GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την Ολυμπιακή Φλόγα έσβησαν...

... ...οι βομβαρδισμοί!‏ . Γράφει ο ΙΑΣΩΝ . «Ολύμπια δ'΄ εγένοντο του θέρους τούτου και Λακεδαμόνιοι του ιερού υπο Ηλείων είρχθησ...

...
...οι βομβαρδισμοί!‏
.

Γράφει ο ΙΑΣΩΝ
.

«Ολύμπια δ'΄ εγένοντο του θέρους τούτου και Λακεδαμόνιοι του ιερού υπο Ηλείων είρχθησαν ώστε μη θύειν μηδ'αγωνιζεσθαι, ουκ εκτινοντες την δίκης αυτοις ήν εν τω Ολυμπιακώ Νόμω Ηλειοι κατεδικάσαντο αυτών.. Η δε καταδίκη δισχίλιαι μναί ήσαν κατά τον οπλίτην έκαστον δυο μναί , ώσπερ ο νομος εχει..»
Βιβλιο 5, κεφαλαιο 49, γραμμη 1, Θουκυδιδου Ιστοριαι. Τον 9ον Αιωνα Προ Χριστου...,
Καθιερώθηκε στην αρχαία Ελλάδα με την υπογραφή μιας συμφωνίας μεταξύ τριών βασιλιάδων, του Ιφίτου της Ήλιδας, του Κλεισθένη της Πίσας και του Λυκούργου της Σπάρτηςη Ολυμιακη Εκεχειρια ( το κρατημα χεριων). Τον 21ον Αιωνα μετα Χριστου..
Αναξιοι συμμετοχης στους Ολυμπιακους αγωνες αποδεικνυονται οι Ρωσοι. Μολονοτι τεινουμε να πιστεψουμε οτι μονο οι Αμερικανικες βομβες ή οι Νατοικες σκοτωνουν, και οι Ρωσικες οταν εκρηγνυνται εκσφενδονιζουν λουλουδια και γλυφιτζουρια , οι πρωτες αναταποκρισεις επιβεβαιωνουν οτι μαλλον ολες οι βομβες καταστρεφουν και σκοτωνουν:Αντιγραφω απο την Καθημερινη. «..Από τους βομβαρδισμούς των ρωσικών δυνάμεων «καταστράφηκε ολοσχερώς» το γεωργιανό λιμάνι Πότι, τοποθεσία «κλειδί» για την μεταφορά υδρογονανθράκων από την Κασπία, αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Γεωργίας. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρόκειται για μία επιθετική ενέργεια που «παραβιάζει όλες τις διεθνείς συνθήκες» για καταστάσεις πολέμου. Στο μεταξύ, ανταποκριτής του πρακτορείου Ρόιτερ στην πόλη Γκόρι ανέφερε ότι ένα ρωσικό μαχητικό αεροπλάνο έριξε μία βόμβα σε μία πενταόροφη πολυκατοικία στην γεωργιανή αυτή πόλη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι. Οπως είπε, είδε πέντε πτώματα στα συντρίμμια του κτιρίου ενώ αρκετοί στρατιώτες μετέφεραν με τζιπ τους τραυματίες σε νοσοκομείο..»
Ισως οι Γεωργιανοι πληρωνουν ακριβα τα αποτελεσματα του Δημοψηφισματος της 5ης Ιανουαριου 2008, οπου σε ποσοστο 72,5% τολμησαν και ψηφισαν υπερ της ενταξεως τους στο ΝΑΤΟ ή και την ευπιστια τους. Εν πασει περιπτωσει το τιμημα της ελευθεριας ειναι αιματηρο ακομη στον αιωνα μας, εστω και αν οι Βομβες ειναι «ειρηνικες». Ισως οι ισορροπιες μεταβαλλονται, ισως δεν εκτιμησαμε ποτε οσο επρεπε την Ειρηνην...
Ομως αυτη τη στιγμη δεν θα εξετασουμε ουτε θα σταθουμε στο πως και διατι. Αλλα οτι την Ολυμπιακη Φλογα εσβησαν οι Βομβαρδισμοι την ιδια μερα που εφτασε στο Πεκινο.
Οι Ρωσσοι δεν σεβασθησαν την Ολυμπιακη Εκεχειρια, συνθηκη εκ των ων ουκ ανευ για την συμμετοχη στους Ολυμπιακους αγωνες. Θα μπορουσαν ισως να εκαναν μερικες μερες υπομονη.. Ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ που θελει «να τηρηση το συνταγμα της Ρωσιας και να προστατεψη τους απανταχου του κοσμου Ρωσους πολιτες» αλλα και ο καλοσυνατος Πουτιν που «δεν μπορει να συγκρατηση τους εθελοντες της Ρωσιας» που σπευδουν στην Οσετια.. .
Ετσι η ΔΟΕ μια ενεργεια εχει, την αμεση υποχρεωσι να εκτελεση. Να απαγορευση την συμμετοχη της Ρωσικης Αθλητικης ομαδος στους Ολυμπιακους του Πεκινου, χωρις καμμια συζητησι και να επιβαλλει το αναλογουν προστιμο..Ποιο ειανι αυτο;
Ακριβως οπως εξιστορει ο Θουκυδιδης, οτι δηλαδη απαγορεύτηκε στους Λακεδαιμόνιους η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από την επίθεσή τους σ' ένα φρούριο του Λέπραιου -πόλη της Ήλιδας- κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας, ενω το προστιμο που τους επεβληθη τοτε ηταν 2.000 μνες, για κάθε στρατιώτη, όπως όριζε ο νόμος. Εν τω προκειμενω θα μπορουσε η ΔΟΕ να επεκτεινη το προστιμο και για τις «ειρηνικες» βομβες, τα «ερπυστριοφορα» τα αεροπλανα και βεβαιως και για τις πολεμικες κραυγες των πολεμοχαρων ηγετων.
Που αυτες, περισσοτερο εξ ολων, οι πολεμικες κραυγες και οι ογκανισμοι, προσβαλλουν την Ολυμπιακη Εκεχειρια και αποδεικνυουν ποσα χρονια πισω απο τους Ολυμπιακους της Αρχαιοτητος ειναι οι σημερινοι Κανιβαλλοι του Κοσμου μας..
-------------------------------------------------------

20 σχόλια

  1. Εχεις μενει αρκετα πισω στην ενημερωση.
    Ισως φταιει και η "Καθημερινη" που οχι μονο διαβαζεις αλλα και αντιγραφεις.

    Για να μαθεις και κατι ακομα που μαλλον δεν θα το γραψει η εφημεριδα σου.

    Στην Οσσετια λοιπον γινεται ΣΦΑΓΗ αμαχων μεσα στα καταφυγια απο στρατιωτικους και παραστρατιωτικους της Γεωργιας.
    Μεσα σε δυο μερες μιλανε για 2000 νεκρους.

    Κατα συνεπεια μην σου κανει κοθολου εντυπωση που θα τους πηδηξουν οι Ρωσοι.
    ...............και κλαμα οι Αμερικανοιοιοι και η Καθημερινη σου , ελπιζω.

    Τα αλλα για προστιμα που γραφεις, ειναι ιστοριες για μικρα παιδια.
    Περαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ συμπεριφέρθηκαν σαν τους ειλωτόφονους εφόρους οι αρχομανείς φιλονατοϊκοί της Γεωργίας!
    Και μάλιστα η πλειονότητα των ΜΜΕ και οι φιλονατοϊκές κυβερνήσεις των Βαλκανίων αποσιωπούν ότι η ομοιοπαθείς τους στη Γεωργία (βαλτοί από τους δολαριανούς που ΤΡΕΜΟΥΝ τώρα που τελειώνει το πετρέλαιο και έρχονται πολύ δύσκολοι χειμώνες), επιτέθηκαν πρώτοι για να παραδώσουν τον Καύκασο στους σταυροφόρους...
    Πού είσαι ατρόμητε Ρήγα να θυμίσεις στους ανανούριστους ότι ούτε αθάνατοι είναι ούτε πρόκειται να επιβιώσουν μισώντας τους απλούς ανθρώπους που τους ταΐζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ,ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ,ΜΙΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχεις χεστεί, "ιάσωνα", που τα νατοϊκά σκιάχτρα σου δε θα αρπάξουν ό,τι πετρέλαιο απομένει στον Καύκασο, για να σε πληρώσουν για το γλύψιμό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιασωνα, εγω ακουσα πως τον πολεμο ξεκινησε η Γεωργια. Ξερεις κατι περισσοτερο που δεν ξερουμε εμεις οι υπολοιποι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μηπως τα μπερδεψες λιγακι?
    οι ρωσοι επιτεθηκαν πρωτοι?
    αντε μπραβο με την φτηνη προπαγανδα ,τι νομιζεις οτι θα επρεπε να γινει με τους αμερικανους τοτε? τι θα επρεπε να γινει με τους ισραηλινους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιά ολυμπιακή φλόγα; Ποιό ολυμπιακό πνεύμα; Ποιά ολυμπιακή εκεχειρία; Ένα πανηγύρι είναι οι ολυμπιακοί αγώνες που ουδεμία σχέση έχουν με τα αρχαιοελληνικά ιδεώδη. Ας μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. IΑΣΩΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ,ΕΝΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΚΕΛΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γειά σου ρε Ιάσωνα που όλα τα σφάζεις και όλα τα μαχαιρώνεις.
    Τώρα πως γίνεται στην δικιά σου λογική ο επιτιθέμενος να έχει δίκιο και ο αμυνόμενος να μην έχει το δικαίωμα της άμυνας, μόνο εσύ ρε μπαγάσα το καταφέρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΙΑΣΩΝΑ?
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΟΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ?
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ Η ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ?ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ?
    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΥΧΤΕΙ Η ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΣΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΙΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
    ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΑΜΑΧΩΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΘΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ...ΦΙΛΕ ΙΑΣΩΝΑ
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΓΑΜΩ!
    ΤΣΑΤΣΟΙ,Ε ΤΣΑΤΣΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ?

    ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ-ΚΥΤΑΖΕ.....ΑΧ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΞΑ !!!
    ΜΑ ΠΟΣΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ???
    Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ???
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ:

    ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΔΡΑ ΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ..

    ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΛΑΙΔΗΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΚΝΗΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ)!!! ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΡΟΩΘΟΥΣΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΤΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΝ 200.000 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙ ΠΑΣΟΚΖΗ!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟ!!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ...ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ....ΑΖΗΜΙΩΤΟ !!! ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΜΑΡΙΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ!!!! ΘΑ ΤΟΥ....ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ...

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΟΚ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΥΠΟΔΙΚΟ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ??? ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ??

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ !!
    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!
    Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ

    Υ. Γ.KARFO8HKES MONH SOY MARAKI.....
    OPOIOS PHDAEI POLLA....PALOUKIA...MPEINEI KAI KATI....STON Κ.... TOU
    # posted by Ανώνυμος : 16 Ιούνιος 2008 10:43 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε Λεχριτη δεν σεβεσαι τοσο κοσμο που πεθανε? το "επιδοματακι" σου πας να παρης παπαγαλακι?
    τι ανακατευεις και τους Ελληνες φιλοσοφους στην αλητεια σου?
    Διαβασε ρε αλητη τι γραφουν οι Times ολοκαθαρα γραφουν την αληθεια ποιος ξεκινησε τον πολεμο και γιατι.
    http://www.time.com/time/world/article/0,8599,1831073,00.html
    Αλλα και οι ιδιοι να μην το ελεγαν ,δεν χρειαζεται πολύ μυαλο για να κρινη καποιος.
    2000 πολιτες της Οσσετιας νεκροι και κανενας γεωργιανος από την άλλη πλευρα, το δειχνει ξεκαθαρα ποιος ξεκινησε αυτόν τον βρωμικο πολεμο. Αποκαλυψε και το ονοματακι σου «Ιασων» εάν εχης κοτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α ρε Ιάσων γέρνεις μονόπατα , βγάλε την τσίμπλα από τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΜΟΥΛΑΡΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ?ΟΙ ΡΩΣΟΙ Η ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ?Η ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΟΣΕΤΙΑ? ΑΥΤΟΣ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ,Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ,ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ,Ο ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://stavros-marinis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ιάσων, ου γαρ έρχεται μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΙΑΣΩΝΑ ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ?

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΕΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιος ειπε στους Γεωργιανους, επειδη ελειπε ο κοντος στο πεκινο, να τραβηξουν την ουρα της Αρκουδας? Η μηπως οι Αμερικανοι δοκιμαζουν τις αντιδρασεις των Ρωσσων? Η μηπως ο γεωργιανος πιστεψε πως θα τον ξελασπωσει η αμερικη? Ασε μας ρε Jason!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΙΑΣΩΝΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ;
    ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΣ).
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΡΩΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ιωσανάκι πριν μια εβδομάδα δεν κατήγγειλαν οι ρώσοι ότι η γεωργία συγκέντρωνε στρατό με σκοπό επίθεση?
    και οι γεωργιανοί το παίζανε αθώες νυφούλες? στην οσετία ποιος εισέβαλλε? καλό αμερικάνικο πρακτοράκι είσαι και εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση