GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα και από τον Πολύδωρα....

Δεν έλυσε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα η επάνοδος Κουκοδήμου στη ΝΔ! . Oσοι νόμιζαν ότι η επάνοδος Κουκοδήμου ...εξασφαλίζει τα πράγματα στη ...

Δεν έλυσε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα η επάνοδος Κουκοδήμου στη ΝΔ!
.
Oσοι νόμιζαν ότι η επάνοδος Κουκοδήμου ...εξασφαλίζει τα πράγματα στη ΝΔ, έκαναν λάθος.
Η σημερινή συνέντευξη του Β. Πολύδωρα στην "εφημερίδα "Αξία" ανοίγει νέο θέμα στο κυβερνών κόμμα σε ....πολλά επίπεδα:
Τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της συνέντευξης του πρώην υπουργού:
-Δηλώνει "δικαιωμένος" για όσα είχε πει τις παραμονές των εκλογών του 2004, ζητώντας την αποπομπή των διοικητών ΔΕΚΟ που είχαν διοριστεί από το ΠΑΣΟΚ. Ενώ τώρα το Μέγαρο Μαξίμου και οι υπουργοί δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα πεπραγμένα «των Μαρτιγόπουλων, των Γιαννακών και των Παπακωνσταντίνων».
-Κάνει κριτική στον πρωθυπουργό για τα ζητήματα της διαφθοράς: Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση δηλώνει αδυναμία να εντοπίσει ποιοι κινούνται με «μαύρο χρήμα», είναι φανερό ποιους προωθούν «οι καναλάρχες,οι εκπομπάρχες,οι συγγραφείς παραπολιτικών στηλών και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων».
Και το πιο σημαντικό ίσως, είναι η δήλωσή του ότι ο βουλευτής πρέπει να έχει το δικαίωμα της γνώμης του: «Δεν κρατιέται με φοβικούς βουλευτές κανένα κόμμα και καμία κοινοβουλευτική πλειοψηφία».
-------------------------------

12 σχόλια

  1. Ευπειθώς αναφέρω πρόβατο Xέστης πίσω στο μαντρί. Εις τας διαταγάς σας συνταγματάρχα κόμμα, θα υπερψηφίσω ότι σκατά μου φέρετε μπροστά μου. Είμαι ένας βολεμένος χέστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μας χέζει κι αυτός!
    Πολύ θα μας υποχρεώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στους "Μαρτιγόπουλους, Γιαννακούς και των Παπακωνσταντίνους» να προσθέσετε και τους Μιζάνηδες της ΔΕΗ.

    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=6264&colid=37&catid=33&dt=2008-07-13&search=%CC%E9%E6%DC%ED

    Ο κ. Μιζάν, αφού υπηρέτησε πιστά τη διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ, ως υπεύθυνο «πρώτο βιολί» του Νέζη, με άριστα στην τέχνη των φωτογραφικών διαγωνισμών, που καθιέρωσαν τη ΜΕΤΚΑ ως «εθνικό προμηθευτή» της ΔΕΗ, τον Φεβρουάριο του 2004 έγινε και νεόκοπος Νεοδημοκράτης, μέλος της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου στον Τομέα Ανάπτυξης. Βλέπετε, αναμενόταν να αρχίσει το μοίρασμα θέσεων στη ΔΕΗ. Νονοί της αλλαξοπιστίας ήταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο σύγαμβρός του κ. Κοντός, γενικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης, μετά από πρόταση εργατοπατέρων της ΔΕΗ, με τους οποίους θα ασχοληθούμε αργότερα. Φαίνεται λοιπόν ότι ο κ. Μιζάν, που προσφάτως χρίστηκε Νεοδημοκράτης, παρείχε υπηρεσίες στην πολιτική ηγεσία μέσω των εκάστοτε διοικήσεων της ΔΕΗ, ανεξαρτήτως πολιτικής κατεύθυνσης. Όμως από τη νευραλγική θέση του διευθυντή Θερμοηλεκτρικών Έργων εξακολούθησε να δίνει γην και ύδωρ προς το τότε κατεστημένο, φροντίζοντας να απομακρύνει από τις θέσεις τους τρία καταξιωμένα στελέχη της Διεύθυνσης όπου αυτός προΐστατο, μόνο και μόνο επειδή αυτά τα στελέχη ήταν εμπόδιο στο όργιο της διαπλοκής που ενορχήστρωνε η διοίκηση Νέζη. Τότε ήταν που ο κ. Μιζάν, εκτελώντας εντολές Νέζη, τοποθέτησε σε καίριες θέσεις της ΔΕΗ στελέχη πιστά στο σύστημα και κουμπάρους της ΜΕΤΚΑ, αλλά και σε καίριες θέσεις της ΜΕΤΚΑ τις κόρες και τους γιους τους.

    Συγκεκριμένα το 2001 ο κ. Μιζάν τοποθέτησε στις θέσεις-κλειδιά των υπευθύνων Έργων Β. και Ν. Ελλάδος αντίστοιχα τους δύο κουμπάρους του γενικού διευθυντή της ΜΕΤΚΑ κ. Γ. Πάλλα, κ. Λ. Λαμπρόπουλο, νονό και των δύο δίδυμων παιδιών του κ. Πάλλα, και κ. Χρ. Αργυριάδη, που ο κ. Πάλλας είναι νονός της κόρης του. Βλέπετε η μαφία της διαπλοκής δεν λειτουργεί χωρίς νονούς.

    Οι κύριοι αυτοί είχαν και έχουν τον απόλυτο έλεγχο όλων των έργων της ΔΕΗ που αφορούν τη ΜΕΤΚΑ. Ενέχονται σε δύο από τις υποθέσεις που παρέπεμψε ο κ. Παλαιοκρασσάς στον Εισαγγελέα αλλά και σε άλλες που διώκονται αυτεπαγγέλτως. Αν θέλετε επιβεβαίωση των συγγενικών αυτών δεσμών της ιδιότυπης μαφίας, περιμένετε τις επόμενες προαγωγές και τοποθετήσεις, λένε οι καλώς γνωρίζοντες τα πράγματα της ΔΕΗ.
    Εκτός αυτών όμως ο κ. Μιζάν προσέλαβε τον αναπληρωτή καθηγητή του Πολυτεχνείου κ. Κακαρά, ως σύμβουλο για έργα του Σταθμού του Αγίου Δημητρίου, όπου η ΜΕΤΚΑ με μεθοδεύσεις του κ. Μιζάν ανέλαβε το έργο αναβάθμισης των ηλεκτροστατικών φίλτρων των Μονάδων 1-4. Κατά διαβολική σύμπτωση ο κ. Κακαράς ήταν ταυτόχρονα μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΜΕΤΚΑ και εκπρόσωπος ξένου οίκου που δίνει μέρος του μηχανολογικού εξοπλισμού του έργου, το οποίο εκτελεί η ΜΕΤΚΑ στον Άγιο Δημήτριο. Και η υπόθεση ευρίσκεται στη Δικαιοσύνη.
    Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο κ. Μιζάν ανέθετε εργασίες που αφορούσαν τα έργα που είχε αναλάβει η ΜΕΤΚΑ σε στελέχη της Διεύθυνσής του που είχαν πολύ στενή και άμεση σχέση με την υπόψη εταιρεία. Συγκεκριμένα η κόρη του βοηθού διευθυντή και αριστερού χεριού του κ. Μιζάν, κ. Λ. Γεωργούλη, ονόματι Λώρα, από το 2003 είναι υπάλληλος της ΜΕΤΚΑ σε καίριο πόστο. Υπάλληλος επίσης της ΜΕΤΚΑ είναι και η αδελφή της μηχανικού κ. Μπονατάκη Ευαγγελία, που είναι το δεξί χέρι του κ. Γεωργούλη και του κ. Μιζάν στις συμβάσεις των έργων που κατασκευάζει η ΜΕΤΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις επέστρεψε ο Κουκοδήμος στη ΝΔ συλλάβανε τον δολοφόνο του Σεργιανόπουλου. Αυτό πως το ερμηνεύει ο Πολύδωρας; Λες να ήταν κίνηση για να μειώσουν αυτόν τον ίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα όσα είπε ο Βύρων Πολύδωρας θα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα, τουλάχιστον σε μια υγιή δημοκρατία. Σαφώς και η εκάστοτε κυβέρνηση έχει ευθύνη για τους διοικητές, τους οποίους επιλέγει είτε να διατηρήσει στις θέσεις τους είτε να τους τοποθετήσει η ίδια. Άρα ειναι πολιτικά έκθετη για τις όποιες αστοχίες ή παρατυπίες τους. Όσον αφορά στην κομματική πειθαρχία, θεωρώ αδιανόητο να μην μπορεί να ψηφίζει ο βουλευτής κατά συνείδηση και να απειλείται από την ταμπέλα του "αντάρτη" ή το ενδεχόμενο διαγραφής στην περίπτωση που διαφωνήσει με την κομματική γραμμή για την οποία ουδέποτε ρωτήθηκε. Τέλος πιστεύω πως ο πρωθυπουργός θα χρησιμοποιήσει την τακτική του μαστίγιου(βλέπε διαγραφή) και του καρότου(βλέπε κυβερνητική θέση) για να αντιμετωπίσει τους "άτακτους" βουλευτές του, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει την διάθεση ή την ικανότητα να κομίσει νεο ήθος στην πολιτική,παρά μόνο την επιθυμία να παραμείνει στην εξουσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειπε κι ενα αλλο πιο ωραιο:
    "ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΠΙΑΤΣΑ" ΠΩΣ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ"

    οπου "πιατσα" σημαινει..κυβερνηση για να μαθουμε και λιγα συνωνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν το "πλοίο" βουλιάζει, όταν πια έχει "χρεωκοπήσει" ηθικά το κόμμα, όταν νησιά καίγονται τέσσερις ολόκληρες μέρες τότε αυτή η επιστροφή ηχεί σαν κλανιά...
    Αυτό λέει έμμεσα και ο κ.Πολύδωρας, "με κλανιές δε βάφονται αυγά"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΛΕΞΗ ΜΑΓΙΚΗ

    όπως και να την πείς, όπως και να τη γράψεις, δεν περιγράφεται. Αυτή τη στιγμή ΣΥΜΠΑΣΣΑ Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ.
    Ζεστή ή δροσερή, καυτή ή παγωμένη, σαν σούπα ή σαν σαλάτα, σαν κύριο πιάτο ή σαν επιδόρπιο, σαν ορεκτικό ή σαν χωνευτικό.
    Είναι παντού και μας μαγεύει.


    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΙΞΗ

    ΑΝΑΠΤΕΙΞΟΙ

    ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ

    ΑΝΑΠΤΟΙΞΙ

    ΑΝΑΠΤΥΞΟΙ

    ΑΝΑΠΤΗΞΙ

    ΑΝΑΠΤΟΙΞΥ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

    Για σένα Θεά μου πεθαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει, επιβάλλεται, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να έχει κανείς κόπρανα αντί μυαλού, για να αποκαλεί «λαμπερό ηθοποιό» έναν κοκαϊνομανή, ο οποίος αφού πρώτα συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, σχεδόν αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος. Βέβαια αν κάποιος αντί μυαλού έχει κόπρανα, τότε μπορεί να εργαστεί ως δημοσιογράφος σε κανάλια όπως είναι το Αλτερ.

    Τελικά πάντως, συνελήφθη ο ύποπτος ως δράστης για τον φόνο του εύπορου πρεζονιού Σεργιανόπουλου, αν και η περιγραφές-χαρακτηρισμοί που θα ακούσουμε για εκείνον, θα είναι ωραιοποιημένοι. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κοκαϊνομανής σταρ μπορεί μεν να ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, αποτελούσε όμως μια μεγάλη επένδυση των καναλιών, ορισμένα από τα οποία, ενδέχεται να εμπλέκονται στην διακίνηση και την διάθεση ναρκωτικών ουσιών.

    Το γεγονός του θανάτου του Σεργιανόπουλου θα πρέπει να θεωρείται σαν ατυχία για την Νεα Δημοκρατία, καθώς ο κοκαϊνομανής, εκτός των υποθέσεων ναρκωτικών στις οποίες ήταν μπλεγμένος, είχε τα όλα εχέγγυα για μία εν δυνάμει βουλευτική έδρα με την Νέα Δημοκρατία βάσει του άλλου πάθους-ιδιότητα του. Αυτό της παθητικής ομοφυλοφιλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλλον ο στρατηγός Άνεμος διέταξε ανεμοθύελλα μετά τρικυμίας στον υπερφορτωμένο εγκέφαλο του επιτυχημένου πρώην Υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Πολύδωρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο κύριος "Απασφαλισμένη χειροβομβίδα" Βύρων ανακάλυψε το αυτόβουλο των βουλευτών. Θα πρέπει όλοι εμείς να τον συγχαρούμε θερμά για αυτή του την προσωπική πρόοδο και να τον στηρίξουμε στις εκλογικές του μάχες ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει κάπου στα έδρανα της Βουλής των Ελλήνων κάποιος που δεν θα διστάσει να επαναλάβει μεγάλες αληθειες.
    Είναι κρίμα που ο κ. Καταλληλότερος αποφάσισε ότι τέτοιοι άνδρες αυτού του βεληνεκούς βλακείας δεν κάνουν να είναι υπουργοί καί να αποκομίσει την σιωπή του και την συμμετοχή του στο έγκλημα που διαπράττει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΙΛΗΣΕ
    - Η ΑΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ
    -Ο ΣΡΑΤΗΓΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ;

    ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΑΝΩ.
    ΠΟΙΝΗΝ ΕΚΤΙΩ.

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΜΠΑΡΜΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση