GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος πληρώνει;...

. Γράφει ο ραδιοφωνάκιας . Ξεκινάει σε λίγες ημέρες η νέα περίοδος στα μήντια, με μετεγγραφές και νέες παρουσίες στα ερτζιανα απο πολιτικού...

.
Γράφει ο ραδιοφωνάκιας
.
Ξεκινάει σε λίγες ημέρες η νέα περίοδος στα μήντια, με μετεγγραφές και νέες παρουσίες στα ερτζιανα απο πολιτικούς που μεταλλάσονται εναντι αδράς αμοιβής σε εκκολαπτόμενους ραδιοφωνικούς παραγωγούς μέχρι δημοσιογράφους που υπο τον μανδύα μιας αριστεροφροσύνης συμμετέχουν στους δυο δημοτικούς ραδιοσταθμούς (Αθήνα 9.84 και Κανάλι 1) εναντι αδράς αμοιβής, χωρίς υποθέτω να έχουν αναρωτηθεί οχι μονο για τη μηδενική ακροαματικότητα των σταθμών αυτών αλλά και για τις πηγές χρηματοδότησης αυτών των σταθμών.
Μια βόλτα στις εγκαταστάσεις τους θα σε πείσει... οχι για την χλιδή ...αλλά και για το σκάνδαλο... Κυριοι τι λέτε;
-----------------------------

9 σχόλια

  1. Ραδιοφωνάκια,

    Εχεις ακούσει το "έλα παππού μου να σου δείξω που είναι το μ... της γιαγιάς μου";

    Αν ο 984 και το κ1 είναι κατά τη γνώμη σου αριστεροί, εσύ τι είσαι ρε μπαγάσα; Πιο δεξιά από αυτό, είναι μόνο ο χίτλερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι εκει που παει ο Παγκαλος?.Να παει και ο Παπανδρεου(ανευ ποδηλατου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O κόσμος πληρώνει, που πίστεψε ότι οι δεξιοί θα φέρουν ευημερία και δικαιοσύνη.

    Αντί αυτού έχουμε σκάνδαλα, φαγοπότι για τους κουμπάρους, και προδοσία των συμφερόντων του κόσμου υπέρ ολίγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υγείας, είναι το εφιαλτικό όνειρο που σας περιμένει, αν, χωρίς προσεκτικό και συνετό υπολογισμό, προβείτε σε οποιαδήποτε δανειοδότηση. Γι’ αυτό σκεφτείτε πολύ καλά, πριν από κάθε δανεισμό, ενημερωθείτε από την αγορά και μειώστε τις απαιτήσεις σας, για να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

    Νατάσα Γ. Πετρούλια

    Δικηγόρος - Ποινικολόγος

    τ. Νομαρχιακή Σύμβουλος Αρκαδίας

    Πανεπιστημίου 44

    106 79 Αθήνα

    Τηλ.: 210 36 06 635 - 69 77 59 43 21




    Αναρτήθηκε από zouglapress στις 11:20 πμ
    Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
    ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ;
    Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/Η takis είπε...
    2:38 μμ
    Το παρανομο εχει?

    http://freedom-by-takis.blogspot.com
    http://malakapothiki.blogspot.com

    29 Αύγουστος 2008 5:36 μμ

    Η παρανομία έγκειται στο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ μέσου του άρθρου να αναφέρει διεύθυνση τηλέφωνα κλπ. της ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ της ασχολίας.
    Είναι έμμεση διαφίμηση και αθέμιτος ανταγωνισμός.
    Ο κώδικας δεοντολογίας των νομικών προβλέπει σοβαρές κυρώσεις και αρκεταοί δικηγόροι έχουν τιμωρηθεί για όμοια ακριβώς περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 6:43 μμ
    Δηλαδη, απαγορευται η διαφημηση, καταλαβα, οι μεγαλοδικηγοροι που εχουν ολα τα κονε παιρνουν τις δουλειες πατωντας πανω στις χιλιαδες πτυχιουχων νομικων που καθε χρονο ουτε μια δικη δεν καταφερνουν να κανουν και φυτοζωουν. Ωραια δημοκρατια, να τη χαιρομαστε.

    http://freedom-by-takis.blogspot.com
    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Takis ΔΕΝ είναι αυτό το πνεύμα μου. Ξέρω τις αγωνίες και τους κόπους δεκάδων δικηγόρων που γίνονται χαλιά για να πατήσουν επάνω τους οι μεγαλοδικηγόροι όπως ΑΡΙΣΤΑ αναφέρεις. Ξέρω δεκάδες ασκουμένους που τα αφεντικά τους έχουν ουσιστικά για να τους μεταφέρουν τις δικογραφίες και να αγοράζουν τα παράβολα.
    Ξέρω το σύστημα της τηλεοπτικής τουλαχιστον προβολής των κατά καιρούς στις τις λεγόμενες τηλεοπτικές δίκες και τις απο τηλεοράσεων οξύτατες αλλά και καλά σκηνοθετιμένες παραστάσεις που αποτελούν κατά την ταπεινή γνώμη μου έμμεση διαφήμιση προς άγραν πελατων. Αυτού του είδους τις συμπεριφορές όπως και κατά τα άλλα συμπαθεστάτης συναδέλφου κ. Πετρούλια θέλω να στηλιτεύσω.
    Ας μην ξεχνάμε δε οτι τα πειθαρχικά των συλόγων έχουν επιβάλει βαρύτατες κυρώσεις που φθάνουν από προσωρινή μέχρι οριστική διαγραφή από τους καταλόγους των μελών τους.
    Βεβαίως αυτά διαχέονται ενδοεπαγγελματικά αλλά ουδείς σχεδόν απ' έξω δεν μαθαίνει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση