GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανοί, Siemens και ...λεσβίες!

. Γράφει ο Nικόλαος Τζήμας . Μετά τη Siemens, νέο σκάνδαλο των Γερμανών με ...λεσβίες! Δεν μας έφτανε το σκάνδαλο με τη Siemens. Πολλά Γερ...

.
Γράφει ο Nικόλαος Τζήμας
.
Μετά τη Siemens, νέο σκάνδαλο των Γερμανών με ...λεσβίες! Δεν μας έφτανε το σκάνδαλο με τη Siemens. Πολλά Γερμανικά Μ.Μ.Ε. έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την αντιπαράθεση Λεσβίων και «λεσβίων» σχετικά με το θέμα της χρήσης του ονόματος «λεσβία», αλλά το παρουσιάζουν με δικό τους ...σκανδαλώδη τρόπο.
Το περιοδικό Der Spiegel έστειλε ειδικό απεσταλμένο του στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρει συνέντευξη από έναν εκ των εναγόντων, τον Δημ. Λάμπρου. Ως εδώ καλά, όταν όμως κυκλοφόρησε το περιοδικό, με έκπληξη διαπιστώθηκε, ότι άλλα είχαν ειπωθή στην διάρκειας 2,5 ωρών συνέντευξη κι άλλα εντελώς γράφτηκαν στο Der Spiegel, σε έκταση μιάς σελίδας. Διαβάστε τι δημοσιεύτηκε στο Der Spiegel, μεταφρασμένο στα Αγγλικά (από την ιστοσελίδα το): www.spiegel.de/international/europe/0,1518,565354,00.html.
Διαβάστε επίσης, από την ιστοσελίδα του περιοδικού «Δαυλός» http://www.davlos.gr/ το πλήρες αυτούσιο απομαγνητοφωνημένο κείμενο της συνέντευξης του - διαμαρτυρόμενου- Δημ. Λάμπρου, η οποία ουδεμία σχέση έχει με τη δημοσίευση του Der Spiegel.
Είναι κρίμα ένας δημοσιογραφικός κολοσσός, όπως το Der Spiegel να θυσιάζει την αξιοπιστία του προς χάριν μερικών «γυναικών, που αγαπάνε γυναίκες», όπως το ίδιο αποκαλεί τις ομοφυλόφιλες. Ένα νέο σκάνδαλο των Γερμανών φαίνεται πως αρχίζει να ξεσπά: Το σκάνδαλο «λεσβίες»!
-----------------------------------

12 σχόλια

  1. Προς Κον Λαμπρου

    Προτείνω τους GAY να τους ονομάζουμε Λέσβιους.
    ή Μυκονιατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας παει το Der Spiegel στην μυκονο

    εκει θα χορτασουν "θεαμα και αρτο" απο λουγκρες και λεσβιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι Γερμανοι ρε μακακες;
    Η Γερμανια ειναι υποδουλη των Εβραιων ακομα μετα τον Β'ΠΠ
    Μα καλα ορνια ειστε;
    Κοιταξτε να δειτε τινος ιδιοκτησια ειναι το Spiegel.
    Μην πιανεστε κυριζαραδες.
    Ακου λεει, οι Γερμανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ανώνυμος είπε...
    Αν με ρωτούσε ο κ. Καραμανλής τι να πει στην νεολαία του κόμματός του όταν θα μιλήσει στην Ολυμπία θα του πρότεινα τον παρακάτω δεκάλογο:
    1.Πρώτα να πει ότι το συνέδριο γίνεται στην Ολυμπία για να θυμηθούμε όλοι ότι εκεί κοντά κάηκαν πέρυσι μόνο 70 άνθρωποι και όλοι οι υπόλοιποι όχι μόνο σώθηκαν από το οργανωμένο κράτος αλλά πήραν και από 3000 ευρώ για να αγοράσουν κεριά και να βρουν τον δρόμο προς την κάλπη.
    2.Να πει ότι κανένας αρχαιολογικός χώρος δεν κινδύνευσε και ότι η παρουσία τους εκεί με τα λυγερά κορμιά τους δεν είναι διακοσμητική και δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει τα δένδρα του Κρονίου λόφου που όλα σώθηκαν από τα σύστημα πυρόσβεσης.
    3.Να τονίσει ότι το αρχαίο πνεύμα αθάνατο του Ολυμπιακού ύμνου τιμάται πιστά από την Κυβέρνησή του και ότι ο ίδιος ως Υπουργός Πολιτισμού φρόντισε από την αρχή να επιλέξει τον οικογενειακό του φίλο κ. Ζαχόπουλο ως θεματοφύλακα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
    4.Να τους πει πόσο υπερήφανος είναι για την ποιότητα της πολιτικής ζωής της χώρας και για το επανιδρυμένο κράτος. Για την ανυπαρξία σκανδάλου Ζίμενς και για την μη δωροδοκία στελέχους της παράταξης . Να τους πει ότι το πόρισμα Ζορμπά για τα δομημένα ομόλογα είναι ψέμα και ότι τα ταμεία είναι υγιή και χρήματα δεν πήγαν στο κόμμα.
    5.Να τους πει για την σεμνότητα και ταπεινότητα της διακυβέρνησής του για την ανυπαρξία αλαζονείας στην Κυβέρνηση και στα στελέχη της παράταξης. Για ότι κακό υπάρχει σε αυτό τον τόπο ακόμη και μετά από 5 χρόνια φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    6.Να τους πει ότι έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά και ότι κανένας δεν διανοείται να επηρεάσει την δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. Το μαχαίρι φθάνει έως το κόκκαλο και τίποτε δεν κουκουλώνεται.(να κάνει και τις γνωστές κινήσεις των χεριών τώρα που τις έμαθε να μη τις ξεχάσει.)
    7.Να τους πει να είναι εθνικά υπερήφανοι για την αξιοκρατία που επικρατεί στη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Να μη ανησυχούν για το μέλλον τους .Αν φωνάζουν στο συνέδριο και αν κολλούν αφίσες στις εκλογές θα έχουν θέση στο Δημόσιο. Μάλιστα οι καλύτεροι αφισοκολλητές θα εκλεγούν στο προεδρείο και θα γίνουν βουλευτές και υπουργοί όπως τόσοι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ.(εδώ θα τους δείξει με το χέρι όλους που σίγουρα θα κάθονται στη πρώτη σειρά Βουλγαράκης ,Μεϊμαράκης ,Μιχαλολιάκος ,Στυλιανίδης ,Παπαληγούρας κλπ )
    8.Να τονίσει με έμφαση ότι αυτός ο τόπος δεν στερεί την δυνατότητα από κανένα να προκόψει και να φέρει ως παράδειγμα την σύζυγο του Νατάσσα που από βρεφοκόμος μέσα σε χρόνο ρεκόρ έγινε γιατρός ,πήρε ειδικότητα ,πήρε δοκτορά, έκανε αγροτικό ,και έπιασε δουλειά σε νοσοκομείο με τα μόρια ως εργαζόμενη μητέρα.
    9.Να πει επίσης ότι ακόμη και ως συμβασιούχοι να προσληφθούν, η Κυβέρνησή του έχει εφεύρει την μέθοδο Ζαχόπουλου για να περάσουν στη μονιμότητα.
    10.Τέλος να τους πει ότι η Κυβέρνησή του δεν φροντίζει μόνο για να τα οικονομικά συμφέροντα των ισχυρών, αλλά λαμβάνει μέτρα για τα αδύναμα στρώματα .Στο τέλος του Καλοκαιριού θα τοποθετήσει στη πλατεία Συντάγματος ένα τελάρο κεράσια ώστε όσοι δεν μπόρεσαν να αγοράσουν φέτος ,τουλάχιστον να πάνε να τα δουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους από φωτογράφο που θα διατεθεί από τον άξιο Δήμαρχο της παράταξης.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι την αποκλειστικότητα του "Spiegel" στην Ελλάδα την έχει η "Ελευθεροτυπία" με επίσημη μεταφράστρια απο το 1994 κάποια Όλγα Κολιάτσου.

    Το ότι το Σπήγκελ "φαντάζει" σαν ένα καλό όργανανο του Γερμανικού Υπέξ και άλλων ευαγών Γερμανικών ιδρυμάτων και "υπηρεσιών" είναι γεγονός αναμφισβήτητο...

    ΟΜΩΣ το Σπήγκελ κατα καιρούς έχει δημοσιεύσει πολλά πολύ ενδιαφέροντα θέματα για την Διεθνή , αλλά και την Γερμανική , εξωτερική πολιτική ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ από την " Ελευθεροτυπία " . Για όσους γνωρίζουν καλά τα πράγματα η "εντεταλμένη" της "Ελευθεροτυπίας" μεταφράζει ότι πιό ανώδυνο μπορεί ( "ιστορικά" και θέματα "υγείας" ) , στην ουσία με έντεχνο τρόπο ( Κρατώντας την "αποκλειστικότητα του" για την Ελλάδα ) ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ "SPIEGEL" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..., ιδιαίτερα σε θέματα που θίγουν τα αμερικανικά και ισραηλινά συμφέροντα στα Βαλκάνια... Κάτι θα γνωρίζει ο παλαιός δ/ντής ( Φυνταννίδης ) για τον τρόπο που τέθηκε το "Σπήγκελ" υπό έλεγχο στην Ελλάδα...και για τα θέματα που πρέπει να επιλέγονται για μετάφραση...

    Γενικότερα οι" συντάξεις " και οι "συντάκτες" των "εξωτερικών δελτίων" , δηλαδή αυτοί που έχουν αναλάβει την μετάφραση και αναδημοσίευση ειδήσεων απο τα "διεθνή πρακτόρεία ειδήσεων" , ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΌ "ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" , με προφανή σκοπό ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ "ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ " ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ρεζίλεμα είναι δεδομένο με την υποβολή της μήνυσης και της ανακίνησης ενός γελοίου θέματος: πώς επιτρέπεται κάποια ομάδα ανθρώπων να ονομάζει τον εαυτό της και αν επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το "δικό μας" όνομα. Μια παραλλαγή της ονομασίας των Σκπιανών στο πιο γελοίο. Όταν κυκλοφορήσει το θέμα επαρκώς σε παγκόσμια κλίμακα, θα έχουν γίνει οι μηνυτές και, μαζί τους, όλοι εμείς επαρκώς ρεζίλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3.48
    μάθε πρώτα να μιλάς γύφτο και μετά ξαναπέρνα για προτροπές.
    Αυτό το κυριζαράδες τι είναι,γερμανικό;Der Spiegel όρνεο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:48 μμ

    απο ολο το post οι γερμανοι σε μαρανανε?

    ποσο μακακας εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γουελ-γουελ-γουελ!!!
    Οι Εβραιοι, συγνωμη οι ιδιοκτητες του Der Spiegel ηθελα να πω, ξεσπαθωσανε παλι.

    Προς ανωνυμο εβραιοπουστρονι 4:46 μμ
    Μ' εκεινη την ταπα πουχεις στο στομα σου, σε κεινη τη φωτογραφια με τα γυαλια του Ηλιου, τι εχεις 'σφαλισει μεσα; Καμμια τσαπου;
    Δεν θα μουκανε καμμια εκπληξη γιατι κατα γενικη ομολογια των αναγνωστων του PRESS-GR. σ' αρεσουν οι τσεσπου απο το στομα.
    Προς ανωνυμο εβραιοπουστρονι 4:57μμ
    Συμβουλεψου την ωρα που επιδιδεσαι σε αλλαξοκωλιες με το ανωθεν εβραιοπουστρονι 4:46μμ, για την περαιτερω πορεια.
    Γιατι οπου ναναι ηρθε η ωρα της αληθειας. Κι οποιος ειναι γρηγορος στα ποδια πιθανον να την σκαπουλαρει. Ειπα πιθανον.

    Αγνωστος Στρατιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λίγο δύσκολο από Ελληνίδα να μεταμορφωθώ σε Εβραίο gay.Βλέπεις δεν προκαλείς μόνο σ αυτούς αηδία όπως γράφεις αλλά και σε πολλές γυναίκες.Μια και μιλάς όμως για Εβραίους Στρατιώτη μου ξέρεις τι θα σ έβαζε να κάνεις ένας Ισραηλινός συνάδερφός σου αν βρισκόσασταν αντιμέτωποι;Ολα όσα μας προτρέπεις να κάνουμε παραπάνω και λίγα είναι.
    und einen wunderschonen guten abend
    ars...loch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ω του θαυματος!!!
    Οπως ο σκωληξ που μετατρεπεται σε πεταλουδιτσα ετσι και το Εβραιοπουστρονι μετετραπη σε "Ελληνιδα πατριωτισα", και οχι "Εβραιος gay". Μηπως φιλε μου εκανες καμμια εγχειρηση τωρα τελευταια και εγινες τραβεστα; Το εκτρωμα της κλικας των καταραμενων, συγκρινει τον αθανατο Ελληνα Αγνωστο Στρατιωτη με δολοφονους μικρων παιδιων!
    Ακουσον, ακουσον!
    Αλλα τα νεα ερχονται με αστραπιαια ταχυτητα! Μαθαινω απο εγκυρωτατες πηγες οτι στην Αμερικη αρχιζη και ξετυλιγεται ο μιτος της Αριαδνης, σχετικα με το ποιος ειναι πισω απ τα χτυπηματα της 11ης Σεπτεμβριου και φυσικα πισω απ αυτο το μακελειο/γεννοκτονια που γινεται στην Μεση Ανατολη. Και μολις βγουνε φορα παρτιδα τα στοιχεια στην επιφανεια, προβλεπω να πεφτουν κααατι μπουφλες, μα καααατι μπουφλες που θα ειναι ολες δικες σας, "Ελληνιδα" μου με τη τσαπου και το τσιροτο στο στομα. Και προσεξε με δεν μιλαω για Ελλαδα. Μιλαω για κατι Αμερικες, για κατι Αγγλιες για Γαλλιες για Γερμανιες, για Καναδαδες, για Αυστραλιες, Ξεχασα τις Ρωσσιες; και για τον υπολοιπο κοσμο που σας αγαπα τοσο-τοσο πολυ. Οσο για Μεσες Ανατολες; Ουτε IED στον κορφο σας. Ελα μουνι της "Ελληνιδας και οχι Εβραιου gay" στο τοπο σου!
    Θα γελανε και τα κοκκαλακια του Μπιν Λαντεν.


    Αγνωστος Στρατιωτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαντάρε,υπάρχει μεγάλη τρικυμμία στο κρανίο σου και εμποδίζει την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση