GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ακριβώς σημαίνει «πνευματικό τέκνο»...

. Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com , Είναι ευρέως γνωστό πλέον ότι ο κ. Θ. Ρουσόπουλος εκτός από κυβερνητικός εκπρόσωπος και δεξί χ...

.
Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com
,
Είναι ευρέως γνωστό πλέον ότι ο κ. Θ. Ρουσόπουλος εκτός από κυβερνητικός εκπρόσωπος και δεξί χέρι του πρωθυπουργού, είναι και «πνευματικό τέκνο» του ηγουμένου της μονής Βατοπεδίου, Ευφραίμ. Γράφαμε επίσης προηγουμένως (Κυβερνητικές διαδρομές στο Άγιο Όρος) ότι κάθε φορά που ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου έρχεται στην Αθήνα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκκλησιάζεται από αυτόν στο εκκλησάκι που βρίσκεται μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών. Κατόπιν τούτων μου εγείρονται ορισμένα σημαντικά εκκλησιαστικά και θεολογικά ερωτήματα:
Πρώτον: Στον εκκλησιασμό συμπεριλαμβάνεται και εξομολόγηση; Και αν ναι στην εξομολόγηση συμπεριλαμβάνονται και κρατικά μυστικά;
Δεύτερον: Τι ακριβώς σημαίνει «πνευματικό τέκνο»; Και πως γίνεται κανείς;
Τρίτον: Πως ένας πρώην αριστερός δημοσιογράφος γίνεται θεοσεβούμενος; (antinews.gr)
Άσχετο; "Αριστερός";
Αν κάποιος πέρασε από τους "υπαλλήλους-δημοσιογράφους" του σημιτισμού, λαμβάνει τον τίτλο του αριστερού;
Ή αρκεί στα φοιτητικά του χρόνια (λάθος εδώ, ο κύριος δεν έχει σπουδάσει κι αυτό δεν είναι κακό. Τόσους και τόσους αφήνει έξω από τα Πανεπιστήμια η δεξιά σήμερα), ή τέλος πάντων σε καφετέριες, με κάποιους προοδευτικούς, λογίζεται αριστερός;
Ή μήπως επειδή δεν σπούδασε θεωρείται "θύμα της δεξιάς" και συνεπώς αριστερός;
Για να ξέρουμε!
---------------------

14 σχόλια

  1. 1.ΣΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΙΠΟΑ
    2.ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΕΚΝΟ = ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ. (πως λέμε Ο χαρακτήρας του παιδιού δια μοεφώνεται στην οικογένεια ή σε ποιον εμοιασε το παιδί ή από ποιον ΠΗΡΕ το παιδί, ακόμα δεν λέμε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις)
    3. Τέλος μήπως εφαρμόζει το πνευματικό τέκνο αυτά που έμαθε στους αριστερού χώρους και οργανώσεις από τισ οποίες πέρασε και απαλοτρυώνει από τους έχοντες και δίνει στους φτωχούς; (μοναστήρια)
    Κατά τα άλλα αυτοί διαφυλάτουν τα συμφέροντα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    Υ.Γ Έχω μια μικρή έκταση και την ανταλλάσω με δημόσια, με υπερτίμηση της αξίας της και υποτίμηση αυττου δημοσίου.
    Έτσι κάνουν και όταν πουλάνε δικά τους πράγματα , τα υποτιμάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς οι παπάδες είναι οι πρώτοι που ξέρουν πως δεν υπάρχει θεός και πως όλα όσα κάνουν και λένε είναι γελοιότητες, καθώς προσεύχονται και παρακαλάνε τόσα χρόνια αλλά τίποτα δε γίνεται και κανείς δεν τους απαντάει, αλλά λογικό είναι συντεχνιακά, αφού το ελλαδιστάν τους έχει προικίσει με εξουσία, να προσπαθούν να αναπαράγουν την αμόρφωτη μεσαιωνική φάρα τους και να φάνε όσο μπορούν, όπως εξάλλου ο κάθε εργαζόμενος και εν προκειμένω δημόσιος υπάλληλος.
    Το υποκείμενο ρουσόπουλος, αν και τελείως ανεκπαίδευτος και χωρίς κανένα επίπεδο, είναι ένα αρπακτικό ολκής που ξέρει πολύ καλά πως όταν θα έρθει η ώρα να διεκδικήσει το σταυρό του ψηφοφόρου, τα πράγματα δε θα είναι εύκολα (έχει και πολλοοοους φίλους στη ΝΔ), οπότε επενδύει στις χριστιανικές μαλακίες με τον πιο γλοιώδη τρόπο.
    Όλα είναι ένα θέατρο, εν έτει 2008 δεν υπάρχει κανένα μεταφυσικό θέμα, όλα γίνονται σχεδιασμένα για ίδια συμφέροντα. Το κακό είναι πως ακόμα υπάρχουν ζώα που τους ψηφίζουν και που πιστεύουν στο θεό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν γαμάει τον παπά ο ίδιος (που τη βρήκε τέτοια σκατόφατσα), εξάλλου αυτοί προτιμούν νεαρά ξεκώλια (αλβανοί, άραβες, φαντάροι και γενικά φρέσκο σφριγηλό πράγμα), πιθανώς του προμηθεύει πράμα όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρικυμία στο κρανίο έχετε δημοσιογράφοι της πεντάρας.
    Νομίζετε είναι είναι ακόμη η προηγούμενη δεκαετία που χάβαμε κάθε σαχλαμάρα / υπερβολή / φήμη / σενάριο που μας σερβίρατε.
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΑΣ, ανεπάγγελτοι σαλτιμπάγκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AMESH KATASXESH OLWN TWN PERIOUSIAKWN STIXIWN THS EKKLISIAS KAI TWN MONASTHRIWN
    AYTOI JEPOYLAN TO EE8NOS MAS EKSO OI MASKARADES


    OTAN GAMIESE ME ANOMALOUS RASOFOROUS GINESE PNEYMATIKO TEKNO
    KE SE TIMOUN ME TON MAYRO MANDIA THS APATHS THS DIAPLOKHS PRODOSIAS KLP.

    EKSO TA MEMETIA KE TA JOSUFIA APO THN EKKLISIA KAI TA MONASTIRIA

    AMESH EPIVOLH AGRIWN FORWN STIS EKKLISIES KAI STA MONASTIRIA

    AMESH PAYSH MISTHWN KAI EPIDOTISEWN
    KAI KATASXESH OLWN TWN PERIOUSIAKWN STIXIWN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ .... ΘΕΟ ΤΟΥΣ !!!!

    Το ακόλουθο είναι ρεπορτάζ εφημερίδας πριν 3 μήνες :

    Το μεγάλο κόλπο με τα 76 μετόχια
    -------------------------------------------------------------

    Η υπόθεση, που βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς, εκθέτει το γραφείο του πρωθυπουργού που τη χειρίστηκε, ενώ σοβαρά ερωτήματα εγείρει και το γεγονός ότι τα οικόπεδα που παραχωρήθηκαν πωλήθηκαν ήδη με συνοπτικές διαδικασίες και σε τιμές αρκετά κάτω από τις ισχύουσες στην αγορά σε συγκεκριμένη εταιρεία, στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας μετέχει, μάλιστα, και ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τη... Μονή!

    Ας σημειωθεί ότι ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου αρχιμανδρίτης Εφραίμ φέρεται ως πνευματικός του υπουργού Επικρατείας Θεόδωρου Ρουσόπουλου, ενώ καταγγέλλεται ότι «αρμόδιοι» παράγοντες ορθώνουν πλήθος εμποδίων, προκειμένου να παρεμποδιστούν στην άσκηση των δικαιωμάτων τους όσοι αντιδρούν στην εκχώρηση των εν λόγω εκτάσεων.

    Σωρεία αποκαλύψεων
    Στο συμβόλαιο παραχώρησης των οικοπέδων περιλαμβάνονται 56 οικόπεδα, τα οποία γνώστες της περιοχής χαρακτηρίζουν «φιλέτα». Οπως αποκαλύπτεται, ωστόσο, υπάρχει και δεύτερο συμβόλαιο παραχώρησης - ανταλλαγής, με το οποίο εκχωρούνται στη Μονή άλλα 20 οικόπεδα εντός σχεδίου. Είναι αξιοσημείωτο ότι όλα τους βρίσκονται στις πιο προνομιακές περιοχές της Θεσσαλονίκης -στο Πανόραμα, το Ωραιόκαστρο, την Καρδία, τη Νέα Ραιδεστό και τους Νέους Επιβάτες- ενώ, όπως τονίζεται, οι δημοτικές αρχές κρατήθηκαν σκοπίμως στο σκοτάδι.
    Από τα διαθέσιμα στοιχεία προκύπτει ότι στην όλη υπόθεση υπήρξε κεντρικός κυβερνητικός σχεδιασμός. Η πρώτη πράξη παίχτηκε τον Ιούνιο του 2004, όταν το ελληνικό δημόσιο παραιτήθηκε απρόσμενα από δικαστική προσφυγή για την κυριότητα 80.0000 στρεμμάτων στο Πόρτο Λάγος και παρά το γεγονός ότι η υπόθεση εκδικαζόταν ήδη σε πρώτο βαθμό. Το αποτέλεσμα ήταν, με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Πέτρου Δούκα (1046300/ 3944/Α0010/7-6-2004), το ελληνικό Δημόσιο να αποδεχθεί την κυριότητα της Μονής στις αμφισβητούμενες εκτάσεις.
    Παρ' όλα αυτά, οι έντονες αντιδράσεις κατοίκων και φορέων της περιοχής φόβισαν την κυβέρνηση, η οποία αναζητούσε τρόπους για να ανταλλάξει τις συγκεκριμένες εκτάσεις. Δεδομένου, μάλιστα, ότι μία προσπάθεια ανταλλαγής με ακίνητα στην Κρήτη και τη Χαλκιδική δεν καρποφόρησε, επειδή γνωστοποιήθηκε, επελέγη τελικά η «λύση» της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα εξασφαλίστηκε η «σιωπή» του λαλίστατου σε άλλες περιπτώσεις νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.
    Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σχεδιασμού, τα πιο προνομιακά και εμπορικά οικόπεδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τα οποία ανήκαν στην κατηγορία των κτημάτων της τέως Επιτροπής Αποκαταστάσεως Προσφύγων, εδόθησαν προς ανταλλαγή στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, με απόφαση του υπουργού (3822/25-1-2005) ενώ, προς υλοποίηση της απόφασης ακολούθησαν τον Απρίλιο και τον Μάιο οι αποφάσεις του νομάρχη Π. Ψωμιάδη.
    Τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου έγινε η υπογραφή των δύο συμβολαίων της ανταλλαγής, με τα οποία παραχωρήθηκαν τα οικόπεδα στη Μονή.
    Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί ότι η απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης, με την οποία ανατέθηκε η ανταλλαγή στην ΚΕΔ, αν και κανονιστικού χαρακτήρα, δεν δημοσιεύτηκε ποτέ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με αποτέλεσμα, όπως υποστηρίζουν νομικοί κύκλοι, να τίθεται θέμα ακυρότητας των συμβολαίων.
    «Τείχος» εμποδίων...
    Ακτήμονες της περιοχής Ν. Ραιδεστού, που διεκδικούσαν τις επίμαχες εκτάσεις και είχαν δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό, είδαν ξαφνικά τα οικόπεδα να... εξαφανίζονται και να παραδίδονται στη Μονή Βατοπεδίου. Στη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν περιέχονται αποκαλυπτικά στοιχεία.
    Οπως αναφέρει η δικηγόρος τους, τον περασμένο Φεβρουάριο έλαβε βεβαίωση του Εθνικού Τυπογραφείου ότι η απόφαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ στο ΦΕΚ. Η ίδια περιγράφει παραστατικά τον τρόπο που αντέδρασε η διευθύντρια της Κεντρικής Υπηρεσίας Πολιτικής Γης κ. Μαντέλλη, όταν της ζητήθηκε η επίμαχη υπουργική απόφαση. Οπως αναφέρει, η διευθύντρια αρνήθηκε να δώσει αντίγραφο της επίμαχης υπουργικής απόφασης, επειδή, όπως είπε, «την είχε υπογράψει ο ίδιος ο υπουργός», ενώ προ της επιμονής της δικηγόρου της ανακοίνωσε ότι δεν της επιτρέπεται! Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλει η δικηγόρος, εξεδιώχθη με εξαιρετικά άκομψο τρόπο από τους συνεργάτες του υπουργού.
    Ο ηγούμενος Εφραίμ φέρεται ως πνευματικός πατέρας του υπουργού Επικρατείας. Αυτός ο δεσμός εξηγεί, σύμφωνα με γνώστες της υπόθεσης, την ταχεία διεκπεραίωση των περιουσιακών αιτημάτων της Μονής Βατοπεδίου.
    «Ξεχάστε το θέμα, έρχεται από πολύ ψηλά...»
    Εκτός όμως από την επιχείρηση συσκότισης του θέματος, υπογραμμίζεται ότι γύρω από την υπόθεση στήθηκε πλήθος εμποδίων, ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις από ενδιαφερομένους και ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους με την υποβολή αιτήσεων ακύρωσης μέσα στις νόμιμες προθεσμίες στα δικαστήρια, αλλά και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό είναι το σκέλος της αναφοράς, στο οποίο εξιστορούνται όσα ειπώθηκαν κατά τη συνάντηση ομάδας ακτημόνων με τον δήμαρχο Θέρμης -ς αυτή υπάγεται η Ν. Ραιδεστός- τον Νοέμβριο του 2006, στο γραφείο του.
    «Ο κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος μας είπε ότι εν αγνοία του και με τρόπο αδιαφανή -αφαιρέθηκαν- τα οικόπεδα από τον δήμο και ανατέθηκαν στην ΚΕΔ για να τα πωλήσει ή να τα ανταλλάξει με τη Μονή Βατοπεδίου. Οτι ήδη η Μονή έβγαζε σε δημοπρασία τα οικόπεδα και ότι η συμφωνία για το θέμα είναι σε απίστευτο βαθμό σκανδαλώδης, διότι είναι αδιαφανείς οι όροι της και ιδίως το τίμημα της ανταλλαγής και ότι ήδη έχει ενημερώσει βουλευτές για να καταθέσουν ερώτηση στη Βουλή...». Ομως ο δήμαρχος ανέφερε κι άλλα. Οπως είπε, οι δημοπρασίες έχουν γίνει με πολύ χαμηλό τίμημα, ενώ «τους συμβούλευσε να ξεχάσουν το θέμα γιατί η απόφαση έχει ληφθεί από πολύ ψηλά, από το γραφείο του ίδιου του πρωθυπουργού».
    Το μοναστήρι πούλησε τα ακίνητα στον δικηγόρο του...
    Η υπόθεση όμως των οικοπέδων-φιλέτων φαίνεται πως έχει και... ουρά εκατομμυρίων ευρώ. Την ίδια ώρα που στήνεται η «επιχείρηση-Θεσσαλονίκη», ώστε να αποκτήσει η Μονή Βατοπεδίου τα 76 οικόπεδα, κάποιοι «φίλοι» της προετοιμάζουν το επόμενο βήμα. Με έδρα την Κοζάνη, δημιουργείται η Εταιρεία «Ανθεμιάς Αναπτυξιακή Α.Ε.» που καταχωρίστηκε στο μητρώο ανώνυμων εταιρειών στις 29-11-2006. Στο Δ.Σ. της εταιρείας συμμετέχει κι ένας άνθρωπος-κλειδί. Ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Χατζηαλεξάνδρου, που φέρεται ως φίλος της Μονής, ο οποίος πριν από πολλά χρόνια είχε εμπλακεί σε μία μεγάλη υπόθεση παράνομων υιοθεσιών παιδιών, για να συλληφθεί και να αθωωθεί τελικά σε δεύτερο βαθμό.
    Ενας διαγωνισμός της Μονής, για το τυπικό του πράγματος, που δημοσιεύθηκε μόνο σε δύο μικρής κυκλοφορίας εφημερίδες, για την αξιοποίηση των οικοπέδων, απέβη άκαρπος γιατί η προσφορά των 10 εκατομμυρίων ευρώ που έδωσε μία μόνο εταιρεία θεωρήθηκε μικρή. Στην εταιρεία αυτή δόθηκαν τελικά 6 οικόπεδα και τα υπόλοιπα κατέληξαν απευθείας στην «Ανθεμιάς Αναπτυξιακή Α.Ε.», έναντι συνολικού τιμήματος 16,1 εκατ. ευρώ!
    Στο συμβόλαιο της πώλησης, που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Χατζηαλεξάνδρου, αν και μέλος του Δ.Σ. της «Ανθεμιάς» και αγοραστής, αναφέρεται και ως εκπρόσωπος της Μονής και ότι αυτός συνέταξε για λογαριασμό της το συμβόλαιο.


    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χατζηαλεξάνδρου ALISYDA katastimatwn
    (Htan Dasos ke twra katasthmata) sth kalithea Halkidikis apenanti apo to Pallini Beach twn adelfwn Grigoriadi (xountikoi) DASOS DASOS DASOSDASOSDAAAAAAAAAAASOSSOSSOSSSSSOS

    Oi PYRKAGIES STO PROTO PODI DEN HTAN TYXEES
    ANOMALA AMARTOLA PAPADOPOYSTARIA

    An pate poio katw sto Paliouri pou Htan par8ena Perioxi egine porni twn monaxwn, exoun ginei orgia metapolisewn
    (DASOI pou poulhthikan gia xwrafia ke oikopeda )

    MESO IKONOKWN PLHSTIRIASMON

    TO MEGA KOLPO TWN STIMENWN PLHSTIRIASMWN
    ETSI JEPLENOUN TO XRHMA APO NARKOTIKA OPLA KE SOMATOEMPORIA

    O KOSMOS THELEI KYVERNITH ME @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 0 ARXIMafiozos Παναγιώτη Ψωμιάδη
    PROSFATA
    KSEPLINE xrhma meso ikonikou plhstiriasmou

    O ARXIMAFIOZOS POY YPEGRAPSE ATELIOTES ALAGES XRHSHS KE APO DASOI TA EKANE OIKOPEDA

    PIA H SXESH TOU Me THN ETERIA EGNATIA ?

    MIA MEGALH PAREA MEGALOERGOLAVON APATEONON EINAI KE EXEI YPO OMHRIA OLOKLHRH THESSALONIKH

    TO TEKNON TOU DIAVOLOU 0 ARXIMafiozos Παναγιώτη Ψωμιάδη
    EXEI DIKO TOY STRATO ME ROSSOUS EGLIMATIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρουσόπολουλε παπαδοπαίδι πουσταριό, πες μας πώς είναι να σε γαμάει τράγος???
    Κτητοβάτες, ανώμαλοι παπαδοπουσταριό...
    Φτάνει πιά. Να καεί η μαφία της εκκλησίας και μαζί όλοι οι πολιτικοί που τους στήνουν κώλο μεταφορικά και όχι μόνο....
    τι κατάντια είναι αυτή ρε??????????
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ AIDS από τον τραγόπαπα ρε πουστάντρα και να φάς όλα τα λεφτά που έχεις κλέψει στα φάρμακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδέρφια μην τσιμπάτε!
    Το ζήτημα δεν είναι (κυρίως) τί έκανε ο Εφραίμ και η παρέα του! Διότι, όσο "γάτα" και να είναι ο καλόγερος, δεν μπορεί να ήξερε ποιά είναι τα οικόπεδα και ακίνητα "φιλέτα" ανά την χώρα, τα οποία μάλιστα να ανήκουν στην Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου!
    Πώς έγινε η δουλειά: Λέει ο Ρουσόπουλος στον Εφραίμ: Μεγάλε εγώ θα σταματήσω την δίκη για την Βιστωνίδα, εσύ θα μας δώκεις την Βιστωνίδα υπερτιμημένη και θα πάρεις "φιλέτα" σούπερ υποτιμημένα! Αλλά μετά θα τα δώκεις σε κάτι δικά μας παιδιά!
    Ο καλόγερος δεν είχε βέβαια να χάσει, αλλά να κερδίσει πολλά, και μπήκε στο κόλπο!
    Σχτικά με τα περί πνευματικής πατρότητας, είναι καλό ό,τι δεν ξέρουμε να μην το κοροϊδεύουμε, ιδίως όταν είναι πίστη και ζωή πολλών αγνών συμπολιτών μας. Και βέβαια ο Εφραίμ δεν είναι -ευτυχώς- πρότυπο καλόγερου, διότι οι πραγματικοί, και είναι πολλοί, δεν έχουν δεύτερο ράσο!
    Αυτά τα λαμόγια χρησιμοποιούν και ξευτελίζουν ο,τιδήποτε για να κονομήσουν.
    Αν υπήρχε εκκλησιαστική συνείδηση ενεργή, αυτοί όλοι θα ήταν στην απόξω, διότι για την Ορθοδοξία η πλεονεξία είναι η μεγαλύτερη αμαρτία, είναι ή πραγματική ειδωλολατρεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η σχεση του Ελληνικου Κρατους με την (Κρατικη) Ορθοδοξη Εκκλησια,ειναι βαθεια και πολυεπιπεδη.
    Η αρρηκτη λειτουργια κρατους-εκκλησιας εξασφαλιζει-κατα την αποψη και των δυο- την απροσκοπτη λειτουργια της Ελληνικης κοινωνιας...
    Για τον σκοπο αυτο
    στρεφεται ευθεως κατα καθε πολιτη ο οποιος αρνειται να ειναι ενταγμενος στη λογικη αυτη και ο οποιος εμπρακτα εκφραζει την αντιθεση του αυτη.
    Δημοσιευθεντα επισημα ντοκουμεντα υπηρεσιων περιλαμβανουν λιστες "αντιφρονουντων" Ελληνων πολιτων ,οι οποιοι,κατ αυτους ως μη Ορθοδοξοι, χαρακτηριζονται εχθροι του Εθνους !
    Η Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησια, μετεχει στις λειτουργιες του "βαθεος κρατους",το οποιο κατα περιπτωση,με την συμπραξη πολιτικων και μεγαλοεπιχειρηματικων συμφεροντων,δεν δισταζει να διωκει και να καταστρεφει καθε ανυποτακτο Ελληνα πολιτη.
    Η παραμετρος Εκκλησια,εχει αμεση σχεση με την λειτουργια της Δημοκρατιας στη χωρα μας.

    Γιωργος Κοσμοπουλος,
    Χειρουργος Καρδιας-Θωρακος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ?-ΤΟΝ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΟΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΗΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ'ΧΡΙΣΤΙΑΝ-ΙΣΜΟΣ'.ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΚΤΗΣΕ?ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΣΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ?ΟΤΑΝ 7000 ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΦΤΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 250000 ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ,ΤΟΝ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΤΑΓΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 'ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ' ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΣΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΜΝΙΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χρήστος Κωνσταντινίδης προϊστάμενος κτηματικής υπηρεσίας Ξάνθηςείναι ο άνθρωπος που παρέδωσε με ένα κουρελόχαρτο το 2003 την λίμνη Βιστωνίδα στην μονή Βατοπεδίου.Που ήταν τότε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο εκπρόσωπος της στην Ξάνθη βουλευτής και αντιπρόεδρος της βουλής Παναγιώτης Σγουρίδης και επίσης που ήταν ο Απόστολος Φωτιάδης υφυπουργός οικονομικών, που το Υπουργείο του γνωμοδότησε θετικά στην πώληση. Και οι δύο πρωτοκλασάτοι Θρακιώτες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αγιοποίησαν τη ΘΡΑΚΗ μας και μη χειρότερα.ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση