GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόλεμος Ειρήνης...

Η χάρτινη τίγρη της Ευρωπαϊκης Ενώσεως . Γράφει ο ΙΑΣΩΝ . Στις 4/1/2001 ειχα διαβασει στην «Αυγή», ενα αρθρο του συγγραφεως Δ.Ραυτοπουλ...

Η χάρτινη τίγρη της Ευρωπαϊκης Ενώσεως
.
Γράφει ο ΙΑΣΩΝ
.

Στις 4/1/2001 ειχα διαβασει στην «Αυγή», ενα αρθρο του συγγραφεως Δ.Ραυτοπουλου με τίτλο «Ειρηνομαχία με σαμπό. Κίνημα μαθό..Οχι ομως και παθό».Μεταξύ άλλων έγραφε:
« Μέ τόν τρόπο αυτό ακριβώς χρησιμοποιήθηκε μεταπολεμικώς το ευρωπαικό κίνημα ειρήνης ως οπλο του ψυχρου πολεμου Ποιος δεν θυμαται τις κινητοποιησεις κατά των πυραυλων Κρουζ και περσινγκ, στις οποιες αναλωθηκε σχεδον αποκλειστικα η αριστερη δραστηριοτητα και διαννοηση στις χωρες του ΝΑΤΟ, οταν ειχε προηγηθει η εγκαταστασι στις « Λαικες Δημοκρατιες» των σοβιετικων πυραυλων SS-20..Αυτοι οι τελευταιοι-δηλαδη οι πρωτοτοκοι- ήσαν οι καλοι πυραυλοι, αμυντικοι , πυραυλοι ειρηνης, ενώ οι αμερικανικοι ηταν κακοι, επιθετικοι, πολεμικοι.Τοτε πολεμοκαπηλοι ησαν μονο η Αμερικη και το ΝΑΤΟ ενώ η Σοβιετία, το συμφωνο Βαρσοβιας ησαν περιστερωνες λευκης περιστερας.Εισβολες στρατιωτικες επεμβασεις γενοκτονιες εκαναν μονο οι Αμερικανοι, οι δυτικοι, ενώ οι ανατολικοι, οι σοβιετικοι, οι κινεζοι βοηθουσαν αδελφικα τους κινδυνευοντες από τον ιμπεριαλισμο λαους στην Ουγγαρια, στην Τσεχοσλοβακια, στο Θιβετ, στο Αφγανισταν.. Το γεγονος ότι κάθε κριτικη γι αυτά αντιμετοπιζοταν στο ανατολικο μπλοκ και στα αριστερα κομματα ως προδοσια, το γεγονος ότι ο επικεφαλης των σοβιετικων φιλειρηνιστων ο ακαδημαικος Ζαχαρωφ διώκοταν ως αντικαθεστωτικος εγκληματίας και παραφρων ουδολως προβληματισε το ανοιχτα φιλο-σοβιετικο κιημα ειρηνης στη Δυση…»
Και κατεληγε το αρθρο του Ραυτοπουλου, στην «Αυγή»: «Η ειρηνη ως ιδεα και πολιτικη δεν εχει δεινοπαθησει μονο από παντετατους ιμπεριαλιστες, αλλα και από κορυφαιους ηγετες του κομμουνισμου, Λενιν, Τροτσκυ, Σταλιν, Μαο, από το Μπρεστ Λιτοβσκ μεχρι την σκυλευση της Πολωνιας, συναιτερικα από Χιτλερ και Σταλιν και από τη Μαοικη εκτιμηση περι « χαρτινης» τιγρης του ιμπεριαλισμου ως την κρισι των πυραυλων της Κουβας, όταν η ανθρωποτητα εφθασε στο χειλος του πυρηνικου ολεθρου.Κατα τις εξομολογησεις του Χρουστσωφ , μαλιστα ο Φιντελ Καστρο του ειχε προτεινει την εξαπολυσι πυρηνικης επιθεσης κατά των ΗΠΑ ώστε το σταρτοπεδο του σοσιαλισμου (και της ειρηνης!!) να εχη το πλεονεκτημα του εφοδιασμου!Οχι απλως πολεμος δηλαδη, αλλα και παγκοσμιος και πυρηνικος..Και προληπτικος τοιουτος, η πιο υψηλη κορυφη της πολεμικης παρανοιας..»
Αν σημερα δεχθουμε χαριν συζητησεως οτι οι ηλιθιοδεστεροι κατοικοι του Πλανητη ευρισκονται στην Αμερικη.Και οι εξυπνοτεροι( αυτο το δευτερο το πιστευω βεβαια, αλλα δεν ειναι αρκετο) που τα καταλαβαινουν ολα στο τσακ μπαμ, στο αλλο ακρο της γης που λεγεται Ελλας. Αν παλι δεχθουμε ( μολονοτι αν ειμεθα ειλικρινεις, τιποτα δεν εχει αποδειχθη) οτι αυτοι οι πρωτοι, οι κατεχοντες το χρυσο μεταλλιο της ηλιθιοτητος εδωσαν το πρασινο φως στο πιο εξυπνο ποντικι , να κρεμαση το κουδουνι στο λαιμο της Αρκουδογατας της οποιας η πατημασια μπορει να συνθλιψει την χωρα των ποντικων που εν προκειμενω, την λενε, ας πουμε να, Γεωργια..Και ας δεχθουμε οτι το εξυπνο ποντικι της Γεωργιας, το επιχειρησε... Η Αρκουδογατα θυμωσε...Δεν ηταν δα κι απροβλεπτο., ισως μαλιστα το προσδοκουσε, γιατι αντεδρασε τοσο αστραπιαια και εχουμε τα αποτελεσματα που βλεπουμε.
Ομως αν ηταν ο Μπους στην θεσι του Πουτιν που διεσχισε την Ν Οσετια ( ή την Κουβα π.χ τηρουμενων των γεωγραφικών αναλογιών) σε λιγες ωρες, προστατεψε τους σαραντα χιλιαδες οσετιους( ή τους Κουβανους ) που θελουν να ενωθουν με την Ρωσσια ( ή την Αμερικη για να πουλανε πουρα και ρουμι) κι εν συνεχεια με αφορμη αυτη την λογικοφανη αναγκη, εγκαθιστωντας εκατονταδες ερπυστριοφορα και χιλιαδες οπλισμενους στρατιωτες διχοτομουσε την Γεωργια ( ή κατ αναλογιαν την Κούβα), κατελαμβανε το λιμανι και ασκουσε πληρη ελεγχο σε μια χωρα που εχει δημοκρατικως εκλεγμενη κυβερνησι( εν ταξει, εν ταξει εχετε δικαιο, δεν ειναι ακριβως το ιδιο, η Κουβα εχει κληρονομικη δικτατορια αλλα για πολλα προοδευτικα μιαλα αυτο λεγεται σοσιαλιστικη δημοκρατια). Ε τότε στ αληθεια πεστε μου...
Δεν θα ειχαμε κυκλοφορησει τις γνωστες εικονες της σημαιας της Αμερικης που εχει ο Ριζοσπαστης με τον αγκυλωτο σταυρο ( δηλαδη την Πυθαγορειο τετρακτυ) και την φωτογραφια του Μπους με μουστακι ως Αδολφο;
Τωρα πως δικαιολογουμε ή θεωρουμε αποδεκτο και δεν ψεγουμε τους εισβολεις.Οι Ρωσοι ειναι ευλογημενοι και εχουν αναφαιρετο δικαιωμα να καταλαμβανουν να διχοτομουν μια χωρα να ελεγχουν τους αγωγους που δεν τους ανηκουν αλλα διερχονται απο τη χωρα αυτη και μεταφερουν στη Δυση ενεργεια.Να επανακαταλαμβανουν εν τη ουσια μια μια χωρα που μαζι με πολλες αλλες πριν απο 17 χρονια απεκτησε την ελευθερια της. Μια χωρα που ειναι ανισχυρη να απειληση ή να εκβιαση την Ρωσια και το μονο που μπορει να πραττη ειναι να στελνη μεταναστες οχι στη Ρωσια αλλα στην Ελλαδα για να βρουνε δουλεια.....
Για την δειλια της Δυσεως να υπερασπισθη το δικαιωμα της ελευθεριας σε καθε γωνια του πλανητη οχι με λογια αλλα με εργα, δεν φταιει ουτε η Αμερικη ουτε Η Ρωσια.Μονο η υποκρισια μιας ανυπαρκτης Δυσεως , ενεργειακα πληρως εξαρτωμενης ισως και ευγενικα εκβιαζομενης απο την Ρωσια με επιμερους διακρατικες συμφωνιες. Μιας Ευρωπης που δεν εχει το θαρρος να παραδεχθη την αληθεια, να υπερασπισθή το δικαιο. Μιας Ευρωπης σε αυγουστιατικες διακοπες. Εξαιρεσι οι Βαλτικες χωρες (Λιθουανια, Εσθονια, Λετονια) η Πολωνια και η Ουκρανια ...Αυτες βεβαια θυμουνται, γνωριζουν.
Σημειωσις: Βεβαιως και ειναι γνωστο,ομως χαριν πληροτητος να αναφερω τα κρατη που απεκτησαν την ελευθερια των με την αυτοκαταρρευσι της Ενωσεως των Σοβιετικων Σοσιαλιστικων «Δημοκρατιων» ( ΕΣΣΔ) που ησαν υποτελη στην Σοβιετια. 1.Αζερμπαιτζάν, 2.Αρμενίας, 3.Γεωργίας, 4.Εσθονίας, 5.Καζχαστάν, 6.Κιργισίας, 7.Λεττονίας, 8. Λευκρωσσίας,  9.Λιθουανίας, 10.Μολδαβίας, 11.Ουζμπεκιστάν, 12.Ουκρανίας, 13.Τατζικιστάν, 14.Τουρκμενιστάν, και η Ρωσια.
-----------------------------------------

20 σχόλια

  1. Ασε μας ρε JASON, μ εβαλες 10 λεπτα να διαβαζω βλακειες. ΔΕΝ σου απαντω. αρνουμαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα,ακομη δεν καταλαβατε οτι το σοβιετικο-σταλινικο συστατικο της ΕΣΣΔ που εβγαινε απο τη Μοσχα, τωρα βγαινει απο την Ουασιγκτον; Και ο Συνασπισμος, οπως πολυ ευστοχα ακουσα να περιγραφεται, ειναι "η πολιτικη εκφραση του στρατηγικου δοχειου που διασωζει το απανθρωπο και αντιπνευματικο συστατικο της σταλινικης ΕΣΣΔ". Δεν χαθηκε ο σταλινισμος, απλως μεταναστευσε στις ΗΠΑ. Ο Σαακασβιλι εκανε στους Οσετους αυτο που εκανε και στους Ποντιους μας, οι οποιοι τον περιποιηθηκαν δεοντος αλλα η Ντορα Μητσοτακη τους αγνοησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΜΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ .
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ
    ΑΝΕΞΑΤΡΗΤΗΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΞΥΜΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ .
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗΣ
    ΑΝΕΞΑΤΡΗΤΗΣ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oraia ta lene i malakes tou siriza(mori kapoutzidi valianata ti favorita)kai tis aygis(tis glikas tis eksousias gia aytous to likofos tis dianoisis di imas).ta thimikan omos i ananipsantes mono drios pesousis(tzaba mages ''dianoites''tou tixodioktismou en oligois)meta komounismou diladi 1990.kai eipan oi ...''dianoites'' na alaksoun payroll kai tora apo tous kokinous perasan sti doulepsi tis asteroesas.oust xlimintzoures arivistes tixodioktes pou mathate tora ta singnosta tois pasi gia na kanete plates sta nea afentika sas.ouai imin ypokritai kai farisaioi giati logo didaskete kai logo de kratite(me to azimioto).kalofagota granazia tis kleptokratias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oraia ta lene i malakes tou siriza(mori kapoutzidi valianata ti favorita)kai tis aygis(tis glikas tis eksousias gia aytous to likofos tis dianoisis di imas).ta thimikan omos i ananipsantes mono drios pesousis(tzaba mages ''dianoites''tou tixodioktismou en oligois)meta komounismou diladi 1990.kai eipan oi ...''dianoites'' na alaksoun payroll kai tora apo tous kokinous perasan sti doulepsi tis asteroesas.oust xlimintzoures arivistes tixodioktes pou mathate tora ta singnosta tois pasi gia na kanete plates sta nea afentika sas.ouai imin ypokritai kai farisaioi giati logo didaskete kai logo de kratite(me to azimioto).kalofagota granazia tis kleptokratias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oraia ta lene i malakes tou siriza(mori kapoutzidi valianata ti favorita)kai tis aygis(tis glikas tis eksousias gia aytous to likofos tis dianoisis di imas).ta thimikan omos i ananipsantes mono drios pesousis(tzaba mages ''dianoites''tou tixodioktismou en oligois)meta komounismou diladi 1990.kai eipan oi ...''dianoites'' na alaksoun payroll kai tora apo tous kokinous perasan sti doulepsi tis asteroesas.oust xlimintzoures arivistes tixodioktes pou mathate tora ta singnosta tois pasi gia na kanete plates sta nea afentika sas.ouai imin ypokritai kai farisaioi giati logo didaskete kai logo de kratite(me to azimioto).kalofagota granazia tis kleptokratias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιά και επιχειρείς τον παραλληλισμό με την Κούβα, διάβασε και την ανακοίνωση της Κουβανικής κυβέρνησης, που φαίνεται να συμπαθείς, με την οποία (η Κουβανική κυβέρνηση) κατήγγειλε την επίθεση της Γεωργίας στην Ν. Οσετία, για να καταλάβεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι, Ιάσονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το άρθρο είναι επιφανειακό και ίσως λίγο βιαστικό. Π.χ. διότι δεν ανέφερε τις διάφορες υπόγειες επιχειρήσεις των συμμάχων μας -π.χ. επιχείρηση GLADIO-.
    Τρομοκρατικές επιχειρήσεις με σκοπό να κατηγορηθούν οι αριστερές ή οι αναρχικές δυνάμεις με αποκορύφωμα τη δολοφονία του Aldo Moro (Ερυθρές Ταξιαρχίες εν πρώτης Χένρι Κίσσινγκερ μετά)το 1978 και δύο χρόνια αργότερα η βομβιστική επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό της Bologna.

    Με λίγα λόγια άλωση εκ των έσω (της Ευρώπης) από φίλιες δυνάμεις.
    Πάλι ξεχνάμε χώρες της Λατινικής Αμερικής-βλέπε Χιλή.
    Επίσης: “Communism is not [and never was] a creation of the masses to overthrow the Banking establishment, but rather a creation of the Banking establishment to overthrow and enslave the people.”-Anthony J. Hilder


    Δηλ.Προσπεράστε(το άρθρο ως επιλεκτικό και με επικάλυψη που ισχυρίζεται πως είναι... σοκολάτα!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιασον τρως καλα μεσα απο το χρυσομαλλο δερας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΙΑΣΟΝΑ ,ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ .

    Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΣΟΥ ΚΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΜΨΙΑ .

    ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΤΑ ΠΩ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΛΑΪΚΑ ΚΑΙ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι λάθος να πιστεύει κανείς ότι η γεωργία δεν μπορεί να απειλήσει τη ρωσία ήτα φυρομ την ελλάδα ή η πολωνία τη ρωσία πάλι.Ηδη οι πολωνοί υπογράψανε συμφωνία με τους φονιαδεςτωνλαωναμερικάνους για να βάλουν πυραύλους που θα στοχεύουν τη ρωσία.Σαν να λέμε πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στην κούβα από τους ρ΄΄ωσσους..
    Ο γράφοντας έχει δίκιο όταν λέει ότι η εοκ δεν έκανε τίποτα να βοηθήσει τη γεωργία.Η αλήθεια είναι ότι στρατιωτικά και πολιτικά δεν υπάρχει εοκ ή εε.Αλλα λένε οι μεν άλλα οι δεν .Οι πολωνοί εσθονοί κα λέγανε να στείλει στρατό η εε υπέρ των γεωργιανών ο σύντροφος σαρκοζίς είπε στα κανάλια ΄΄οτι είναι δικαίωμα των ρ΄΄ωσων να εισβάλουνε όπου έχουνε συμφέροντα και αποδέχτηκε το σχέδιο των ρώσσων ορθόδοξων αδερφών μας.
    Στην ελευθεροτυπία υπήρχε ένα γράμμα από ένα σωματείο ποντίων ίσως η αργό που έλεγε για εκδίωξη 100.000 ποντίων από τη γεωργία από το φασιστικό καθεστώς του αμερικανόδουλου σαακασβίλη του 96 τοις εκατό σε ψήφους [ούτε στην εσσδ δεν έπαιρναν 96 τοις εκατό ,οπότε να φανταστούμε τι εκλογές ήταν αυτές-ήταν αμερικανικό πραξικόπημα]Αν αυτό που λέει το ποντιακό σωματείο είναι αλήθεια τότε αυτή η απελευθέρωση των οσετών και αμπχαζίων από τους ναζί της γεωργίας μασ αφορά πιο πολύ και πιο πολύ πρέπει να συνταχτούμε με το ξανθό γένος που λέει και ο λιακόπουλος που στην προκειμένη περίπτωση έχει δίκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πώς και δεν πήγες, ολιγαρχικέ πεμπτοφαλαγγίτη ανοιάσονα, να βοηθήσεις το σφαγέα Σαακασβίλι και να σηκώσεις το γόητρο του ΝΑΤΟ;
    http://www.youtube.com/v/P-9NYKVBLJ0

    Murdered civilians in South Ossetia, by pro-NATO aggressives. But you will not hear much about it on CNN or Faux News. Because they are too busy reporting ad nauseam about the extramarital shenanigans of CFR darling John Edwards.
    In order to find out what's really going on in Georgia, you have to read the international press on the internet. Bush, McCain, and Obama may cast blame on Russia, but reading the international press you get a different perspective.
    "Russian officials believe that it was the USA that orchestrated the current conflict. The chairman of the State Duma Committee for Security, Vladimir Vasilyev, believes that the current conflict is South Ossetia is very reminiscent to the wars in Iraq and Kosovo," reports Pravda, the Russian newspaper.
    Imagine Canada decided to enter a military and diplomatic alliance with Russia and Canada began arming itself to the teeth with Russian weapons and training with Russian military advisers. Can you guess what the reaction of Bush and the neocons would be?
    It doesn't take much imagination.
    It appears the CIA has worked behind the scenes for quite a while in Georgia. Back in 1993, for instance, CIA agent Fred Woodruff was assassinated by unknown assailants outside of Tbilisi. "Spokesmen for the State Department and the C.I.A. declined to confirm that Mr. Woodruff was working for the intelligence agency
    In the wake of Georgia's much vaunted — by the U.S. corporate media — "revolution," the installed government of autocrat Mikheil Saakashvilli wasted little time imposing "democracy" neocon-style, resulting in violent suppression of opposition political rallies. "Georgia was rocked by opposition rallies for six days last November as protesters occupied central Tbilisi demanding Saakashvili's resignation over allegations of corruption and increasing authoritarianism," reported RIA Novosti. "The Georgian leader responded by sending in riot police to crack down on protesters on November 7. Over 500 people were injured according to Human Rights Watch as police used rubber bullets, tear gas and water cannons to break up the demonstrations." In addition, Saakashvilli's goons used "non-lethal" weapons of the sort developed by the Pentagon (see video).
    Last month, Aljazeera reported that "a total of around 1,650 soldiers form the US, Georgia and several other East European countries, have begun exercises on the formerly Russian-controlled Vaziani base, the Georgian defense ministry said."
    NowPublic reported on July 17:
    US officials insist the long-planned wargames have nothing to do with the recent dispute between Russia and Georgia over the breakaway Georgian regions of Abkhazia and South Ossetia. But they give Washington a chance to support pro-west Tbilisi at a critical time.
    If you believe this, I have a bridge for sale.
    In fact, these "long-planned wargames" were so important the State Department packed up and shipped off Condi Rice to Georgia. Her arrival was nicely timed to coincide with "a deadly firefight between Georgian troops and separatists in a Russian-backed breakaway region....
    Israel gets in on the act
    Let's not forget America's junior partner in chaos and mass murder, Israel. "In addition to the spy drones, Israel has also been supplying Georgia with infantry weapons and electronics for artillery systems, and has helped upgrade Soviet-designed Su-25 ground attack jets assembled in Georgia, according to Koba Liklikadze, an independent military expert based in Tbilisi. Former Israeli generals also serve as advisers to the Georgian military," reports the International Herald Tribune.
    No wonder the horrific photos emerging from South Ossetia have that Lebanon invasion look about them. Israel has over fifty years of experience in invading small countries and has consistently specialized in murdering and tormenting civilians.
    It looks like Russia will be obliged to deal with Georgia's treachery on its own.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τσάκ μπάμ τό καλύτερο.
    Αναστάσης(περίληψη δέν έχεις κοινό
    χάνεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...ρε Ιάσονα αεί σιχτίρι ρε...κοψε την μαλακία και σταμάτα ν' αναλύεις....όλα είναι στημένα ρε συ ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ιασων η μόνη διαφορά μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας είναι ότι οι ΗΠΑ αρχισαν τα ασυμετρα νταηλίκια (Κόσοβο Ιρακ) και οι ρωσοι αναγκαστικά ακολούθησαν την τακτική αυτή. Οι ΗΠΑ απαξίωσαν τον ΟΗΕ. Οι ΗΠΑ επιτίθενται "ειρηνικά" εντάσοντας χώρες στο ΝΑΤΟ με καταφανή στοχο να "επιτεθούν αμυνόμενοι" κατα της Ρωσίας.

    Ολα τα υπόλοιπα ειναι φιλοσοφική συζήτηση και λόγια του αέρα.
    Δε με ενδιαφέρει ποιος εχει δίκιο ή αν ειναι προβοκατσια ούτε με ενδιαφέρει αν διαμαρτύρετε ή οχι η αριστερα κτλ.
    Αυτο που μετράει για μένα είναι ότι αν η Ρωσσία εκανε ξανά την "κότα" τοτε θα κατέληγε σαν το παγιδευμένο θηρίο. Και τότε η πόρτα του τρελοκομείου θα ήταν ορθάνοιχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Αυτο που μετράει για μένα είναι ότι αν η Ρωσσία εκανε ξανά την "κότα" τοτε θα κατέληγε σαν το παγιδευμένο θηρίο. Και τότε η πόρτα του τρελοκομείου θα ήταν ορθάνοιχτη."

    Ακριβώς έτσι. Σωστότατος. Άσε που από όταν έπεσε η Σοβιετική ένωση, ανοιξαν για τα καλά οι πόρτες του τρελοκομείου...

    ¨οπως και ναχει ρε συΙασωνα, ο παραλληλισμός της Κούβας με την Γεωργία είναι εντελώς γελοίος.
    Παρεμπιπτόντως, το σκληρότατο πογκρόμ εναντίον των ποντίων Ελλήνων πριν μερικά χρόνια το ξέχασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι αγαπητε Jason οπως τα λες......Αξιος ο μισθος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση