GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΟΤΕ μας γυρίζει πίσω στο dial-up!‏

.. Πληθωρικός είναι στα σκάνδαλα, αλλά στα υπόλοιπα... .. Γράφει ο Νώντας Χαλδούπης .. . Ο ΟΤΕ μπορεί να έχει αποδειχθεί πληθωρικός στην π...

..

Πληθωρικός είναι στα σκάνδαλα, αλλά στα υπόλοιπα...

..

Γράφει ο Νώντας Χαλδούπης

...



Ο ΟΤΕ μπορεί να έχει αποδειχθεί πληθωρικός στην παραγωγή… σκανδάλων, αλλά σε ό,τι αφορά την ευρυζωνικότητα και τα περιβόητα «τεχνολογικά άλματα», για τα οποία επανειλημμένα κοκορεύεται η διοίκησή του και ο Γ. Αλογοσκούφης, καλύτερα να κρατάμε μικρά καλάθια.

Αναφέρω ενδεικτικά την ακόλουθη προσωπική μου περίπτωση, που δείχνει πώς η διοίκηση του ΟΤΕ επαναφέρει ορισμένους άτυχους συνδρομητές, θέλοντας και μη, στην εποχή του dial-up –ξέρετε, των τηλεφωνικών συνδέσεων 56Κ, που χρησιμοποιούσαμε πριν από δέκα χρόνια.

Στις 27 Ιουνίου, ύστερα από σχετική αίτησή μου, άλλαξε η γραμμή μου στον ΟΤΕ από ISDN σε PSTN, για να αποφύγω το δυσβάστακτο πάγιο της γραμμής ISDN. Σήμερα έχουμε 14 Ιουνίου και ακόμη η σύνδεσή μου στο ίντερνετ δεν έχει αποκατασταθεί, με αποτέλεσμα να υποχρεώνομαι να λειτουργώ το γραφείο μου με σύνδεση dial-up στα 56Κ.

Αιτία; Ο ΟΤΕ έχει δεχθεί αίτηση από την εταιρεία που μου παρέχει σύνδεση ίντερνετ για να αλλάξει τις ρυθμίσεις της γραμμής μου, ώστε το DSL να «τρέχει» σε PSTN γραμμή, αντί της ISDN που χρησιμοποιούσα –σημειωτέον ότι για την αλλαγή αυτή ήδη έχω επιβαρυνθεί με χρέωση 39 ευρώ από τον ΟΤΕ. Παρόλα αυτά, αυτή η περίφημη αλλαγή των ρυθμίσεων φαίνεται ότι αποτελεί για τον ΟΤΕ μέγιστη τεχνική πρόκληση, αφού αδυνατεί να ικανοποιήσει το αίτημα αρκετές ημέρες αργότερα.

Μήπως είναι και αυτή μια «τιμωρία» των συνδρομητών που αποφάσισαν να κόψουν το ISDN; Η διοίκηση του ΟΤΕ οφείλει κάποιες εξηγήσεις για το θέμα, γιατί είναι αδιανόητο σε ευρωπαϊκή χώρα να μένουν συνδρομητές χωρίς ευρυζωνική σύνδεση, ενώ επιβαρύνονται με τεράστια κόστη, λόγω της τεχνικής ανεπάρκειας του ΟΤΕ.

Μόλις τελειώσει ο κ. Βουρλούμης με τα ραντεβού του με δικηγόρους για τα πέντε κακουργήματα της υπόθεσης «Γερμανός» και για το κακούργημα της απιστίας για τις συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης με Siemens-Intracom, ας μας δώσει μια απάντηση…

------------------------------------------------

22 σχόλια

  1. sγια ολα φταιει ο ΟΤΕ μεγαλε , η εταιρια που εισε δεν φταιει σε τιποτα;;;;; για ψαξε το πιο καλα.δεν μας λες σε πια ξεφτηλα εταιρια εισε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε, έκανες το σφάλμα του έτους - αν όχι της δεκαετίας, για τον οικογενειακό σου πρϋπολογισμό, για την ποιότητα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που θα απολαμβάνεις, για την ψυχική σου υγεία.

    Οι νεόκοπες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες που παρουσιάστηκαν τελευταία, οι υπηρεσίες τους κινούνται γύρω από τους τεχνολογικούς όρους - έννοιες "φυκια" "απατη" κλπ

    Αναρωτιέται κανένας για τνν ατιμωρησία τους, ενω έχει προκληθεί οξύ κοινωνικό πρόβλημα σε 600.000 τουλάχιστον οικογένειες.

    Μόνο με τη σκέψη πως τις έχουν ανοίξει βουλευτές ή στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, μπορεί κανείς να βγάλει άκρη.

    Ή έχουν συμφέροντα σαν κόμμα. Το κομματικό χρήμα δε μαζεύεται μόνο από εισφορές και δωρεές, αλλά και από κομματικές επιχειρήσεις που έχουν ασυλία και κερδοσκοπούν ασύστολα όσο είναι πάνω το κόμμα.

    Για να μη μακρηγορώ...

    Σταθερό τηλέφωνο μόνο στον ΟΤΕ, μη πας πουθενά αλλού. Ας είναι ακριβότερο 10-20 ευρώ το δίμηνο. Να έχεις ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Να παίρνεις και να σε παίρνουν τηλέφωνο.
    Όχι voip για πρώτο τηλέφωνο.
    Το voip για την πλάκα σου.. π.χ. πήγαινε στο i-call και παίξε με 5-10 ευρώ το μήνα

    Για ευρυζωνικό ίντερνετ πήγαινε σε άλλες εταιρείες, τουλάχιστον να γλιτώσεις την κουτοπονηρίστικη τακτική ΟΤΕ με την προείσπραξη των πάγιων τελών ίντερνετ, που κάποια στιγμή χάνεις το λογαριασμό..

    Μπορούν να κλέψουν κι αυτοί στο σημείο αυτό, αν δεν το προσέξεις.

    ΥΓ. Τα πρόστιμα της εεττ... εφεσιβάλλονται και πληρώνονται του Αγίου Π...ου ανήμερα

    Χρήσιμες διευθύνσεις για να μάθεις (όχι να λύσεις) το πρόβλημά σου:

    www.eett.gr
    www.efpolis.gr
    www.synigoroskatanaloti.gr

    Και στις τρεις αυτές υπηρεσίες
    (ανεξάρτητες αρχές, πλην του efpolis!!!) επικεφαλής και στελέχωση γίνεται από τα γαλαζόπαιδα, ίσως με τα πτυχία του shelburne, οπότε καταλαβαίνεις!

    Μάλιστα αν δεις τα ονόματα που μετακινούνται - ανακυκλώνονται σε αυτές τις αρχές, από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, ίσως πρέπει να τα πεις και στο Λαλιώτη, υπόθεση Μάγιο.

    Ξέρω τι σου λέω. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ

    Αν κάποτε γίνει κάποιο άλλο κόμμα κυβέρνηση, στις πρώτες 100 μέρες να ψάξει τα πόθεν έσχες όλων αυτών των στελεχών σε βαθμό 10ου ξαδέρφου! ή και πρώην γκόμενας!

    Εκτός κι αν συμψηφίζονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλαξες ADSL router (ANNEX B -> ANNEX A ) ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΟΤΕ Πωλείται. Γιατί;

    Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπεύθυνοι γιά το κατάντημα του ΟΤΕ είναι αποκλειστικώς και μόνον οι Εργαζόμενοί του.

    Αυτοί εκλέγουν ΑΥΤΟΥΣ τούς συνδικαλιστές, αυτοί τούς επιβραβεύουν καθημερινώς, αυτοί τούς επανεκλέγουν, και ουδέποτε τούς ζήτησαν να διαμαρτυρηθούν γιά τά χάλια του.

    Ο λόγος ? Πολύ απλός !
    Γιατί κάτι ψιλοπαράνομο καρπούνται απ' τήν σκατοκατάσταση. Άχρηστες υπερωρίες, άχρηστη "εργασία" ΜΟΝΟΝ το Σαββατοκύριακο, κλπ, κλπ, ξέρουν αυτοί (και κυρίως, αυτές).

    Και ύστερα, ήρθε ο .. έρωτας !!
    Σκούξτε τώρα. Η ζωή ΠΑΝΤΑ τιμωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεύθυνοι γιά το κατάντημα του ΟΤΕ είναι αποκλειστικώς και μόνον οι Εργαζόμενοί του.

    Αυτοί εκλέγουν ΑΥΤΟΥΣ τούς συνδικαλιστές, αυτοί τούς επιβραβεύουν καθημερινώς, αυτοί τούς επανεκλέγουν, και ουδέποτε τούς ζήτησαν να διαμαρτυρηθούν γιά τά χάλια του.

    Ο λόγος ? Πολύ απλός !
    Γιατί κάτι ψιλοπαράνομο καρπούνται απ' τήν σκατοκατάσταση. Άχρηστες υπερωρίες, άχρηστη "εργασία" ΜΟΝΟΝ το Σαββατοκύριακο, κλπ, κλπ, ξέρουν αυτοί (και κυρίως, αυτές).

    Επίσης, πανευτυχές και το παρασιτοκύκλωμα τού Αθηνομπουρδέλλου.
    ΟΤΕ, ο μεγαλύτερος τροφοδότης διαφημίσεων των ΜΜΕ - Χατζηβαλλιανάτων.

    Και ύστερα, ήρθε ο .. έρωτας !!
    Σκούξτε τώρα. Η ζωή, αργεί λιγάκι, αλλά ΠΑΝΤΑ τιμωρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Χαλδούπη,

    Γνωστη η περιπτωση σας αφου φροντισατε να κανετε ανω κατω αναρμοδιες υπηρεσιες και αφου λαβατε την σωστη απαντηση εσεις επιμενετε.

    Συγνωμη για τον τονο μου αλλα μας τα εχετε κανει τσουρεκια και τεχνικα ανεπαρκης εισαστε εσεις και οχι ο ΟΤΕ.
    Σας εχουμε πει κατεπανειλλημενως πως το modem-router σας το οποιο χρησιμοποιουσατε οταν η γραμμη ηταν isdn ΔΕΝ μπορει να λειτουργησει πανω στην γραμμη που εχετε τωρα (pstn). Σας εχουμε πει πολλακις πως πρεπει να προμηθευτειτε νεο adsl modem πανω σε pstn.
    Kαι εσεις επιμενετε να κατηγορειτε τον ΟΤΕ και οχι τον παροχο που σας δινει το ιντερνετ ο οποιος παρελειψε να σας ενημερωσει τεχνικα (ως οφειλε).

    Αρα ποιος φταιει? Ο ΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΟΤΕ σαυτά τα θέματα ειναι ταχύτατος. Δινει περιθώριο 5-10 εργάσιμες αλλά συνήθως σε 1-2 ημέρες η ακόμα και λίγες ώρες αποκαθιστά το όποιο πρόβλημα( η συγκεκριμένη αλλαγή είναι θέμα λεπτών). Τώρα στο πρόβλημά σου υποθέτω πως έχεις αλλάξει τον εξοπλισμό σου ώστε να είσαι έτοιμος να λειτουργήσει η γραμμή σου ως PSTN (να επιστρέψεις πίσω σστον ΟΤΕ το ISDN modem, να το αντικαταστήσεις με PSTN modem, splitter, filters κλπ). Επίσης δεν αναφέρεις σε ποιον παροχέα εισαι για να δούμε και απο εκεί τι γίνεται. Ελπίζω να βρείς σύντομα τη λύση. Καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΛΛΑ ΑΝΤ'ΑΛΛΑ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟ ΓΑΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το τελευταίο διάστημα ( ημέρες, μήνες, χρόνια , 10-ετίες τώρα ) ανακυκλώνεται η δημόσια συζήτηση για το πρόβλημα της διαφθοράς της πολιτικής, των πολιτικών και όλων των φορέων δημόσιας ισχύος. Η εμπειρία καταδεικνύει ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο.

    Η διαφθορά είναι σύμφυτη με τις εξουσιαστικές δομές και υπάρχει σε όλες τις χώρες, στην Ελλάδα όμως η διαφθορά είναι νομικοπολιτικά θεσμοθετημένη και κοινωνικά αποδεκτή.
    Ας δούμε γιατί.

    1) Το σύνταγμα μας προάγει τον πολιτικό συγκεντρωτισμό, εδραιώνει την παντοδυναμία του πρωθυπουργού, επιτρέπει την εξάρτηση της δικαιοσύνης και την αποδυνάμωση της Βουλής.
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    2) Το νομικό μας σύστημα είναι περίπλοκο, δυσνόητο, αποσπασματικό, διατυπωμένο έτσι ώστε το διοικητικό σύστημα γίνεται δυσκίνητο, αναποτελεσματικό, απαξιωτικό και ανεύθυνο.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΥ και ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ?

    3) Η κοινωνία συναλλασσόμενη με το δημόσιο προστρέχει σε παντός είδους μεσάζοντες, ακόμη και σε πολιτικούς προκειμένου να πετύχει ατομικούς ιδιωτικούς στόχους.
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ, ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ?

    4) Οι επιχειρηματίες χρηματοδοτούν πολιτικούς και κόμματα με προφανή στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους. Οι πολιτικοί γιατί τα παίρνουν?
    Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

    5) Δεν υπάρχουν ικανοί και αποτελεσματικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί και το φαινόμενο της ατιμωρησίας επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την όλη κατάσταση και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται.
    ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΒΑΘΟΥΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κάνουν σε πολλές περιπτώσεις εκ συστήματος για σαμποτάζ. Για να λυθεί το πρόβλημά σου σε 3-4 μέρες πάρε ένα CallX (κώλεξ ή κάπως έτσι) για 6 μήνες.
    Μετά πήγαινε εκεί (στον παροχέα) που θέλεις.

    Αν πάλι δεν θές να υποκύψεις στον εκβιασμό κάνε επώνυμη καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Θα φάνε άλλη μια κατοστή χιλιάδες κατραπακιά, μπορεί όμως να τραβιέσαι και πάνω από τρεις μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μιλαμε για 4 ευρω σκρουτζ μακ ντακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Ο/Η Freelancer είπε...
    Ο ΟΤΕ Πωλείται. Γιατί;
    Γιατί άραγε;
    15 Ιούλιος 2008 8:58 πμ"

    Νά σού πώ εγώ γιατί.

    α). Γιά να γίνει τζερτζελές, αλισβερίσι, τζίρος να γίνεται.
    Άμα γίνεται τζίρος, όλο και κάτι ΜΕΝΕΙ, και,

    β). Διότι δέν πρόκειται να υπάρξει καμμία αντίδραση από κανέναν στόν ανωτέρω ιερό σκοπό, επειδή, χρόνια τώρα, οι πεμπτοφαλλαγγίτες πράκτορες τών τζιραριζόντων, (ώς είπομεν ανωτέρω), έχουν φροντίσει και καταφέρει, (έναντι ουδόλως ευτελούς τιμήματος), να προετοιμάσουν τόν "λαό" γιά τήν μεγάλη και ιδιοφυή αυτή επιχειρηματική πράξη. Όλος ο κόσμάκης λέι ΟΤΕ και αμέσως μετά, φτύνει χαμαί.

    Κι' άν κανείς δέν κατάλαβε ποιοί είναι οι πράκτερες, Αλάτια και Πιπέργια στό στόμα τους, τούς αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν και τον χειροτέρεψε αισθητά η γαλάζια διακυβέρνηση (σε σχέση με τα επίπεδα που τον είχε φθάσει το ΠΑΣΟΚ), μια χαρά είναι ο ΟΤΕ.
    Αντε, να μην γκρινιάζουμε συνέχεια για οτιδήποτε κρατικό (μέχρι πρότινος). Τους είδαμε και τους ιδιώτες...

    Αν σας γράψω την ταλαιπωρία που τραβάω με τις 4 συνδρομές κινητών της Vodafone που έχω, χρειάζομαι 5 σελίδες. Ρυθμοί Δημοσίου και εκεί.

    Και στον ΟΤΕ τουλάχιστον μπορούσαμε μέχρι τώρα να ρίξουμε και καμιά χρηστοπαναγία ως μέτοχοί του (εννοώ οι φορολογούμενοι Έλληνες.

    Τώρα τον ανέλαβαν οι υπερτιμημένοι άχρηστοι γερμανοί της DT που τα έχουν κάνει ρόϊδο στην ίδια τους τη χώρα.

    Ζήτω η ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. otetzi Μπορεί ο συγκεκριμένος να μην έχει δίκιο οφείλεις όμως να παραδεχθείς ότι κάποιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να έχουν φύγει λόγω ανικανότητας. Σου μιλάω εκ' πείρας μιας και το τελευταίο εξάμηνο προσπαθώ να κάνω μεταφορά τα τηλέφωνα της εταιρίας. Για να μην πολυλογώ και ενώ η πρώτη μας αίτηση έγινε τον Φεβρουάριο τα τηλέφωνα μεταφέρθηκαν πριν απο λίγες μέρες και αυτό αφού αναγκάστηκα να συναντήσω κατ'ιδίαν τον διευθυντή των τεχνικών - ο οποίος απολάμβανε το τσίπουρό του στις 11:00 το πρωί στο γραφείο του ενώ τα τηλέφωνα γύρω του χτυπούσαν ασταμάτητα.Και πάλι δεν νομίζω να είχε ευαισθητοποιηθεί εάν δεν απειλούσα με μυνήσεις μιας και η εταιρία είχε αναγκαστεί να πληρώνει διπλό ενοίκιο για όλο αυτό το διάστημα. Το πιο αστείο απο όλα είναι ότι μετακομίσαμε στο διπλανό τετράγωνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζήτησα κι εγώ προ μηνός αλλάγή γραμμής ISDN σε PSTN. Την επόμενη μέρα το τηλ λειτουργούσε κανονικά αλλά δεν μπορούσα να καλέσω αριθμούς εναλλακτικών παρόχων (πχ 213 κλπ). Επικοινώνησα με τις βλάβες αυθημερόν, αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε ποτέ. Εξακολουθώ να μη μπορώ να καλέσω εναλλακτικούς παρόχους. Οι δικαιολογίες που μου έδωσαν μάλλον γελοίες (έλλειψη σε πόρτες η οποία όμως δεν υπήρχε όταν καλούσα κινητά). Μια και στον ίδιο χώρο έχω κι άλλο τηλέφωνο, δεν το "κυνήγησα" αλλά δεν μου βγάζει κανείς απ' το μυαλό ότι είναι "τιμωρία" για την κατάργηση του ISDN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσείς όλοι μιλάτε για ταχύτητες και για ADSL και άλλα ωραία! Γνωρίζετε όμως πως αν από την πόλη σας θέλετε να μείνετε σ' ένα ορεινό χωριό, ας πούμε της Αρκαδίας ή της Ηλείας, θα βρείτε κάποια συστήματα του ΟΤΕ που λειτουργούν ασύρματα και τα λένε λέει "SAR" που δεν έχουν παρά μόνο δυνατότητα για dial-up και ταχύτητα από 16,2 ως 19,2 Kbit/δευτ !!!
    Ο υπογράφων, που μένω στο χωριό τους περισσότερους μήνες, αυτήν την ταχύτητα έχω και δεν μποούν να μου δώσουν άλλη για όσο χρόνο θα έχουν αυτά τα μηχανήματα που δεν πρόκειται να αλλάξουν στο ορατό μέλλον λόγω δυσκολίας απόσβεσης του κόστους αλλαγής.
    Και γάιδαρος να είσαι δεν την αντέχεις αυτή την υπομονή!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για τους φίλους που μου επιτίθενται χωρίς να έχουν καταλάβει, και ειδικότερα για τον φίλο otetzi, σημειώνω τα ακόλουθα:
    1. Φυσικά και έχω rooter annex A. Δεν είμαι τόσο άσχετος για να προσπαθώ να συνδέσω rooter που τρέχει σε ISDN σε μια γραμμή PSTN.
    2. Δεν ζήτησα να αλλάξω πάροχο. Είμαι στον ΟΤΕ, με δρομολόγηση κλήσεων μέσα από το δίκτυο της HOL και DSL επίσης από την HOL. Το μόνο που άλλαξε στη γραμμή μου είναι ότι, επειδή δεν μου χρειάζεται πια σε τίποτα το ISDN, ζήτησα από τον ΟΤΕ να το πάρει πίσω και να κάνει τη σύνδεσή μου PSTN.
    3. Πριν γράψω όσα έγραψα, βεβαιώθηκα ότι το πρόβλημα δεν είναι ευθύνη της HOL. Η HOL αποδεδειγμένα έστειλε στον ΟΤΕ αίτημα για αλλαγή ορίων της γραμμής, ώστε να τρέχει το DSL πάνω στην PSTN σύνδεση. Έκτοτε, ο ΟΤΕ καθυστερεί να κάνει αυτή τη ρύθμιση και έχω γυρίσει, όπως έγραψα, στην αλήστου μνήμης εποχή του dial-up.
    4. Δεν ταλαιπώρησα ούτε έκανα άνω-κάτω καμία αναρμόδια υπηρεσία. Όταν βεβαιώθηκα ότι η HOL έχει προωθήσει το αίτημα στον ΟΤΕ πήρα απλώς στο κέντρο βλαβών του ΟΤΕ (121) για να πληροφορηθώ πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα. Αν το κέντρο βλαβών του ΟΤΕ είναι αναρμόδιο για μια γραμμή που λειτουργεί προβληματικά, τότε, ναι, άδικα τους ταλαιπώρησα.
    5. Μετά τη δημοσίευση του σχολίου μου στο press.gr, στέλεχος από το Γραφείο Τύπου του ΟΤΕ είχε την ευαισθησία να επικοινωνήσει μαζί μου (με βρήκαν επειδή είμαι δημοσιογράφος, αλλιώς η μεταχείριση δεν θα ήταν η ίδια). Μου είπε θα ψάξει σε τι οφείλεται το πρόβλημα και θα με ενημερώσει. Έχουν περάσει 14 ώρες, αλλά ακόμη το ψάχνει...
    Αυτά προς το παρόν και θα επιμείνω σε μια απλή διαπίστωση: αν ο ΟΤΕ, με τις επενδύσεις δισεκατομμυρίων στα δίκτυά του, πολλές εκ των οποίων έκρυβαν και μεγάλα σκάνδαλα, δεν είναι σε θέση σήμερα, με τον οξύ ανταγωνισμό που επικρατεί στην αγορά, να ολοκληρώσει έγκαιρα μια απλή ρύθμιση σε μια τηλεφωνική γραμμή, τότε φοβάμαι ότι κινούμαστε με αραμπά στην εποχή της ευρυζωνικότητας.
    Ν. Χαλδούπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πως τα καταφερνετε καθε λιγο και σε τακτα διαστηματα μια κατηγορια για τον ΟΤΕ ωραιο παιχνιδι παιζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΩΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση