GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Αθήνα καίγεται...

"Το κράτος της δεξιάς είναι υπαρκτό" .. Γράφει ο Στέλιος Δεβεράκης . Κάηκε η Κρήτη, Καίγεται η Ρόδος, καίγεται και η Αθήνα. Το κ...

"Το κράτος της δεξιάς είναι υπαρκτό"

..

Γράφει ο Στέλιος Δεβεράκης
.

Κάηκε η Κρήτη, Καίγεται η Ρόδος, καίγεται και η Αθήνα.
Το κράτος της δεξιάς είναι υπαρκτό και είναι αυτό που βλέπουμε σήμερα σε όλη του την μεγαλοπρέπεια. Δεν το καταλάβαμε πέρυσι όπου «το πράσινο καίει πράσινο» ή γι΄ όλα έφταιγε ο «στρατηγός άνεμος» ή οι «ασύμμετρες απειλές», θα το καταλάβουμε φέτος όταν ο γεωφυσικός χάρτης της Ελλάδας θα γίνει ασπρόμαυρος.

Η Ε.Ε. καταλόγισε πλήρως την ευθύνη για τις περσινές πυρκαγιές στην κυβέρνηση λόγω ανεπάρκειας και έλλειψης μέτρων. Τα ίδια μέτρα η κυβέρνηση έχει πάρει και φέτος. Γευτείτε τα αποτελέσματα!

----------------------------------------------

26 σχόλια

  1. RE PAIDIA

    GIATI ASXOLIS8E ME TIS FOTIES
    O KOUKODHMOS TI KANEI ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΩΛΟΠΑΣΟΚΟΙ Εχετε γινει και τρομοκρατες τωρα; αυτα που γραφεις ρε καθικι ειναι ΑΠΕΙΛΕΣ

    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2011, ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eeee kaimene to xali sou. Edw kai dekaeties mas kaine, mas ksepoulane, exoun kanei tous perissoterous Ellines "portofolades-mikroapatewniskous" gia na niw8oun "sunadelfiki allileggui" pros ta 300 ekastote lamogia-arxikleftarades kai na min enoxlounte toso apo ta asullipta posa twn paranomiwn & twn mizwn tous...

    ...ki esu akoma paizeis laspopolemo me tous Galazious, tous Kokkinous & tous Kitrinous.

    Exoun akousei ta xrwmatismena autakia sou oti pli8ainoun oi Ellines oi opoioi aidiasmenoi apo oli auti ti sipsi kai ti diaf8ora, eyxontai na mas kataktisei kanenas sovaros laos mipws kai doume aspri mera se auton edw to topo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια λυση θα ηταν η δορυφορικη παρακολουθηση ΟΛΗΣ της Ελλαδος,κατα τη διαρκεια του καλοκαιριου..

    Να εντοπιζονται ΑΜΕΣΩΣ αν οχι οι δραστες τουλαχιστον οι φωτιες αν ξεσπασουν..

    Συμφωνουν οι "προοδευτικοι" ??
    Η θα γαυγιζουν παλι για παρακολουθηση των πολιτων??

    Παντως βλεποντας σημερα τις φωτιες σε "ζωντανη συνδεση" ,απο ολα τα καναλια (το βραδυ να δειτε τι εχει να γινει!),με .."πανοραμικα πλανα"! αρχισα να υποψιαζομαι οτι οι φωτιες δεν ειναι καθολου τυχαιες..

    Πιθανοι δραστες:
    1. πασοκοσκυλα ,"για να φυγει η δεξια"!!
    2. Ανωμαλοι,αρρωστοι πυρομανεις!
    3. Ανεργοι "ρεπορτερ" για ναχουν θεμα!!
    4. Διαφημιστικες εταιρειες για να πουλανε "πετυχημενα" τα διαφημιστικα τους..

    Και ισως και ενα μικρο ποσοστο "αυταναφλεξη" η ισως καποια αμελεια (τσιγαρο π.χ) η καποιος βοσκος που εβαλε "λιγο" φωτια να καψει τυχον βατα..

    Το ερωτημα παραμενει:
    "συμφωνουν οι "αυτοαποκαλουμενοι ..
    "πρωωδευτικοι" να γινει δορυφορικη παρακολουθηση ΟΛΗΣ της Ελλαδος,κατα τους θερινους μηνες??

    ΕΓΩ λεω ΝΑΙ!
    Τι λενε αυτα τα κοπροσκυλα?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο θέμα αυτό, που μόνο κάποιοι κουφιοκέφαλοι σαν και σένα δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ΕΘΝΙΚΟ, θα έπρεπε ΟΛΟΙ να στηρίζουμε ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ σαν κοινός αναγνώστης θα κάνω την ερώτησή μου για ας μείνει αναπάντητη.
    Αφού όλο το κυβερνών έθνος εθελοντικά κοιμάται κι αφού απ'οτι φαίνεται μας δουλεύουν μες τα μούτρα μας, εμείς τι θα κάνουμε γι' αυτό;
    Βαρέθηκα αυτό το θέατρο του παραλόγου με πρωταγωνιστές τα ρεμάλια και τα media και νιώθω την ανάγκη να δράσω αλλά δεν μπορώ να βρω το πως...

    Από ποιόν θα γίνει η δορυφορική παρακολούθηση; από το κράτος; αυτοί αλωνίζουν, εμείς γιατί κοιμόμαστε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H πρόταση αυτή του Δ. Χοϊδά, δημοσιεύτηκε πέρισι, τέτοιο καιρό, στο Βήμα, την Ελευθεροτυπία και τον ET. Γνώμη μου είναι ότι λειτουργεί και μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα

    -------------------------------

    ΠΕΡΙΑΣΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ή ΠΕΡΙΔΑΣΙΚΟ ΑΣΤΥ;


    Τι αποτελεί, σήμερα, η έννοια του «περιαστικού δάσους»; Κάτι απροσδιόριστο, μεταξύ καλαμπουριού και... «καταπατήσιμου στόχου»! Το εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος καθεμιάς καταπάτησης (και συνακόλουθης αποψίλωσηςτσιμεντοποίησης) οφείλεται στο ότι, προκειμένου αυτή να καταστεί «εκτός σχεδίου οικοδομήσιμη», θα πρέπει να έχει έκταση τουλάχιστον 4 στρεμμάτων. Αντιλαμβάνεται κανείς, λοιπόν, πόση δασική έκταση πρέπει να αποψιλωθεί για κάθε 1.000 κατοικίες που βρίσκονται εκτός σχεδίου, με προοπτικές «μεταγενέστερης νομιμοποίησης». Σε αντικατάσταση της έννοιας του «περιαστικού δάσους», ο υπογράφων προτείνει τη δημιουργία του «περιδασικού άστεως». Το άστυ αυτό περιβάλλει μια αυστηρά οριοθετημένη δασική έκταση, διαμορφωμένη μέσω απαλλοτρίωσης και αναδασμού, στο εσωτερικό της οποίας έκτασης δεν θα είναι δυνατή οποιαδήποτε μεταγενέστερη διεκδίκηση ιδιοκτησίας.

    1) Σχεδιάζεται «επί χάρτου» η επιθυμητή δασική έκταση που, εφεξής, θα πρέπει να προστατευτεί υπό νομικό καθεστώς Εθνικού Δρυμού.

    2) Ολες οι ιδιοκτησίες που βρίσκονται στο εσωτερικό της χαραγμένης δασικής περιμέτρου απαλλοτριώνονται. Εκτάσεις οι οποίες στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχουν γεωργική χρήση αναδασώνονται. Οικήματα εντός της δασικής περιμέτρου κατεδαφίζονται εκτός εκείνων τα οποία θα αξιοποιηθούνως χώροι εκπαιδευτικής χρήσης και για τη στέγαση δασικών υπηρεσιών (και, ενδεχομένως, κάποια από αυτά να εκμισθωθούν ως ξενώνες και αναψυκτήρια χωρίς παραχωρητήριο ιδιοκτησίας).

    3) Ρυμοτομείται ο οριοθετημένος περιφερειακός δακτύλιος και κατατμείται σε επάλληλα (οικοδομήσιμα) οικόπεδα, όχι μεγαλύτερα των 200-300 τ.μ. στα οποία παραχωρείται ένας ικανοποιητικός συντελεστής δόμησης. Ενδεχομένως, η οριοθέτηση αυτή του «δάσους» να μην είναι ενιαία αλλά να αποτελείται από επάλληλους οικιστικούς δακτυλίους, εφαπτόμενους μεταξύ τους.

    4) Μέρος των εκατοντάδων (ως χιλιάδων) οικοπέδων που θα διαμορφωθούν στον περιφερειακό αυτό δακτύλιο παραχωρείται στους ιδιοκτήτες των απαλλοτριωμένων εκτάσεων με προσδιορισμένη αναλογία «τόσα τετραγωνικά μέτρα ρυμοτομημένου και οικοδομήσιμου οικοπέδου ανά στρέμμα απαλλοτριωμένης έκτασης». Με τον τρόπο αυτόν καθίσταται εφικτό να ανταλλάξει κανείς μια μεγάλη «εκτός σχεδίου» έκταση με μια πολύ μικρότερη έκταση (ενιαία ή κατατετμημένη) η οποία, λόγω της ύπαρξής της εντός ρυμοτομημένου ιστού, θα έχει πολύ υψηλότερη αξία. Με τον τρόπο αυτόν κανείς δεν θα είναι δυσαρεστημένος από την αναγκαστική απαλλοτρίωσηεκτός εκείνων, ίσως, οι οποίοι διεκδικούν δασική ιδιοκτησία με πλασματικά πειστήρια.

    5) Η Κτηματική Εταιρεία καθίσταται ιδιοκτήτρια των ρυμοτομημένων οικοπέδων τα οποία περισσεύουν από την υποχρεωτική ανταλλαγή με τις ρυμοτομημένες εκτάσεις. Τα οικόπεδα αυτά δημοπρατούνται (εφάπαξ ή σταδιακά) και μέρος των εσόδων από την πώλησή τους θα καλύψει τα κόστη ρυμοτόμησης του «περιδασικού» δακτυλίου, των υποδομών του νεοδιαμορφωμένου οικιστικού ιστού αλλά και τα έξοδα αναβάθμισης και προστασίας της οριοθετημένης δασικής έκτασης.

    6) Προσφέρονται κίνητρα στους κατόχους των νέων οικοπέδων ώστε να εγκαταστήσουν δεξαμενές νερού και την απαραίτητη υποδομή έτσι ώστε όλος αυτός ο περιδασικός δακτύλιος να λειτουργεί ως ενεργός αντιπυρική ζώνη και για την υπόλοιπη περιοχή.


    Με τον τρόπο αυτόν οποιαδήποτε μελλοντική διεκδίκηση δασικής έκτασης δεν θα αφορά πλέον το ίδιο το οριοθετημένο δάσος (άρα, δεν θα υφίσταται και θέμα καταπάτησης) αλλά θα αποτελεί διεκδίκηση δικαιώματος επί των κατετμημένων οικοπέδων του δακτυλίου του. Κατά συνέπεια, εξαλείφεται η ανάγκη πρόκλησης εμπρησμού ενώ, από την άλλη, μέσω της διαμόρφωσης του περιδασικού οικιστικού ιστού διασφαλίζεται μια αποτελεσματικότερη πυροπροστασία απέναντι στις τυχαίες αναφλέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό θα ήταν και η ΟΠΟΙΑ κυβέρνηση να δέχεται με κάποιο τρόπο τη γνώμη των πολιτών. Χωρίς να δώσεις δεν μπορείς να απαιτείς να πάρεις... Κάποιοι αρχαίοι το είχαν πει κάποτε αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ από ποιό ΕΘΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8:15 μμ

    2) Ολες οι ιδιοκτησίες που βρίσκονται στο εσωτερικό της χαραγμένης δασικής περιμέτρου απαλλοτριώνονται. Εκτάσεις οι οποίες στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχουν γεωργική χρήση αναδασώνονται. Οικήματα εντός της δασικής περιμέτρου κατεδαφίζονται εκτός εκείνων τα οποία θα αξιοποιηθούνως χώροι εκπαιδευτικής χρήσης και για τη στέγαση δασικών υπηρεσιών (και, ενδεχομένως, κάποια από αυτά να εκμισθωθούν ως ξενώνες και αναψυκτήρια χωρίς παραχωρητήριο ιδιοκτησίας).


    Εγώ παντως συμφωνω με τον Χοϊδα σε αυτο, και εχω μια εκταση που εχει κυρυχθει δασος, ετσι η αλλιως την εχω χαμενη, την αγορασα πριν 20 χρονια, μετα την ονομασανε δασος, οταν την αγορασα δεν ειχε τιποτα παρα πετρες και θυμαρια, τωρα εχει καποια μικρα δεντρακια ομως οποτε, δεν βαριεσαι ας γινει δασος μια μερα... παει χαθηκε και τελειωσε η υποθεση. Δεν θα ζησω δα και για παντα..
    Ετσι, χαλαραααα!

    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποτε το κρατος της δεξιας και ποτε το κρατος του ΠΑΣΟΚ η μαλακισμενη νοοτροπια του Ελληνα να πεταει τα σκουπιδια και τα μπαζα μεσα στα δαση δεν σε πειραζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παλαιοτέρα το κράτος της αριστεράς και της προόδου τα είχε όλα υπό έλεγχο .Πότε επιτέλους καθάρματα θα καταλάβετε ότι με την καταστροφή της χώρας πολιτική δεν γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Oταν καίγεται η χώρα σου ξανά και ξανά,σίγουρα κάτι φταίει.Οι ελλιπείς νόμοι,η ανυπαρξία προγραμμάτων πρόληψης,η νοοτροπία του "οταν καίγεται το σπίτι του γείτονα...το δικό σου δεν κινδυνεύει".Με αυτούς τους ρυθμούς,η Ελλάδα σε λίγα χρόνια θα είναι κρανίου τόπος.Με λίγα λόγια,"ενος κακού μύρια έπονται".
    Ερχεται το...καρβουνόσημο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από ποιόν θα γίνει η δορυφορική παρακολούθηση; από το κράτος; αυτοί αλωνίζουν, εμείς γιατί κοιμόμαστε;;;;

    23 Ιούλιος 2008 8:14 μμ

    ==
    Απο το κρατος.
    Δεν ειναι και οτι καλυτερο.

    Γιατι απλουστατα το κρατος θα το χρησιμοποιησει και .."για αλλες δουλειες"..

    Αλλα κατι πρεπει να γινει.
    Η πιο ακραια ισως,η πιο αντιδημοκρατικη λυση ειναι η δορυφορικη παρακολουθηση...

    Ας γινει "πιλοτικα" για ενα χρονο..

    Τουλαχιστον να γινει στις "δασωδεις περιοχες" ..
    Οχι μεσα στις πολεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα, όπου ναναι, έρχεται ο γωγάκης με το γαλατάκι του να σβήσει όλες τις φωτίτσες. Geffry, ο τέλειος πυροσβέστης...βάφει και τοίχους άμα λάχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α! και τωρα που το σκεφτηκα!!

    Ολοι οι βλαμμενοι "φιλοζωοι" -φιλοσκυλοι να στειλουν τα κοπροσκυλα τους για εκπαιδευση να εντοπιζουν τις πυρκαιες και να γαυγιζουν γαβ γαβ γαβ αμα δουν καμμια πυρκαια.

    Να φανουν και λιγο χρησιμα αυτα τα κοπροσκυλα..

    Οχι μονον να γαυγιζουν στα μπαλκονια και να μην αφηνουν τους ανθρωπους να κοιμηθουν!!

    ουτε να κοπριζουν χωρις λογο το Συνταγμα και τα αλλα μερη,αδεσποτα,ντε και καλα μην μας πουν οι.."ξενοι" οπισθοδρομικους!!

    Σιχτιρ! Τοσα κοπροσκυλα εχουν οι "ευγενεις Αθηναιοι" ,να φανουν και λιγο χρησιμα επιτελους!!

    Τι θα λεγανε επ αυτου οι φιλοσκυλοι??

    Βεβαια θα επωμισθουν τα εξοδα εκπαιδευσης!!
    Α! ολα κι ολα!!
    Απο κοπροσκυλα θα γινουν "ανιχνευτες πυρκαιων"!!

    Και να αμοληθουν σε ολο το λεκανοπεδιο..
    Ο σκυλος δεν χανει τη μυρωδια!
    Θα μεινουν τους θερινους μηνες διασκορπισμενοι σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ και οταν τελειωσει η "σαιζον" θα ξαναπανε στην .."εστια τους"!!

    Θυμαμαι μια φορα τον μακαριτη παππου μου που ηθελε να ξεφορτωθει ενα παλιοσκυλο που ειχε,αλλα δεν ηθελε να το σκοτωσει..
    Τι κανει που λετε?

    Το φορτωνει σε ενα αυτοκινητο και το πεταξε 120 χιλιομετρα μακρια!!
    Κλαμμα εγω!!
    Καλα εφαγα κατι σφαλιαρες και ησυχασα..

    Μετα τρεις τεσσερες μερες να σου το σκυλακι μου πισω!!

    Αν και αυτα τα σημερινα κοπροσκυλα "μπουμπουκοι" ,δεν τα θεωρω ικανα να κανουν κατι τετοιο..
    Γινανε ιδια με τα αφεντικα τους.
    Αχρηστα κοπροσκυλα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αλογοσκουφη δεν σωθηκαν τα 3000 ?
    κανε κρατη στις αλλες εκλογες τι θα δωσεις?
    2.40 μεικτα σημερα το λαδι.!!!
    ζητω η επανυδριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. takis 8:58

    -----------
    "........εχω μια εκταση που εχει κυρυχθει δασος, ετσι η αλλιως την εχω χαμενη, την αγορασα πριν 20 χρονια, μετα την ονομασανε δασος, οταν την αγορασα δεν ειχε τιποτα παρα πετρες και θυμαρια, τωρα εχει καποια μικρα δεντρακια........."

    ------------------

    Αυτή ακριβώς, που περιγράφεις, είναι και η μεγάλη αδικία, από την οποία προκύπτουν και πολλοί εμπρησμοί δασών.

    Για κάποιον, το να "χάσει" ένα κομμάτι γής επειδή μετατράπηκε σα δάσος, ίσως και να μην είναι η συντέλεια του κόσμου, αν διαθέτει και άλλα περιουσιακά στοιχεία.

    Για κάποιον άλλον όμως είναι η απόλυτη καταστροφή. (Φαντάσου έναν ξενιτεμένο που γυρνάει στον τόπο του και αντί για οικοδομήσιμη γη, βρίσκει έναν "δασάρχη", μέσα στο κτήμα του!)

    Και ενστικτωδώς, όταν υπάρχει το στοιχείο της "αδικίας", ο άνθρωπος πάντα έχει την τάση να αντιδρά στην καταστροφή με καταστροφή! Ειδικά μάλιστα, αν οι τοπικοί πολιτικοί παράγοντες τον διαβεβαιώνουν ότι μετά από μία φωτιά, δεν θα ζητήσει (ο "δικός μας") δασάρχης πολλά χρήματα για να προβεί στον αποχαρακτηρισμό. (Και πολύ περισσότερο, αν η περίπτωση αφορά πολλούς, ταυτόχρονα και όχι μόνον έναν).

    Κλασσικό παράδειγμα "αξιοποίησης δια της πυράς", η μοναστηριακή περιουσία της Πεντέλης.

    Αν ο Σουφλιάς έχει στοιχειώδες νιονιό (και ΘΕΛΕΙ να σώσει τα δάση - κάτι για το οποίο δεν έχω πειστεί, μέχρι στιγμής) δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η αντικατάσταση μιας ιδιόκτητης δασικής έκτασης με αντίστοιχης αξίας (έστω και μικρότερου εμβαδού) δημόσια μη-δασική έκταση, είναι η λύση στο πρόβλημα. Μία λύση που αίρει τις αδικίες, ένθεν και ένθεν.

    Αξίζει και μόνο να σκεφτεί κανείς ότι σε "άσχετες" (δεν μιλάω για περιοχές-φιλέτα) περιοχές, η μετατροπή δια της πυράς μιάς "ψευδο"δασικής έκτασης σε "εκτός σχεδίου οικοδομήσιμη", δημιουργεί πρόσθετη αξία μικρότερη από το κόστος των καυσίμων των πυροσβεστικών αεροσκαφών που θα κληθούν να κατασβέσουν την "δασαρχειο-λυτρωτική" πυρκαγιά, αν αυτή επεκταθεί!

    Οπότε, κύριε Σουφλιά μου, κάνε κάτι! Τώρα!!!

    Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε Τζώον είσαι μαλάκας , πολύ μαλάκας , σκέτος μαλάκας .
    Και που ΄σαι αν δεν βρεθεί ο άλλος μαλάκας απο τον Πόρο ,ετοιμάσου να τρέξεις γιατι θα ξεσπάσουμε σε σένα απόβρασμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 23 Ιούλιος 2008 11:41 μμ


    ετοιμάσου να τρέξεις γιατι θα ξεσπάσουμε σε σένα απόβρασμα
    ==
    Γουσταρω!!

    Αλλα να ειστε μπουλουκι.
    Κοστιζουν τα σκαγια αυτην την εποχη..

    Ουστ γαμω τον αλλαχ σου μπασταρδε...
    Καθικι ανωμαλε βιτσιοζε φιλοσκυλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ
    ΤΙ ΠΕΡΙΣΥ ΤΙ ΦΕΤΟΣ
    Η ΖΗΜΕΝΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ
    Ο ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΕΙΨΕ
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΣΑΠΙΣΑΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ -ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ-ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ -ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗς ΦΩΤΙΕΣ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗς ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τζων

    1. ...δάκρυ για ένα σκύλάκι..!
    I Knew it, in the end of the day!

    2. Φωτιές στα δάση, δε βάζει ο κάθε μικροιδιοκτήτης που χάνει το οικοπεδάκι του! Που να τη βρει την οργάνωση και τις "ξανθιές".
    Τις βάζουνε τα μεγαλολαμόγια, μεγαλοπλυντήρια κι εκεί να δούμε ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ !

    ΕΝΑΝ απο δαύτους, βαθειά στην ψειρρού ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ...θα δούμε ποτέ?

    Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. piga sti fwtia. ta aeroplana irthan 3.40 mia wra meta kai h fwtia itan pleon anexelegti. den kanane kamia proodo apo persi, to kratos einai ypo dialysi. arketa pia me tis dimokraties.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΖΩΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ; ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ-ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ-ΑΛΛΑ ΤΟΣΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΡΕ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΣ ΜΕΣΑ ΦΙΛΗΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ, ΕΣΕΝΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ 120 ΧΙΛ.ΜΑΚΡΥΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κάθε καλοκαίρι, σε κάθε φωτιά, ανεξάρτητα ποιος είναι στιν κυβέρνηση θα βγει ο κάθε Στέλιος Δεβεράκης και θα πει την παπαριά του. Τα έχουμε ακούσει 10.000.000 φορές. Ποιος έχει κάνει κάτι; Το Πασόκ; η ΝΔ; ο ΣΥΡΙΖΑ;

    Ρε Δεβερακη, αν βγεί το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα φυτρώσουν δέντρα ή θα σταματήσουν οι φωτιές; ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    Ξέρεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας; εμείς οι ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ. Που θέλουμε ένα σπιτάκι στο βουνό μέσα στο δάσος. Που αμα λάχει πουλάμε την ψήφο μας για αυτό. Που δεχόμαστε να λαδώσουμε για να το πετύχουμε. Που κοιτάμε άπραγοι το χτύσιμο τέτοιον σπιτιών δίπλα μας.
    Που κάνουμε το πρασινο μας χαβούζα.

    Και βέβαια οι χειρότεροι Κωλοέλληνες είναι οι τυποι σαν την πάρτη σου που χρωματίζουν την γενικότερη μαλακια που μας δέρνει.

    Εγώ έχω μία μεγαλύτερη μαλακία να πω για να συμπληρώσω την δικιά σου. Μήπως να χωρίζαμε ότι δάσος μας έχει μείνει σε πράσινο και γαλάζιο για να δούμε ποιανού κόμματος θα καεί περισσότερο. Έτσι για να ξέρουμε ποιο από τα 2 κόμματα έχει "πουλήσει" περισσότερα στρέμματα σε καταπατητες. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.....ΕΔΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΥΡΙΖΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση