GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως ήταν, στην αρχή, παρών...

. ...σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Αγγελος Τζέκης στη συνεδρίαση της 19ης Ιουλίου 2006, για την "Γερμανός&q...

.
...σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Αγγελος Τζέκης στη συνεδρίαση της 19ης Ιουλίου 2006, για την "Γερμανός". Ιδού και το ντοκουμέντο...
. .
Του Κοινοβουλευτικού
.
Επειδή ο καθένας λέει ...ο,τι θέλει (ακόμη και κάποιοι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης που παριστάνουν ότι τα ξέρουν όλα και νόμισαν οι αφελείς ότι βρήκαν ευκαιρία να ...διαψεύσουν το Press-gr), σας παραθέτω φωτοτυπία της πρώτης σελίδας των πρακτικών της Βουλής από τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, στις 19 Ιουλίου 2006, για την εξαγορά της "Γερμανός". Από τα πρακτικά φαίνεται καθαρά ότι στην αρχή της συνεδρίασης ήταν παρών και ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Αγγελος Τζέκης. Στη συνέχεια, ο προεδρεύων Π. Αδρακτάς όταν ήρθε η ώρα να του δώσει τον λόγο, ανακοίνωσε ότι "δεν παρίσταται" (σας παραπέμπω εδώ).
.
Αντιγράφω για τους ....δύσπιστους:
Στην Αθήνα σήμερα, 19 Ιουλίου 2006, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.20 στην Αίθουσα Γερουσίας του Μεγάρου της Βουλής συνεδρίασαν η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων υπό την προεδρία του Προέδρου αυτής κ. Παναγιώτη Αδρακτά με θέμα ημερήσιας διάταξης την ενημέρωση σύμφωνα με το άρθρο 41Α του Κανονισμού της Βουλής από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΤΕ κ. Παναγή Βουρλούμη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της COSΜΟΤΕ κ. Ευάγγελο Μαρτιγόπουλο κατόπιν αιτήματος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα θέματα που αναφέρονται (εξαγορά της εταιρείας Γερμανός ΑΕ, ΤΑΠ-ΟΤΕ κλπ) στα συνημμένα με αριθμ. πρωτ. 91/4/72006 και 93/6.7.2006 έγγραφα.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής αφού διαπίστωσε την ύπαρξη απαρτίας, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και έκανε την α΄ανάγνωση του καταλόγου των μελών της. Παρόντες (δική μου η υπογράμμιση) ήταν οι βουλευτές κ.κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, Θεόφιλος Βασιλείου, Μιχαήλ Γιαννάκης, Αθανσάσιος Δαβάκης, Ηλίας Καλλιώρας, Θεόδωρος Καράογλου, Αντώνιος Καρπούζας, Απόστολος Κωστόπουλος, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Αναστάσιος Λιάσκος, Ιωάννης Μανώλης, Παναγιώτης Μελάς, Ελισάβετ Παπαδημητρίου, Θεόδωρος Σκρέκας, Κωνσταντίνος Τασούλας, Δημήτριος Ανδρουλάκης, Γεώργιος Ανωμερίτης, Χρίστος Βερελής, Κωνσταντίνος Βρεττός, Κωνστατίνος Γείτονας, Κίμων Κουλούρης, Δημήτριος Κουσελάς, Ανδρέας Μακρυπίδης, Στυλιανός Ματζαπετάκης, Βασιλική Παπανδρέου, Ιωάννης Παπαντωνίου, Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος, Ιωάννης Τσακλίδης, Γεώργιος Φλωρίδης, Νικόλαος Χριστοδουλάκης, Αγγελος Τζέκης (δική μου η υπογράμμιση) και Ιωάννης Δραγασάκης.
Παναγιώτης Αδρακτάς (Προεδρεύων της Επιτροοπής): Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι αρχίζει η συνεδρίαση. Το λόγο έχει η κυρία Παπανδρέου....
.
Αυτά για τους δύσπιστους (και τους άσχετους). Eντάξει;
-----------------------------------

36 σχόλια

  1. http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=4644017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ETSI ΜΠΡΑΒΟ.
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!
    ΑΡΓΥΡΗΣ
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=4644017

    Ψεύτες στο τετράγωνο!

    Α, ναι. Ανάμεσα στα άλλα που έχουν «κατασκευάσει», μιλώντας σε κανάλια διάφοροι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και οι του ΛΑ.Ο.Σ. είναι ότι στις 19/7/2006 το ΚΚΕ «επέλεξε» να μη συμμετάσχει βουλευτής του στην επιτροπή που ασχολήθηκε με την υπόθεση «Γερμανός», ενώ, αντίθετα, και όπως ισχυρίζονται, στις υπόλοιπες συνεδριάσεις διαφόρων επιτροπών εκείνης της ημέρας, οι βουλευτές του ΚΚΕ ήταν παρόντες.

    Ε, λοιπόν, προσέξτε: Εκείνη την ημέρα, στις 19/7/2006, εκτός των επιτροπών Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων συνεδρίαζαν επίσης οι επιτροπές Αμυνας, Θεσμών, η Διακομματική για τα Ναρκωτικά και η επιτροπή για τα Προβλήματα των Μεταναστών.

    Ξέρετε σε πόσες από αυτές τις επιτροπές συμμετείχαν βουλευτές του ΚΚΕ; Σε καμία! Γιατί, πολύ απλά, εκείνη την ημέρα οι βουλευτές του Κόμματος ήταν «χρεωμένοι» σε άλλες κομματικές αποστολές και όχι, φυσικά, γιατί το ΚΚΕ «επέλεξε» να απουσιάζει από τη «μία και μόνη» συνεδρίαση επιτροπής που αφορούσε στο «Γερμανό», όπως ισχυρίζονται οι πολιτικοί αγύρτες.

    Ενα ακόμα ψέμα των συκοφαντών που καταρρέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN DIABASATE SHMERA TO ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ. ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΕ;
    ΚΑΝΑΚΗΣ ΤΑΚΗΣ
    ΒΥΡΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρόμπα;

    Big time ρόμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ..

    Όποιος κι αν αυτός που είπε ψέμματα, θα γίνει τελείως ρόμπα, από δω και μπρος.

    Και ιδιαίτερα ο χατζ, σε περίπτωση που τα είχε συζητήσει με τον μπογιό, πριν ο τελευταίος κάνει την "αποκάλυψη" στο δελτίο του άλτερ.

    Αν, πάντως, αυτό που κατάφεραν είναι να κάνουν, τελικά, μάγκα τον πλεύρη, άξιος ο μισθός τους.

    Από όποιον κι αν προέρχεται, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

    Κι αν το κκε κατάφερε να κάνει μία νέα, μεγαλύτερη παπαριά, προσπαθώντας να μπαλώσει την αμέσως προηγούμενη, αυτό δείχνει πανικό. Κι ο πανικός δείχνει ενοχή.

    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο τους χαχόλους τους ΚΝΙΤΕΣ πείθετε. Δεν το καταλάβατε ακόμα;
    Οσο και να φωνάζετε όποιος έχει μυαλό καταλαβαίνει.

    Αφήστε λοιπόν τα Γερμανικά αστεία. Ξεσκεπαστήκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τον ανώνυμο 12.32μμ
    Μα καλά τόση ηλιθιότητα;
    Η ένσταση δεν είναι ότι οι βουλευτές του ΚΚΕ ήταν σε άλλες επιτροπές εκτός από αυτή για το ΓΕΡΜΑΝΟ.Η ένσταση είναι ότι στην αρχή υπήρχε εκπρόσωπος του ΚΚΕ και μετά ξαφνικά αποχώρησε.Αυτό είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;Επ΄ αυτού το ΚΚΕ λέει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και δεν έχω ακούσει ούτε μια τεκμηριωμένη απάντηση.Γιατί σύντροφε;
    Παρεπιμπτόντως , οι άλλες κομματικές αποστολές που ήταν χρεωμένοι οι βουλευτές του ΚΚΕ εκείνη τη μέρα ήταν πιο σημαντικές από τις επιτροπές για τα ναρκωτικά ,την άμυνα ,τους μετανάστες και τα οικονομικά;Ο κόσμος ψηφίζει βουλευτές για να ασχολούνται με τα διάφορα θέματα και όχι να τρέχουν με το κόμμα τους σαν πρόβατα από εδώ και από εκεί.
    Υ.Γ. Αυτός ο Μπογιόπουλος που βγαίνει αυτές τις μέρες στα κανάλια μόνο κακό κάνει στο ΚΚΕ.Μαζέψτε τον.
    Χατζηνικολάου Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει, «να αποκρούσουμε την αντικομμουνιστική επίθεση της εποχής των στρατοδικείων». Εντάξει, να αντισταθούμε και «στην προβοκατόρικη επίθεση κατά του ΚΚΕ». Εντάξει, να συμφωνήσουμε ότι «οι δυνάμεις του κεφαλαίου δεν ανέχονται ότι το ΚΚΕ στάθηκε όρθιο». Εντάξει, «δεν ανέχονται ότι δεν κάνει δήλωση μετανοίας». Εντάξει, «το ΚΚΕ κανένας δεν θα το βάλει στο χέρι». Τα είπαμε; Τα είπαμε. Συμφωνήσαμε; Συμφωνήσαμε. Μήπως, λοιπόν, τώρα που συμφωνήσαμε θα μπορούσε το ΚΚΕ να μας πει δυο λογάκια παραπάνω για εκείνη «την επιχειρηματική δραστηριότητα» που ασκεί «σύμφωνα με το άρθρο 45 του Καταστατικού του»; Διότι εγώ κόμμα και δη κομμουνιστικό που να δηλώνει δημοσίως ότι κάνει μπίζνες, πρώτη φορά ακούω.

    Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν το ΚΚΕ (ή οιοδήποτε άλλο κόμμα) αποφασίσει να βγάλει κανένα φράγκο. Δικαίωμά του! Επειδή, όμως, το ΚΚΕ δεν είναι holding company και επειδή απευθύνεται σε πολίτες διεκδικώντας την ψήφο τους, αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωσή του να ενημερώσει το κοινωνικό σύνολο τι ακριβώς είναι αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα, ποιους κλάδους και ποιες εταιρείες αφορά, με τι επιδόσεις και τι αποδόσεις ασκείται, πού πάνε τα λεφτά από τα κέρδη, αν υπάρχουν κέρδη...

    Από τη στιγμή που η μπίζνα είναι όχι μόνο επίσημη δραστηριότητα, αλλά και καταστατική υποχρέωση ενός κόμματος, τότε αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της φυσιογνωμίας του και στη δημοκρατία κανένα κόμμα δεν μπορεί να πολιτεύεται αποκρύπτοντας στοιχεία της φυσιογνωμίας αυτής. Μιλάμε για έναν στοιχειώδη κανόνα της δημοκρατίας, στην οποία (υποθέτω) θέλει να πολιτεύεται το ΚΚΕ. Κανόνα αποδεκτό και από το ΚΚΕ! Διότι όπως το ΚΚΕ ασκεί καθημερινά έλεγχο στα οικονομικά του κράτους ή των δημοσίων επιχειρήσεων ή των άλλων κομμάτων ή των ιδιωτών επιχειρηματιών και πολύ καλά κάνει, έτσι και οι άλλοι δικαιούνται να ασκούν έλεγχο στις δικές του οικονομικές δραστηριότητες.

    Τι πάει να πει δίνει λογαριασμό μόνο στα μέλη του; Και αν το ΚΚΕ δίνει λογαριασμό μόνο στα μέλη του, τότε γιατί ζητεί από όλους τους άλλους να δίνουν λογαριασμό επί παντός επιστητού στο ΚΚΕ; Εξ όσων γνωρίζω, ουδείς εξαίρεσε ποτέ το ΚΚΕ από τους κανόνες στους οποίους υπόκεινται όλοι, ουδείς έθεσε ποτέ το ΚΚΕ υπεράνω του ελέγχου που ασκείται σε όλους και, γενικώς, ουδείς αποφάσισε ποτέ ότι το ΚΚΕ είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα κόμματα ώστε να εκχωρεί ασυλία στον εαυτό του.

    Και αυτά τα περί «προβοκάτσιας» , αλλού. Για την ακρίβεια: στους ηλίθιους που τα χάφτουν...

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. __________

    Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ
    (ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ)

    Ακούω αυτές τις μέρες συνεχείς αναφορές για τάχα μου επιχειρηματίες που ενίσχυαν οικονομικά το κκε για συναισθηματικούς λόγους επιδή ο πατέρας τους λέει ήταν αντάρτης στο βουνό.

    Ίσως να υπήρξαν και τέτοιοι. Αλλά ήταν λίγοι.

    Οι πολλοί, μετά τη μεταπολίτευση, πλήρωναν εισφορές στο "κώμα σου λαέ" καθαρά από νταβατζιλίκι. Απειλούνταν από τα σωματεία με απεργίες και μανούρες και αναγκάζονταν να τα σκάνε στο κώμα (και χωριστά στους εργατοπατέρες) για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

    Τα ξεχάσαμε αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μένει κανείς στο απυρόβλητο. Όλα στα φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακριβή η βενζίνη

    Παράλληλα αρκετοί πολίτες αναρωτιούνται γιατί στην Ελλάδα δεν είναι διαδεδομένα τα αυτοκίνητα που καταναλώνουν υγραέριο, από τι στιγμή μάλιστα που στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι αρκετά διαδεδομένο, είναι ακίνδυνο, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και είναι αρκετά φθηνότερο ( πωλείται στη μισή τιμή της βενζίνης)

    Διαβάστε περισσότερα

    http://neoinileias.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρέ " άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε .."
    PASOK poisonous,

    κοτζάμ κόμμα εξουσίας, στό οποίο
    εναποτίθενται ελπίδες στιβαρής διακυβέρνησης, μέ τό ΚΚΕ ασχολείται (και ασχολείσαι) ?

    Ένα 7 % μισάνθρωποι κομπλεξικοί και μνησίκακοι γιά την ήττα τους το 1949, πάντα θά υπάρχουν στην κοινωνία. ΠΑΝΤΑ. Αλλά, 7 %.

    Τό πόσο κακό μπορεί, αυτοί, να κάνουν, εξαρτάται από την κοινωνική ωριμότητα των υπολοίπων. Άμα τούς αφήσουν, με την "Δημοκρατία μας", κλπ χαλαρωτικά, είναι δυνατόν νά σφαχτούν και 500.000 άτομα.

    Γι' αυτό, ασχολήσου (φαίνεσαι σοβαρός άνθρωπος), μέ την "αυτοβελτίωση" τού ελπιδοφόρου ΠΑΣΟΚ. (Καί μέ λιγώτερη φλυαρία).
    Υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν, εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν λέω το όνομα μου ανοιχτά γιατί κινούμε σε ένα χώρο με πολλούς οπαδούς – όργανα του ΚΚΕ και δεν θέλω να με δείχνουν με το δάχτυλο επειδή δεν συμφωνώ με την γραμμή τους………………..

    Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από τους οπαδούς – όργανα του ΚΚΕ Α.Ε τα παρακατώ? :

    1. Ήταν ναι η όχι μέτοχος του Γερμανού το ΚΚΕ……? , φήμες ακούγονται πώς έχετε μετοχές , πάντως το σίγουρο είναι πώς παίζετε στο χρηματιστήριο, (με ότι συνεπάγετε αυτό), με διάφορες μετοχές ……, μέσω κάποιον εταιριών σας, όχι σαν ΚΚΕ, για να σας προλάβω……..

    2. Πως γίνετε ένα, όπως το λέτε κόμμα του λαού, να έχει δικές του επιχειρήσεις, ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ, MINIPRICEFON, 902 (με όλες τις κατσαρόλες που πουλάει ), και πως λειτουργούν αυτές οι επιχειρήσεις ? Με σοσιαλιστικό η ιμπεριαλιστικό τρόπο ? ( για να μην τρελαθούμε τελείως δηλαδή ), θα μου πείτε τώρα πώς το γράφει το καταστατικό σας, ε τότε αφού το γράφει το καταστατικό σας για τις εταιρίες, να ΜΗΝ είστε ενάντια του κεφαλαίου και τον μεγάλων εταιριών αφού κι εσείς κεφάλαιο και μεγαλοεπιχειρηματίες είστε, και σας διαβεβαιώνω πώς τουλάχιστον για την τυποεκδοτική που γνωρίζω από μέσα λειτουργεί με τελείως καπιταλιστικό τρόπο……καπιτάλες ε καπιτάλες…….

    3. Έχετε ναι η όχι σχέσεις ( οικονομικές και άλλες ) με τον Κύριο Κόκκαλη και τις επιχειρήσεις του? για της ΔΩΡΕΕΣ (και καλά) του Κυρίου Κόκκαλη και της συνεχόμενες διαφημίσεις των επιχειρήσεων του στον Ριζοσπάστη και των 902 τι έχετε να πείτε? ……..
    Και μην ξεχνάμε ότι ο Κύριος Κόκκαλης δεν έχει καμία, μα καμία σας λέω, σχέση με την ΖΙΜΕΝΣ………………..

    4. Και τέλος μπορούμε να έχουμε τα οικονομικά και περιουσιακά στοιχεία του ΚΚΕ?.....Η μήπως δεν μας αφορούν εμάς , πού θέλετε την ψήφο μας, αυτά τα πράγματα? Γιατί να μην γίνετε έλεγχος στα οικονομικά σας?....( σε εσάς και σε όλα τα κόμματα ) έχετε κάτι να κρύψετε? Αν ζητάτε από την κοινωνία να είναι διαφανείς και δίκαιοι πρέπει πρώτα να είστε εσείς και μετά όλοι οι άλλοι Γιατί αφορούν μόνο τα μελή σας αυτά, εμάς που ζητάτε την ψήφο μας και την εμπιστοσύνη μας δεν μας ενδιαφέρουν αυτά?......είστε πολύ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ,να ξέρετε πώς ένα μέλος σας και έλεγχο να σας κάνει και να βρει κάτι δεν μπορεί να μιλήσει για αυτά, το ξέρετε πολύ καλά αυτό……


    Θα μπορούσα και εγώ να ήμουν ψηφοφόρος ενός λαϊκού κινήματος σαν το ΚΚΕ, αλλά με τις παρούσες συνθήκες υπάρχει ένα πρόβλημα…… με πειράζει το κουτόχορτο στο στομάχι ………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν με ρωτούσε ο κ. Καραμανλής τι να πει στην νεολαία του κόμματός του όταν θα μιλήσει στην Ολυμπία θα του πρότεινα τον παρακάτω δεκάλογο:
    1.Πρώτα να πει ότι το συνέδριο γίνεται στην Ολυμπία για να θυμηθούμε όλοι ότι εκεί κοντά κάηκαν πέρυσι μόνο 70 άνθρωποι και όλοι οι υπόλοιποι όχι μόνο σώθηκαν από το οργανωμένο κράτος αλλά πήραν και από 3000 ευρώ για να αγοράσουν κεριά και να βρουν τον δρόμο προς την κάλπη.
    2.Να πει ότι κανένας αρχαιολογικός χώρος δεν κινδύνευσε και ότι η παρουσία τους εκεί με τα λυγερά κορμιά τους δεν είναι διακοσμητική και δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει τα δένδρα του Κρονίου λόφου που όλα σώθηκαν από τα σύστημα πυρόσβεσης.
    3.Να τονίσει ότι το αρχαίο πνεύμα αθάνατο του Ολυμπιακού ύμνου τιμάται πιστά από την Κυβέρνησή του και ότι ο ίδιος ως Υπουργός Πολιτισμού φρόντισε από την αρχή να επιλέξει τον οικογενειακό του φίλο κ. Ζαχόπουλο ως θεματοφύλακα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
    4.Να τους πει πόσο υπερήφανος είναι για την ποιότητα της πολιτικής ζωής της χώρας και για το επανιδρυμένο κράτος. Για την ανυπαρξία σκανδάλου Ζίμενς και για την μη δωροδοκία στελέχους της παράταξης . Να τους πει ότι το πόρισμα Ζορμπά για τα δομημένα ομόλογα είναι ψέμα και ότι τα ταμεία είναι υγιή και χρήματα δεν πήγαν στο κόμμα.
    5.Να τους πει για την σεμνότητα και ταπεινότητα της διακυβέρνησής του για την ανυπαρξία αλαζονείας στην Κυβέρνηση και στα στελέχη της παράταξης. Για ότι κακό υπάρχει σε αυτό τον τόπο ακόμη και μετά από 5 χρόνια φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    6.Να τους πει ότι έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά και ότι κανένας δεν διανοείται να επηρεάσει την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. Το μαχαίρι φθάνει έως το κόκκαλο και τίποτε δεν κουκουλώνεται.(να κάνει και τις γνωστές κινήσεις των χεριών τώρα που τις έμαθε να μη τις ξεχάσει.)
    7.Να τους πει να είναι εθνικά υπερήφανοι για την αξιοκρατία που επικρατεί στη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Να μη ανησυχούν για το μέλλον τους .Αν φωνάζουν στο συνέδριο και αν κολλούν αφίσες στις εκλογές θα έχουν θέση στο Δημόσιο. Μάλιστα οι καλύτεροι αφισοκολλητές θα εκλεγούν στο προεδρείο και θα γίνουν βουλευτές και υπουργοί όπως τόσοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ.(εδώ θα τους δείξει με το χέρι όλους που σίγουρα θα κάθονται στη πρώτη σειρά Βουλγαράκης ,Μεϊμαράκης ,Μιχαλολιάκος ,Στυλιανίδης ,Παπαληγούρας κλπ )
    8.Να τονίσει με έμφαση ότι αυτός ο τόπος δεν στερεί την δυνατότητα από κανένα να προκόψει και να φέρει ως παράδειγμα την σύζυγο του Νατάσσα που από βρεφοκόμος μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε γιατρός ,πήρε ειδικότητα ,πήρε δοκτορά, έκανε αγροτικό ,και έπιασε δουλειά σε νοσοκομείο με τα μόρια ως εργαζόμενη μητέρα.
    9.Να πει επίσης ότι ακόμη και ως συμβασιούχοι να προσληφθούν, η Κυβέρνησή του έχει εφεύρει την μέθοδο Ζαχόπουλου για να περάσουν στη μονιμότητα.
    10.Τέλος να τους πει ότι η Κυβέρνησή του δεν φροντίζει μόνο για να τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών, αλλά λαμβάνει μέτρα για τα αδύναμα στρώματα .Στο τέλος του Καλοκαιριού θα τοποθετήσει στη πλατεία Συντάγματος ένα τελάρο κεράσια ώστε όσοι δεν μπόρεσαν να αγοράσουν φέτος ,τουλάχιστον να πάνε να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους από φωτογράφο που θα διατεθεί από τον άξιο Δήμαρχο της παράταξης.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παντως η το Press-GR ή το ΚΚΕ ο Ριζοσπαστης και ο Μπογιόπουλος πρεπει να πανε φυλακή για παραποίηση δημοσιου εγγραφου που ειναι ο εισσγγελέας να επέμβει να δουμε και τι γίνεται στην πραγματικότητα δε μπορει ο καθένας να λεει οτι του κατέβει. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ εδω και τώρα για να λυθει η παρεξήγηση δε μπορει να σπυλώνεται έτσι ουτε το όνομα ενος ιστιότοπου ούτε ενός κόμματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κε χατζηνικολαου,θά περιμένω απόψε μία δημόσια συγγνώμη γι'α οτι αφορά το press.gr
    σέ ενάντια περίπτωσει θα δικαιούμε να πιστεύω,οτι κάτι δέν πάει καλά.
    Αναμένοντας gianis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ Κ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ MERCEDES.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ κ. ΑΊΒΑΛΙΩΤΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ.ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ. ΚΡΥΨΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ,ΦΤΩΧΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχει κανείς ιδέα γιατί το ΚΚΕ αυτοδιαψεύστηκε;

    Αρχικά είχε ανακοινώσει ότι 2 βουλευτές του ήταν παρόντες στην Βουλή αλλά μετείχαν σε κάποια επιτροπή.

    Αργότερα ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρχε κανείς στη Βουλή επειδή ήταν σε κάποιες κομματικές εκδηλώσεις.

    Εχει κανείς ιδέα γιατί το ΚΚΕ αυτοδιαψεύστηκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να ψελλίσουν οι προδότες (με το Λένιν τους και τις άλλες τυραννίες) των Μικρασιατών το 1920, οι γενοκτόνοι της Βάρκιζας και του αμεσοδημοκράτη Άρη Βελουχιώτη;
    Πολύ καλά το έγραψε ο φίλος για το διχαστικό, φασιστικό "κώμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ατσα??? και χρημα απο τη Μοσχα ???,και με τον German νταραβερια ρε αθεοφοβοι?? και το παιζουν κι αθωες περιστερες τρομαρα τους !!!
    Και καλα αυτοι!! οι ΜΑΛΑΚΕΣ που πανε και τους δινουν χρηματα απο το υστερημα τους ποσο ΗΛΙΘΙΟΙ μπορει να ειναι???

    αντε να χαθειτε απο δω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κουφαλες γαργαγαρα το κανατε το μηνυμα μου περι εισαγγελεα αν και δε το πιστευα τελικα το ΚΚΕ εχει δίκιο μονο που συμβολαιο δεν εκτελει μονο το λάος αλλά και το PRESS-GR φυλκαη πρεπει να πατε τσογλανια τι κανετε εκβια΄ζετε τον πολιτικό κόσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι έγινε? Τρελαθήκατε ξαφνικά ?
    Συμφωνώ με την άποψη οτι τα κόμματα πρέπει να ανακοινώνουν απο που προέρχονται τα έσοδα τους αλλά ας αρχίσουν πρώτα τα δύο μεγάλα κόμματα να δημοσιοποιούν τους "χορηγούς" τους,(ΠΑΣΟΚ και ΝΔ)και μετά να μας πει και το ΚΚΕ. Τότε θα δούμε ποια συμφέροντα εξυπηρετει το καθε κόμμα, αν και αυτό είναι ολοφάνερο για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ κλπ!!! Το ΚΚΕ είναι μία φωνή στη Βουλή που εκφράζει την εργατική τάξη και υποστηρίζει του αδύναμους. Αυτη τη φωνή δεν θα τη φημώσει κανένας. Όσο ασχολείστε με το ΚΚΕ το μόνο που θα πετύχεται θα είναι την συσπείρωση των ψηφοφόρων του και την αύξηση του ποσοστού του.
    Υ.Γ: Δεν έχω ψηφίσει ποτέ ΚΚΕ (αν θέλετε το πιστεύετε) αν όμως γίνονταν αύριο εκλογές θα το ψήφιζα, έτσι για το γαμώτο γιατί βαρέθηκα την κοροϊδία και την υποκρισία όλων σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  24. Δεν το σκανάρησε, φωτογραφία το έβγαλε ο μαλάκας ρε παιδιά!!!!!!

    LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς ανώνυμο 1.29μμ
    1.Δεν κατάλαβα καλά, μήπως με έχεις μπερδέψει με αυτό τον, πώς τον λένε, pasok poisonous; Δεν είμαι αυτός.
    2.Κόμμα εξουσίας το ΠΑΣΟΚ στο οποίο εναποτίθενται ελπίδες στιβαρής διακυβέρνησης; Εδώ γελάμε.
    3.Δε με αφορά η αυτοβελτίωση όπως λες του ΠΑΣΟΚ. Με νοιάζει η πατρίδα και ελπίζω κάποιοι να πάνε φυλακή για αυτά που έχουν κάνει(Οι του ΠΑΣΟΚ θα μπουν πρώτοι-πρώτοι μέσα)
    4.Ασχολούμαστε με όλους όσους τα παίρνουν κρυφά.ΠΑΣΟΚ-ΝΔ τα παίρνουν έτσι κι αλλιώς,το ξέρουν όλοι και δε μπορούν να κρυφτούν.Τώρα βγαίνουν για το ΚΚΕ τα άπλυτά του οπότε λογικό να ασχοληθεί κάποιος και με αυτό.
    Ευχαριστώ
    Χατζηνικολάου Φ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και σιγά τα ...αυγά!
    Και καλά έκανε το ΚΚΕ ότι έκανε.
    Δε κατάλαβα καλά δηλαδή, βγαίνουν απο πάνω οι Τσουκάτοι και οι Μητσοτάκηδες;
    Και καλά κάνει το ΚΚΕ και έχει όσες επιχειρήσεις θέλει.
    Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλει κάνει ΝΟΜΙΜΑ ο καθένας.
    Και καλά κάνει και ο Κόκκαλης με τις διαφημίσεις του.
    Εδώ σπούδασε τον Αντώνιο Μιλόσοσκι με υποτροφία...και ΟΛΑ τα μεγαλολαμόγια οι ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ το έπνιξαν το θέμα.
    Για είδατε πουθενά να ...συνδέουν τον Κόκκαλη με την ΖΗΜΕΝΣ;
    Σε κάποιο έστω ...χαλαρό ρεπορτάζ, τα λαμόγια!
    Οι διαφημίσεις στον Ριζοσπάστη πειράξανε;
    Διαφωνώ Οριζόντια και Κάθετα με την ιδεολογία του ΚΚΕ, αλλά να μην κάνουμε και την τρίχα...τριχιά!
    Έλεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για όσους δήθεν διαφωνούν και δεν ψηφίζουν το ΚΚΕ, παιδια σας καταλαβαίνουμε, η κουδούνα ακούγεται απο μίλια μακρυα. Αφήστε τις μαλακίες λοιπόν. Μετα τα τελευταία σας κατορθώματα που θα σας κρεμάσουνε το ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ολόκληρο, απορώ αν θα προσπαθείτε πλέον να κρυφτείτε. Θεσπίστε και ΚΚΕ Parade με άρματα και κάντε τις τρελές, τουλάχιστον να μας προσφέρετε λιγο θέαμα για τα λεφτά που μας φάγατε ρε λαμόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θεατρινισμοί τα περί διαξιφισμών ΛΑΟΣ και ΚΚΕ, στη Σκύρο είναι ένα μια αδιάσπαστη πολιτικοδιαπλεκόμενη οντότητα, και τα άλλα είναι παπαρολογίες για αντιπερισπασμό και παραπλάνηση, για τον ΜΗ έλεγχο των καταπατήσεων τις Δημόσιας και Δημοτικής ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, από τους διαλπεκόμενους τους, στο Δήμο Σκύρου, παρόμοια συμβαδίζουν και συμβαίνουν ανά την επικράτεια.

    Σχετικά και ξεκάθαρα ο Δήμος Σκύρου πρέπει να μπει υπό επιτήρηση από το Σώμα Ειδικών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

    Ένας ακόμα λόγος μετά και τις πυρκαγιές!.

    Δυο μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες?

    ΠΡΟΣ Διευθ. Δικ. Λειτ. ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΩΝ
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/05/blog-post_03.html
    Το αφήσανε στην ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ του ηθικού αυτουργού

    Περί τίνος, και όχι μόνον, πρόκειται?
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/03/blog-post_1389.html
    Η απιστία κατά του του Δημοσίου του Δήμου και των εντολοδόχων τους πολιτών είναι αποδεδειγμένη, χρίζει τις αυτεπάγγελτης επέμβασις του εισαγγελέα.

    Και το επισφράγισμα αυτών?.

    Αλλά πια δικαιοσύνη να εμπιστευθείς?
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html
    Μέχρι και ο Ντεκτάς και Γκρουζέφσκι θα την επικαλεσθούν για τα συμφέροντά τους.

    Στη ντροπή τους της μη ανάληψη ευθύνης, και για τις κατά συρροή επαίσχυντες τους πράξεις όχι μόνο φωτιές αλλά μέχρι και Ιράκ είναι σε θέση να καταντήσουν την Ελλάδα μας.

    Μόνο ένα μέτωπο συσπείρωσις ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ “πέρα από το χρώμα που διαλέγει κανείς και δίνει νόημα στη ζωή του” θα μπει τροχοπέδη στο αδιάλλακτο τις συμπεριφοράς των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Οταν παρίστανται οι κ Βολευτές σε μια επιτροπή λαμβάνονται παρουσίες αφού είναι έξτρα και βάσει της παρουσίας τους αμειβόμενες.
    Γιατί δεν ζητούν, άν υπάρχει "αποζημείωση" των συγκεκριμένων Βολευτών, την συγκεκριμένη μέρα; ΟΕΟ;
    Κaι μή μας πούν ότι κατά πάγια τακτική, άν και απόντες, πληρώνονται, γιατί ΤΟΤΕ θα αποκαλύψουν ΑΛΛΗ ΜΙΑ πληρωμένη από μας, αρπαχτή τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O Χατζηνίκος κάθε βράδυ γιατί κάνει πλάτες στον Μπογιό;
    Από πότε ο ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ υπερασπίζεται το ΚΚΕ; Επειδή το παίζει σοβαροφανής ξεχάσαμε οτι ήταν στο ΔΣ της ΟΝΝΕΔ;
    Απο το www.onned.gr το ΔΣ 82-84:

    ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1982-1984

    Μανωλάκος Μάνος, Σταθόπουλος Βάϊος, Αναγνωστάκος Γιώργος, Χατζηνικολάου Νίκος, Λαδιάς Χρήστος, Δελάκης Γιώργος, Γεροντόπουλος Άκης, Καραχάλιος Διονύσης, Σιαμπάνης Απόστολος, Σιαμόπουλος Δημήτρης

    Μας βλέπουνε ρεεεεε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τελικά είχαν δίκιο για το press gr
    ... η ανωνυμία σκοτώνει τη δημοσιογραφία.

    Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί σας πια σοβαρά!

    Μόνο για χαβαλέ, έτσι σα να διαβάζεις espresso ή τα ζώδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΧΑΤΖ ΚΑΙ ΜΠΟΓ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΩΣ ΝΑ ΚΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 5.41

    Να σου ανεβάσω το βίντεο της χθεσινής του ξεφτίλας να το δεις; Μετά θα ξαναπείς τα περί "αβάντας";

    Εχετε χάρη που λείπουν όλοι σε διακοπές, το αρχείο όμως, αρχείο. Και όταν επιστρέψουν... τότε "θα τα πούμε ένα χεράκι". Μέχρι που είχαν φορτώσει (τυχαία) βίντεο για να "πάει" μόλις πετάξει την (τυχαία) ατάκα ο Τράγκας.

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΠΑΝΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ρε σεις δεν καταλαβαίνετε ,ότι άλλο τα συντροφικά ρούβλια και άλλο τα βρώμικα ευρά της ζήμενσ?Αλλο πράγμα να σε εκμεταλλεύεται ένα άπληστο καπιταλιστικό αφεντικό και άλλο το συντροφικό κομμουνιστικό αριστερό αφεντικό?Δεν εχει διαβάσει κανείς μαρξ και λένιν?Οταν την υπεραξία την ιδιοποιείται ο καπιταλιστής αυτό ονομάζεται καπιταλισμός.Οταν την υπεραξία την ιδιοποιείται η ανώτατη κομματική ιεραρχία αυτό το ονομάζουμε κομμουνισμό.Το ίδιο είναι να μην έχει να φάει ο προλεταριάτος επί καπιταλισμού τό ΄'ιδιο είναι επί υπαρκτού σοσιαλισμού?Οταν η νομενκλατούρα ψώνιζε στα ειδικά σούπερ μάρκετ και έκανε διακοπές στις πολυτελείς ντάτσες για ποιον τα έκανε ρε γαιδουρια ξεκαπίστρωτα?για το προλεταριάτο φυσικά.Να πάει η ανώτατη ηγεσία να φάει να πιεί να διασκεδάσει με την απλήρωτη υπεραξία του σοβιετικού εργάτη πχ ,όχι γιατί ήταν μία νέα εκμεταλλέυτρια τάξη αλλά για να σκεφτεί λύσεις για τα προβλήματα του σοσιαλισμού και του φτωχού και πονεμένου εργάτη της σοβιετίας πχ..
    Συμπερασματικά κακώς οι βρωμεροί καπιταλιστές εκμεταλλεύονται το φτωχό εργάτη,καλώς τον εκμεταλλεύεται το τιμημένο κκε.Φτάνει πια στην απλήρωτη υπερεργασία που πάει στις καπιταλιστικές τσέπες.Στις επιχειρήσεις του κόμματος οι εργάτες πρέπει να αυξήσουν την παραγωγικότητα και τις απλήρωτες υπερωρίες διότι εκεί εργάζονται για τον κομμουνισμό.Η έκδοση της σούπερ κατερίνας έχει σχέση με τον κομμουνισμό?Αυτό μόνο ένας πράκτορας της ιντέλιτζενσ σσέρβισ θα μπορούσε να το ρωτήσει
    ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑΛΙΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΩΣ το 44 με την εκκαθάριση των αντιδραστικών και τα πραγματικά κονσερβοκούτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τελικά ποιός έχει δίκιο;

    Ο Μπογιόπουλος ή ο Τζέκης που διέψευσε τον πρώτο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τις πρώτες μέρες μετά την Επιτροπή,το ΚΚΕ μας έλεγε ότι είχε στείλει σε άλλη επιτροπή τους βουλευτές.Μετά,όταν αποκαλύφθηκε ότι την ίδια ώρα ΚΑΜΙΑ άλλη επιτροπή δεν συνεδρίαζε,άρχισε να μας λέει ότι δεν υπήρχε κανένας δικός του στη Βουλή κι ότι πήγαν σε κομματική εκδήλωση.
    Αποφασίστε τι ισχύει σύντροφοι και πείτε το και σε μας.
    Επίσης:επιμένετε ότι ο Τζέκης δεν πάτησε το πόδι του στην Επιτροπή,όπως έλεγε προχτές ο Μπογιόπουλος;Ή μήπως κάποιοι θα γίνουν ρόμπες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση