GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρώην Αττικής Παντελεήμονας...

. Από τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο xairetismatastop.pblogs.gr . «Μην ξεχνάμε ακόμα και τα «άντε από εδώ μωρή», του μητροπολίτη Ζακύνθου προς συ...

.

Από τον Παναγιώτη Μιχαλόπουλο

xairetismatastop.pblogs.gr

.
«Μην ξεχνάμε ακόμα και τα «άντε από εδώ μωρή», του μητροπολίτη Ζακύνθου προς συνάδελφο του, στην κηδεία του πατριάρχη Αλεξάνδρειας, σε επεισόδιο που έγινε μπροστά στα μάτια του Στεφανόπουλου (προέδρου της δημοκρατίας, τότε) που παραλίγο να φάει ένα δίσκο με ποτήρια στο κεφάλι όταν αυτός (ο δίσκος) εκτοξεύθηκε από τα χέρια ενός σερβιτόρου στον αέρα μετά από μια οργισμένη κίνηση του Χρυσόστομου κατά τον διαπληκτισμό του αυτόν.
Ο ίδιος μάλιστα ο μητροπολίτης, είχε απευθύνει μέσα στην ιερά Σύνοδο έναν λόγο με σεξουαλικό υπονοούμενο, προς τον μητροπολίτη Γλυφάδας, λέγοντας του «να πάει να παίξει με τις κούκλες του»! Στο ίδιο δε πνεύμα (των σεξουαλικών υπονοούμενων) απάντησε αμέσως στον Ζακύνθου (μέμφοντας τον, και στιγματίζοντας τον προφανώς για «σεξουαλική ιδιαιτερότητα» και εκείνον), εκεί στη Σύνοδο, ο μητροπολίτης Αιγίου Αμβρόσιος λέγοντας του ότι «καλυτέρα να παίζει με τις κούκλες κανείς, παρά με τα στρατιωτάκια του»!!!..»

---------------------------------------

20 σχόλια

  1. Οπως ξερετε εκλεκτοι και αγαπημενοι φιλοι μου,οι μητροπολιτες τον ψιλοπαιρνουν..
    Δεν ειναι ολοι σαν τον γαμικο ανδρεα..

    Πολυ φοβαμαι οτι και ο Γεωργιος Α.Παπανδρεου και αυτος τον παιρνει αγαπητοι μου φιλοι..

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε τις τρελές. Βαλτε τες σε καμια φυλακή-θέρετρο μπας και γλιτώσουμε το ξεκατίνιασμα. Αφού αποδώσουν στον ελληνικό λαο τα κλοπιμαία της δικής τους παράγκας εννοείται. Αντε Jeronimo απελευθέρωσε το μοικανό απο μέσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να αφήσουν τις πουστιές οι ρασοφόροι θεομπαίχτες και εθελοντικά να επιστρέψουν ,υπέρ των πτωχών,τους φόρους που δεν τους υποχρεώνει να πληρώνουν ο χοντρός ''καταλληλότερος''.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ράσα ξεκούμπωτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι μητροπολίτες τον παίρνουν σίγουρα..
    άλλοι απο αυτούς είναι πουτάνες κανονικές και παέι λέγοντας....
    Τίποτα δεν είναι ντροπή στο sex..
    Το θέμα είναι οτι σύμφωνα με πληροφορίες ο κωστάκης ο Καραμανλής το καμάρι της Μακεδονίας, τον παίρνει χρόνια ολόκληρα τώρα, απο Σπηλιοτόπουλους, gay δημάρχους Αθηνών αλλά το καλύτερο απο όλα είναι ότι τον ξεκώλιαζε ο ΜΕΓΑΣ ΓΑΜΙΑΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!
    Τον ξέσκιζε πραγματικά και χωρίς οίκτο....
    Και το κορυφαίο.... Τα παιδιά της νατάσας παζαϊτη της μεγαλύτερης βρώμας της χώρας, είναι του ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ του ΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ..
    ΖΗΤΩ Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ. ΗΡΩΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3:23 μμ και εσύ είσαι μούλος γιατί την μάνα σου την γάμαγε ο Ζαχόπουλος και βγήκες εσύ μπάσταρδε. Ο πατέρας σου έκανε πιάτσα στην Συγγρού και τον πήδαγε ο Σπηλιωτόπουλος και εσένα σε πηδάει ο Αλογοσκούφης. Είδες τι ωραία είναι να μιλάς έτσι για τους άλλους ανθρώπους? Μαλάκα κομπλεξικέ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 22/7 3:23μμ
    Βοθρόλυμα του σοσιαλισμού, τολμάς και υλακτείς; Προφανώς κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Ο αποκρουστικός ψυχισμός σου, έχει φθάσει σε τέτοιο επίπεδο πλέον, που ξεχειλίζει σαν βόθρος. Αλλά σε αυτόν το βόθρο σαπίζει και η ελεεινή σου κολο-ιδεολογία. Για αυτό τζάμπα κουράζεσαι. Κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά. Αλλά δεν φταίει κανείς. Φταίει ο Καραμανλής που δεν σας ξέσκισε το απευθυσμένο. Ας όψεται το σεμνά και ταπεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά τι ισχύει; Τον παίρνουν όλοι οι μητροπολίτες ή μερικοί αντροπηδάνε κιόλας και κινδυνεύουμε να τον βρούμε μέσα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προτείνω να καθιερωθούν ιδιωτικές φυλακές για μητροπολίτες, αλλά θα μπουν σ' αυτές και οι φυλακισμένοι χουντικοί. Να γυρίσει και ο Πατακός στη φυλακή, αφού είναι μια χαρά, αν και πάνω από 90 ετών τώρα.
    Να δουν οι φυλακισμένοι παπάδες ποιους καραβανάδες υποστήριζαν και να δουν οι χουντικοί με ποιους πουστο-παπάδες έκαναν συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3.23
    τι ήθος ,τι ευγένεια ,τι μόρφωση και κάλλος οι εχθροί του Καραμανλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. λοιπόν αυτός ο Ζακύνθου είναι πολύ μεγάλο καθίκι,ντροπή για την Εκκλησία και το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτός πού έχει γράψει την ανάρτηση νοσεί. Αν δείται το BLOG πού έχει θα το καταλάβετε. Λυπάμαι, αλλά ο άνθρωπος όλο γιά τα σεξουαλικά των δεσποτάδων γράφει.... Δηλαδή εγώ αν κυκλοφορούασα στόν δρόμο καί μιλούσα μόνον γιά ..μουνιά καί ..πούτσους,- πού στό κάτω - κάτω τα έχουν όλοι οι άνθρωποι, τι θα λέγατε ..... Ανέραστος, ανίκανος ή βιτσιόζος ο ανθρωπός ...
    Ασχετα τι γίνετε με τούς δεσποτάδες, αλλά μην μας γίνουν καί έμονη ιδέα !!!!
    ΥΓ Κάθε λεπτό σε όλον τον κόσμο, περισσότεροι θάνατοι ή περισσότερα πηδήματα γίνονται..Ερώτηση κρίσεως ! Εκεί καταντήσαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3:23

    Είσαι προβοκάτορας του Ρουσσόπουλου.
    Μόνο ακροδεξιές κουράδες γράφουν τέτοιες μαλακίες .


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κουιζ:με ποιο τροπο μπορεις να κολησεις ηπατιτιδα β?οι γιατροι λενε με μεταγγισεις η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.Κιαφου τονιστηκε πως δεν υπηρξε μεταγγιση πως κολλησε ηπατιτιδα β(που εφερε τον ηπατοκυτταρικο καρκινο,μεταστασεις και τελος τοθανατο) ο υποψηφιος μεγιστος των ελληνων....?ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οχι άλλα Κινέζικα συνθετικά στριγκ βρακάκια.
    Με τις ζέστες ερεθίζουν τον πρωκτό κάτω απο το ράσο.
    Να ζητάτε βαμβακερά και να το γράφει στην ούγια!

    ΠΑΠΑΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτοί οι πουτάνας γιοί που θυμώνουν με τα μπινελίκια στον κωστάκη θεωρώ οτι οι μάνες τους, οι γιαγιάδες τους, οι παππούδες τους οι παλιόπουστες, ακόμα και τα σκυλιά τους και οι γιοί τους και οι κόρες τους και τα ξαδέρφια τους ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑ ΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ και τελικά ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΡΟΥΦΑΝΕ ΠΟΥΤΣΟΥΣ στην ΚΟΛΑΣΗ...
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ... ΣΑΣ ΘΙΞΑΝΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΠΟΥΣΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε μαλάκα καψαμπέλη admin παλιομαλάκα μη κόβεις τα σχόλια για τον καραμανλή...
    σκατά ελευθερία του λόγου παλιοαρχίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 22/7 9:34 μμ
    Διότι έδινε αίμα, για να σώσει συνανθρώπους του, βρωμερή ανθρωπόμορφη κουράδα, που αφήνεις και υποννοούμενα! Γιατί δεν κοιτάς τα μούτρα σου και τα χάλια σου, αντί να ασχολείσαι με τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΧΕΤΙΚΑ με τη φράση του Ζακύνθου προς τον Μητροπολίτη Γλυφάδος,"άντε παίξε με τις κούκλες σου" θέλω να σας πληροφορήσω τα έξής. Ο Γλυφάδος ανάμεσα στα είδη που συνεκέντρωνε η Μητρόπολή του προς ανακούφιση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας,ζήτησε από ιδιώτες,επιχειρηματίες,εταιρίες κλπ, να προσφέρουν και παιδικά παιγνίδια διαφόρων ειδών προκειμένου να διατεθούν σε φτωχά,ορφανά,παιδιά οικονομικών προσφύγων κλπ. ΑΥΤΗ ακριβώς την πρωτοβουλία βρήκε να ειρβωνευθεί και να διακωμωδίσει με την παραπάνω φράση ο δεσπότης του Πεντχαουζ.
    ΄Εκανε όμως,κατά το κοινώς λεγόμενον,"γαργάρα" το κάρφωμα από τον Καλαβρύτων.Κατόπιν κάποιοι νοητικά ασθενείς έδωσαν άλλη ερμηνεία στη φράση με τις κούκλες.-.-.-ΛΑΤΥΠΗΣ-.-.- Εντάξει κ.Ζακύνου και λοιποί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση