GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο χάρτης της wall street journal...

. ...με τις εταιρείες και τα ονόματα της Siemens . Aπό το ixnos.blogspot.com . Αυτά είναι τα ονόματα και το περιβόητο σχεδιάγραμμα της &qu...

.
...με τις εταιρείες και τα ονόματα της Siemens
.
.
Αυτά είναι τα ονόματα και το περιβόητο σχεδιάγραμμα της "wall street journal" με τις εταιρίες που συμετέχουν στο σκάνδαλο siemens (Click to see a PDF of the document.)ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ!!!
Εμείς θεωρούμε καθήκον μας να το δώσωμε στην δημοσιότητα και οχι να ανακυκλώνουμε φήμες. Για περισότερα στις διευθύνσεις:
---------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Μια διόρθωση. Το σχεδιάγραμμα αυτό παρουσιάζει μόνον τις κινήσεις των λογαριασμών του Πρόδρομου Μαυρίδη, πρώην επικεφαλή του τηλεπικοινωνιακού τομέα της Siemens Ελλάς σε διάφορες τράπεζες και παράκτιες εταιρείες, στο διάστημα 2001-2005.
    Ο Π. Μαυρίδης φαίνεται να έχει μυηθεί σε οικονομολογικές κομπίνες από τον ναυτιλιακό κόσμο, και μεταφέρει τις 'γνώσεις' του στους Γερμανούς της Siemens. Οι ναυτιλιακές εμπειρίες του τον οδηγούν να επιλέξει τον Παναμά για τις παράνομες δραστηριότητές του. Εκεί ίδρυσε τις υπεράκτιες Martha Holdings Corp., Martha Overseas Corp. Pge Children SA, και ΜΡ Security SA σε συνεργασία με τη γερμανική τράπεζα Dresdner Bank Ελβετίας, που εμφανίζονται στο διάγραμμα της Wall Street Journal.
    Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ενήργησε τεχνοκρατικά στήνοντας ένα οικονομικό μηχανισμό για την Siemens ...χωρίς να έχει συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε παράνομες δραστηριότητες της Siemens!
    Η γενική εικόνα των όλων των παράνομων δραστηριοτήτων της Siemens είναι πολύ πιο σύνθετη και συμπεριλαμβάνει πλασματικές εταιρείες που δεν αναφέρονται σ' αυτό το διάγραμμα.
    Περισσότερες πληροφορίες στο πρόσφατο δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας εδώ:

    http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=08.06.2008,id=26393688

    Είναι καταφανές ότι το σκάνδαλο ενοχοποιεί στελέχη και από τα δύο μεγάλα κόμματα. Είναι αδύνατο να κουκουλωθεί γιατί έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις, και κυρίως επειδή έχει επιληφθεί της υποθέσεως το U.S. Securities and Exchange Commission.
    Κάθε λοιπόν κωλυσιεργία από την σημερινή κυβέρνηση στην πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου, μάλλον θα επιβαρύνει επιπλέον την θέση των ενεχομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση