GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι παράνομοι μετανάστες και η Πάτρα...

. Από το neoinileias.blogspot.com , Στο έλεος των παράνομων μεταναστών η Πάτρα. Οι κάτοικοι της περιοχής μπροστά στο άθλιο θέαμα που αντι...

.
,
Στο έλεος των παράνομων μεταναστών η Πάτρα. Οι κάτοικοι της περιοχής μπροστά στο άθλιο θέαμα που αντικρίζουν καθημερινά έχουν αρχίσει να δυσανασχετούν. Καθημερινά οι παράνομοι μετανάστες ξεφεύγουν από την επιτήρηση της αστυνομίας και του λιμενικού δημιουργώντας προβλήματα, οι κάτοικοι φοβόνται για τη ζωή τους. Οι παράνομοι μετανάστες σκαρφαλώνουν στα κάγκελα του λιμανιού, κρύβονται σε νταλίκες με προορισμό την Ιταλία, κλέβουν τρόφιμα μη υπολογίζοντας τις αρχές του λιμανιού, αλλά και αδιαφορώντας ακόμη και για την ίδια τους τη ζωή. Διαβάστε περισσότερα.
-----------------------------------

20 σχόλια

  1. Αν είσαι απελπισμένος δε σε νοιάζει και κάνεις τα πάντα για να επιβιώσεις.
    Άκου ενοχλούνται απο το θέαμα οι κάτοικοι!!! Αν για σένα είναι ζήτημα αισθητικής για άλλους ανθρώπους είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου . Οπότε μερικοί απο εμάς χεστήκαμε για την αισθητική του πράγματος και πρωτεύων είναι η επιβίωση αυτών των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αναλάβει τη λύση του προβλήματος ο ΣΥΝ, με απόλυτες εξουσίες. Στην Πάτρα να καταλυθεί το Σύνταγμα και η έννομη τάξη και οι Συνασπισμίτες, ακολουθώντας τις διδαχές των Ερυθρών Χμερ, να οδηγήσουν με τη βία όλους τους ντόπιους Πατρινούς έξω από την πόλη.Όποιοι αντισταθούν θα βασανίζονται μέχρι θανάτου και με τα κρανία τους θα χτίζονται πυραμίδες.

    Το πολεοδομικό συγκρότημα Πατρών θα μετατραπεί σε πόλη φάντασμα και στην περίμετρό του θα συρρέουν εκατοντάδες χιλιάδες Μπαγκλαντεσιανοί, Νηγηριανοί και Κινέζοι, περιμένοντας το σινιάλο του πεφωτισμένου ηγέτη Α. Τσίπρα, για να κατακλύσουν την πόλη. Μετά την έφοδο των μυριάδων, στην επαναστατημένη Πάτρα θα στηθεί γκιλοτίνα για την επιβολή των ιδεωδών της επανάστασης.

    Βέβαια, σε λιγότερο από ένα χρόνο, η βαβέλ της Πάτρας θα έχει εξελιχθεί σε πόλη-χαβούζα όπου 30 εκατομμύρια Ασιάτες και Αφρικανοί θα ετοιμάζονται να ξεχυθούν στα Βαλκάνια. Ο Τσίπρας και οι λοιποί Συνασπισμίτες που είχαν ηγηθεί της επανάστασης, θα επιπλέουν ως κουράδες στον Πατραϊκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αν για σένα είναι ζήτημα αισθητικής για άλλους ανθρώπους είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου"

    Δεν είναι τόσο απλό.Όσο ανθρωπιστής και να είναι κάποιος η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε καλή πρόθεση.
    Το θέμα είναι ότι η απόγνωση αυτών των ανθρώπων μαζί με την "γαϊδουρινή" αδιαφορία των αν-αρμόδιων, δημιουργούν κλίμα εμφύλιου στην περιοχή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι "παράνομοι μετανάστες" ηλίθιοι είναι πρόσφυγες απελπισμένοι που τους κρατάει το ελληνικό κράτος και οι ρατσιστές κάτοικοί του ομήρους σε άθλιες συνθήκες σαν να ήταν ζώα. Γελοίοι γραικύλοι που γίνατε αυτό που πριν φτύνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ελλάδα, μέσα σε μια δεκαετία μεταβλήθηκε σε χώρα υποδοχής μεταναστών.
    O ακριβής αριθμός των μεταναστών που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στη χώρα μας από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 μέχρι και σήμερα δεν είναι δυνατόν να υπολογισθεί με ακρίβεια καθώς το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης έχει πάρει μεγάλη έκταση

    Παράλληλα σήμερα οι άνεργοι και υποαπασχολούμενοι στη χώρα μας αγγίζουν τα 2.000.000. στο σύνολο τους είναι νέοι άνθρωποι, ενώ έχουμε και το υψηλότερο ποσοστό πολιτών που διαβιούν κάτω από τα όρια της φτώχειας στην Ευρώπη

    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται μείωση του πληθυσμού είμαστε πλέον μια άτεκνη χώρα.. Παρακμάζουμε. Οι νέοι δεν έχουν ευκαιρίες δεν μπορούν να δημιουργήσουν και πώς να το κάνεις με 500 ευρώ το μήνα.

    Οι πληθυσμιακοί αλλοίωση είναι μεγάλη, σε αρκετά σχολεία των μεγάλων πόλεων το 70% είναι αλλοδαποί, βέβαια αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολιτικούς επειδή τα παιδιά τους δεν φοιτούν στα δημόσια σχολεία.

    Με τους ρυθμούς που εξελίσσεται το φαινόμενο τα επόμενα χρόνια θα αλλοιωθεί σε μεγάλο βαθμό και η ιδιοκτησία. Ολόκληρα χωριά και νησιά είναι ήδη αγορασμένα, θα γίνουμε πρόσφυγες στον τόπο μας.

    Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 2.020 η αναλογία πληθυσμού θα είναι 55% Έλληνες και 45% αλλοδαποί! Σήμερα είναι το 20 % του πληθυσμού.

    Ακόμη οι παράνομοι μετανάστες τελούν τα περισσότερα αδικήματα των ανθρωποκτονιών, των ληστειών, των αδικημάτων σεξουαλικής εκμεταλλεύσεως και των αδικημάτων λαθρεμπορίου.


    ΝΑ ΠΟΥΜΕ Όχι στην παράνομη μετανάστευση. Εάν αυτή η κατάσταση συνεχισθεί και προεκταθεί, όπως προσδιορίζουν τα στατιστικά στοιχεία, χωρίς τη λήψη δραστικών μέτρων το μέλλον προοιωνίζεται εφιαλτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λύση υπάρχει για τους λαθρομετανάστες ..Κάθε μέλος και ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ να φιλοξενήσουν από ένα η και παραπάνω λαθρομετανάστες στα σπίτια τους .Έτσι θα λήθη το πρόβλημα αλλά και οι απανταχού προοδευτικοί θα δείξουν έμπρακτα τη ευαισθησία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η λύση υπάρχει για τους λαθρομετανάστες ..Κάθε μέλος και ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ να φιλοξενήσουν από ένα η και παραπάνω λαθρομετανάστες στα σπίτια τους .Έτσι θα λήθη το πρόβλημα αλλά και οι απανταχού προοδευτικοί θα δείξουν έμπρακτα τη ευαισθησία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το επιπεδο της απάντησης σου δείχνει και το πνευματικό-μορφωτικό σου επίπεδο. Αλλά πάντα οι φασίστες στηρίζονταν στο φόβο καιστην αμορφωσιά μερικών σαν και σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (με τα δικά μας τα χρήματα)

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. NA YΠOXPEOΘOYN OΛOI TΣYPIZAIOI NA ΦIΛOΞENHΣOYN 30 ΠIΘHKOYΣ O KAΘENAΣ ME ΔIKA TOYΣ EΞOΔA G AΠO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Σύντροφοι", ψυχραιμία. Κανείς δεν είπε να πετάξουμε στη θάλασσα τους λαθρομετανάστες. Αλλά από την άλλη, ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει να μπουν κάποιοι φραγμοί, δεδομένου ότι τα δικά ΜΑΣ συμφέροντα ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ, έναντι των μεταναστών. Όλοι εσείς βέβαια οι αυτοβαυκαλιζόμενοι ως αριστεροί, που ενστερνίζεστε την ιδεολογία του "ουμανισμού και του διαλεκτικού υλισμού", πιστοί στις αρχές του "προλεταριακού διεθνισμού", θεωρείτε κάθε μέτρο περιορισμού της ελεύσεως λαθρομεταναστών, εκ προοιμίου και εξ ορισμού "φασιστικό". Θα σας θυμίσω όμως ότι και ο ίδιος ο Μάρξ είχε πει ότι η αθρόα εισαγωγή εργατών, διαιωνίζει την φτώχεια για ΟΛΟΥΣ. Σταματήστε λοιπόν να αφορίζετε τις αντίθετες απόψεις, ως φασιστικές και χρησιμοποιήστε λίγο την απλή λογική. Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να έχει κανείς έστω και λίγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4:11 Έχεις πολύ επίπεδο και μόρφωση αλλά για την ταμπακέρα γαργάρα. Έτσι είσαστε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ αν σας βάλουν στο πρόβλημα ,αλλά λόγια ν`αγαπιωμαστε .Οι πραγματικοί ρατσιστές και φασίστες είστε εσείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oO HARY KLIN TO IPE PRIN APO HRONIA KE ZAMANIA!!!"TELIKA RE PEDIA IMASTE I MONADIKI HORA ME LEUKOUS KATIKOUS"!!!
    I ORIGINAL TORA SAS PIRAXAN"??KE AYTA POU BENOUN STO BLOKSPOT INE AYTA POU FENONTE!!SKEFTITE TI GINETE ME AYTA POU DEN FENONTE!!APELPISIA KE THIMOS KIRIARHI SE KATHE ELINA!!KE MIN NOMIZI KANIS OTI AYTI POU MAS KIVERNOUN INE PIO ELINES APO EMAS TON LAO!!!O NERON IHE DIKIO OTAN IPE "NA IHE O KOSMOS ENA KEFALI KE NA TOU TO EKOVA!!"IDE TIN POUSTIA KE TIN SIPSI STA DIKA TOU HRONIA KE SALTARISE!!KE MIN MOU PITE OTI AYTOS EKAPSE TIN ROMI!!!!!!ANTE KE KALES VOUTIES!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδώ και 5 μέρες περίπου 40 μετανάστες κρατούνται σε μεσαιωνικές συνθήκες στο λιμάνι της Πάτρας. Με τον ισχυρισμό ότι το λιμεναρχείο είναι κατεδαφιστέο, οι μετανάστες κρατούνται υπαίθρια ολόκληρες μέρες κάτω απ’τον καυτό ήλιο μέσα στον καύσωνα. Είναι αλυσοδεμένοι και ακίνητοι επί ολόκληρα 24ωρα, φρουρούμενοι από λιμενικούς λες και πρόκειται για τρομοκράτες.

    Το παραπάνω σκηνικό που μας φέρνει στο μυαλό εικόνες Γκουαντάναμο, μας τοποθετεί για ακόμα μια φορά μπροστά στο δίλημμα αν θα συμμετέχουμε κι εμείς σ’αυτόν τον πόλεμο που ήδη έχει ξεκινήσει. Γιατί το να περάσεις τα σύνορα χέρι χέρι με το θάνατο, το να αντέξεις στη φυλακή, το να κοιμάσαι στο αλλοδαπών για μια αίτηση ασύλου, το να περιμένεις από τα χαράματα στην πλατεία για ένα μεροκάματο, το να νιώθεις συνέχεια την ανασφάλεια και το φόβο του ξυλοδαρμού και της σύλληψης είναι ΠΟΛΕΜΟΣ.

    Όπως επίσης πόλεμος είναι να γίνεται συζήτηση επί ημέρες για το πόσο τραγικό θα ήταν λόγω μπλάκ άουτ της ΔΕΗ να μείνουμε μια ώρα χωρίς κλιματιστικό, την στιγμή που δίπλα στην πόρτα μας είναι αλυσοδεμένοι άνθρωποι μέσα στον καύσωνα. Όπως επίσης πόλεμος είναι να μιλάμε ότι εξ’αιτίας της λειψυδρίας τα επόμενα χρόνια θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα έλλειψης νερού στην Ελλάδα και ταυτόχρονα να στερούμε από ένα καταυλισμό 1000 ανθρώπων, μέσα στο καλοκαίρι το δικαίωμα στο νερό. Πόλεμος είναι όλοι οι νεκροί μετανάστες που δε γίνονται ούτε μονόστηλο σε εφημερίδα, οι φανταχτερές εκδηλώσεις ανθρωπιάς του δήμου και οι απανωτές συνεντεύξεις των κατοίκων πέριξ του καταυλισμού.

    Όλα αυτά είναι πόλεμος και στον πόλεμο αυτό εμείς έχουμε πάρει τη θέση μας. Είμαστε μ’αυτούς που παλεύουν για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους και απέναντι σε βλαχοδήμαρχους, λαμόγια του κέρδους, λιμενικούς και όλους αυτούς που σφυρίζουν αδιάφορα και υποκριτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. mazepste tous se ena stratopedo ektelesis telioste mia 150 apo daytous KAI TOTE THA TELIOSI I PLAKA ME TOUS DOULEBOROUS KAI TOUS NTOPIOUS EKMETALEYTES TOUS.otan katalavoun oti iparxi sintetagmeni politia tha kopoun ta paixnidia.tora ston poutso tous oloi.ala apo ena ksenodoulo kratos graikilon metapraton sothike aytos o laos.to kratos o megas drastis tou eglimatos stin ipiresia tis kinonikis dialisis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11.50 παραπληροφόρηση και ψέμματα,κανένας δεν είναι στον ήλιο,σ όλους δίνουν φαγητό και απολύτως κανένας δεν είναι αλυσοδεμένος.Δε ντρέπεσαι λίγο βρωμερό τσιράκι δουλεμπόρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από την μια μεριά αυτό το παράλυτο κράτος αδυνατεί παντελώς να προστατεύει τα σύνορα του από κάθε καρυδιάς καρύδι που έρχεται εδώ από την άλλη τα σαΐνια του λιμενικού κόπτοντας να πιάσουν κανένα κακομοίρη πακιστανό μπας και φύγει από εδώ !! Βλέπεται το ελληνικό κράτος είναι πολύ Large
    και πρέπει να δείξουμε πόσο φιλόξενοι είμαστε. Φοβούνται φαίνεται μήπως οι φίλοι μας Ιταλοί τους ανακαλύψουν και τους στείλουν πίσω στη χώρα τους.
    Μπράβο παίδες ! Αφού τους πιάνεται να τους βρίσκεται και δουλειά στο δημόσιο , να τελειώνουμε επιτέλους! …… Έχουμε ανάγκη από φτηνά εργατικά χεριά βρε… θα κάνουν και κωλοτούμπες με τους μισθούς των 700 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η λύση υπάρχει για τους λαθρομετανάστες ..Κάθε μέλος και ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ να φιλοξενήσουν από ένα η και παραπάνω λαθρομετανάστες στα σπίτια τους .Έτσι θα λήθη το πρόβλημα αλλά και οι απανταχού προοδευτικοί θα δείξουν έμπρακτα τη ευαισθησία τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση