GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη...

Τι συνειδητοποιούμε με την υπόθεση της Siemens.... . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Το θέαμα ειναι που σε ενοχλεί περισσότερο, ή μαλλον η υπ...

Τι συνειδητοποιούμε με την υπόθεση της Siemens....
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Το θέαμα ειναι που σε ενοχλεί περισσότερο, ή μαλλον η υποψία που γίνεται συναίσθηση, οτι ο μοναδικός στόχος των περισσότερων εξ αυτών, που με αδημονία ψηφίζεις κάθε 4 χρόνια, έχουν ως μοναδικό σκοπο οχι την προώθηση των πολιτικών αυτών που θα συνετελέσουν στην ανάπτυξη της πατρίδας μας όσο στην μίζερη και αυτιστική κάλυψη των παιδικών και εφηβικών τους στερήσεων.
Συνειδητοποιούμε με την υπόθεση Siemens οτι ψηφίζουμε πρόσωπα που βρίσκουν την εξουσία ως μηχανισμό αναπαραγωγής στερημένων ψυχο-συνθέσεων, κουρασμνένων ματαιοδοξιών, κενών ιδεων και προτάσεων μα πάνω ολα στερημένων βλεμμάτων. Βλέμματα που έχουν καταδικάσει μια χώρα να ομφαλοσκοπεί μεταξύ Χριστοφοράκου και Καλούση, την ίδια στιγμή η ευρωπαϊκή μας γειτονία αν και σε κρίση συζητά με ανοιχτά χαρτια για το μέλλον της, οσο αβέβαιο και αν φαντάζει.
Το πιο τραγικό ειναι οτι οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημέρων δεν δείχνουν ποινικά κολάσιμες πράξεις αλλά τραγικές φιγούρες που φλερτάρουν ανάμεσα στην κενότητα και την παρακμή μονο και μονο για να πέσουν στην αγκαλία της ανυποληψίας... Θλίψη.
------------------------------------

8 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΝΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ:

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ; Ε ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΗΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΟΤΙ ΣΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΣΟΚ...ΤΑ 100.000.000 ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΥΓΡΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ???


    ΑΝΤΕ ΠΡΕΣΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΙΣΑΙ...ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΔΩΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΤΟΛΑΜΑΤΕ ΡΕ??? ΕΕΕ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φίλε ανωνυμε 4:06

    με την ψήφο ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ
    άλλους τρόπους χρειάζονται αυτοί για να βάλουν μυαλό

    γιαουρτι, ντομάτες, ξύλο κτλ.

    αν σηκωνόμαστε από τον καναπέ κάθε τεσσερα χρονια δεν γίνεται τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. loutradi treis laloun kai dyo xoreyoun.. ante geia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΙΖ
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ;
    Α:ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ
    Β:ΟΙ ΡΙΝΟΚΕΡΟΙ
    Γ:ΟΙ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΙ
    Δ:ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΟΥΝ
    Ο ΜΙΧΑΛΙΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 4.7.2008
    Κλειστά τα στόματα στο ξενοδοχείο της Λειψίας για τον υπουργό

    Η Λειψία της Γερμανίας ήταν ένας από τους σταθμούς του επίμαχου ταξιδιού του Μιχάλη Λιάπη. Εκεί και στο ξενοδοχείο Westin όπου έμεινε ο υπουργός Πολιτισμού, βρέθηκε η κάμερα του ALPHA, ωστόσο οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου έχοντας ενημερωθεί για την έκταση του θέματος στην Ελλάδα, δεν θέλησαν να πουν οτιδήποτε στον ρεπόρτερ Κώστα Σαρικά. Σύμπτωση πάντως ή όχι, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από το ξενοδοχείο βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Siemens στη Λειψία.

    Πηγές: ALPHA
    Επιμέλεια: Π. Γραμμέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας θυμηθούμε: Το 1997, όταν ο Κώστας Καραμανλής ανέλαβε την αρχηγία της Ν.Δ., βρήκε ένα τεράστιο έλλειμμα στο κομματικό ταμείο. Δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία προφανώς στηρίχθηκαν σε πληροφορίες από ανθρώπους της νέας ηγεσίας, ανέφεραν ότι το ύψος του ήταν περίπου δέκα δισεκατομμύρια δραχμές.Ο Καραμανλής είχε παραλάβει από τον Εβερτ, ο οποίος είχε παραλάβει από τον Μητσοτάκη. Κανονικά, δηλαδή, η Ν.Δ. ήταν ένα χρεοκοπημένο κόμμα, καθώς η κρατική επιχορήγηση που εδικαιούτο έπρεπε να δοθεί ολόκληρη για την κάλυψη αυτής της «μαύρης τρύπας». Και όμως τρία χρόνια αργότερα, στις εκλογές του 2000, η Ν.Δ. έκανε μια εντυπωσιακή προεκλογική εκστρατεία, πολυδάπανη, που δεν τη δικαιολογούσε η οικονομική της κατάσταση.

    Πώς την εξυγίαναν τόσο εύκολα; Με τις εισφορές (διά κουπονιών) μελών και φίλων και χωρίς τη συνεισφορά κανενός φίλου επιχειρηματία; Θα ήταν, όντως, ένα θαύμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι επιλεκτικές σαχλαμάρες που λές Λουτράδη, είναι απλή ανακύκλωση του μπερδεμένου μυαλού σου.
    Πιές λίγο κρύο νεράκι και πήγαινε διακοπές, ίσως σου περάσει η τρικυμία στο κρανίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση