GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποζημίωση μαμούθ...

. ...εις βάρος της ΔΕΗ, για τον θάνατο από ηλεκτροπληξία δυο νέων παιδιών στις Μαργαρίτες! . Από τους  anemologites.com ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΔΑ...

.

...εις βάρος της ΔΕΗ, για τον θάνατο από ηλεκτροπληξία δυο νέων παιδιών στις Μαργαρίτες!



.



Από τους anemologites.com

ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ*

Δημοσιεύεται στην εφημερίδα ” Ρεθυμνιώτικα Νέα”

.

Αποζημίωση πρωτοφανή για τα νομολογιακά δεδομένα της Ελλάδας , εις βάρος της ΔΕΗ, επεδίκασε το Εφετείο Κρήτης πριν λίγες μέρες για τον θάνατο από ηλεκτροπληξία των δύο νεαρών παιδιών , του Βασίλη Δαμβόγλου και της Μαγδαληνής Κασκανιώτη, την Πρωτομαγιά του 2004 στις Μαργαρίτες του δήμου Γεροποτάμου.

Το Εφετείο, στην αιτιολογημένη, τελεσίδικη αστική απόφαση του, δεν διαφοροποιείται σε κανένα σημείο από την πρωτόδικη απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρεθύμνου τον Ιούνιο του 2006 και επιρρίπτει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τον θάνατο των δυο παιδιών, στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, λόγω κακής και αμελούς συντηρήσεως του δικτύου της. (Διαβάστε περισσότερα εδώ)

---------------------------

3 σχόλια

  1. an kai einai asxeto me to thema..
    pisteuo oti prepei na kinithoume nomika akoma gia 5 lepti diakopi tis deh to kalokairi.. an mporei na xarizei sti siemens 3.3 ekatomiria.. thelo kai go..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!! Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα Κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς.Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα,αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!
    Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ,
    παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request').
    Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας.
    Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει πάπας στη θέση του πάπα.
    Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια γκρουπς πρέπει να γίνονται forwarded. Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.

    Δείτε το βίντεο εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw

    --
    PETER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είπαμε μερικά πραγματάκια για τους μάγκες στην ΔΕΗ μη τους εμπιστεύεστε,
    απο τον ποιο μικρο υπαλληλάκο μέχρι και την κεφαλή .....ειναι μια απο τα ιδια .....!
    Μανωλης απο Χανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση