GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα πράσα...

Πριν από χρόνια τότε που η μοιχεία ήταν αδίκημα, σε ένα χωριό της Χαλκιδικής έπιασαν στα πράσα μια παντρεμένη.Την έβαλαν πάνω σ' ένα γά...

Πριν από χρόνια τότε που η μοιχεία ήταν αδίκημα, σε ένα χωριό της Χαλκιδικής έπιασαν στα πράσα μια παντρεμένη.Την έβαλαν πάνω σ' ένα γάιδαρο γυμνή όπως ήταν και την περιέφεραν στο χωριό.Ο κόσμος την έφτυνε και την περιγελούσε.
Όταν κατάφερε να ξεφυγει, πήγε σπίτι ντύθηκε, πασπάλισε τα ρούχα της με αλεύρι και βγήκε στη γειτονια. Φωνάζει την γειτόνισσα και ρωτά: Μωρη πια ήταν αυτή η πουτάνα γιατί ζύμωνα και δεν την είδα καλά...
Αυτή την π.....α, μου θυμίζει και το ΠΑΣΟΚ σήμερα με την υπόθεση Γερμανός και το ΚΚΕ. Αυτούς έπιασαν στα πράσα κι αυτοί κατηγορούν το ΚΚΕ.
Υ.Σ.
----------------------

29 σχόλια

  1. Xρωστάνε και κάτι φράγκα στους πυρόπληκτους της Ηλείας, έμαθα απόψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O αναμάρτητος ΜΟΝΟΝ τον λίθον
    δικαιούται βαλέτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ.

    ΣΧΟΛΙΑ ΡΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διαφορα ειναι οτι ειναι πολυ δυσκολο να πιασεις στα πρασα Γρια πουτανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον εσύ έφαγες πράσα και πρέπει να σουν πονάι το στομάχι, με τις παπαροΚουΚουιδιές που γράφεις!! Γιατί ρε μαλάκα δεν είναι γνωστό σε σένα ότι το ΚΚΕ τα έπιανε μαύρα από το πρώην Ανατολικό μπλοκ?? Αυτός, τελικά δεν ήταν και ο εκβιασμός του Μητσοτάκη για την συγκυβέρνηση που τελικά υπέκυψε ο Περισσός και από τότε είναι σταθερός σύμμαχος της ΝΔ? Εσύ δεν έχεις ακούσει τίποτε για Ελβετία και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του ΚΚΕ!
    Σύντροφοι μην εθελοτυφλείτε! Πέρασαν οι καιροί τύπου Τασκένδης με τους εσωτερικούς εχθρούς και να επικαλείστε τον Αντικομουνισμό και να κάνεις επίθεση ενώ βρίσκεσαι σε δεινή θέση!! Τέλος!! Πάπαλα αυτά! Πόσα μαύρα πιάσατε όλα αυτά τα χρόνια σύντροφοι του ΚΚΕ???
    Βγάλτετα όλα στο φως για να είστε καθαροί και αφήστε τις παπαριές για εργατικά κινήματα που θα σας ελέγξουν!! Αν μας περνάτε για μαλάκες, τότε είστε εσείς!!
    Όσο συμπεριφέρεστε έτσι, Κανέναν δεν πείθετε ρεεεεεεεεεεε…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα μου θυμίζει τον εξίς στίχο του Σουρή που περιγράφει (την τότε Ελλάδα πριν ακόμα προσαρτηθούν Μακεδονία, Θράκη κλπ)

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΕ

    Ποιός είδε κράτος κλασσικό
    σ' όλη τη γη μοναδικό
    εκατό να εξοδεύει
    και πενήντα να μαζεύει;

    ...

    Νάχει κλητήρες για φρουρά
    και να σε κλέβουν φανερά
    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    τον κλέφτη να γυρεύουνε;

    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η π...α όμως φωνάζει και λέει ελάτε αν θέλετε να με ελέγξετε. Προφανώς γιατί ότι ήταν να της βρούν το βρήκαν. Κάτι άλλες π...νες όμως δεν δέχοντε έλεγχο γιατί προφανώς φοβούντε ότι αυτά που θα προκύψουν θα είναι χειρότερα απο της πρώτης
    Ο ΓΟΥΒΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ, αν θυμάσαι καλά ,είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άρα ΟΦΕΙΛΕΙ, για το δημόσιο συμφέρον, και να ελέγχει και να καταγγέλει. Έτσι ώστε να προστατευτούμε από τους ΚΛΕΦΤΕΣ. Το να ζητάει κανείς να παραιτηθεί το ΠΑΣΟΚ του ρόλου του γιατί ενδεχομένως ελέγχεται το ίδιο για πράξεις και παραλείψεις του παρελθόντος, αποτελεί, μία παραλλαγή του "ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ", οι οποίοι θα πρέπει να εξακολουθούν να κλέβουν γιατί έκλεβαν και οι προηγούμενοι. Τι λές ρε πονηρέ; Ασχολήσου με αυτά που γίνονται σήμερα, έτσι ώστε να αποτραπούν και παράλληλα ασχολήσου και με το παρελθόν.Όχι όμως να ασχολήσαι μόνον με το παρελθόν για να μπορούν σήμερα να κλέβουν ανεμπόδιαστα. Εκτός κι αν ανήκεις κι εσύ στους κλέφτες, οπότε καλά κάνεις. Διαφορετικά είσαι αφελής όταν εφευρίσκεις ιστορίες για πουτάνες και αλεύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί το ΚΚΕ είναι "αγνή παρθένα"!!!
    Η σοβαροτητα χαθηκε απο αυτο τον τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το έπαθε το ΛΑΟΣ εχθές στον ALTER που χρησιμοποίησε σαν πρακτικά της βουλής σκουπίδια του press-gr για να αποδείξει οτι το ΚΚΕ υποστήριζε την Γερμανος.
    Δεν υπάρχει ντροπή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οϊ οϊ μάννα μου.Οϊ οϊ μάννα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασικά χθες στο ALTER ο Μπογιόπουλος έδωσε πολύ σκλήρο μάθημα στο νεαρό Πλεύρη περί πολιτικής αντιπαράθεσης. Πρέπει να είσαι πολύ αφελής για να δέχεσαι να αντιπαρατεθείς πολιτικά με στέλεχος του ΚΚΕ (που είναι αν μη τι άλλο διαβασμένα και δασκαλεμένα από τους καλύτερους) όντας στη πραγματικότητα γυμνός από επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 11:27 πμ
    Επειδη μαζευω στοιχεια για διαφορες λεξεις που δεν υπαρχουν στα λεξικα, το οϊ-οϊ που ειπες, το εχω μεχρι στιγμης να το λενε, τουρκοι, βλαχοι, αλβανοι και γουρουνια, εσυ τι εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:13, 11:31

    Mια ζωή, ρε κορόιδα, καταπίνατε ότι σας σερβίριζαν οι ινστρούχτορες. Ακόμα και πλαστογραφημένη την ιστορία του τόπου σας, σας μάθανε να αποστηθίζετε. Τώρα, σε ένα γεγονός θα κόλαγαν οι αδίστακτοι;

    Είναι τόσο γελοίοι που δεν διατάζουν να σας δουλεύουν κατάμουτρα. Ωστε ο μπογιόπουλος έβγαλε ψεύτη τον γιο του χουντικού; Ή μήπως έγινε τελείως ρόμπα και μαζί του και ολόκληρος ο περισός;

    Μια ζωή παπαριές, μία ζωή ψέματα και ποιό το αποτέλεσμα;

    Εσείς να είστε τα κορόιδα και οι ακροδεξιοί να γίνονται μάγκες από τις μαλακίες των κοματικών σας αφεντικών. Αφεντικών που είναι τόσο αλήτες που αναγκάστηκε κι ο ίδιος ο στάλιν να τους γαμήσει γιατί τον είχαν φέρει μέχρι εκει που δεν παίρνει.

    Και τελικά την πληρώνουμε όλοι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντάξει, «να αποκρούσουμε την αντικομμουνιστική επίθεση της εποχής των στρατοδικείων». Εντάξει, να αντισταθούμε και «στην προβοκατόρικη επίθεση κατά του ΚΚΕ». Εντάξει, να συμφωνήσουμε ότι «οι δυνάμεις του κεφαλαίου δεν ανέχονται ότι το ΚΚΕ στάθηκε όρθιο». Εντάξει, «δεν ανέχονται ότι δεν κάνει δήλωση μετανοίας». Εντάξει, «το ΚΚΕ κανένας δεν θα το βάλει στο χέρι». Τα είπαμε; Τα είπαμε. Συμφωνήσαμε; Συμφωνήσαμε. Μήπως, λοιπόν, τώρα που συμφωνήσαμε θα μπορούσε το ΚΚΕ να μας πει δυο λογάκια παραπάνω για εκείνη «την επιχειρηματική δραστηριότητα» που ασκεί «σύμφωνα με το άρθρο 45 του Καταστατικού του»; Διότι εγώ κόμμα και δη κομμουνιστικό που να δηλώνει δημοσίως ότι κάνει μπίζνες, πρώτη φορά ακούω.

    Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν το ΚΚΕ (ή οιοδήποτε άλλο κόμμα) αποφασίσει να βγάλει κανένα φράγκο. Δικαίωμά του! Επειδή, όμως, το ΚΚΕ δεν είναι holding company και επειδή απευθύνεται σε πολίτες διεκδικώντας την ψήφο τους, αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωσή του να ενημερώσει το κοινωνικό σύνολο τι ακριβώς είναι αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα, ποιους κλάδους και ποιες εταιρείες αφορά, με τι επιδόσεις και τι αποδόσεις ασκείται, πού πάνε τα λεφτά από τα κέρδη, αν υπάρχουν κέρδη...

    Από τη στιγμή που η μπίζνα είναι όχι μόνο επίσημη δραστηριότητα, αλλά και καταστατική υποχρέωση ενός κόμματος, τότε αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της φυσιογνωμίας του και στη δημοκρατία κανένα κόμμα δεν μπορεί να πολιτεύεται αποκρύπτοντας στοιχεία της φυσιογνωμίας αυτής. Μιλάμε για έναν στοιχειώδη κανόνα της δημοκρατίας, στην οποία (υποθέτω) θέλει να πολιτεύεται το ΚΚΕ. Κανόνα αποδεκτό και από το ΚΚΕ! Διότι όπως το ΚΚΕ ασκεί καθημερινά έλεγχο στα οικονομικά του κράτους ή των δημοσίων επιχειρήσεων ή των άλλων κομμάτων ή των ιδιωτών επιχειρηματιών και πολύ καλά κάνει, έτσι και οι άλλοι δικαιούνται να ασκούν έλεγχο στις δικές του οικονομικές δραστηριότητες.

    Τι πάει να πει δίνει λογαριασμό μόνο στα μέλη του; Και αν το ΚΚΕ δίνει λογαριασμό μόνο στα μέλη του, τότε γιατί ζητεί από όλους τους άλλους να δίνουν λογαριασμό επί παντός επιστητού στο ΚΚΕ; Εξ όσων γνωρίζω, ουδείς εξαίρεσε ποτέ το ΚΚΕ από τους κανόνες στους οποίους υπόκεινται όλοι, ουδείς έθεσε ποτέ το ΚΚΕ υπεράνω του ελέγχου που ασκείται σε όλους και, γενικώς, ουδείς αποφάσισε ποτέ ότι το ΚΚΕ είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα κόμματα ώστε να εκχωρεί ασυλία στον εαυτό του.

    Και αυτά τα περί «προβοκάτσιας» , αλλού. Για την ακρίβεια: στους ηλίθιους που τα χάφτουν...

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για τον άσχετο 11:27 Το οϊ οϊ μάνα μου είναι στίχος από το ποίημα του Οδυσσέα Ελύτη Άξιον εστί.{άσμα ηρωϊκό και πένθιμο για τον χαμένο ανθυπολοχαγό στην Αλβανία}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν με ρωτούσε ο κ. Καραμανλής τι να πει στην νεολαία του κόμματός του όταν θα μιλήσει στην Ολυμπία θα του πρότεινα τον παρακάτω δεκάλογο:
    1.Πρώτα να πει ότι το συνέδριο γίνεται στην Ολυμπία για να θυμηθούμε όλοι ότι εκεί κοντά κάηκαν πέρυσι μόνο 70 άνθρωποι και όλοι οι υπόλοιποι όχι μόνο σώθηκαν από το οργανωμένο κράτος αλλά πήραν και από 3000 ευρώ για να αγοράσουν κεριά και να βρουν τον δρόμο προς την κάλπη.
    2.Να πει ότι κανένας αρχαιολογικός χώρος δεν κινδύνευσε και ότι η παρουσία τους εκεί με τα λυγερά κορμιά τους δεν είναι διακοσμητική και δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει τα δένδρα του Κρονίου λόφου που όλα σώθηκαν από τα σύστημα πυρόσβεσης.
    3.Να τονίσει ότι το αρχαίο πνεύμα αθάνατο του Ολυμπιακού ύμνου τιμάται πιστά από την Κυβέρνησή του και ότι ο ίδιος ως Υπουργός Πολιτισμού φρόντισε από την αρχή να επιλέξει τον οικογενειακό του φίλο κ. Ζαχόπουλο ως θεματοφύλακα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
    4.Να τους πει πόσο υπερήφανος είναι για την ποιότητα της πολιτικής ζωής της χώρας και για το επανιδρυμένο κράτος. Για την ανυπαρξία σκανδάλου Ζίμενς και για την μη δωροδοκία στελέχους της παράταξης . Να τους πει ότι το πόρισμα Ζορμπά για τα δομημένα ομόλογα είναι ψέμα και ότι τα ταμεία είναι υγιή και χρήματα δεν πήγαν στο κόμμα.
    5.Να τους πει για την σεμνότητα και ταπεινότητα της διακυβέρνησής του για την ανυπαρξία αλαζονείας στην Κυβέρνηση και στα στελέχη της παράταξης. Για ότι κακό υπάρχει σε αυτό τον τόπο ακόμη και μετά από 5 χρόνια φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    6.Να τους πει ότι έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά και ότι κανένας δεν διανοείται να επηρεάσει την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. Το μαχαίρι φθάνει έως το κόκκαλο και τίποτε δεν κουκουλώνεται.(να κάνει και τις γνωστές κινήσεις των χεριών τώρα που τις έμαθε να μη τις ξεχάσει.)
    7.Να τους πει να είναι εθνικά υπερήφανοι για την αξιοκρατία που επικρατεί στη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Να μη ανησυχούν για το μέλλον τους .Αν φωνάζουν στο συνέδριο και αν κολλούν αφίσες στις εκλογές θα έχουν θέση στο Δημόσιο. Μάλιστα οι καλύτεροι αφισοκολλητές θα εκλεγούν στο προεδρείο και θα γίνουν βουλευτές και υπουργοί όπως τόσοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ.(εδώ θα τους δείξει με το χέρι όλους που σίγουρα θα κάθονται στη πρώτη σειρά Βουλγαράκης ,Μεϊμαράκης ,Μιχαλολιάκος ,Στυλιανίδης ,Παπαληγούρας κλπ )
    8.Να τονίσει με έμφαση ότι αυτός ο τόπος δεν στερεί την δυνατότητα από κανένα να προκόψει και να φέρει ως παράδειγμα την σύζυγο του Νατάσσα που από βρεφοκόμος μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε γιατρός ,πήρε ειδικότητα ,πήρε δοκτορά, έκανε αγροτικό ,και έπιασε δουλειά σε νοσοκομείο με τα μόρια ως εργαζόμενη μητέρα.
    9.Να πει επίσης ότι ακόμη και ως συμβασιούχοι να προσληφθούν, η Κυβέρνησή του έχει εφεύρει την μέθοδο Ζαχόπουλου για να περάσουν στη μονιμότητα.
    10.Τέλος να τους πει ότι η Κυβέρνησή του δεν φροντίζει μόνο για να τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών, αλλά λαμβάνει μέτρα για τα αδύναμα στρώματα .Στο τέλος του Καλοκαιριού θα τοποθετήσει στη πλατεία Συντάγματος ένα τελάρο κεράσια ώστε όσοι δεν μπόρεσαν να αγοράσουν φέτος ,τουλάχιστον να πάνε να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους από φωτογράφο που θα διατεθεί από τον άξιο Δήμαρχο της παράταξης.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Κ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ MERCEDES.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ κ. ΑΊΒΑΛΙΩΤΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ. ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ,ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11:27 πμ & 1:45 μμ

    έγραψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ, ΕΝΩ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ-ΒΛ ΤΑΤΟΥΛΗ- ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥΣ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΕΣ ΡΠΥΣΟΠΟΥΛΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΟΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ΚΚΕ προσπαθεί για ακόμη μια φορά να βοηθήσει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να ξεφύγει από το μεγάλο σκάνδαλο της αλυσίδας Γερμανός. Ένα σκάνδαλο όπου το ανέδειξε το ΠΑΣΟΚ μέσω της κ. Βάσως Παπανδρέου, τότε υπεύθυνης του τομέα Οικονομίας, όπου κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου έναν ογκώδη φάκελο με πλήρη στοιχεία για την υπόθεση της εξαγοράς όπου το ελληνικό Δημόσιο πλήρωσε πενήντα φορές πάνω τα κέρδη της Γερμανός.

    Συγκεκριμένα το ΚΚΕ εφευρίσκει μια υποτιθέμενη συνεργασία ΛΑΟΣ και ΠΑΣΟΚ όπου αυτή η συνεργασία αποσκοπεί στο να κατηγορηθεί το κόμμα του Περισσού για μαύρο πολιτικό χρήμα το οποίο εισέρευσε στα ταμεία του ΚΚΕ από τον επιχειρηματία Γερμανό.

    Η αντίδραση του ΚΚΕ ήταν μια ανακοίνωση όπου αναφέρει μεταξύ των άλλων τα εξής:

    {…………Το ΚΚΕ αντλεί το κύριο μέρος των οικονομικών του πόρων από τους εργαζόμενους που το εμπιστεύονται, με ετήσιες οικονομικές εξορμήσεις, αλλά και μηνιάτικες συνδρομές και εισφορές των κομματικών μελών και φίλων. Εισπράττει τους μισθούς και συνολικά τις αποδοχές και τις συντάξεις των βουλευτών και ευρωβουλευτών κομματικών μελών, και όλων των μελών του που έχουν δημόσια αξιώματα. Αποζημιώνει όσα στελέχη του έχουν καταμερισθεί να είναι στη διάθεση του κόμματος όλη μέρα χωρίς επαγγελματική υποχρέωση και για όσο διάστημα ισχύει το καθήκον αυτό, με χαμηλό μισθό και χωρίς άλλες πρόσθετες απολαβές. Όλες οι τοπικές οργανώσεις του καλύπτουν τα έξοδά τους με ένα μέρος των συνδρομών και εισφορών οπαδών και φίλων του ΚΚΕ………..}

    Στην πραγματικότητα όμως αυτό που είπε το ΠΑΣΟΚ και ο Γ.Παπανδρέου συνεχώς σε δηλώσεις τους ότι σε όλα τα κόμματα πρέπει επιτέλους να υπάρξει ένα αξιόπιστο σύστημα διαφάνειας από το οποίο ο Ελληνικός λαός θα γνωρίζει από πού είναι τα έσοδα των κομμάτων αλλά και πως ξοδεύονται έτσι ώστε να μην υπάρχει η σκιά του μαύρου πολιτικού χρήματος πάνω από τα κόμματα.

    Το ΚΚΕ διαφωνεί κάθετα με την πρόταση του Γ.Παπανδρέου και φαίνεται αυτό ξεκάθαρα στην πρόσφατη ανακοίνωση του. Αυτό που δεν αναφέρεται είναι ότι εκτός από τις εισφορές των κομματικών μελών και των στελεχών του ΚΚΕ υπάρχει και η επιχειρηματική δραστηριότητα της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.

    Μια δραστηριότητα όπου έκτος από την εφημερίδα Ριζοσπάστης τυπώνεται επίσης και ο Ελεύθερος Τύπος σύμφωνα με άρθρο της Ελευθεροτυπίας στις 03/05/07.
    http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=03.05.2007,id=25479372

    Αντιλαμβάνεστε ότι κανονικά ένα κόμμα της Κομμουνιστικής Αριστεράς δεν μπορεί να στηρίζει μια εφημερίδα της συμπολίτευσης αλλά φαίνεται ότι το ΚΚΕ πλέον είναι ο αριστερός ψάλτης της δεξιάς.
    Τελικά μήπως θα πρέπει να αλλάξουν το σύνθημα τους και να λένε …Το ΠΑΣΟΚ άλλαξε, καιρός να αλλάξουμε και εμείς!!!...


    Ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4:45

    Έχεις σκεφτεί την εκδοχή το συγκεκριμένο κώμα να έχει τέτοια περιουσία που να μην χρειάζεται τις συνεισφορές των μελών και των οπαδών του; Και οτι τους παίρνει αυτά τα λεφτά (σταγόνα στον ωκεανό)μόνο και μόνο για να τους έχει στο παραμύθι ότι αυτοί είναι που το ενισχύουν;

    Σου έχει περάσει από το μυαλό ότι κόμματα με πακτωλούς από μαυρό χρήμα (εξοπλισμοί, μίζενς) αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα επειδή ακόμα και αυτά τα έσοδα δεν είναι αρκετά και αναγκάζονται να δανείζονται από τράπεζες;

    Καταλαβαίνεις τώρα για τι ΄περιουσία μιλάμε στον περισό που πάντοτε τα ταμεία του ήταν γεμάτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ, ΚΑΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ : ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙς. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΣΤΗ Ν.Δ.? ΤΟΣΟ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ? ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΔΕΞΙΑ? ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ? ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ? ΕΛΕΟΣ ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 17/7 5:58μμ
    Ενώ αν έλθει στη εξουσία ο Γεώργιος junior, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια. Και μετά έπεσες από το κρεβάτι και ξύπνησες! Τι σου κάνουν τέλος πάντων αυτές οι ονειρώξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΒΑΤΙΚΑΝΟ?ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π.ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Π@Π@ΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΜΟΝΟ Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ"ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ,Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΚ@Τ@ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΖΟΘΡΕΜΕΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΑΚΟΥΛΕΥΤΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!!!!!!"ο ΠΟΤΑΜΙΩΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΑΙ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ11:47.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙ ΟΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΧΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΕΩΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ ΠΡΩΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ "Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ" ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΣ;(Μήπως χρειάζεσαι μετάφραση και της λέξεως υς; Αν ναι είναι Ελληνικότατη και σημαίνει ΓΟΥΡΟΥΝΙ)11:27 πμ
    Επειδη μαζευω στοιχεια για διαφορες λεξεις που δεν υπαρχουν στα λεξικα, το οϊ-οϊ που ειπες, το εχω μεχρι στιγμης να το λενε, τουρκοι, βλαχοι, αλβανοι και γουρουνια, εσυ τι εισαι;
    # posted by Ανώνυμος : 17 Ιούλιος 2008 11:47 πμ
    οτι ημασταν σιμα πολυ στα μερη οπου δεν εχει καθημερινες και σκολες, μητε αρρωστους και γερούς,
    μητε φτωχους και πλουσιους, το καταλαβαιναμε. Γιατι κι ο βροντος περα, κατι σαν πισω απ' τα βουνα,
    δυναμωνε ολοενα, τοσο που καθαρα στο τελος να διαβαζουμε το αργο και το βαρυ των κανονιων, το ξερο
    και το γρηγορο των πολυβολων. Υστερα και γιατι ολοενα πιο συχνα, τυχαινε τωρα ν' απαντουμε, απ' τ'
    αλλο μερος vα 'ρχονται, οι αργες οι συνοδειες με τους λαβωμενους. Οπου απιθωνανε χαμου τα φορεια οι
    νοσοκομοι, με τον κοκκινο σταυρο στο περιβραχιωνιο, φτυνοντας μεσα στις παλαμες, και το ματι τους αγριο
    για τσιγαρο. Κι οπου σαν ακουγανε για που τραβουσαμε, κουνουσαν το κεφαλι, αρχινωντας ιστοριες για
    σημεια και τερατα. Ομως εμεις το μονο που προσεχαμε ηταν εκεινες οι φωνες μεσα στα σκοτεινα, που
    ανεβαιναν, καυτες ακομη απο την πισσα του βυθου ή το θειαφι. "Όι, όι μανα μου", "όι, όι μανα μου", και
    καποτε, πιο σπανια, ενα πνιχτο μουσουνισμα, ιδιο ροχαλητο, που 'λεγαν, οσοι ξερανε, ειναι αυτος ο
    ρογχος του θανατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΓΑΠΗΤΕ συνανώνυμε 17-7-08 1:45 κάπο ψιλομπερδεψες τις ώρες αναρτήσεως. Εγω ως 11:27 ΗΞΕΡΑ τι αναρτούσα. Ο "ασχετος" είναι ο 11:47 που μας το παίζει λεξοσυλογέας.΄Ηδη του έχω απαντήσει στις παρούσες αναρτήσεις.Αν δεν σου κάνει κόπο ψάξτες και διάβασε το.Τώρα γιατί ανάρτησα το"οϊ οϊ" ελπίζω να το καταλαβαίνεις. Εάν όχι δε θα μου έκανε κόπο μόλις μπορέσω να σου το αναλύσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΤΟΝ "ΣΧΕΤΙΚΟ" 1:45. ΄Αλλο το "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" απ΄όπου και το όι όι μάννα μου και άλλο το " ΑΣΜΑ ΗΡΩΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση