GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εμπειρίες από τη συμπεριφορά Λιμενικών...

. Από το swell-swell.blogspot.com . ...Στην ιστορία της Χίου, άκουσα το επόμενο πρωί στο ραδιόφωνο ότι το σκάφος του Λιμενικού με τον τ...

.
Από το swell-swell.blogspot.com
.
...Στην ιστορία της Χίου, άκουσα το επόμενο πρωί στο ραδιόφωνο ότι το σκάφος του Λιμενικού με τον τραυματία, αρχικά δεν πήγε στο λιμάνι της Χίου, αλλά σε ένα άλλο μικρότερο – για προφανείς λόγους - και από κει ειδοποίησαν το ασθενοφόρο.
Βεβαίως, στη συνέχεια αυτή η λεπτομέρεια «θάφτηκε». Προς δόξα, εκτός του Λιμενικού και των ΜΜΕ. Ξαναβγήκε η ιστορία χθες βράδυ στον ALPHA από τον ίδιο τον καπετάνιο του φουσκωτού. Το τσακάλι που πυροβόλησε ήταν βατραχάνθρωπος. Ο δικηγόρος του ανέφερε την ιδιότητα αυτή, σαν να ήταν κάτι θετικό.
Βατραχάνθρωπος σημαίνει Ειδικές Δυνάμεις. Και στις Ειδικές Δυνάμεις δεν πηγαίνεις, εάν δεν έχεις τη λόξα – σε ρωτάνε αν θέλεις; Και επειδή πνίγεσαι από τις παιδικές προσλαμβάνουσες (ελληνιστί κόμπλεξ) λες «ναι» και γίνεσαι βατραχάνθρωπος. Προειδοποιητικές βολές, σημαίνει βολές στον αέρα. Κατά τον καπετάνιο το φουσκωτό έχει βληθεί από 40 σφαίρες. Κατά τον δικηγόρο του ράμπο από 18! Διαλέγουμε.

Οι Λιμενικοί ισχυρίζονται ότι καταδίωξαν το φουσκωτό. Φούμαρα. Τα σκάφη του Λιμενικού δεν έχουν την ιπποδύναμη να καταδιώξουν και να φτάσουν ένα ταχύπλοο, όπως είναι το φουσκωτό. Γι’ αυτό πολλές φορές επιτάσσουν ιδιωτικά σκάφη για να κάνουν ελέγχους. Μου έχει τύχει στη Σκιάθο να συναντήσω κρις-κραφτ που ο καπετάνιος του σήκωσε το χέρι του, ένδειξη ότι ήθελε κάτι. Όταν τον πλησίασα, ο συνεπιβάτης που καθόταν δίπλα του, φόρεσε το καπέλο του και σηκώθηκε όρθιος. Ήταν Λιμενικός. Μου ζήτησε τα χαρτιά κ.λ.π. της βάρκας. Όταν τελείωσε ο έλεγχος, τον ρώτησα «από πότε το Λιμενικό χρησιμοποιεί ιδιωτικά σκάφη για να κάνει τη δουλειά του;» «Από τότε που καταλάβαμε ότι αν δεν θες να σταματήσεις, δεν θα σε προλάβουμε ποτέ με τα δικά μας σκάφη» μου απάντησε, σε ενικό αριθμό βεβαίως!
Τελειώνοντας, οι Λιμενικοί είναι ένστολοι με όπλο – ο συνδυασμός που κυριολεκτικά σκοτώνει – άλλωστε αποδείχτηκε πάλι, προχθές τη νύχτα στη Χίο. Αν σκεφθεί κανείς τα κίνητρα ενός ανθρώπου που αποφασίζει να κάνει μια δουλειά που προϋποθέτει στολή ΚΑΙ ΟΠΛΟ, έχει τη σωστή απάντηση. Κι αυτό ισχύει για όλους τους ένστολους. Εξαιρούνται οι νοσοκόμες και οι θυρωροί των ακριβών ξενοδοχείων.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

------------------------------

24 σχόλια

  1. ΚΑΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε θεμα ποιο κατω ειπε οτι αυτο ειναι αποδειξη οτι ο λιμενικος ηταν μπραβος, οταν το πρεςς ισχυριστηκε για μια ακομα φορα μια ανυπαρκτη αποκλειστικοτητα.
    Ολοι οι τρελλοι εδω μαζευτικαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιoς γνωστού επιχειρηματία με ναρκωτικά στη Μύκονο
    13 Αυγούστου 2008, 15:15



    Με νέο ευρηματικό τρόπο 32χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία παραλάμβανε ναρκωτικά σε πολυσύχναστο μπαρ της Μυκόνου. Τα ναρκωτικά ήταν τοποθετημένα σε γλάστρα, την οποία παρέδιδε υπάλληλος ανθοπωλείου.

    Χθες τα μεσάνυχτα, στο μπαρ όπου εργαζόταν τον τελευταίο καιρό ο 32χρονος, έφτασε ένας υπάλληλος ανθοπωλείου, μεταφέροντας μια γλάστρα στο όνομα του γιου του επιχειρηματία. Ο παραλήπτης έλειπε και έτσι τη γλάστρα παρέλαβε σερβιτόρος του καταστήματος.

    Αστυνομικοί, άνδρες και γυναίκες, που βρίσκονταν στο μαγαζί και παρίσταναν τους τουρίστες, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τους δύο άνδρες, καθώς σε έλεγχο ανακάλυψαν 150 γραμμάρια κεταμίνης, ναρκωτικής ουσίας σε στερεή μορφή, σε συσκευασμένη σακούλα στον πάτο της γλάστρας.

    Λίγο αργότερα, στο μαγαζί έφτασε και ο γιος του επιχειρηματία για τον οποίο προοριζόταν η γλάστρα με τα ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τόσο ο ίδιος όσο και οι άλλοι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σύρου, ενώ αναζητείται ο έμπορος ναρκωτικών και αποστολέας της γλάστρας.

    Η κεταμίνη ή αλλιώς special K, η οποία βρέθηκε στη γλάστρα και κατασχέθηκε, ανήκει στη νέα γενιά συνθετικών ναρκωτικών και κυκλοφορεί σε στερεή και υγρή μορφή.

    Θεωρείται ως ιδιαιτέρως εθιστικό ναρκωτικό και μπορεί να προκαλέσει καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα. Η δράση του μάλιστα είναι τόσο ισχυρή, που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική ως αναισθητικό.

    Εδώ και καιρό, υπήρχαν πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών, με αυτόν τον ευρηματικό τρόπο, στο συγκεκριμένο μπαρ από τον 32χρονο.

    Σύμφωνα με την αστυνομία μάλιστα, η παράδοση λουλουδιών δεν ήταν ο μοναδικός τρόπος που χρησιμοποιούσε, καθώς διάφορα πακέτα έφταναν καθημερινά στο μπαρ της Μυκόνου, για το οποίο έχουν


    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ASE MAS RE FILE KAPOTE PREPEI NA YPARKSEI SEBASMOS,ANTE KANE ELLHNIKA KOLPA SE ITALIA,USA,ISPANIA k.a KAI THA DEIS TI THA GINEI.STOP EINAI STOP.O LIMENIKOS DEN KSEREI AN EISAI LATHREMPOROS n PSARAS.G APO CT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ, Ο Μ.....Σ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.... ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ... ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ..... ΣΚΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΠΟΥΣ ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΑΝ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.XIOTIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι οι πιο πολλοι λιμενικοι ειναι μπραβοι σε μαγαζια οι δεν σας πειραζει μαλακες ελληνες .Αμα δεν τους αρεσει η δουλεια του λιμενικου να παραιτηθουνε και να παρει την θεση τους κανενας αλλος ανθρωπος.Οταν πηγανε στο λιμενικο δεν τους ποσα λεφτα θα περνουνε !!!!Μονο στην νυχτα ξερουνε να τα περνουνε ευκολα χρηματα χωρις κοπο .Αλλα τα υπουργεια τους καλυπτουνε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε μαλάκα αρθρογράφε, απο τη μια διαμαρτύρεσαι όταν οι ένστολοι δεν πιάνουν αυτούς που μπουκάρουν στη βίλα σου και την κάνουν φύλλο και φτερό ή βάζουν γκαζάκια στην πόρσε σου και απο την άλλη τους λοιδορείς με τη φράση "στολή και όπλο ο συνδυασμός που σκοτώνει".

    Πες μας τι πίνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5.29
    Έχεις απόλυτο δίκιο. Στις ΗΠΑ αν σε σταματήσει ένστολος και πας να "κουνηθείς" α λα ελληνικα την πάτησες άσχημα. Θυμήθηκα ένα περιστατικό που μου συνέβη στο αεροδρόμιο του La Guardia. Περνούσαμε απο το immigration και κάποιος έλληνας που ταξίδευε μαζί μας και φορούσε γυαλιά ηλίου αρνήθηκε να τα βγάλει παρά τις επανειλημμένες παρακλήσεις της γυναίκας αστυνομικού που έκανε τον έλεγχο. Για πότε μπουκάρανε 3 φουσκωτοί και τον πήραν στα...ιδιαίτερα ούτε που το κατάλαβε!!!

    Αυτό εγώ το λέω νόμος και τάξη, όχι όπως εδώ στο μικρό μας μπουρδέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι μοιρολατρείες! Δε θα προλάβουν οι κακοί να χαρούν τις κακίες τους!
    Η αντιστροφή των πόλων είναι κοντά

    Πηγή: Cosmos Online, 5 Μαΐου 2008
    Μια αντιστροφή του γήινου μαγνητικού πεδίου θα μπορούσε να συμβεί πιο σύντομα από όσο νομίζαμε μέχρι τώρα, σύμφωνα με Ολλανδούς επιστήμονες που αναφέρουν ότι το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη γίνεται βαθμιαία λιγότερο σταθερό.
    http://www.physics4u.gr/news/2008/scnews3313.html
    Earth’s magnetic field strength is weakening in several areas, says an article published today (June 30, 2008) in National Geographic News. This may suggest the possibility of an upcoming reversal of the geomagnetic field, said study co-author Nils Olsen, a geophysicist at the Danish National Space Center in Copenhagen.
    http://news.nationalgeographic.com/news/pf/76158139.html
    It is possible that the Earth will lose it again in the 21st and 22nd centuries. The "magnetic umbrella," which protects us from deadly space radiation, will disappear, exposing humankind to a heavy "rainfall" of solar particles and space rays. Our descendants will have to understand how a weaker magnetic field will affect the climate and what protection they will need.
    Yury Zaitsev, Institute of Space Studies
    http://en.rian.ru/analysis/20070928/81541029.html
    http://www.youtube.com/v/8OAZzA1jF_w
    Αυτά τα λίγα, για να δείτε με την παρέα σας αν είναι ή όχι μισάνθρωποι οι εχθροί τής συλλογικής αντιμετώπισης κάθε γεωκλιματικού ενδεχόμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και οσο αφορα αγαπητε ξερολα τα πλωτα περιπολικα σκαφη του λιμενικου με μηκος 56 ποδων (υδροτζετ)πιανουν ταχυτητες 55 ναυτικων μιλιων με αυτονομια ανω των 500 ν.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΄6.17,
    ναί κοντά είναι.Θά τήν ζήσουν τά
    τριστετράκις δισέγγονα σου.
    Η προηγούμενη συνέβη όταν περπα-
    τούσαμε στά 4(όχι ότι αυτό δέν συμ-
    βαίνει καί τώρα).
    Αναστάσης(τριποδίζων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παναγιώτη,7.56
    είσαι σωστός,απλά ο προηγούμενος
    πιθανόν νά αναφέρεται γιά απομάκρυ-
    σμένη περίπτωση.
    Αναστάσης(36knots-σοβαρά-captain)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ. ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΟΝ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ ΟΠΟΥ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΚΑΪΝΗΣ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΡΑΜΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΠΟΥ Ο ΡΑΜΠΟ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΜΑΓΚΙΑ" ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΗΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ=ΙΔΙΕΣ ΤΩΝ Ο.Υ.Κ. ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΑΠΟ Ο, ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑΣ...ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΧ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΣΚΟΥΛΑ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΡΩΝΟΥΝ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ. ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.15
    εκεί πού έδινες μιά νότα αισιοδο-
    ξίας στό τέλος....τί έχουν τά άτιμα
    καί ψοφάνε.
    Ελπίζω η ανησυχία σου(ή παραίτηση?)
    νά έχει βάση σέ μικρό % ανθρώπινο
    δυναμικό.
    Εγώ προσωπικά μόνο βοήθεια έλαβα.
    Αναστάσης(20 χρόνια φούρν...εεε
    συγνώμη ψαράς.ΣΟΒΑΡΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κόσμος που ασχολείτε ακόμα με αυτό το θέμα.

    Το φουσκωτό που έφυγε χωρίς χαρτιά από την Αττική, για να πάει στην άλλη μεριά του Αιγαίου χωρίς όργανα και χάθηκε στο δρόμο.

    Είτε το φουσκωτό πρέζα κουβάλαγε, είτε ήταν τόσο ηλίθιος ελληνάρας που πίστευε ότι θα την κοπάναγε με το γρήγορο (και παράνομο) σκάφος του.

    Καλά να τα παθει, ακόμα κι αν δεν είσαι σε όλα οκ, όταν σου κάνουν σήμα να σταματήσεις για έλεγχο, απλά σταματάς, είτε είναι σκάφος, είτε αυτοκίνητο, είτε μηχανή.

    Αν δεν σταματήσεις, είτε είσαι 15χρονο μαλάκιο, είτε η πρέζα βρωμάει από μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΟΤΙ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟ. ΣΩΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ-ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ Η΄ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ (Η΄ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΠΤΥΧΙΟ), ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΙΔΩΜΕΝ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΧΤΟΥΝ. ΣΕ Α.Τ. ΠΧ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΧ, ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάθε κομπλεξικός λέει τον πόνο του. Το φουσκωτό, ακόμα και 11 μέτρα να είναι, άμα έχει λίγο καιρό δεν μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα, σε αντίθεση με τα πολύ μεγαλύτερα και βαρύτερα περιπολικά.

    Απο κει και πέρα, κάθε γενίκευση είναι ηλίθια. ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΟΥΝ.

    Τέλος, για πες μας κύριε swell τι δουλειά κάνεις, να δεις τι μπορούμε να πούμε και για τον δικό σου κλάδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΙΚΟΣ,ΣΕ ΔΥΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΞΩ ΡΕ ΧΟΥΝΤΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 90-10.

    ΧΤΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ.

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος : 14 Αύγουστος 2008 2:07 μμ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ;ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ποτε δε λογομαχείς με έναν ηλίθιο. Για να καταλάβει πρέπει ν κατέβεις στο επίπεδο του όπου και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

    Καλό Δεκαπενταύγουστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ 2 ΩΡΕΣ (ΑΝΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΥ k.ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΗ)
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ .
    ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ 5-6 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΖΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟIΑ ΠΛΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ;
    ΜΙΖΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΑΓΕ;
    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ;
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ....TI NA KANEI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ 2 ΩΡΕΣ (ΑΝΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΗ)
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ .
    ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ 5-6 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΖΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΑ ΠΛΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ;
    ΜΙΖΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΑΓΕ;
    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ;
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ 2 ΩΡΕΣ (ΑΝΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΒΑΡΔΗΝΟΓΙΑΝΗ)
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ .
    ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ 5-6 ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΖΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟiΑ ΠΛΟΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ;
    ΜΙΖΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΡΑΓΕ;
    Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ;
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση