GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόμμα-επιχειρηματίας και κόμμα-κράτος...

Ανακοίνωση της Φιλελεύθερης Συμμαχίας: "Το ΚΚΕ κόμμα-επιχειρηματίας, για ένα κόμμα-κράτος σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς" .. Η Φιλελ...

Ανακοίνωση της Φιλελεύθερης Συμμαχίας: "Το ΚΚΕ κόμμα-επιχειρηματίας, για ένα κόμμα-κράτος σε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς"
..
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της υποστηρίζει ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα του ΚΚΕ θέτει νέα ερωτήματα για τη λειτουργία των πολιτικών θεσμών και της δημοκρατίας στη χώρα μας. Σύμφωνα με το ίδιο το ΚΚΕ, το κόμμα αυτό ασκεί εκτός από τις πολιτικές του δραστηριότητες και επιχειρηματικές δραστηριότητες, σύμφωνα με το άρθρο 45 του καταστατικού του. Τις επιχειρηματικές αυτές δραστηριότητές του το ΚΚΕ αρνείται να τις γνωστοποιήσει και, σύμφωνα με τη κ. Παπαρήγα, μόνο από το… «εργατικό κίνημα» δέχεται να υποστεί έλεγχο για τα κέρδη που αποκομίζει από αυτές και για τον τρόπο διάθεσής τους.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θεωρεί την επιχειρηματική δραστηριότητα των κομμάτων ασύμβατη με τον πολιτικό τους χαρακτήρα και θέτει ερώτημα για τα κριτήρια που οι βουλευτές του ΚΚΕ νομοθετούν στη Βουλή, ιδίως στις περιπτώσεις που καλούνται να εγκρίνουν ή απορρίψουν νομοθετήματα που επηρεάζουν, θετικά ή αρνητικά, την κερδοφορία των επιχειρήσεων του κόμματός τους. Για τη Φιλελεύθερη Συμμαχία η επιχειρηματική δραστηριότητα του ΚΚΕ σε συνδυασμό με το ότι διεξάγεται κρυφά, με μόνη γνωστή την Τυποεκδοτική, αποτελεί ίδιου μεγέθους σκάνδαλο με αυτό του χρηματισμού της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ από την Siemens. Ενός σκανδάλου που αποκαλύπτει ότι τα κόμματα της χώρας αντί να νομοθετούν –και όταν είναι στη κυβέρνηση να κυβερνούν- με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον δρουν προς ίδιον όφελος εξυπηρετώντας «φιλικές» με το κόμμα επιχειρήσεις όπως η Siemens, ή επιχειρήσεις ιδιόκτητες από το κόμμα όπως φαίνεται να ισχύει για την εταιρεία «Γερμανός». Η
αντίδραση του ΚΚΕ, με ύβρεις και απειλές, σε όσους θέτουν ερωτήματα για τις οικονομικές του δραστηριότητες δεν μπορούν να συσκοτίσουν την αποκρουστική πραγματικότητα.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία δεν αναγνωρίζει καμιά ασυλία στο ΚΚΕ και δεν διστάζει να το κατατάξει, μαζί με την άκρα δεξιά και εθνικιστικούς κύκλους, στις δυνάμεις του φαιοκόκκινου μετώπου που έχει συμπτυχθεί με στόχο τη κατάργηση τη δημοκρατίας στην Ελλάδα και την αλλαγή του πολιτεύματος σε ολοκληρωτικό όπου Το Κόμμα θα ελέγχει τη διοίκηση, την οικονομία και τη ζωή των πολιτών. Σε αυτό το πλαίσιο, η
συμπαράσταση στο ΚΚΕ των πρώην Κνιτών, που αποτελούν τη σημερινή ηγεσία του Συνασπισμού, αποδεικνύει ότι δεν έχουν απαρνηθεί τις ολοκληρωτικές τους ιδεολογικές τους ρίζες. Για τη Φιλελεύθερη Συμμαχία είναι προφανές ότι το σύνολο του πολιτικού συστήματος της χώρας, του ΚΚΕ συμπεριλαμβανομένου, προστατεύει ανοικτά αυτούς που στέκονται εμπόδιο στην πρόοδό της και την ευημερία των πολιτών της. Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θα είναι στο πλευρό όλων αυτών, επιχειρηματιών και εργαζομένων, που θα αποφασίσουν να συστρατευθούν πολιτικά για την αντιστροφή της νοσηρής αυτής κατάστασης.
-------------------------------------

28 σχόλια

  1. οι προδότες των Μικρασιατών (με τον Λένιν τους και τους άλλους τυράννους) το 1920, οι γενοκτόνοι της Βάρκιζας και του αμεσοδημοκράτη Άρη Βελουχιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον η επιχειρηματική και εππαγγελματική δραστηριότητα απαγορέυεται για τους βουλευτές δεν βλέπω τον λόγο να είναι νόμιμη για τα κόμματα, αλλα αφού είναι, τουλάχιστον θα έπρεπε να υπάρχει 100% διαφάνεια σε αυτες τις δραστηριότητες. Αλλιώς ολα τα κόμματα που ασκούν ανάλογες δραστηριότητες ας αλλάξουν τα ονόματα τους και να προσθέσουν ενα Α.Ε. στο τέλος. Πάντως απο εδώ και στο εξής το όνομα του ΚΚΕ για μένα θα είναι "ΚΚΕ Α.Ε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού φτάσατε να σας την λέει και να σας βάζει χέρι η Φιλελευθερη Συμμαχία...
    Τι να πώ?
    Κλάφτα Χαράλαμπε ή καλύτερα, κλάφτα Χαρίλαε!!!
    Τακις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ,ΘΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ,ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΒΡΕ ΒΛΑΚΕΣ Η ΖΗΜΕΝΣ ΣΑΣ ΛΑΔΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1958.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ,ΘΑ ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΑΣ,ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΜΕΝΣ ΑΠΟ ΤΟ 1958.
    ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mη βαζεις ολα τα πραγματα μαζι.
    Η Βαρκιζα, ηταν μια πουστια των δεξιων, μαζι με τον Τσωρτσιλ, για να διαλυσει την Ελλαδα και να μη μας δωσει την Κυπρο, που μας ειχε υποσχεθει.
    Διαβασε τη συνενταυξη του μακαριτη καθηγητη Γεωργακη, που τον ειχε ο γερο Καραμαλης μαζι του, που ηταν μελος της επιτροπης που εκανε τη συμφωνια.
    Οταν τον ρωτησαν, γιατι χαλασε η συμφωνια και ξεκινησε το δευτερο ανταρτικο, απαντησε, φταιει η δεξια, που πατησε την υπογραφη της.
    Αλλα αυτα, ειναι ψιλα γραμματα για σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε! Αφού το είπε ο Γιωργάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΪΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Μπράβο στη Φιλελεύθερη Συμμαχία. Είστε Μάγκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ,ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΦΙΛΕΥΕΛΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι,ότι άλλο πράγμα είναι να καρπούται την απλήρωτη υπεραξία ένα βρωμερό καπιταλιστικό γουρούνι και άλλο ο σύντροφος κομισάριος από το τιμημένο κκε.Το ίδιο είναι να παίρνει ο προλετάριος 600 ευρώ καθαρά από τον χ καπιταλιστή ,το ίδιο είναι άμα τα παίρνει από το κόμμα της εργατικής τάξης?Αλλοιώς πεινάς σαν εργαζόμενος στην ψ εταιρεία και αλλοιώς άμα δουλεύεις στην τυποεκδοτική και παράγεις το φαντάζιο και τη σούπερ πάτυ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
    Ο Βελουχιώτης καμμία σχέση δεν είχε με τη βάρκιζα.Το βασικό του λάθος ήταν ότι δεν εκτέλεσε όλη την κεντρική επιτροπή του κκε για ν πάρει ο ίδιος την εξουσία στο κόμμα.Οπως και ο κολοκοτρώνης παλαιότερα έπρεπε να είχε εκτελέσει τους κοτσαμπάσηδες που έλεγχαν την ηγεσία της επανάστασης πριν από τους εμφύλιους του 1825
    Ρε σεις δεν καταλαβαίνετε ότι άλλο είναι οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις και άλλο οι συντροφικές και κομμουνιστικές?Στις δεύτερες την απλήρωτη υπεραξία που παράγει ο προλεταριάτος την παίρνει το κόμμα και πιο συγκεκριμένα η ανώτατη ηγεσία,όπως γινότανε και στον υπαρκτό σοσιαλισμό.ΚΆΠΟΙΟΙ ήταν πιο ίσοι από τους ίσους.
    Ναι ρε το τιμημένο κκε έπαιρνε ρούβλια.Δεν είναι αυτό όμως το πρόβλημα.Το πρόβλημα είναι ότα μαζί με το συριζα και την αντικαπιταλιστική αριστερά σπάνε τις απεργίες όπως έγινε στους δάΣΚΑΛΟΥς ΦΈΤΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Metaxi KKE kai Fileleutheris aliteias PROTIMW TO KKE!
    Ti dileima kai auto!

    Oustttt Amerikaotsoliades xountogeneis DIMITRADES kai prodotes VOSKOPOULOI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ 8:28, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ – ΖΙΜΕΝΣ – ΡΟΚΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…….
    ΑΝΤΕ….ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ΚΚΕ έχει χρηματοτηθεί από τη ΝΔ στο παρελθόν.

    Η Μπακογιάννη έχει αγοράσει σπίτι περιουσίας του ΚΚΕ επί της Μπουμπουλίνας σε τριπλάσια αξία από την κανονική του το 1991.

    Η Τυποεκδοτική έχει μπει στον αναπτυξιακό νόμο Σιούφα και χρηματοδοτήθηκε από το κράτος.

    Η Βουλή και η Εκκλησία της Ελλάδος έχουν δώσει τεράστια ποσά για την αποκατάσταση των ζημιών του Περισσού μετά την πλημμύρα που είχε γίνει στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κάποιοι έχουν το θράσος να βλέπουν την Ιστορία, όπως βολεύει την καθοδήγηση του θλιβερού κόμματός τους. Ανιστόρητοι και αμετανόητοι όπως πάντα, έρμαια του κομπλεξικού και διεστραμμένου ψυχισμού τους, εξαιτίας άλλωστε του οποίου, ενστερνίζονται ότι πιο αποκρουστικό, ελεεινό και διεστραμμένο έχει εφεύρει ο ανθρώπινος νους, σε μορφή ιδεολογίας. Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπου με νοημοσύνη εφυλισμένης αμοιβάδας; Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι όλοι αυτοί θεωρούν ότι κατέχουν την μόνη αλήθεια, ενώ εμείς οι υπόλοιποι είμαστε "πλανημένοι". Θλίψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑ με καταντήσει η Φ(του) Συμμαχία υπερασπιστή του ΚΚΕ είναι μέγα κατορθωμα, αλλά έλεος με τους κοπριτάκους-υπερασπιστές του άλλου προσώπου του ίδιου Ιανού!!!
    Είναι τουλάχιστον επικίνδυνο για αυτό το τόπο.
    Γιατί τους άλλους τους ξέρουμε ενώ αυτούς πρέπει να τους ξεσκεπάσουμε για να δεί ο κόσμος τί καπνό φουμάρουν !!!Και όταν λέω φουμάρουν είναι αυτό που σκέφτεστε!!!
    Λένε λοιπόν οι ....Σύμμαχοι.
    Μέ τά "ναι" αλλά, κυρίως, μέ τά "όμως"!!!!
    Στην διακήρυξη της Αναβύσσου!!!!
    ".....Υποστηρίζουμε την διεθνή ειρήνη και συνεργασία.
    Ταυτόχρονα όμως η διεθνής δημοκρατική κοινότητα δεν μπορεί και δεν πρέπει να μένει απαθής σε γενοκτονίες και άλλες κραυγαλέες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υφίστανται οι λαοί του τρίτου κόσμου."

    Για κείνες του δευτέρου κόσμου;;; Όπως εκείνες του Λιβάνου η της Κύπρου;;; Υπάρχει καμιά σκέψη ;

    "...Στο πλαίσιο της διεθνούς νομιμότητας ( -σαν αυτό, μέσα στο οποίο έδρασαν οι ...σπόνσορες(!)-) οι ανθρωπιστικές επεμβάσεις, όταν είναι αναγκαίες, δεν θα πρέπει να θεωρούνται κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, αλλά αποκατάστασή της προς όφελος των ανθρώπων που υποφέρουν."

    Σαν την Σερβία...ΣΑν το Ιράκ....Για το καλό τους!!!

    "... Έτσι, ένα κράτος που παραβιάζει με αποτρόπαιες πράξειςτη συμβίωση των πολιτών του, δεν δικαιούται να προβάλλει την εθνική του κυριαρχία(!!!) και η διεθνής κοινότητα έχει καθήκον να επέμβει και να διασώσει τους πολίτες που κινδυνεύουν με βάση το διεθνές δίκαιο και τους μηχανισμούς που αυτό προβλέπει.
    Η ελευθερία και ασφάλεια της Ευρώπης και η ειρήνη στο κόσμο απαιτούν κοινή εξωτερική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωση σε συνεργασία, στα πλαίσια του ΟΗΕ, με τα μέλη της Ατλαντικής συμμαχίας και ιδίως τις ΗΠΑ.(!!!!!)"

    "......Η παγκοσμιοποίηση θα πρέπει να σημάνει και την πλανητική ολοκλήρωση και την προαγωγή της ελευθερίας και των ατομικών δικαιωμάτων. Για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς, υποστηρίζουμε την ριζοσπαστική μεταρρύθμιση των βασικών θεσμών της παγκόσμιας διακυβέρνησης, την απελευθέρωση του εμπορίου και την βοήθεια προς τις αναπτυσσόμενες χώρες

    Απορρίπτουμε χωρίς επιφυλάξεις τον αντιδυτικισμό, με ακραία και ενδημική μορφή του, τον τυφλό αντιαμερικανισμό ο οποίος αποτελεί την αιχμή της κυρίαρχης ιδεολογίας και θεμελιώδες ενοποιό στοιχείο του αντιφιλελεύθερου «φαιοκόκκινου» μετώπου.
    Εναντιωνόμαστε σε κάθε μορφή ρατσιστικής προκατάληψης και συμπεριφοράς•στον αντιμεταναστευτικό ρατσισμό της άκρας δεξιάς,-
    ( Δηλαδή με άλλα λόγια αποδεχόσαστε το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο που τροφοδοτεί με δούλους και δούλες τα γρανάζια της φιλευλεύθερης οικονομικής αντίληψης),
    -στον φυλετικό και εθνοτικό ρατσισμό, στο ρατσισμό ενάντια σε ανθρώπους που κατάγονται από μουσουλμανικές χώρες ή στους απογόνους τους.
    Η πρόσφατη αναβίωση μιας άλλης, πολύ παλιάς μορφής ρατσισμού, του αντισημιτισμού ( -μη ξεχάσουμε και τους ...Sπόνσορες ένα μήνα μετά την εισβολή στο Λίβανο, 7 χρόνια μετά την επιβολή της τάξης στην Γιουγκοσλαυία, τρία χρόνια μετά την εισβολή και την κατοχή του Ιράκ -), δεν έχει αντιμετωπισθεί όπως πρέπει καθώς πολλοί εκμεταλλεύονται την αραβική διαμάχη με το Ισραήλ για να καλλιεργήσουν ή να αναβιώσουν, υπό το πρόσχημα του «αντισιωνισμού» προκαταλήψεις ενάντια στον εβραϊκό λαό."

    Εδώ προσέχουμε το αμερόληπτον των συντακτών της Φιλευλεύθερης Διακήρυξης!!!! Για κρατείστε το!

    "....Εναντιωνόμαστε σε κάθε μορφή τρομοκρατίας. Αντλώντας τα διδάγματα από την καταστροφική ιστορία των αριστερών απολογητών των εγκλημάτων του σταλινισμού και του μαοϊσμού, όπως και άλλων πιο πρόσφατων ανάλογων στάσεων (π.χ. ορισμένες απαράδεκτες αντιδράσεις για το έγκλημα της 11ης Σεπτεμβρίου ή τη δικαιολόγηση των τρομοκρατικών επιθέσεων αυτοκτονίας(!!!!!)
    ή την ατιμωτική συμμαχία με αντιφιλελεύθερους θεοκράτες στο πλαίσιο του «αντιπολεμικού» κινήματος).

    Ασπαζόμαστε την παραδοσιακή φιλελεύθερη αξία της ελευθερίας της σκέψης και ελεύθερης έκφρασης"

    Παρατήρηση Βλακός τινός:
    Γιατί όταν αυτή η ελεύθερη σκέψη κρίνει την βαναυσότητα των παραπάνω ...σπονσόρων, λέγεται αντισημιτισμός και απαγορεύεται να την ασπαστούμε ;

    ".... Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαίο να επαναβεβαιώσουμε πως εντός των γνωστών ορίων πέραν των οποίων υπάρχει η συκοφαντία και η προτροπή σε πράξεις βίας, οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να επικρίνουν ιδέες –ακόμα και ολόκληρα ιδεολογικά συστήματα– που θεωρούνται πολύτιμες από άλλους ανθρώπους
    τς..τς...τς..!!!!!!!!Ολοι οι αλλοι πλην των γνωστών!

    Αν είναι επιτρεπτό να επικριθούν ιδέες, γιατί απαγορεύεται και ποινικοποιείται η κρίση της πράξεως;

    "...... Η κριτική του θρησκευτικού φαινομένου και των μεμονωμένων θρησκειών εμπίπτει στην κατηγορία αυτή. Σε κάθε περίπτωση, ο σεβασμός προς τους άλλους δεν ταυτίζεται με την αποσιώπηση της κριτικής στις πεποιθήσεις τους, εφόσον θεωρείται πως οι πεποιθήσεις αυτές χρήζουν κριτικής."

    τς..τς...τς..!!!!!!!!! τα εμά, εμά και τα εσά, εμά!!!! Έλεος βρε!!!!

    Αυτά λίγα απ τα πολλά!!!που λένε οι Συμμαχοι!!!
    Όσο για τη "δικαιολόγηση των τρομοκρατικών επιθέσεων αυτοκτονίας" απο μας τους φαιοκόκκινους (!!!!!), θέλω να βάλω στοίχημα μαζί σας πως στην περίπτωση των Αγωνιούντων να μας σώσουν Συμμάχων, το Κούγκι και το Αρκάδι είναι πλατείες της Βαγδάτης και ο ...Σαμουήλ πρωτοξάδελφος του Μπιν Λάντεν πού είχε έρθει μετανάστης στην Ελλάδα!
    Στις μέρες μας βλέπετε, κυριαρχεί ως αποδεκτή και επίζηλη δραστηριότητα, ένας νέος δοσιλογισμός. Ένας νέος τύπος συνεργασίας με τους διάφορους φανερούς και κρυφούς στρατούς κατοχής.
    Αργυρώνυτος, συναλλακτικός, ανταποδοτικός!
    Πάντα και τότε και τώρα, με κουκούλες ή όχι , με υπογραφές ή άνευ, το θλιβερό τους δάχτυλο δείχνει την Ελλάδα και τους ανθρώπους που την αγαπάνε!!!
    Σαν το Μίκη όταν το θυμάται, σαν τον Λάκη όταν δεν μπορεί να κάνει αλλοιώς!!!
    Περίμενα να ακούσω κάτι από τον κ. Λάκη Νεοναζί, όπως αποκάλεσαν τον Λαζόπουλο Βοσκοπουλαίοι και οι Δημητράδες(Επικεφαλής της Συμμαχίας στο ψηφοδέλτιο επικρατείας παρακαλώ!!!!! Ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Δημητράς), όταν διάβασe την επιστολή του Μικη εναντίον των ...."Μακεδονομάχων από την ανάποδη"!
    Αλλά δεν …. Ο …γενναίος αυτός Θεσσαλός νόμισε ότι έβρεξε, όχι πως τον έφτυσαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κλασική πρακτική τη ςηγεσίας του ΚΚΕ.Όταν η κριτική το στριμώχνει στη γωνία,να αρχίζει να υβρίζει τα πρόσωπα και όχι αυτό που λένε.
    Εγώ πάλι δεν έχω καμία σχέση με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία.Με αυτά που λέει όμως ανοιχτά για το ΚΚΕ (που άλλοι...δεν τα λένε επειδή κι αυτοί κάνουν τα ίδια) τους βγάζω το καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 10:12 & 11:40!

    An les Bravo stous Fileleutherous Gestabites kai tous thewritai manges ...eseos mallon eisasti xounto-skato-mages!


    Oust Efialtes tis Elladas Fileleitheroi efialtes alites prodotes!...


    Me knatai kai uperaspisti tou KKE!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. .

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ νέο όνομα για το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ στον Περισσό:

    ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΥΦΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

    Να είναι καλά το άρθρο 45 του καταστατικού που αναφέρει ότι το ΚΚΕ επιτρέπεται να εχει επιχειρηματική δραστηριότητα.

    Επίσης να είναι καλά η ΑΛΕΚΑ που λέει ότι κάνουμε ότι γουστάρουμε και δεν δεχόμαστε έλεγχο....

    Φανταστείτε ποτέ να έρθει το ΚΚΕ στην εξουσία... Ο ΣΤΑΛΙΝ θα έμοιαζε με αγγελούδι μπροστά τους.

    Κατά τα άλλα μαχόμαστε ενάντια στο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ σύστημα...

    Τι να σας πώ παιδιά του ΠΕΡΙΣΣΟΥ.

    Σας ψηφίζουν μόνο όσοι διαβάζουν αποκλειστικά ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

    Αντε και καλό 4% στις επόμενες εκλογές.

    Υ.Γ Αφού μπορείτε σύμφωνα με το καταστατικό σας να κάνετε οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα, και αφού η ΑΛΕΚΑ δεν πρόκειται να αποκαλύψει ποτέ τι είδους επιχειρήσεις έχετε, τότε είναι ευκαιρία να κάνετε εισαγωγή από "κορίτσια" και να τα διαθέτετε στην ντόπια αγορά.

    Σαν χώρο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρχικά μερικούς από τους χώρους του ΠΕΡΙΣΣΟΥ.

    Αργότερα φτιάχνεται αλυσίδα και τέλος την πουλάτε σε τίποτα ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. Αλλά προσοχή στον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ που καραδοκεί παντού....




    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. .

    ΟΥΠΣ !

    νάτος πάλι ο καραγκιόζης με τα GREEKLISH (2:24)

    Εμφανίζεται πάντα μόνο στα post της Φιλ. Συμμαχίας και πάντα βρίζει.

    Μήπως είσαι κανένας κομμένος από τους εκλογικούς καταλόγους του κόμματος και έτσι βγάζεις τα απωθημένα σου ?

    Πάντως Ελληνικά δεν ξέρεις - γράφεις πάντα με Αγγλικούς χαρακτήρες και κατηγορείς την Φιλ.Συμμαχία ότι είναι ξενόφερτη.

    Πολύ ΒΛΗΜΑ (VLIMA στη διαλεκτό σου) είσαι ρε φιλε.

    Μου θυμίζεις πολύ τον SEX.GR


    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποιές ακριβώς "κρυφές" επιχειρήσεις διαθέτει το ΚΚΕ, πείτε μου σας παρακαλώ γιατί με ενδιαφέρει. Πότε αρνήθηκε να γνωστοποιήσει επιχειρηματικές δραστηριότητες το ΚΚΕ; Μπερδεύουν οι Φιλελεύθεροι τον κατάλογο των χρηματοδοτών του κόμματος με την Τυποεκδοτική; Σε τελική ανάλυση, ας αποκαλυφθούν όποιες άλλες δραστηριότητες έχει το ΚΚΕ για να συζητάμε επί γεγονότων και όχι κατηγοριών. Γιατί μέχρι σήμερα το μόνο γεγονός είναι τα 100.000.000€ που λάδωσε η SIEMENS ΠΑΣΟΚ+ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 7:40 μμ
    ασε ρε μπαρμπα το παραμυθι, ειναι η δεν ειναι γεγονος οτι οποτε ρωτησουν το ΚΚΕ αν θα δεχθουν ελεγχο στα κομματικα βιβλια τους η απαντηση ειναι "ΟΧΙ διοτι τα ελεγχουμε εμεις." ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ;

    καριολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς "καριόλες":

    Εγώ έκανα συγκεκριμένες ερωτήσεις. Δεν απάντησες σε καμία. Τουλάχιστον αφού αναφέρεις τα κομματικά ταμεία, σε ποιό κόμμα δημοσιεύτηκαν ποτέ οι κατάλογοι των φίλων και μελών με τα ποσά που συνεισφέραν; Βγαίνει κάθε χρόνο καμία λίστα και μου διαφεύγει; Υπάρχει νόμος που υποχρεώνει τα κόμματα να δημοσιεύουν τέτοιες λίστες και το ΚΚΕ παρανομεί μή δημοσιεύοντας τις δικές του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αστα αυτα, τις επιχειρηματικες δραστηριοτητες θελουμε, και τι μετοχες εχουν που ειναι το ιδιο πραγμα, εσυ λες οτι ειναι μονο η Τυποεκδοτική, που το ξερεις; εχεις προσβαση στα βιβλια τους;

    και ναι, σχεδον συνεχεια διαφοροι δημοσιογραφοι τους ρωτουν και αυτοι αρνουνται ή αντι για απαντηση αρχιζουν να βριζουν και να αποκαλουν οποιον ρωτησε φασιστα κτλ κτλ, τη γνωστη κασσετα του κκε α.ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Amerikanotsolia 3:33 opade tou Fileleutherou Bourkou! Pote o xountas o Dimitras tha dwsei pisw ta lefta pou masise! Gia ton Boskopoulo den rwtaw ta xreisimopoise ola gia to SlavoTsobanaradiko happening stou Meliti!
    Gestabites! Sas pirame prefa den xreiazetai na krivosastai allo!... Kai ta xeria panw apo to trapezi to Fileleuthero xountofagopoti ftaneis sto telos!


    Ouuuuuustttt karaprodotes endedimenoi stin 'fileleutheri' provia

    ...ΒΛΗΜΑ (etsi gia na kaneis practice sta Ellinika!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα μιμηθώ τον Άδωνι τώρα:κάντε ένα ψάξιμο στο Google και θα μάθετε για μερικές επιχειρήσεις του ΚΚΕ που (νομίζουν οι του Περισσού ότι) δεν γνωρίζουμε ότι είναι δικές του.
    Πέρα από τα παραπάνω,έχω μια απορία :γιατί η Αλέκα πριν από κανα μήνα εκθείασε με δήλωσή της τον 'κοινωνικό χαρακτήρα της ΝΕΟΣΕΤ' ;Είναι η ΝΕΟΣΕΤ προπύργιο του σοσιαλισμού και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;Μήπως το έχουν πάρει χαμπάρι οι εργαζόμενοι αυτής της επιχείρησης,να μας περιγράψουν τον παράδεισο που βιώνουν;
    Τουλάχιστον ρε σύντροφοι μην μάθουμε από πουθενά ότι μπλεχτήκατε και με το Χρηματιστήριο.Ελπίζω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να μην έχετε φτάσει (να μην πω καταντήσει) μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κατι συγκεκριμένο υπάρχει ρε παιδιά να κατηγορήσετε το ΚΚΕ;
    Απ όσα γνωρίζω δε μπορεί να έχει κρυφές επιχειρήσεις γιατί αυτές έτσι κι αλλιώς πρέπει να παρουσιάζουν ισολογισμούς κλπ, άρα δε μπορεί να μη φαίνονται.
    Το αν το καταστατικό του επιτρέπει την ύπαρξη επιχειρήσεων είναι κάτι που δε με αφορά, αν και το προτιμώ από το να τα παίρνει μαύρα από τους Κοκκαλοβαρδινογιάννηδες.
    Αν κρίνω πάντως από τα προεκλογικά έξοδά τους μάλλον δε δείχνουν να τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια τους.

    Απ' ότι άκουσα να λέει η Παπαρήγα, δεν είπε οτι δε δίνουν λογαριασμό για τις επιχειρήσεις τους (πώς θα μπορούσαν να το κάνουν εξάλλου; ) αλλά για τους ιδιώτες επισχυτές του κόμματος που είναι τελείως άλλη ιστορία. Σε αυτούς συγκαταλέγομαι κι εγώ λόγω του φιλικού κύκλου μου από αρκετούς κουκουέδες χωρίς να είμαι καν σταθερός ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Γιατί θα πρέπει να δημοσιευτεί το όνομά μου; Υπάρχει κι η πρόσφατη ελληνική ιστορία...
    Άσε που έτσι κι αλλιώς δεν το κάνει κανείς ώστε να το κάνει και το ΚΚΕ.

    Σχετικά με την ανακοίνωση.
    Καλή η κριτική αλλά δε μπορεί να πατάει στο ψέμα, που ως γνωστόν εκτός των άλλων γυρίζει ενάντια στον ψεύτη. Νομίζω πως το εντιμότερο θα ήταν να γίνεται με πολιτικά επιχειρήματα. Αν και η προσπάθεια που κάνετε στο τέλος θυμίζει άλλες εποχές.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. .

    Βλαμμένε με τα GREEKLISH.

    Η Φιλ. Συμμαχία έχει σαν βασική φιλοσοφία την ύπρξη μιας παγκόσμιας κοινωνίας πολιτών χωρίς εθνικιστές.

    Συνεπώς οι αναφορές σου περί φασιστων, γερμανοτσολιάδων, χούντας, σλάβων κ.τ.λ δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα.

    Όλα αυτά είναι φαντασιώσεις λόγω της άρρωστης ψυχοσύνθεσής σου.

    Ποιό πολύ μου μοιάζεις για άρρωστο αποτυχημένο ΚΝΙΤΗ που τον διέγραψε το ΚΚΕ επειδή δεν πούλαγε πολλούς Ριζοσπάστες.

    Περαστικά Βλάκα και αν θές να δείς το πρόγραμμα και το καταστατικό της ΦΙΛ.ΣΥΜΜΑΧΪΑΣ, αυτό είναι στο Site:

    www.greekliberals.net

    Πάντως σε συμβουλεύω να παίρνεις τα χαπάκια που σου δίνει ο ψυχίατρος για να μην βλέπεις παντού Γερμανοτσολιάδες.

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολύ κακό για το τίποτα. Είτε βάλτε κατάλογο με τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ και αποδείξτε τη σχέση τους με το κόμμα είτε παραδεχθείτε ότι πετάτε λάσπη. Βάλτε το link με τις δηλώσεις Παπαρήγα για τη ΝΕΟΣΕΤ γιατί εγώ μόνο αναφορές σε απεργίες στη ΝΕΟΣΕΤ βρήκα στο Ριζοσπάστη αλλιώς να φιλτράρετε καλύτερα ότι γράφει ο κάθε μπαφιασμένος στο indymedia. Και σε τελική ανάλυση, είναι προφανές ότι μόλις αποδείξετε τα παραπάνω θα λύσετε τα προβλήματά σας και οι μίζες που πήραν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από τις κάθε λογής SIEMENS θα σας κάτσουν ελαφρύτερα στο στομάχι.
    Καλή χώνεψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση