GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους ...έφτυσε ο Χριστοφοράκος!

. ...και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος!!! , Πριν από μία εβδομάδα (εδώ) γράφαμε ότι "σε αντίθεση με τον Θ. Τσουκάτο που έκανε γνωστό ότ...

.
...και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος!!!
,
Πριν από μία εβδομάδα (εδώ) γράφαμε ότι "σε αντίθεση με τον Θ. Τσουκάτο που έκανε γνωστό ότι θα παρουσιαστεί αυτοπροσώπως στον εισαγγελέα Π. Αθανασίου, (έστω και για να ζητήσει προθεσμία), ο Μιχάλης Χριστοφοράκος δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ειδοποίησε πως θα απολογηθεί με υπόμνημα. Μια επίδειξη ..."τσαμπουκά", ακόμη και τώρα;"
Οι πληροφορίες μας, αποδείχθηκαν ...συγκρατημένες!
Τι έγινε σήμερα; Ο αρχιμιζαδόρος της Siemens δεν προσήλθε τελικά στο εισαγγελικό γραφείο, όπου είχε κληθεί για τέταρτη φορά από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Παν. Αθανασίου για να δώσει εξηγήσεις. Αντ' αυτού προσήλθαν οι συνήγοροί του Γιαννίδης και Δημακόπουλος, μέσω των οποίων διαμήνυσε στον κ. Αθανασίου ότι δεν επιθυμεί να επανέρχεται στο εισαγγελικό γραφείο κάθε φορά που προκύπτουν νέα στοιχεία...
Και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος για να μπορεί να τηρεί αυτή την περιφρονητική στάση!
-------------------------

14 σχόλια

  1. Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ? ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΣΩ ΤΟΝ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ? ΡΕ ΤΙ ΤΑΓΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ
    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρυφτούλι
    .....................
    ΑΝ το σκάνδαλο της Ζίμενς δεν ήταν τόσο σοβαρό, η υπόθεση του περίφημου υπουργού που συνταξίδεψε με τον κ. Χριστοφοράκο για να παρακολουθήσει ματς της Εθνικής Ελλάδος θα μπορούσε να είναι και φάρσα.
    ΗΤΑΝ στο ίδιο ιδιωτικό αεροπλάνο ή πήγε με την Ολυμπιακή; Και πλήρωσε αυτός το εισιτήριο ή άλλος; Το ξενοδοχείο; Και στις κερκίδες κάθησε μόνος ή με την εκλεκτή παρέα των επιχειρηματιών;
    ΓΙΑ όλα αυτά θα μπορούσε να υπάρχει μια αθώα εξήγηση- ήταν μια κοινωνική συναναστροφή χωρίς άλλες προεκτάσεις και χωρίς να έχει υπάρξει αθέμιτη συναλλαγή.
    Η ευκαιρία αυτή όμως χάθηκε εδώ και πολύ καιρό. Γιατί οι εξηγήσεις θα έπρεπε να είχαν δοθεί εγκαίρως όταν έκανε την κατάθεσή της στον ανακριτή η γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου. Όμως δεν μίλησε κανείς.
    ΚΑΙ όχι μόνον αυτό. Υπήρξε αναφορά για υπουργό- τον οποίο μάλιστα οι φήμες τον φέρουν να έχει σχέση λόγω των αρμοδιοτήτων του με προμήθειες της Ζίμενςκαι ο εισαγγελέας δεν έκανε το παραμικρό για να εξακριβώσει ποιος ήταν.
    ΑΚΟΜΑ χειρότερα παρακολουθήσαμε δηλώσεις από τα πιο αρμόδια χείλη, τα οποία μας εξηγούσαν ότι δεν υπάρχει εμπλοκή πολιτικού προσώπου όταν έχει κατατεθείδίκαια ή άδικα- το ακριβώς αντίθετο.
    ΟΙ χθεσινές δηλώσεις κυβερνητικών και κομματικών στελεχών ήρθαν να ολοκληρώσουν το ατόπημα:
    δεν διαψεύδεται το ταξίδι, απλώς σημειώνεται πως δεν εξακριβώθηκε. Και προτρέπεται αρμοδίως ο ταξιδιώτης υπουργός, αν πήγε με τη συγκεκριμένη παρέα στο ματς, να βγει να το πει μόνος του!
    ΜΕΝΕΙ να φανεί αν ο κ. Πρωθυπουργός θα ενδιαφερθεί να εξακριβώσει την αλήθεια για τον υπουργό του. Εκτός και αν την ξέρει και δεν μας τη λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδατε την αξία της φιλίας;

    Εχει καλούς φίλους. Ολα τα καλά παιδιά την νέας μιζοκρατίας.

    "Αμα έχεις καλούς φίλους ποιός τους χέζει τους μαλάκες εισαγγελείς; Την όρεξή τους έχουμε;" Κάπως έτσι θα πρέπει να σκέφτηκε...

    Κατά τα άλλα οι γάμοι των ομοφιλοφύλων ενόχλησαν. Η πουστιά των πολιτικών δεν πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαίωμά του.
    Του έχει προπληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο κ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ. ΑΝ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΕΙ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ:
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΧΕΙ ΛΑΔΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ:
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΜΙΖΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα τους κανει.
    Αφου ειναι κλανομεντες και φοβουνται και τον ισκιο τους πια, γιατι να μην τους φτυνει;
    Αμα εχει αποδειξεις για το ποιος και ποσα πηρε, δεν το καταλαβαινεις, οτι δεν τολμανε να τον ακουμπησουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας το έλεγα και πρίν απο μερικές μέρες: δεν υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθεί το παραμικρό για την Ν.Δ. Ο Καραμανλής είχε την διαβεβαίωση απο καιρό γι΄ αυτό μιλούσε με τόση σίγουριά στην συνέντευξή του. Οι Άθρωποι της DEUTSHE TELEKOM - SIEMENS κράτησαν την υποσχεσή τους. "Έδωσαν" μόνο το ΠΑΣΟΚ!
    Και η "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη κάνει καλά την "δουλειά" της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. shkat
    Αυτός κι αν φταίει ο βρώμυλος μίζερμαν των γερμανών.
    εκμαυλιστής ενεργων αθεμιτες και ποινικά κολάσιμες πράξεις δωροδοκίας εναντι πολαπλάσιας οφειλής με τα λεφτά μας ρε ούζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας θυμίζω τι έγραφα το Σάββατο 21/6/08.
    Σάββατο, 21 Ιούνιος 2008
    SIEMENS - DEUTSHE TELEKOM - ΟΤΕ

    ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΙΑΣ


    Όλα έχουν σχέση με την πώληση του ΟΤΕ!

    Όταν ο Βγενόπουλος πουλάει τις μετοχές του ΟΤΕ στην DEUTSHE TELEKOM και η τελευταία αποφασίζει να πάρει ολόκληρο τον ΟΤΕ με συμφέροντες για την ίδια όρους, βάζει σε ενέργεια το σχέδιό της.
    Έχει στα χέρια της στοιχεία από την εταιρεία SIEMENS ( με την οποία συνεργάζεται άριστα ) για την εξαγορά πολιτικών και πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα από το « μαύρο ταμείο » της τελευταίας.
    Η DEUTSHE TELEKOM διαρρέει δημοσιογραφικά στις αρχές του Γενάρη ότι υπάρχουν στοιχεία και για τα «δύο μεγαλύτερα κόμματα» για εξαγορά τους με μαύρο χρήμα από την SIEMENS και έρχεται σε επαφή με την κυβέρνηση για την «εξαγορά» του ΟΤΕ.
    Συμφωνεί με την κυβέρνηση ότι θα πάρει τον ΟΤΕ με τους όρους που θέλει η ίδια και σαν αντάλλαγμα θα διοχετεύει στην δημοσιότητα τα στοιχεία για το σκάνδαλο της SIEMENS που θα θίγουν μόνο τους εσωτερικούς και αντιπολιτευτικούς της αντιπάλους με αποκορύφωμα των αποκαλύψεων την ημερομηνία οριστικής «πώλησης» του ΟΤΕ όπου θα κουκουλωνόταν πλήρως η βρώμικη συναλλαγή τους. Σε αντίθετη περίπτωση οι αποκαλύψεις του σκανδάλου θα προχωρούσαν και προς την πλευρά της κυβέρνησης.
    Έτσι και ενώ η «ανεξάρτητη» Ελληνική «δικαιοσύνη» υποτίθετο ότι ασχολείτο με το σκάνδαλο SIEMENS από το 2005 αλλά κοιμόταν, από τον Μάρτιο του 2008 άρχισε να έχει κάποιες «πληροφορίες», που παράλληλα δημοσιοποιούνταν έντεχνα.
    Έτσι και ενώ μέχρι τις αρχές Ιουνίου έχουν διοχετευθεί πληροφορίες για κάποια περιφερειακά πρόσωπα της ΝΔ και για το φεστιβάλ νεολαίας του ΠΑΣΟΚ «σκάνε» την περίπτωση Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρας κ.λ.π. για να εξουδετερώσουν την «Αγία οικογένεια», που ξέρουν πόσο παραδόπιστη είναι φοβούμενοι να μη ζητήσει «μερτικό» και παράλληλα να ενισχύσουν την εσωκομματική θέση των Καραμανλικών μέσα στο κόμμα. Ο Χατζηγάκης που δεν είναι στο κόλπο δηλώνει ότι δεν υπάρχει ανάμειξη πολιτικών προσώπων στο σκάνδαλο.
    Όταν ψηφίσθηκε στην Ελληνική Βουλή και μόνο από τους βουλευτές της Ν.Δ. η συμφωνία πώλησης και ο Μ. Καρχιμάκης αποκαλύπτει τις σχέσεις της γυναίκας του Αλογοσκούφη με την DEUTSHE TELEKOM δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια καθυστέρησης των αποκαλύψεων ειδικά για το ΠΑΣΟΚ και έτσι παραδίδει τα στοιχεία στα ΜΜΕ και στον ανακριτή.
    Ο Καραμανλής από τις Βρυξέλες ανακοινώνει ότι η υπόθεση δεν αφορά την Ν.Δ ( Παρ΄ όλο που έχουν διαρρεύσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα πληροφορίες για εν ενεργεία Υπουργούς της κυβέρνησης που είναι αναμεμειγμένοι στο σκάνδαλο ) σίγουρος ότι η DEUTSHE TELEKOM θα κρατήσει τον λόγο της.
    Η συνέχεια ….. έρχεται!
    Αναρτήθηκε από stelios στις 12:55 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ .
    ........................................................................................................


    Θα γράψω πέντε λόγια για να μην ξεχνιόμαστε για το ποιοί είναι οι πρόγονοι του ΄΄καταλληλότερου’’ κ. Κ.Καραμανλή και θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του ΄΄καταλληλότερου ‘’ ο οποίος άφησε
    δυσεκατομμύρια ,από τις ‘’εργολαβίες’’ του ,κληρονομιά στον χοντρούλη πρωθυπουργό μας .

    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄
    ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Ένα βουνό ολόκληρο στην Κεφαλονιά ΕΦΑΓΕ ο Αλέκος Καραμανλής στα μέσα της δεκαετίας του ’50 από μια χήρα και δεν τις έδωσε φράγκο . Το έκαμε υλικά οικοδομών.
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας του μπαμπά πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .

    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες ,όταν ήταν βουλευτής !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .

    Τα τελευταία νέα σχετικά με την ναυτιλιακή εταιρία των Καραμανλήδων τα διαβάσαμε
    στο ΒΗΜΑ της Κυριακής 22.06.2008 . Σε άρθρο με τίτλο :
    ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Στη Wall Street τα πλοία της εξαδέλφης του Κ. Καραμανλή

    Ο κύριος Γ . Σ . Σκορδίλης μας πληροφορεί για τις δραστηριότητες της κόρης του θείου Αχιλλέα η οποία ηγείται της σεμνής και ταπεινής εταιρίας Hellenic Carriers που είναι εισηγμένη στην Wall street .

    Μετά από όλα αυτά τα δημοσιογραφικά σκατά της Δεξιάς είχαν λοiδωρήσει το ... διώροφο πατρικό σπίτι του Αλέξη Τσίπρα . Το βρήκαν ... καπιταλιστικό .

    CHIEF ENGINEER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι λέτε ρε παιδιά !!!!
    ΄Εχεις χρήμα ???? Τους πηδάς όλους από πολιτικούς δικαστικούς και όποιο άλλο συνάφι τους αντισταθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mhn kanete etsi, isws o Eisageleas na mhn xerei poios einai o Xristoforakos.Gia toso exypno ton exete? H allh tou leei "htan kai enas ypourgos" kai o apithanos oute rwthse poios htan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση