε πάει εκδρομή σε μια περιοχή με λίμνες για ιστιοπλοϊα. Στην επιστροφή σταματήσαμε με το αυτοκίνητο κάπου να πάρουμε παγωτά. Εγώ, καθισμένος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, ξετύλιξα το παγωτό και ως γνήσιο ελληνικό γαϊδούρι ανοίγοντας το παράθυρο πέταξα το περιτύλιγμα έξω, στον εξοχικό δρόμο, που εκείνη τη στιγμή ήταν τελείως έρημος.
    Ο πατέρας, πάτησε ξαφνικά φρένο, τράβηξε το αυτοκίνητο στην άκρη, βγήκε έξω και περπάτησε καμιά πενηνταριά μέτρα προς τα πίσω. Πήρε το χαρτάκι, μπήκε στο αυτοκίνητο και το πέταξε σε ένα μικρό καλαθάκι που υπήρχε στα πόδια του συνοδηγού.

    Δεν είπε τίποτα κανείς τους. Συνεχίσαμε τη διαδρομή με εμένα χωμένο στο κάθισμά μου να νοιώθω τέτοια ντροπή και αμηχανία που ήθελα να εξαφανιστώ.

    Ήταν το πρώτο και καλύτερο μάθημά μου στη μετέπειτα εκπαίδευσή μου στη χώρα αυτή. Το θυμάμαι ακόμη μετά απο 35 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙΑ
    ............ΜΑΛΑΚΑ ΔΑΡΒΙΝΕ -- ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΘΕΩΡΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΙΝ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ . ΕΓΩ ΤΟΤΕ 18,ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΞΕΤΙΛΥΞΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΤΑΞΕΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΛΑΘΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΞΑΣΑΜΑΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΕΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είπα ότι όλοι όσοι έχουν 4χ4 έχουν την ίδια νοοτροπία με αυτόν τον άνθρωπο! Πολλοί φίλοι μου έχουν 4χ4 και δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τέτοιους είδους ενέργειες. Απλά είπα φανταστείτε τί θα γινόταν αν όσοι είχαν 4χ4 , το κατέβαζαν δίπλα στο κύμα!
    Επίσης , πιστεύω ότι άτομα τα οποία έχουν τέτοια νοοτροπία, μόνο βγάζοντας την πινακίδα τους στη φόρα μπορεί να καταλάβαιναν κάτι (αν είχαν λίγη τσίπα...)
    Όσον αφορά για το φίλο που αναφέρει ότι ο καλύτερος στην περιοχή αυτή έχει γ... τη μάνα του , να του αναφέρω ότι εγώ δεν έχω πράξει κάτι τέτοιο. Και θεωρώ άστοχο και προσβλητικό να λέγεται κάτι τέτοιο για εμάς τους Ηλείους ! Θα το δεχόμουν ίσως μόνο για αστείο (αλλά και πάλι είναι πολύ "χοντρό").
    Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αντε βρε κομπλεξα....τι σε ενοχλει ρε....αν ειχεσ την δυνατοτητα να παρεισ τζιπ τα ιδια θα εκανεσ ρε βλαχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. NEOELLINES....MALAKES!!!
    AYTOI...EISTE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε τετοιες περιπτωσεις πλησιαζεις το αμαξι μενα φιλο σου και εξασκεις τις τενιστικες σου ικανοτητες.Αν το τενις ειναι ιδιαιτερα επιθετικο καιτο μπαλακι καταλαθος σημαδευει τα τζαμια του τζιπ νομιζω ο ιδιοκτητης του θα το ξανασκεφτει να το κατεβασει στην αμμουδια....Αν παλι ειστε καλοι στο μπιτς βολεϊ και το καρφι σας εχει κατι απο ντραγκοβιτς μπορει και να πετυχετε το σκοπο σας πιο συντομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 8.58
    Εσύ ρε "γνήσιε" Αθηναίε που ο πατέρας σου ήρθε απο το κολοχώρι εσωτερικός μεταναστης στην Αθήνα το '50, συνέχισε τον τριτοκοσμικό "πολιτισμό" σου, και άσε κάτι "βλάχους" σαν εμάς να σκεφτόμαστε το περιβάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δείτε εδώ. Καιρός να δράσουμε εναντίον των "εξυπνάκηδων" οδηγών-γαϊδουριών:
    http://streetpanthers.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. TA GAIDOYRIA EINAI POIO SEBASTA APO MERIKA DIPODA GAIDOYRIA POY NOMIZONTAS OTI EXOYN TZIP EXOYN PIASEI TON PAPA APO TA ........... .

    EIPAME.
    SHMERA AN DEN PAEI H KYRATSA STO SUPER MARKET ME TO TZIP GIA NA PAREI ENA KILOA PATATES DEN EINAI IN KAI YPARXEI KAI TO PROBLHMA POS 8A ANEBEI THN ANHFORA APO TO YPOGEIO TOY MARTET EAN DEN EXEI 4x4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μα τι λέτε ρε παιδιά, πριν λίγα χρόνια στην παραλία στο Κατάκωλο τα αυτοκίνητα (απλά ΙΧ) έτρεχαν με 100 πάνω στην τσιμεντοποιημένη άμμο.Μόνο διόδια δεν είχαν βάλει.Οπότε σε αυτή την περίπτωση αυτός ο "καφρο-κύριος" είναι μεμονωμένη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μήπως να σου στείλω το Ε9 μου για να δεις αν εχω τη δυνατότητα ή όχι να πάρω 4χ4? είσαι αστείος...
    όλος ο κόσμος έχει πια 4χ4 ρεεεεεεεεεεε! μερικοί από σας είστε πολύ ψωνάρες!
    έλα να κάνεις κι εσύ τα ίδια. Θα γελάσουμε ακόμα περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επειδη θεσατε και θεμα σκουπιδιων,ρε γαμωτο,ειλικρινα,δεν μου βγαινει να πεταξω στο δρομο τιποτα.Ισα ισα που το καλοκαιρι με πιανει μια μανια και οποιο σκουπιδι βλεπω το μαζευω,ειδικα οταν ειμαι σε παραλια για μπανιο.Δεν καταλαβαινω ποια ειναι η δυσκολια να πεταμε σκουπιδια σε καδους.Βεβαια εγω ως τζιπουχος,το αυτοκινητο το γεμιζω με διαφορα μεχρι να τα πεταξω,και φυσικα στα τετοια μου αν βρωμισει το car-o για να με κουβαλαει ειναι...Τελικα πρεπει να βγουμε απο τις μικροαστικες αντιλληψεις μας....η μονη οδος για τη σωτηρια...




    ΑΑΑΑ!!!και ρε παιδια,εσεις που καπνιζετε το καλοκαιρι στην παραλια,οκ καλα κανετε,αλλα τη κωλογοπα,καντε την κατι,μαζευτε τη,ψιλοκοφτετη στη σαλατα,κατι τελος παντον ειναι τραγικο να κολυμπαμε ολοι μας με γοπιτσες γυρω γυρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. kala den to blepoume kai stin praksi oti i magia kubernaei tin ellada?
    psifizoume stin ellada ena adio saki gia prothupourgo arki pou i stasi tou sti bouli einai olo ifos kai magia auto mas poulaei ( kai krubei ola ta alla).
    kai afinoume ena sobaro politiko kai me epitixia upourgo opos o giorgos na ton meionoun giati exei ithos kai ifos sobarou politikou.

    auto pou dinoun oi arxontes tis xoras auto kanoun kai oi polites.
    exoun na paradigmatistoun.
    magia ...sas kakofenete?
    an sas kakofenete ...min tin psifizete ...arxiste apo kei!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ε, το ιδιο μου συναίβει τη κυριακή στα Καλύβια Βαρικού (Κατερίνη). Εκεί ευτυχώς ο υπεύθυνος ναυαγοσώστης του ζήτησε να το απομακρύνει (μπράβο του!) πράγμα που έγινε. Αλλά αν δεν υπήρχε ναυαγοσώστης πολύ αμφιβάλλω αν θα το απομάκρυνε....

    Ολα είναι θέμα παιδείας. Ευτυχώς και δυστυχώς έχω ζήσει στο εξωτερικό και μπορώ να πω ότι σε πολλά πράγματα δεν έχουμε παιδεία. Και αυτό είναι στενάχωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωραιος ο τυρέμπορας, βρήκε παραλία να γινει μάγκας κι αυτος!!!

    Αυτοι που λετε, οταν γυρίζουν με τα 4χ4 στην κυψέλη κάνουν μισή ωρα μανούβρες για να παρκάρουν στη θεση που βρήκανε, κι ας χωραει φορτηγο εκει! Να εισαι απο μια μερια να δεις που πεφτουν οι μουντζες με τον κουβα... Γελοια ατομα , βγαινουμε στα μπαλκονια να γελάμε με τα χάλια του κάθε SUVακια και κάθε ΤΖΙΠακια, με τέρμα το κλαρινο στο mp3 player.

    Μαγκες του Σαββατοκυριακου, τιποτε περισσότερο. Τη Δευτέρα το πρωι τα κεφάλια μέσα τα γελοια ατομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στη συγκεκριμένη παραλία, (αριστερά από το Ρόμπινσον), μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχει απαγορευτικό για Ι.Χ., πόσο δε μάλλον για 4Χ4 που μπορούν να μπουν μέσα. Ρώτα αν θες τον καντινιέρη να σου πει ποιός και πότε πήγε με το 4Χ4 του στο κέντρο υγείας παιδάκια ή ηλικιωμένους που είχαν πρόβλημα στην θάλασσα. Όσο δε για σένα κομπλεξικέ βλάχο που ποτέ σου δεν ξεκαβάλησες το γάϊδαρο, μάθε ότι καλύτερα 4Χ4 στο χώρο τους παρά στα Κολωνάκια. Εκτιμώ πάντως ότι εσύ είσαι ο βλαχόμαγκας που ενοχλείσαι γιατί κάποιοι συντοπίτες σου έχουν 4Χ4. Κόφτο. Βρες καμμιά γκομενίτσα να ασχολείσαι και άσε μας να περνάμε καλά. (Άν μας ξαναδεις πέρνα να σε κεράσουμε καφέ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε πείραξε ο κακομοίρης με το μεταχειρισμένο τζιπ (που κακώς κάνει επίδειξη) αλλά δεν σε πειράξανε οι πάμπλουτοι που φράζουν τις παραλίες και τις κάνουν ιδιωτικές ή όταν έρχονται με τις ακριβές θαλαμηγούς τους και αδειάζουν τα βοθρολύματα στις παραλίες που κάνει μπάνιο ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλά , αυτό κατάλαβες? ότι έχω πρόβλημα που δεν είμαι ιδιοκτήτης ενός 4χ4? αν διάβασες καλά , έχουν και φίλοι μου 4χ4 αλλά δεν είναι ζώα όπως εσείς! εγώ φιλαράκο έχω οικογένεια και προσπαθώ να μάθω κάποια πράγματα στα παιδιά μου για να έχουν καθαρό κούτελο σε αυτή τη ρημάδα την κοινωνία. κατάλαβες? και δεν τον είδα τον τύπο να βοηθάει κάποιον στην παραλία! και μην μου πεις ότι το κατέβασε για την περίπτωση που υπάρξει κάποιος με πρόβλημα και χρειαζόταν να τρέξει γρηγορότερα για να τον βοηθήσει!!! να του κάνουμε και άγαλμα! αυτός ρε έχει τέτοια νοοτροπία που δεν υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει κανέναν παρά μόνο την πάρτη του!!!
    Και ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα σε παραλίες, φυσικά και υπάρχουν. Εγώ απλά σχολίασα ένα συγκεκριμένο γεγονός!
    και για να τελειώνουμε...
    έτσι και ξαναδώ κάποιον , το ίδιο θα ξανακάνω. αν του αρέσει...
    αν δεν του αρέσει , τα κουβαδάκια του και σ΄άλλη παραλία!!!
    εντάξει κουραδόμαγκες?!!!
    δεν μπορείτε να τα γράφετε όλα στους γεννητικούς σας αδένες!
    θα την πάθετε κάποια στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ++++++++++++++
    "....Σε πείραξε ο κακομοίρης με το μεταχειρισμένο τζιπ (που κακώς κάνει επίδειξη) αλλά δεν σε πειράξανε οι πάμπλουτοι που φράζουν τις παραλίες...."
    ++++++++++++++

    Η παραδοσιακή, συμψηφιστική παπαριά.

    Σαν το:

    "Γιατί μας κατηγορείτε που κλέβουμε, όταν εσείς έχετε κλέψει περισσότερα;"

    Λίγο φιλότιμο, ίσως;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν ισχυει ο αριθμος κυκλοφορίας δεν ειναι "μαγκας" ειναι "μάγκισα" ονοματι Γερασιμούλα Στα...... κάτοικος Μενιδίου ετων 28.
    Το τζιπ ειναι όντως μεταχειρισμένο μοντελο 2001

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λοιπον οπου πετυχετε αυτο το
    ΖΗΟ 4421 ξερετε εσεις ε;

    Kλειδι και καλο...γρατσουνισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αντε ηρεμείστε ρε. Ρουφιάνοι ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 11.28


    Αυτος με το τζιπ εκανε τη μαλακια του.Εσυ γιατι πρεπει να γινεις χειροτερος κομπλεξικος μαλακας,απ-οτι εισαι,και να του γρατζουνησεις το αμαξι.Γιατι?Αντι ρε μπαμια να γινεις καλυτερος,θες να γινεις χειροτερος?Τσαμπα κοπος,η ελλαδα με τετοια μυαλα,κομπλεξικα,δεν θα παει ποτε μπροστα....

    Εισαι χαρακτηριστικο παραδειγμα ελληναρα κομπλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. TA AYTOKINHTA APAGOREYONTAI STIS PARALIES ....EDWSA KAI GW ENA PALIOMALAKA SALONIKIO POU MOU ESKASE ME TO HYUDAY TOU DIPLA APO ENA MPAMPA ME TO GIO TOU POU EPEZAN RAKETES ....KALESA LYMENIKO ... EAN ME THEREI KAPOIOS KOMPLE3IKO AS MOU PEI POU MPANIARETE NA ERTHW NA XESW DIPLA STHN 3APLWSTRA TOU NA DOUME POIOS EINAI O KOLHMENOS KAI POIOS O MALAKAS ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση