GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από την τελετή έναρξης...

. Τα βίντεο που «διέρρευσαν» από τις πρόβες για την τελετή έναρξης των Αγώνων που ξεκίνησαν σήμερα στο Πεκίνο . ------------------------...

.
Τα βίντεο που «διέρρευσαν» από τις πρόβες για την τελετή έναρξης των Αγώνων που ξεκίνησαν σήμερα στο Πεκίνο
.

----------------------------

4 σχόλια

  1. Αυτό το εξάμβλωμα που σου πλακώνει την ψυχή μόλις το βλέπεις (εννοώ το Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου) είναι όντως η φωλιά του πουλιού. Και συγκεκριμένα Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ.

    Νέμεσις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ...σε με 'αι' ρε ανορθόγραφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η έναρξη με άφησε ασυγκίνητο. Αυτό μπορεί να ήταν, γιατί με την τεχνολογία των υπολογιστών βλέπω πολλούς τέτοιους συνδιασμούς και συγχρονισμούς, που με έχουν μπουχτίσειο. Δεν μπόρεσα να κάμω τον εαυτό μου να τα ιδεί ως επιτεύξεις ανθρώπινων σωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα το στάδιο τους μου θύμιζε τη φωλιά του κώλου και όχι του πουλιού .

    Επίσης ήταν μια αποθέωση της καραΚιτς έκδοσης μιας τελετής έναρξης που βασίστηκε στο πολυπληθές κινέζικο και στερημένο λαό της Κίνας και που σαφώς θύμιζε περισσότερο εκδήλωση του Κομμουνιστικού κόμματος της Κίνας παρά τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων.
    Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να είμαι Έλληνας , να δω από κοντά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας και την τελετή έναρξης του 2004 που σαφώς ήταν ανώτερη και καλύτερη, με αλληγορικό περιεχόμενο και ιστορική αναδρομή εφάμιλη της ιστορίας μας.Η υπόκλιση της τεχνολογίας στον άνθρωπο ήταν ανεπανάληπτη.
    ..όσο αφορά τον Κοκό έχω να πω΄τα παρακάτω :

    Είναι γνωστό ότι η Νέα Δημοκρατία κάνει εδώ και πολλά χρόνια "πλάτες" στους χουντοβασιλικούς.
    Μου θυμίζει τις πλάτες του ΠΑΣΟΚ που κάνει στον Συνασπισμό !
    Τελικά η γελοιότητα είναι μέρος του πολιτισμού μας και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική εφόσον γελοίοι είναι αυτοί που κυβερνούν την πολύπαθη Ελλάδα μας εδώ και χρόνια.
    Ασφαλώς φταίει και ο κόσμος που κάθεται και χολοσκάει με τους μεν και τους δε .
    Αδέλφια Έλληνες , ΜΑΛΑΚΕΣ είναι και χεσμένους σας έχουν.
    Μην ασχολείστε με την πολιτική γιατί το πολύ σκατό στα μούτρα τους έχει ξεραθεί , έχει αποτετανωθεί και τους έχει μεταμορφώσει σε Καραγιόζηδες.
    ....Για τους πολιτικούς μιλάω. Ελπίζω να το καταλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση