GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προεκλογική "προθέρμανση";...

. Ομιλία στο φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ στην Ολυμπία θα κάνει ο Κ. Καραμανλής την ερχόμενη Παρασκευή. Την προετοιμασία της εκδήλωσης έχουν αναλάβει...

.
Ομιλία στο φεστιβάλ της ΟΝΝΕΔ στην Ολυμπία θα κάνει ο Κ. Καραμανλής την ερχόμενη Παρασκευή. Την προετοιμασία της εκδήλωσης έχουν αναλάβει "σκληροί" Οννεδίτες με στόχο να έχει τα χαρακτηριστικά πολιτικής αντεπίθεσης από την πλευρά του πρωθυπουργού ο οποίος πάντως θα αποφύγει την άμεση επαφή με την τοπική κοινωνία: τους πυρόπληκτους και τους σεισμοπαθείς...
Την ίδια ώρα θα συνεδριάζει στη Θεσσαλονίκη το Εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ με ομιλητή τον Γ. Παπανδρέου που από την δική του πλευρά θα κάνει οξεία επίθεση στην κυβέρνηση.
Προεκλογική "προθέρμανση" μέσα στο κατακαλόκαιρο;
---------------------------------

17 σχόλια

  1. Εκλεκτοί και αγαπημένοι μου φίλοι

    Πάντα σημαντικά νέα και πληροφορίες

    Προσοχή δεν είναι πλάκα…
    Προχθές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλησε να στείλει γράμμα στον πρωθυπουργό της χώρας με πρόταση ξεκαθαρίσματος του άγους της υπόθεσης Siemens αλλά ο μαντατοφόρος του βρήκε την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου στη Βουλή κλειστή, χωρίς να βρίσκεται εκεί κανείς αρμόδιος για να παραλάβει το γράμμα! !!!!
    Στο μέγαρο Σταθάτου όπου παρέπεμψαν τον ταχυδρόμο, τον πληροφόρησαν ότι ούτε εκεί δεν μπορούν να παραλάβουν το γράμμα διότι... έχει κλείσει το ηλεκτρονικό πρωτόκολλο! Βαριεστημένοι από την εξαντλητική ζέστη του υπέδειξαν με πλαστή ευγένεια «ελάτε αύριο» για να σας εξυπηρετήσουμε ευχαρίστως! Μόνο οι φωνές του κομιστή, ανάγκασαν κάποιον από τους φρουρούς να παραλάβει ενυπογράφως το γράμμα του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ χωρίς να το στείλουν στην παραλία της Ραφήνας.
    Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα για τη διάλυση που επικρατεί στον κρατικό μηχανισμό δεν θα μπορούσε να υπάρξει, την ώρα μάλιστα που ο Ισπανός πρωθυπουργός κ. Θαπατέρο, πληροφορούσε τον δικό μας ότι, το (επανιδρυμένο) κράτος (της ΝΔ) απέτρεψε να γίνουν στη χώρα μας Ισπανικές επενδύσεις 4 δισ. ευρώ, λόγω της γραφειοκρατίας, της ευθυνοφοβίας, της ανικανότητας και της τεμπελιάς της κομματικής νομεγκλατούρας που έχει κατακλύσει και κατακυριεύσει τη Δημόσια Διοίκηση. Καλό θα είναι για να μην επαναληφθεί μπροστά στις πρωθυπουργικές πόρτες σε παρόμοιες περιπτώσεις αυτή η ταραχή αλλά και για να μην ενοχλούν τον κ. Καραμανλη όταν κάνει το μπάνιο του, να αφήνει το κλειδί του γραφείου του κάτω από το... χαλάκι. Εκτός κι αν φοβάται ότι θα χαθεί ανάμεσα στα τόσα και τόσα προβλήματα που έχει βάλει κάτω από το χαλάκι...
    Αλίμονο μας. Πόσο θα αντέξει ο τόπος αυτή τη λαίλαπα που υποτίθεται μας κυβερνά?
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από τις βρυξέλλες δεν υπάρχει καμιά ειδηση για εκλογές το φθινόπωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπόθεση Siemens (της οποίας οι πραγματικές διαστάσεις είναι ακόμη απροσδιόριστες και κυρίως φημολογούμενες) έχει οδηγήσει τη χώρα στο εξής παράδοξο:

    Το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε τροχιά αποσύνθεσης, την ίδια στιγμή που ο κίνδυνος της παραγραφής των πιθανολογούμενων αδικημάτων αποτρέπει τη μοναδική διαδικασία πολιτικής ανασύνθεσης που γνωρίζει η δημοκρατία, δηλαδή την προσφυγή στον λαό.

    Ουσιαστικά, η κυβέρνηση έχει περιέλθει σε κατάσταση αφοπλισμού. Χωρίς το χαρτί των εκλογών είναι αμφίβολο αν θα μπορεί το φθινόπωρο να επιβληθεί στην αντιπολίτευση, να τιθασεύσει την κοινωνία, ακόμη και να ελέγξει τους βουλευτές της. Τα χέρια της είναι δεμένα.

    Το ΠαΣοΚ, το οποίο αντιμετωπίζει τις εκλογές περίπου όπως οι γαλοπούλες τα Χριστούγεννα, παρακολουθεί με ανακούφιση να απομακρύνονται οι κάλπες. Το πιθανότερο είναι ότι απλώς θα χάσει αργότερα.

    Αλλά ως τότε θα χάσουν και οι δύο μαζί. Το προφανές σήμερα είναι ότι οι ευρωεκλογές αποσυνδέονται από τις βουλευτικές εκλογές, εκτός και αν η υπόθεση Siemens κλείσει ως τον Μάρτιο - δύσκολο... Το προφανέστερο είναι ότι ΝΔ και ΠαΣοΚ βαδίζουν χέρι χέρι προς το μεγαλύτερο εκλογικό στραπάτσο της ιστορίας τους. «Οι ευρωεκλογές θα είναι μακελειό!» προεξοφλούσε συνοπτικά κορυφαίος παράγων της αντιπολίτευσης.

    Αυτό, λίγο-πολύ, μπορούμε να το προβλέψουμε. Το ζητούμενο είναι αν θα μείνουμε απλώς στο μακελειό ή το μακελειό θα αποτελέσει εφαλτήριο για «άλλα κόλπα». Υπενθυμίζω ότι, στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, οι ευρωεκλογές αποτελούν το ιδανικό μαιευτήριο για τη δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών. Και με τη φθορά των δύο μεγάλων κομμάτων, όλα παίζουν.

    Οι μεν και οι δε προσπαθούν να διαχειριστούν προκαταβολικά το στραπάτσο. Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι κάνουν όλες οι κυβερνήσεις σε εκλογές του μέσου της τετραετίας: θα δηλώσει ότι πήρε το μήνυμα. Τι μήνυμα όμως μπορεί να διαχειριστεί μια κυβερνητική πλειοψηφία 151 βουλευτών συν ο Τατούλης;

    Στο ΠαΣοΚ τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Οι ευρωεκλογές θα αποτελέσουν εκ των πραγμάτων νέα δοκιμασία για την ηγεσία Παπανδρέου, η οποία αφότου ανέλαβε δεν έχει κερδίσει ούτε στο τάβλι. Εκτός και αν οι εξελίξεις προτρέξουν των ευρωεκλογών...

    Η ωμή πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη δυναμική της απόρριψης ουδείς μπορεί να τη διαχειριστεί, ούτε στη ΝΔ ούτε στο ΠαΣοΚ. Με δική τους ευθύνη, η χώρα έχει μετατραπεί σε διαρκές δικαστήριο και σε απέραντο ανακριτικό γραφείο. Ακόμη και ο Τσίπρας εμφανίστηκε να ψάχνει για έναν Ντι Πιέτρο, παραγνωρίζοντας προφανώς πως όταν δρουν οι Ντι Πιέτρο περιττεύουν οι Τσίπρες. Τώρα πια το πράγμα δεν μαζεύεται...

    Η χώρα, λοιπόν, βρίσκεται σε ομηρεία. Ομηρος της Siemens. Μια ομηρεία η οποία κινδυνεύει να εξελιχθεί σε εθνικό πρόβλημα. Διότι μπροστά στα αδιέξοδα, διέξοδος στη δημοκρατία είναι πάντοτε οι εκλογές. Αλλά ποια είναι η διέξοδος αν δεν μπορούν να γίνουν εκλογές;

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει χρεια μείζονος απόδειξης από τους λιβανωτούς των εθνικών καναλιών εδώ και δυο-τρεις βδομάδες περίπου, όταν ακριβώς ζόρισαν τα πράγματα για τη Ν.Δ, που έκλεισε τη Βουλή άρον-άρον και υπόσχεται νομοσχέδια επί νομοσχεδίων για τη διόρθωση όλων των κακώς καειμένων και τη θεραπεία πάσης νόσου του ελληνικού δημοσίου και του καθημερινού γίγνεσθε!!Ούτε ντροπή , ούτε τσίπα έχει απομείνει, αφού βάζει μπροστά το θα και το θα ανάμεικτο με τον Ενεστώτα Διαρκείας στον οποίο ο Πρωθυπουργός έχει ήδη διατρίψει και αριστεύσει! Και κάθε μερα διηλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο. Άσε που έχει πάρει εργολαβία την ανάδειξη του Τσίπρα!! πιστεύοντας πως θα ψαλιδίσει το ΠΑΣΟΚ. Ο Ελληνικός λαός δε φαίνεται να πέφτει τούτη τη φορά στην παγίδα του και θα τον βγάλει κεντροαφρικανό από τις κάλπες για να σωθεί από το ...σωτήρα του.
    Αμήν.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει χρεια μείζονος απόδειξης από τους λιβανωτούς των εθνικών καναλιών εδώ και δυο-τρεις βδομάδες περίπου, όταν ακριβώς ζόρισαν τα πράγματα για τη Ν.Δ, που έκλεισε τη Βουλή άρον-άρον και υπόσχεται νομοσχέδια επί νομοσχεδίων για τη διόρθωση όλων των κακώς καειμένων και τη θεραπεία πάσης νόσου του ελληνικού δημοσίου και του καθημερινού γίγνεσθε!!Ούτε ντροπή , ούτε τσίπα έχει απομείνει, αφού βάζει μπροστά το θα και το θα ανάμεικτο με τον Ενεστώτα Διαρκείας στον οποίο ο Πρωθυπουργός έχει ήδη διατρίψει και αριστεύσει! Και κάθε μερα διηλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο. Άσε που έχει πάρει εργολαβία την ανάδειξη του Τσίπρα!! πιστεύοντας πως θα ψαλιδίσει το ΠΑΣΟΚ. Ο Ελληνικός λαός δε φαίνεται να πέφτει τούτη τη φορά στην παγίδα του και θα τον βγάλει κεντροαφρικανό από τις κάλπες για να σωθεί από το ...σωτήρα του.
    Αμήν.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει χρεια μείζονος απόδειξης από τους λιβανωτούς των εθνικών καναλιών εδώ και δυο-τρεις βδομάδες περίπου, όταν ακριβώς ζόρισαν τα πράγματα για τη Ν.Δ, που έκλεισε τη Βουλή άρον-άρον και υπόσχεται νομοσχέδια επί νομοσχεδίων για τη διόρθωση όλων των κακώς καειμένων και τη θεραπεία πάσης νόσου του ελληνικού δημοσίου και του καθημερινού γίγνεσθε!!Ούτε ντροπή , ούτε τσίπα έχει απομείνει, αφού βάζει μπροστά το θα και το θα ανάμεικτο με τον Ενεστώτα Διαρκείας στον οποίο ο Πρωθυπουργός έχει ήδη διατρίψει και αριστεύσει! Και κάθε μερα διηλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο. Άσε που έχει πάρει εργολαβία την ανάδειξη του Τσίπρα!! πιστεύοντας πως θα ψαλιδίσει το ΠΑΣΟΚ. Ο Ελληνικός λαός δε φαίνεται να πέφτει τούτη τη φορά στην παγίδα του και θα τον βγάλει κεντροαφρικανό από τις κάλπες για να σωθεί από το ...σωτήρα του.
    Αμήν.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΣΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ 70 ΑΤΟΜΑ.ΝΕΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ.(genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα οργωσω εγω και τα στελεχη ολη την Μακεδονια,για να φυγει η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη,δηλωσε το μπραβογιοργο!!

    Δεν ακουσα να πει ομως θα κραταει και μπλοκακια ,οπως προεκλογικα το 2004?

    Χωρις μπλοκακια γιοργομπραβο δεν σε βλεπω να θυμασαι τι ελεγες χτες και τι ελεγες σημερα,και πολυ φοβαμαι θα μπερδεψεις τα μπουτια σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tα λαμόγια οι δεξιοί δεν θα αφήσουν τίποτα.

    Όλα θα τα φάνε.

    Και θα ΄χουμε και τους προβοκάτορες να λένε να κάνουμε εξεταστική από το 1950!!!!

    Kάνοντας μιαν ιστορική διαδρομή και συγκρίνοντας την δεξιά που έχω ζήσει, (ΕΡΕ και ΝΔ) έχω ανεπιφύλακτα συνάγει το εξής συμπέρασμα:

    Η χούντα του παπαδόπουλου συγκρινόμενη με τις κυβερνήσεις της δεξιάς ήταν σαφώς καλύτερη.

    Το γενεαλογικό δέντρο της δεξιάς στην Ελλάδα

    Δολοφονία Καποδίστρια από μανιάτες φιλοβασιλικούς δεξιούς συντηρητικούς

    Μικρασιατική καταστροφή = από το Νοέμβριο 1920 κυβέρνησε το Λαϊκό κόμμα (δεξιά) αφού κέρδισε τον Ελευθέριο Βενιζέλο με ψέματα και συκοφαντίες, με το Γούναρη πρωθυπουργό τον οποίο εκτέλεσε ο Πλαστήρας, σαν ένοχο εσχάτης προδοσίας

    Γιάννης Ράλλης δοσίλογος κατοχικός πρωθυπουργός=
    Πατέρας Γεωργίου Ράλλη (πρωθυπουργός από το 1980 έως 18-10-1981)

    και η ιστορία συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tα λαμόγια οι δεξιοί δεν θα αφήσουν τίποτα.

    Όλα θα τα φάνε.

    Και θα ΄χουμε και τους προβοκάτορες να λένε να κάνουμε εξεταστική από το 1950!!!!

    Kάνοντας μιαν ιστορική διαδρομή και συγκρίνοντας την δεξιά που έχω ζήσει, (ΕΡΕ και ΝΔ). έχω ανεπιφύλακτα συνάγει το εξής συμπέρασμα:

    Η χούντα του παπαδόπουλου συγκρινόμενη με τις κυβερνήσεις της δεξιάς ήταν σαφώς καλύτερη.

    Το γενεαλογικό δέντρο της δεξιάς στην Ελλάδα

    Δολοφονία Καποδίστρια από μανιάτες φιλοβασιλικούς δεξιούς συντηρητικούς

    Μικρασιατική καταστροφή = από το Νοέμβριο 1920 κυβέρνησε το Λαϊκό κόμμα (δεξιά) αφού κέρδισε τον Ελευθέριο Βενιζέλο με ψέματα και συκοφαντίες, με το Γούναρη πρωθυπουργό τον οποίο εκτέλεσε ο Πλαστήρας, σαν ένοχο εσχάτης προδοσίας

    Γιάννης Ράλλης δοσίλογος κατοχικός πρωθυπουργός=
    Πατέρας Γεωργίου Ράλλη (πρωθυπουργός από το 1980 έως 18-10-1981)

    και η ιστορία συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. genitsaros,τί σούκαναν οί Οθωμανοί?
    Πάρε φόρα καί.....ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η χωρα βρισκεται σε ομηρια.
    Οχι μονο της Ζημενς αλλα:
    Των 5 μεγαλων Τραπεζων
    Των 5 μεγαλων Βιομηχανιων
    Των 3 μεγαλων Πολυεθνικων
    κλπ που αποτελουν τους υπολοιπους ενοχους, συγκροτουν τα γνωστα 19 καρτελ της Ελλαδας και κανενας δεν τολμα να αγγιξει.
    Η Ζημενς απλα πιαστηκε απο τους...Γερμανους.
    Υπαρχει Ελληνας Εισαγγελεας να ανοιξει και αυτους τους φακελους;
    "ΔΑΥΙΔ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λέτε παίδες να ξαναπαιχτεί το περσινό έργο; Εκλογές τον Σεπτέμβρη (να παραγραφεί και καμιά λαμογιά), πρώτη η ΝΔ, πίσω το ΠΑΣΟΚ, νέες αμφισβητήσεις του χαζο-Γιώργου, εκλογές για πρόεδρο με όλα τα ευτράπελα που ζήσαμε ήδη μια φορά... Α ρε Ελλαδάρα, έχεις τους ανίκανους πολιτικούς και τους μαλάκες πολίτες που σου αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "ΔΑΥΙΔ"

    13 Ιούλιος 2008 10:36 μμ

    ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΟΜΗΡΟΙ ΤΡΙΩΝ ''ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ'':

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    προς αποφυγήν παρεξήγησης τους έβαλα σε αλφαβιτική σειρά.


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ---Η χούντα του παπαδόπουλου συγκρινόμενη με τις κυβερνήσεις της δεξιάς ήταν σαφώς καλύτερη.

    13 Ιούλιος 2008 6:53 πμ---

    Φυσικά και ήταν!
    Όπως ήταν και η δική μου!
    Όπως είναι όλες οι Κυβερνήσεις του ενός!
    Ακόμα και η Βασιλεία (φτου κακά) ή και ακόμα η Προεδρευόμενη Δημοκρατία είναι καλύτερες από τους Κυνοβολευτικούς!!!
    Ένας είναι ο Άρχων! Όσα και να φάει πάλι ένας είναι.
    Αυτοί αφ' ενός είναι 300, αφ' ετέρου τρώνε ασύστολα και για τα τρισέγγονά τους.
    Ποιός θα τους ελέξει? Ο Παπούλιας?
    Με ποιά εξουσία?
    Ο ΚΥΝΟΒΟΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βρίζετε όσο θέλετε, βρίζετε, βρίζετε. Όλοι εσείς εκπροσωπείτε τον Έλληνα πολίτη όταν τύχει να σας φέρουν μπροστά στην κάλπη όπως τον προηγούμενο Σεπτέμβριο μιά και μοναδική θα είναι η επιλογή σας αυτή που δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις.
    ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Mπά και να σας κάψουν το ίδιο το σπίτι απο κεί και πέρα τί βρίζετε? Βρήστε τον εαυτό σας πρώτα, βρήστε τον σύγχρονο Έλληνα ραγιά και μετά αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση