GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ μαφιόζοι της ΔΟΕ...

. Από τον Θύμιο Παπανικολάου . Τα παρακάτω λόγια της «ολυμπιάδας» αποτελούν το μίτο της Αριάδνης, για να ερμηνεύσουμε τη διατεταγμένη επ...

.
Από τον Θύμιο Παπανικολάου
.
Τα παρακάτω λόγια της «ολυμπιάδας» αποτελούν το μίτο της Αριάδνης, για να ερμηνεύσουμε τη διατεταγμένη επίθεση κατά ορισμένων αθλητών και ιδιαίτερα των Ελλήνων: «Αίσχος και μαζική δολιοφθορά! Ξεκληρίστηκαν επιλεκτικά τα μέλη της Ελληνικής και όχι μόνο Ολυμπιακής ομάδας. Χρυσοί και άλλοι Ολυμπιονίκες πολλών εθνικοτήτων που είχαν ένα μόνο κοινό χαρακτηριστικό: ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ!»
Πώς ερμηνεύεται π.χ η σχεδιασμένη εξόντωση του Κεντέρη και της Θάνου; Θα θυμάστε ότι οι Αμερικανοί αθλητές τότε απειλούσαν με αποχώρηση αν περάσουν από ντόπικ!!! Πώς ερμηνεύεται ο συστηματικός διασυρμός ης Θάνου και οι πολλαπλές κλήσεις για «εξετάσεις»; Πώς ερμηνεύεται ο ολοκληρωτικός σχεδόν διασυρμός και αφανισμός της άρσης βαρών; Πώς ερμηνεύονται όλα αυτά που προκύπτουν εναντίον των Ελλήνων αθλητών σταθερά και ενορχηστρωμένα;
Θα προσθέσω στους ανταγωνισμούς των πολυεθνικών και τους «πολυεθνικούς σπόνσορες» και την πολιτική διάσταση: Η Ελλάδα βρίσκεται στο στόχαστρο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού: Από τον αθλητισμό μέχρι τους σχεδιασμένους εμπρησμούς. Από το ζήτημα των Σκοπίων μέχρι την ανατροπή του πολιτικού σκηνικού που επιδιώκεται για τον ολοκληρωτικό έλεγχό του: Ζητήματα που έχουν αναλυθεί διεξοδικά εδώ μέσα.
Ο διασυρμός και η εξόντωση των Ελλήνων αθλητών είναι μία από τις συνιστώσες αυτών των τρομοκρατικών και εκβιαστικών πρακτικών του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, μέσω των μαφιόζικων κυκλωμάτων της ΔΟΕ και των ποικίλων δημοσιογράφων αρουραίων που ελέγχουν.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ η ΔΟΕ και ο Αθλητισμός σήμερα είναι ένας μαφιόζικος οργανισμός των υπερεθνικών ελίτ εξουσίας και γύρω από αυτών υπάρχει ένα μεγάλο παρασιτικό μαφιόζικο στρώμα δημοσιογράφων και ποικίλων τρωκτικών…
-----------------------------------------------

11 σχόλια

  1. Μην ξεχνάτε ο Κωσταντινος είναι 1.ένας από τους αθανάτους,
    2 είναι ολυμπιονίκης με την Ελλάδα.
    3. χάρις της ψήφου του και των συγγενών του βασιλέων (αθανάτων) πήραμε τους ολυμπιακούς το 2004.
    Εδω στην Ελλαδα μας λενε οτι προεδρος μας ειναι ο ... παπουλιας?? αλλα υπαρχουν κ αλλοι εκει εξω που οταν ακουν Ελλαδα αλλον εχουν στο μυαλο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συ Θύμιο τι μπούρδες γράφεις. Δεν αφήνεις την συνομοσιολογία & τον ιμπεριαλισμο.Εχουν περάσει 4 χρόνια από τότε που ο Κεντέρης με την Θάνου ( & ο Τσέκος βέβαια ) μας ξεφτέλισαν σαν χώρα & λαό & ούτε δικαστήριο έχει γίνει ακόμα ούτε τίποτα.
    Για σπόνσορες & ντόπες εντάξει αλλά οχι οτι & οι δικοί μας ειναι αμέτοχοι.

    Για το χρήμα (& λίγη δόξα) γίνονται όλα.
    Για κοίτα τα προνόμια που έχουν οι άθλητές & οι προπονητές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι καημενοι οι Ελληνες αθλητές!! Αθώες περιστερές!! Αντε χαθείτε ρε χαχόλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε δεν ξέρεις τι σου γίνεται , οι αμερικανοί φταίνε για όλα , ο κεντερης και η Θάνου είναι παρθένες , ρε ταγάρι αυτοί σε τέτοιες περιπτώσεις θα τους έστελναν φυλακή , τι αρλούμπες είναι αυτές που γράφεις

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι αλήθεια πως η ΕΟΕή ΔΟΕ ή όπως στο διάβολο τους λένε, έχουν ιδιοκτισιακά διαιώματα σε χώρους και εγκαταστάσεις αθλητικές ή μη στην ΧΩΡΑ μας και πως ουδείς δύναται να βάλει χέρι (ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ);, Αν ναι με ποιού τα χρήματα φτιάχτικαν αυτά και σε ποιού την ιδιοκτισία χώρους;. ΄Ετσι όπως κατάντησαν τον ΟΛΥΜΠΙΣΜΟ και το πνεύμα του μήπως θα πρέπει να τους πούμε να παν να ****θούνε και να επιστρέψουν τα πάντα στο Ελληνικό κράτος; Μη βαυκαλιζόμαστε με την είσοδό μας πρώτων στα ολυμπιακά στάδια. Το πολύ πολύ ας τους αφήνουμε να ανάβουν στην Ολυμπία το δαδί τους κι από εκεί και πέρα ....
    ΑΛΗΘΕΙΑ!Θα μάθουμε ποτέ πόσο κόστησαν στο σύνολό τους οι αγώνες του 2004;Συμπεριλαμβανομένων -καπως δύσκολο να το μάθουμε αυτό- και των "δώρων" γλυσχερών ή μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΘΥΜΙΟ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΙΛΙΟΠΙΠΙΛΗΜΕΝΗ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΡΕ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ. ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΝΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καί πώς ερμηνεύται τό παρολίγον
    θανατηφόρο(έντερα χύμα στό δρόμο),
    μοτοσικλετιστικό ατύχημα τών αθλητών μας? Εεεε Πωωωως?
    Υ.Γ.:Μπορεί εν μέρει νά έχεις δί-
    κιο στά 2 μέτρα καί 2 σταθμά,αλλά
    τήν Μarion Johnes τήν ανασκολόπησαν
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολυ κλαις ρε Θυμιο, αντε αγορακι μου στης μαμας σου τον ωμο να βρεξεις, μας εκανες μουσκεμα ρε γαμωτο.

    Ολη η γη ασχολειται και ειναι εναντιον της Ελλαδας... μη χεσω! ΡΕΕΕΕΕ! Στ'αρχιδια τους, καταλαβες? Ποσο ποιο καθαρα να στο πω ρε ντουβαρι? ΞΥΠΝΑ γαμωτο σου.

    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος πιάνεται "ντοπέ" αποκλείεται.
    Τα καραγκιοζιλίκια του Κεντέρη και της Θάνου (τροχαίο-νοσοκομείο) δεν μας έκαναν καθόλου περήφανους και καλώς αποκλείστηκαν.
    Ούτε μας κάνουν περήφανους οι Αλβανοί-Γεωργιανοί-Ουκρανοί κλπ που βαφτίζονται σε Έλληνες μόνο για τα μετάλλια.

    Από αυτούς που βλέπω γύρω μου καθε μέρα δεν έχω σχηματίσει την άποψη ότι είμαστε λαός επιδόσεων. Μάλλον για μπουχέσες μοιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία κάνει εδώ και πολλά χρόνια "πλάτες" στους χουντοβασιλικούς.
    Μου θυμίζει τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ που κάνει στον Συνασπισμό !
    Τελικά η γελοιότητα είναι μέρος του πολιτισμού μας και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική εφόσον γελοίοι είναι αυτοί που κυβερνούν την πολύπαθη Ελλάδα μας εδώ και χρόνια.
    Ασφαλώς φταίει και ο κόσμος που κάθεται και χολοσκάει με τους μεν και τους δε .
    Αδέλφια Έλληνες , ΜΑΛΑΚΕΣ είναι και χεσμένους σας έχουν.
    Μην ασχολείστε με την πολιτική γιατί το πολύ σκατό στα μούτρα τους έχει ξεραθεί , έχει αποτετανωθεί και τους έχει μεταμορφώσει σε Καραγιόζηδες.
    ....Για τους πολιτικούς μιλάω. Ελπίζω να το καταλάβατε.

    Σε ότι αφορά τώρα την τελετή έναρξης , η προσωπική μου γνώμη είναι ότι ήταν κακόγουστη και αποθεωτικά KITS ,θύμιζε δε περισσότερο μια τελετή για "άρτον και θέαμα" προς τους δύσμοιρους κινέζους σε συνδυασμό να δούμε και εμείς με τη σειρά μας το "θαύμα" της μεταΜαοϊκής Κίνας αλλά πάντα κομμουνιστικής που δεν σέβεται ανθρώπινα δικαιώματα , που σχοινοβατεί σε ένα τεντωμένο σχοινί για να μπορέσει η ηγεσία της να χειραγωγήσει το 1500000 διςεκατομμύριο πληθυσμό της και καλύπτοντας μεθοδικά τα αυτονομιστικά προβλήματα που έχει.

    Έμοιαζε περισσότερο με μια τελετή του κομμουνιστικού κόμματος παρά για τελετή Ολυμπιακών αγώνων με καρναβαλιστικά ρούχα και χιλιάδες κινέζους εθελοντές που εις το όνομα του σύγχρονου Ολυμπιακού ιδεώδους και με βάση την ποσότητα των ανθρώπων και των μέσων,αγνόησαν ότι το πραγματικό Ολυμπιακό ιδεώδες ήταν αυτό έτσι όπως ΜΟΝΟ στην ΑΘΗΝΑ εμφανίστηκε στην τελετή έναρξης με ποιητικό τρόπο και με κύριο άξονα το ρητό "Παν μέτρον Άριστον".
    Γι αυτό η τελετή έναρξης της Αθήνας ήταν μίλια καλύτερη από αυτήν του Πεκίνου έτσι όπως αρμόζει άλλωστε στην Ελλάδα , που είναι η ιδιοκτήτρια της Παγκόσμιας Φλόγας και της πολιτιστικής κληρονομιάς ολόκληρης της ανθρωπότητας.
    Στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλες οι επιστήμες , στην Ελλάδα οφείλεται ο σύγχρονος πολιτισμός και στην Ελλάδα εφαρμόζεται το ρητό "ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ" .
    Με βάση αυτό υπάρχει η αρμονία μεταξύ φύσης και ανθρώπου , μεταξύ ανθρώπου και τεχνολογίας ,μεταξύ ανθρώπου και ανθρώπου , μεταξύ ζώων και ανθρώπων , μεταξύ ζώων και ζώων ,μεταξύ φύσης και φύσης ,μεταξύ όλων των επιστητών και μη επιστητών καταστάσεων του σύμπαντος.

    Η KITS Έκδοση κάθε Ολυμπιάδας εκτός αυτής των Αθηνών του 1896 και του 2004 είναι κάτι λυπηρό αλλά επειδή Εμείς είμαστε οι θεματοφύλακες της παγκόσμιας πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς έχουμε υποχρέωση να δίνουμε τη φλόγα παντού και αυτό μας κάνει ακόμα περισσότερο Διαφορετικούς και Διαφοροποιημένους από τους υπόλοιπους λαούς αυτού του Πλανήτη.

    Ο Θεός ως η ύψιστή και υπέρτατη οντότητα , ο Θεός ως ο δημιουργός του σύμπαντος και όλων των στοιχείων που το απαρτίζουν είμαι σίγουρος ότι ασφαλώς θα γελάει με τις ΠΛΑΣΤΕΣ εκφάνσεις της ίδιας της ζωής και του νοήματος της που κληροδότησε στους ΕΛΛΗΝΕΣ μέσω της θρησκείας μας , μέσω της φώτισης των αρχαίων μας προγόνων και μέσω αυτής της πανέμορφης και φωτεινής χώρας που ζούμε και που λέγεται ΕΛΛΑΣ.

    Είναι λυπηρό που δεν γνωρίζουμε την δύναμη που έχουμε !

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση