GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρα πελατών και κατευθυνόμενη αγορά!!!

. Από το manosbee.blogspot.com/ . Με αφορμή τα έκτροπα, την ασυδοσία, την ανομία και τον "τηλεκατευθυνόμενο" τουρισμό και με όλ...

.

Από το manosbee.blogspot.com/

.

Με αφορμή τα έκτροπα, την ασυδοσία, την ανομία και τον "τηλεκατευθυνόμενο" τουρισμό και με όλα τα επακόλουθα, που συμβαίνουν σε κάποιες τουριστικές περιοχές, στην συγκεκριμένη περίπτωση της Χερσονήσου, από οργανωμένα κυκλώματα από ξένους tours operators και στην συνέχεια από κάποιους Έλληνες tours operators και με την τελική συμμετοχή κάποιων επιχειρηματιών από το χώρο της εστίασης και της αναψυχής, κλείνει ο κύκλος του κατά τα` άλλα όπως θέλουν να τον αποκαλούν "Οργανωμένου Τουρισμού", όλα αυτά πάνε "πακέτο".Και όλα αυτά με την σιωπηλή ανοχή των αρμόδιων φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!Δεν είναι κάτι καινούργιο, χρόνια τώρα!!!Κρατάει χρόνια…. αυτή η κολόνια!!
Πάντα έλεγα και συνεχίζω να λέω ότι σε αυτή την χώρα δεν πάσχουμε από νόμους, αλλά από ανθρώπους που πρέπει να βρούμε, για να τους εφαρμόσουν!!
Σε αυτό βοηθάει και η πλούσια Ελληνική γλώσσα, (εννοώ στην εφαρμογή) που δεν νομίζω ότι αφήνει περιθώρια παρερμηνείας!!!
Για αυτό λοιπόν ας πάψουν να μας κοροϊδεύουν οι αρμόδιοι "άρχοντες" κάθε φορά που για καθαρά και μόνο πελατειακών σχέσεων, των ολίγων πάντα, - τώρα πως γίνεται αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω – κάθε φορά που είναι να εφαρμόσουν τον νόμο δεν είναι αρμόδιοι! Και το ¨μπαλάκι¨ πάει και έρχεται! Τουλάχιστον μην υποτιμάνε την νοημοσύνη μας!
Ό,τι προτάσεις και να μας φέρεται, ότι προγράμματα, ότι εναλλακτικές λύσεις αν δεν εφαρμόσετε εσείς τους κανόνες του παιγνιδιού, - εφαρμογή της νομοθεσίας, - δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα!!

Τα πράγματα είναι πολύ απλά, νοικοκύρεμα, τάξη στην αταξία, εφαρμογή των νόμων για όλους!

Δημοκρατία δεν σημαίνει ασυδοσία!!

ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ! ΟΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ! ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΝ!!!!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ; Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 4 του Ν.2160/93, όπως τροποποιήθηκε με την παρ.2 του άρθρου 27 του Ν.2636/98 : "ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ Η ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ!!

------------------------------------------------

5 σχόλια

  1. Είναι αλήθεια ότι μία περιοχή με bars τους "φέρνει κόσμο" βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου ο οποίος κατέχει δικό του τουριστικό γραφείο, ο γαμπρός του είναι ιδιοκτήτης bar και την περιοχή την αποκαλεί ακόμη και ο δήμαρχος "Μπαντουβέικα"
    Τι κάνει νιάου - νιάου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΝΤΟΥΒΕΙΚΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ[ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΙΚΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ].
    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ BAR
    2πμ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προωθήστε αυτό το μήνυμα:
    "Κάτοικοι αλλά και επιχειρηματίες των υποβαθμισμένων περιοχών Μαλίων και Χερσονήσου εκπέμπουν SOS!
    Κινδυνεύει η ζωή μας!!
    Στα Μάλια από τους Αγγλους και στη Χερσόνησο από τους Ολλανδούς!
    SOS προς κάθε κατεύθυνση!!
    Που είναι η πολιτεία??
    Προστατέψτε μας!!
    Δεν υπερβάλουμε,προκαλούμε τον όποιο αρμόδιο φορέα,να έρθει και να δει από κοντά τι συμβαίνει πραγματικά, ειδικά τις νυκτερινές ώρες μέχρι και τις πρωινές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγρα πελατών και κατευθυνόμενη αγορά!!!"

    Αυτό είναι το λιγότερο γιατί αφορά κυρίως μόνο τους επαγγελματίες του τουρισμού.

    Γιατί δεν μιλάς για τις υποδομές??
    που αφορούν όλους τους κατοίκους???

    Οι περισσότεροι δήμοι τους νησιού έχουν υπέρογκα ΈΣΟΔΑ από τις τουριστικές επιχειρήσεις.

    Τι τα κάνουν αυτά τα λεφτά????

    Οι δρόμοι του νησιού είναι με προδιαγραφές επαρχιώτικου δρόμου του 1960.
    Τα αυτοκίνητα των κατοίκων είναι ήδη πάρα πολλά. Εφόσον το νησί δεν έχει συγκοινωνία (με το να τσακώνονται τα ΚΤΕΛ μεταξύ τους αντί να παρέχουν έργο) αναγκάζονται να έχουν αυτοκίνητα όλοι για να πηγαίνουν στις δουλειές τους.

    Και κάθε καλοκαίρι υπάρχει προσθετη επιβάρυνση και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

    Επικρατεί το αδιαχώρητο στους γεμάτους λακούβες στενούς δρόμους.

    Ποιο κράτος θα πει ότι το νησί δεν σηκώνει άλλα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων?

    Αντ' αυτού παρέχει άδειες για να κυκλοφορούν ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ (6-7 βαγονάκια στη σειρά με 20 χιλιόμετρα γεμάτα τουρίστες κυκλοφορούν στους δρόμους έναντι αντιτίμου φυσικά) και όχι μόνο 1 ή 2 αλλά όποιος ζητήσει άδεια.

    Το νησί είναι οδικά σχεδόν αδιαπέραστο το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση