.. ...για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου . Γράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης Εκπαιδευτικός-Αρθρογράφος . Ζούμε στην πιο παράλογη χώρα του ...
...για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου
.Γράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-Αρθρογράφος
.
Ζούμε στην πιο παράλογη χώρα του κόσμου!
Δεν την είπε εξάλλου για πλάκα την γνωστή ατάκα ο παππούς Καραμανλής!
Δηλαδή δεν μας πείραξε το MKD στην γωνία της οθόνης μας που έδειχνε ΣΥΝΕΧΩΣ η κρατική ΝΕΤ στους Ολυμπιακούς της εθνικής μας ΞΕΦΤΙΛΑΣ στην ΑΘΗΝΑ το 2004 και μας πειράζει που θα το δείχνουν στο…ΠΕΚΙΝΟ;
Δεν μας πείραξε το γεγονός που σε όλα τα ατομικά αθλήματα οι Σκοπιανοί αθλητές αγωνίστηκαν στην ΑΘΗΝΑ με το MKD στο …πέτο και στην τηλεοπτική μας οθόνη και τώρα ζητάμε τα ρέστα από την …Κίνα;
Τι έκανε η κυβέρνηση Σημίτη όταν οι Σκοπιανοί αποκτούσαν το δικαίωμα στο όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μέσω της ΔΟΕ;ΤΙΠΟΤΑ!Τι έκανε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή;ΤΙΠΟΤΑ!
Τι έκανε η κυβέρνηση της Ν.Δ. όταν έβλεπε αυτά τα κομικοτραγικά γεγονότα να συμβαίνουν στους Ολυμπιακούς αγώνες της εθνικής μας ξεφτίλας στην Αθήνα;ΤΙΠΟΤΑ!Και γιατί δεν έκαναν τίποτα;Γιατί επικαλέστηκαν τους νόμους της ….ΔΟΕ!
Δηλαδή αν καταγγείλουμε την ΔΟΕ στον ΟΗΕ και στην ΟΥΝΕΣΚΟ ότι πλαστογραφεί συστηματικά κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και βιάζει την συλλογική μνήμη των Ελλήνων, τι θα γίνει;Τι θα γίνει αν τους απειλήσουμε ότι θα τους απαγορέψουμε να χρησιμοποιούν την λέξη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ και όλο το κόπι ράιτ που έχουμε ιστορικά σαν χώρα;Θα αναγκαστούν να τραβήξουν το αυτί στους Σκοπιανούς τότε οι διάφοροι Ζακ Ρόγκηδες ή όχι;Γιατί δηλαδή να γυρνάμε συνεχώς και το άλλο μάγουλο;
Υ.Γ.Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν γράφω κάτι, γιατί υποτίθεται ότι είναι ο επίσημος χορηγός του MKD!
---------------------------------------------------------

ΟΚ ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ!ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα έγραφα κάτι αλλά για το ΚΚΕ, αλλά δεν γράφω τίποτα γιατί είναι ο Επίσημος Μεγάλος Υποστηρικτής κάθε Δικτατορίας αρκεί αυτή να είναι του κομμουνιστικού καθεστώτος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚρίμα τους αγώνες των ανθρώπων του ΚΚΕ. Κρίμα τις θυσίες τους. Κρίμα τα σύνθήματα για ελευθερία και δημοκρατία.
Ζήτω η αλληλεγγύη του Γερμανού (ΑΕ) και της Τρυποεκδοτικής των 350 ευρώ...
"Τι θα γίνει αν τους απειλήσουμε ότι θα τους απαγορέψουμε να χρησιμοποιούν την λέξη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ και όλο το κόπι ράιτ που έχουμε ιστορικά σαν χώρα;"
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοντιακο ανεκδοτο θα γινει Καζαντζιδακο
Ειναι και αρθρογραφος λεει. Στα νεα του ψαροντουφεκου γραφει?.
ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΚΙΝΟΥ ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ,ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ?
ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΑ! (ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ δηλαδή οι μη Έλληνες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής)
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο επίσημο σάιτ του 2004 τους είχε τους Σκοπιανούς ως MKD!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ίδια η Γιάννα!
Αυτή που θα μας σώσει απο το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ!!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ .
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΣΠ0ΝΣΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ .
ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΜΕΙΣ ,ΟΧΙ Η ΒΑΣΗ ,ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΠΙΕΙΚΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ Σ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ,ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ .
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ,ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .
ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ .
Κύριε Ράπτη, εκτός απο το Πρές που μου κάνει την τιμή να φιλοξενεί κάποιες σκέψεις μου, άρθρα μου δημοσιεύονται στις παρακάτω εφημερίδες:ΧΡΟΝΟΣ Κομοτηνής, Ελεύθερη Θράκη Αλεξ/πολη, Ελεύθερο Βήμα Σερρών, Μαχητής του Κιλκίς, Βήμα Φλώρινας, Νέοι Ορίζοντες Πέλλας, Μακεδονική Ημαθίας, Θάρρος Κοζάνης, Ολύμπιο Βήμα Πιερίας.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣίγουρα μπαίνουν απο ένα με δυο άρθρα κάθε εβδομάδα.
Α, σήμερα επίσης, έχει και ένα άρθρο μου το ΕΘΝΟΣ, αν σας ενδιαφέρει...
για το όνομα της Μακεδονίας. Χμ. Με πρώτη ευκαιρία,στον ιπτάμενο δίσκο και εμπρός για οποιαδήποτε γωνιά του γαλαξία. Ευτυχώς, γεννήθηκα ξένος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτην αρχή δεν το ήξερα και υπερασπιζόμουν την πατρίδα, την ιδέα της πατρίδας. Όμως, είδα πως δεν χρειαζόταν να την υπερασπιστώ
-παρά απέναντι σε άντρες που γρύλιζαν. Σε σκυλόμορφους νόες, σε ωμούς πληβείους με συμφέρον, μισθοφόρους, έρμα του λαού φύρα του λόγου, επιτιθέμενους yeni zenginler
Δεν μου έθιξε την πατρίδα ο ποιητής, ο νέος, η συγγενής του συγγραφέα, δεν θα μου είχαν πει τίποτα οι περισσότεροι, αν είχα εξ αρχής συνείδηση. Ότι δεν παίζω το παιχνίδι.
8 Αύγουστος 2008 6:00 πμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΡΑΠΤΗ ,ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ .
ΑΣ'ΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ .