GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ιστοσελίδα...

. Εχει τεθεί σε λειτουργία η προσωπική ιστοσελίδα της Νατάσας Γ. Πετρούλια, Δικηγόρου – Ποινικολόγου, συγγραφέως, πρώην νομαρχιακής συμβο...

.
Εχει τεθεί σε λειτουργία η προσωπική ιστοσελίδα της Νατάσας Γ. Πετρούλια, Δικηγόρου – Ποινικολόγου, συγγραφέως, πρώην νομαρχιακής συμβούλου Αρκαδίας, η οποία περιλαμβάνει άρθρα, σχόλια και δημοσιεύματα της στα ΜΜΕ, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις κλπ.
Μπορείτε να την επισκέπτεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.petroulianatasa.wordpress.com .

24 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δε τη ξερω τη κοπελα αλλα ειναι κουκλαααρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εγινε ρε παιδια; Αρχισε απο τωρα ο προεκλογικος αγωνας και οι διαφημισεις των υποψηφιων; Χεχεχεχεχε!
    Και εις ανωτερα Καψαλακη η πως σε λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και λοιπόν; Είναι σοβαρή ανάρτηση αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρίτη, 12 Αύγουστος 2008
    Ένα νέο blog

    "Με την παρούσα επιστολή, σας γνωρίζουμε ότι από τις 7 Ιουνίου 2008 έχει τεθεί σε λειτουργία η προσωπική ιστοσελίδα της Νατάσας Γ. Πετρούλια, Δικηγόρου – Ποινικολόγου, συγγραφέως, πρώην νομαρχιακής συμβούλου Αρκαδίας... η οποία περιλαμβάνει άρθρα, σχόλια και δημοσιεύματα της στα ΜΜΕ, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις κλπ. Μπορείτε να την επισκέπτεστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.petroulianatasa.wordpress.com "


    "Λόγω της εκρύθμου καταστάσεως ήτις είχεν δημιουργηθεί,αι ένοπλες δυνάμεις ανέλαβον την διακυβέρνησιν της χώρας".

    Γιατί βρε Τασία το κείμενο στην αναγγελία του blog σου στο troktiko φέρνει στο νου το δεύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 13.13,
    πού πάς ρέ κοπελιά?
    Διάβασε τήν ώρα.
    Αναστάσης.(Φυσική ξανθιά?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε το Site της συγκεκριμένης Πολιτικού. Είναι Εξόχως διδακτικό και εκφράζει απόλυτα τον νέο πολιτικό λόγο και τον τρόπο εκφοράς αυτού.
    Οι νέοι πολιτικοί, αντέγραψαν τους Star του Χόλυγουντ. Αποκρύπτουν την ηλικία τους, σε συνδυασμό και με τις μαγικές ιδιότητες του Photoshop εκφέρουν τον νέο πολιτικό λόγο – σλόγκαν ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ.
    Επίσης μου έλυσε και την απορία αυτή η επίσκεψη, στο τι, χρειαζόταν ο Έλληνας σύμβουλος Στον Σακασβιλι και η στάση αυτού στην αντιμετώπιση του εχθρού του. Αντί να βρίσκεται σε στρατηγεία η σε πεδία μαχών, διεξήγαγε πόλεμο μέσω των τηλεοπτικών μέσων.
    Έτσι και οι Αρκάδες πολιτικοί, όπως η κυρία ,ο Ταρατατουλης και άλλοι, ,παραμέρισαν τον Κολοκοτρώνη και το πρότυπο του σαν ξεπερασμένο, βάφτισαν τα χωριατόσπιτα της Αρκαδίας σε Cottage και όταν θα έρθουν να μας πηδήξουν οι Τούρκοι, η όποιοι άλλοι, αυτοί με τα φροντισμένα με Photoshop Image τους ,θα δίνουν την μάχη τους στο CNN , BBC , κτλ. Και εμάς θα μας σφάζουν σαν τα κοτόπουλα, θα σκοτώνουν τα παιδιά μας και θα γκρεμίζουν τα σπίτια μας και τις ζωές μας.
    Να τους χαιρόμαστε, Επισκεφθείτε το ,όπως και άλλων πολιτικών , και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
    Μακρης Κωνσταντινος (Αρκας παλαιας κοπης)
    www.constantinmacris.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΗ κ. ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ; ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΣ; σαΝΑΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΠΟ ΦΩΝΗ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νατάσα θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παιροισωτεροι φοτογγραφια στω ειδηοτικω τυς blog.Αιγο ξαιρη καλα το Νατασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και συγγραφέας η Τασία; Να τρέμει άραγε η πανελλήνια ένωση συγγραφέων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΄Αστο. Αστο να πάει άστο. ΄Αστο πονάει άστο. -Από λαΐκο άσμα αδομένου υπό Ιωάννου Χαραλ. Βαρθακούρη του Παρίου-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Στην «παγίδα» των δανείων"
    "Όταν το όνειρο για το αγαπημένο ελληνικό «κεραμίδι» στο κεφάλι μας γίνεται «βαριά» που μας χτυπάει !!! Σε απόγνωση βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες, καθώς ο τραπεζικός δανεισμός έχει γίνει «θηλιά» στο λαιμό τους, έτοιμη να τους πνίξει….

    Η οικονομική ασφυξία έχει οδηγήσει σε εκρηκτική και επικίνδυνη -για την οικονομία- αύξηση των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων και των αναγκαστικών πωλήσεων ακινήτων επιβαρημένων με προσημειώσεις και υποθήκες...

    Οι συνέπειες του υπερδανεισμού των Ελλήνων είναι εξαντλητικές έως και εξευτελιστικές για την προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια κάθε δανειολήπτη, ενώ το χρήμα εξακολουθεί ανεξέλεγκτα από την πολιτεία να είναι ακριβό και να οδηγούμεθα σε οικονομικό χάος.

    Σκληρό χτύπημα έχουν υποστεί όσοι δανείστηκαν με κυμαινόμενο επιτόκιο, αφού κάθε μήνα η δόση του δανείου τους μεταβάλλεται ανοδικά, σε τέτοιο σημείο, ώστε η επιβάρυνση να αγγίζει ετησίως έως και τα 1.000 ευρώ.

    Η αδυναμία αποπληρωμής των δανείων και η ανικανότητα να ανταπεξέλθουν οι οφειλέτες – πολίτες και οι επιχειρήσεις στις υπέρογκες δόσεις, οι οποίες σε περιπτώσεις υπερημερίας διογκώνονται απίστευτα, έχει ως αποτέλεσμα η μη πληρωμή τριών συνεχόμενων δόσεων να οδηγεί σε πλήρη αδιέξοδο και τις τράπεζες να ενεργοποιούν το μηχανισμό είσπραξης των χρεών, δηλαδή έκδοση διαταγής πληρωμής, κατάσχεση, πλειστηριασμό.

    Εκτιμάται ότι το 2008 ο αριθμός αιτήσεων για κατασχέσεις – πλειστηριασμούς θα αγγίξει τις 150.000, δηλαδή θα σημειωθεί αύξηση περίπου κατά 50%, από την περσινή χρονιά, όπου εκπλειστηριάστηκαν περίπου 30.000 ακίνητα.
    Οι ενώσεις καταναλωτών -απ’ όπου λαμβάνουμε και τα στοιχεία- υπολογίζουν ότι 30.000 στεγαστικά δάνεια σήμερα δεν εξυπηρετούνται, ενώ τα χρέη προς τις τράπεζες για στεγαστικά ή καταναλωτικά δάνεια ξεπερνούν τα 100 δισ. Ευρώ.

    Η κατάσταση για τους δανειολήπτες γίνεται δυσβάσταχτη, αφού τον περασμένο Ιούλιο, σημειώθηκε νέα αύξηση του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά 0,25%. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμά, της μεγάλης επιβάρυνσης των δανειοληπτών, είναι ότι ένας πολίτης ο οποίος έχει πάρει καταναλωτικό δάνειο 20.000 ευρώ με επιτόκιο 9,75% και ο οποίος πλήρωνε μηναία δόση 368 ευρώ, με την αύξηση κατά 0,25% η δόση του θα φθάνει στα 376 ευρώ. Την ίδια ώρα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προαναγγέλλει ότι μέσα στο φθινόπωρο θα σημειωθεί νέα άνοδος των ευρωπαϊκών επιτοκίων στο 4,5%...
    Επιπλέον, στοιχεία του Ινστιτούτου Δανειοληπτών, αποκαλύπτουν ότι περισσότερα από 32.000 νοικοκυριά είναι καταχρεωμένα, πληρώνοντας κάθε μήνα στις τράπεζες περισσότερα από αυτά που εισπράττουν! Από τα ίδια στοιχεία προκύπτει ότι μόνο την τελευταία πενταετία έχουν κατασχεθεί 150.000 ακίνητα!
    Ο απίστευτα εύκολος δανεισμός των πολιτών, οι οποίοι χωρίς σκέψη και σωστό υπολογισμό παίρνουν δάνεια στεγαστικά, επισκευαστικά, καταναλωτικά, δάνεια αυτοκινήτων, διακοπών, επίπλων, πιστωτικές κάρτες κλπ. καταλήγει σε φαύλο κύκλο, μέσα στον οποίο εγκλωβίζονται παρασυρόμενοι, από τις λανθασμένες και επιπόλαιες επιλογές τους.

    Η υπερχρέωση αυτή πλήττει κυρίως τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, τα οποία ανήμπορα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οδηγούνται στη λανθασμένη επιλογή της αναχρηματοδοτήσεως των δανείων ή τη μεταφορά υπολοίπων σε νέους λογαριασμούς, την ίδια στιγμή που η πολιτεία παρακολουθεί αμέτοχη τα παιχνίδια των τραπεζών σε βάρος των οφειλετών, επιτρέπει την ανεξέλεγκτη λειτουργία των εταιριών είσπραξης χρεών, αδιαφορεί για τα «κυκλώματα» που λυμαίνονται τους πλειστηριασμούς των ακινήτων, η αξία των οποίων πωλείται έως και 40% κάτω της εμπορικής τους αξίας, ανέχεται κατασχέσεις για οφειλές ποσών κάτω των 10.000 ευρώ και τελικά δεν προστατεύει ως οφείλει τους πολίτες της.

    Είναι ωραίες οι διακοπές, τα ακριβά αυτοκίνητα, τα μοντέρνα έπιπλα, τα σικάτα ρούχα, αλλά προσοχή … μόνο με τα δικά μας χρήματα και μόνο όταν μπορούμε, διαφορετικά η εύκολη και άνετη ζωή μας θα μεταμορφωθεί σε κόλαση !!!

    Εξυβριστικά τηλεφωνήματα, απειλητικές επιστολές, δικαστήρια κατασχέσεις, πλειστηριασμοί, άγχος στεναχώρια πανικός, προβλήματα υγείας, είναι το εφιαλτικό όνειρο που σας περιμένει, αν, χωρίς προσεκτικό και συνετό υπολογισμό, προβείτε σε οποιαδήποτε δανειοδότηση. Γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά, πριν από κάθε δανεισμό, ενημερωθείτε από την αγορά και μειώστε τις απαιτήσεις σας, για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα."

    ΝΑΤΑΣΑ ΠΕΤΡΟΥΛΙΑ


    Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ
    ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΠΟΣΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση