GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ημέρα μετά!...

... Είναι τυχαίο ότι η αποφυλάκιση της Τσέκου έγινε μια ημέρα μετά την προσπάθεια "απαλλαγής" του Χρήστου Ζαχόπουλου για τα οικ...

...


Είναι τυχαίο ότι η αποφυλάκιση της Τσέκου έγινε μια ημέρα μετά την προσπάθεια "απαλλαγής" του Χρήστου Ζαχόπουλου για τα οικονομικά θέματα (βλέπε σκάνδαλα...) που διαχειρίστηκε στο υπουργείο Πολιτισμού;

Μήπως φοβήθηκαν την κατακραυγή και επισπεύδουν το ...γενικό κλείσιμο;

Ο Διαπορών

6 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 35 χρονών κοπέλα και φαίνεται σαν 55αρα κυράτσα με τον χοντρολαπά δίπλα της.

    Αυτό κι αν είναι έγκλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ,ΜΗΠΩΣ Ο ΝΑΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΕΤΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ) ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ;ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΛΑΔΙ; ΜΠΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ,Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΠΕ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΦΘΩΝΟ ΦΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ,ΕΙΠΕ Ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΠΑΧΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΚΟΚΑΛΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ dvd ,ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΗΚΕ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ BLACK ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΟ DVD

    ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ την Εύη Τσέκου; Μάλλον δεν τη φοβάται πια κανείς.
    Η ΤΣΕΚΟΥ που έγινε γνωστή στο πανελλήνιο από την υπόθεση Ζαχόπουλου είναι από χθες ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Αποφυλακίστηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ύστερα από επτά μήνες στα σίδερα. Στο διάστημα αυτό συνέβησαν πολλά. Το κυριότερο όμως είναι ότι η δικαστική διερεύνηση των πεπραγμένων του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού κατέληξε- κι αυτή- στο κενό. Ουδέν μεμπτόν, άρα η υπόθεση, ως προς το πολιτικό της σκέλος, μπορεί να πάει στο αρχείο. Άλλο ένα θέμα- μετά τις υποκλοπές- που η κυβέρνηση «πάρκαρε» επιτυχώς στη Δικαιοσύνη προτού το πάει για απόσυρση. Απομένει το ποινικό σκέλος, δηλαδή ο εκβιασμός.
    ΦΥΣΙΚΑ, Η Ν.Δ. δεν θα μπορέσει να ανασάνει. Τον χειμώνα του DVD διαδέχεται το καλοκαίρι της ντροπής. Η συμπολίτευση ζει με τον εφιάλτη της Ζίμενς, αν και έχει την παρηγοριά πως δεν είναι μόνη. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να μη θαυμάσει τη σύμπτωση των κινήσεων στο προσκήνιο της υπόθεσης Ζαχόπουλου, που είναι χορογραφία εφάμιλλη των μπαλέτων Μπολσόι. Η έρευνα για το υπουργείο Πολιτισμού αρχειοθετείται. Η Τσέκου αποφυλακίζεται. Και ο Κουκοδήμος επανέρχεται με ένα αέρινο άλμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. Ακριβώς ό,τι χρειάζεται καθώς δείχνει να έχει απασφαλίσει πολιτικά ο Πέτρος Τατούλης.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ της Εύης Τσέκου θα μπορούσε να είναι η ελληνική εκδοχή της «Χαμένης τιμής της Καταρίνα Μπλουμ». Αλλά δεν υπάρχει Χάινριχ Μπελ για να τη γράψει σε στοχαστικά μοραλιστικό τόνο. Μόνο ένα DVD με χοντρό κόκκο που έγινε βορά στα σαγόνια της επικαιρότητας με τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Όπως και οι πάσης φύσεως θύτες που ενεπλάκησαν στην υπόθεση για να μετατραπούν - όπως και η Τσέκου- σε θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oι αποκαλύψεις τους μήνες εκείνους που ακολούθησαν την απόπειρα αυτοκτονίας Ζαχόπουλου και για τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η διαχείριση τεράστιων κονδυλίων από το Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, αλλά και γενικότερα οικονομικών πόρων του υπουργείου Πολιτισμού και ιδιαίτερα από εκείνο τον «ύποπτο» ειδικό λογαριασμό για τον οποίο κανένας δεν έδινε λογαριασμό (τον κατάργησε, άραγε, ο Μιχάλης Λιάπης όπως είχε υποσχεθεί;). Οι αποκαλύψεις δεν προέκυπταν από κάποια επιφοίτηση που ερχόταν στους δημοσιογράφους, ούτε αποτελούσαν προϊόν υπέρμετρης και οργιώδους φαντασίας. Ηταν συγκεκριμένες αποκαλύψεις, με... ονοματεπώνυμο, στοιχεία, χαρτιά, αποδείξεις. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως κάποιες από αυτές είχαν γίνει σε ανύποπτο χρόνο, ακόμα και από τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού Πέτρο Τατούλη σε σημειώματα που είχε στείλει στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

    ΜΟΛΙΣ προχθές, η εισαγγελική έρευνα έβαλε στο αρχείο όλες αυτές τις υποθέσεις. Με εξαίρεση εκείνη που αφορούσε κονδύλια τα οποία αντί να οδηγούνται σε κάποια σωματεία για πολιτιστικούς σκοπούς, πήγαιναν με τη μορφή επιδομάτων στους εργαζομένους του υπουργείου, όλες οι υπόλοιπες υποθέσεις μπήκαν σε κάποιους φακέλους, σφραγίστηκαν και σύντομα θα αρχίσουν ν' αραχνιάζουν σε κάποια ανήλιαγη δικαστική αίθουσα.

    ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ που μπορεί να δώσει κάποιος σ' αυτή την εξέλιξη είναι πολλές, δύο ωστόσο είναι μάλλον οι πλέον ισχυρές: η πρώτη, ότι δεν συνέβη τίποτα απ' όλα αυτά και όλες οι καταγγελίες, οι αποκαλύψεις και τα στοιχεία που είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας δεν είχαν καμία πραγματική βάση, ήταν μια εικονική πραγματικότητα, αποτελούσαν προϊόν φαντασίας ή έστω υπερβολής των μέσων ενημέρωσης. Η δεύτερη εξήγηση είναι ότι η Δικαιοσύνη δεν κατάφερε ή δεν θέλησε να προχωρήσει την έρευνα. Διαλέγουμε και παίρνουμε.

    ΣΙΓΟΥΡΑ η δημοσιογραφία και κυρίως τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης πολλές φορές κινούνται με ισχυρές δόσεις υπερβολής, σίγουρο επίσης είναι ότι μερικές φορές υπάρχουν σκοπιμότητες που συνοδεύουν την προβολή ενός θέματος. Κάτι παραπάνω από σίγουρο είναι, ωστόσο, πως η Δικαιοσύνη θα πρέπει να ξανασκεφτεί τον ρόλο της, ιδιαίτερα όταν πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε την ανυποληψία της κοινής γνώμης γι' αυτή...

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση