GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προς τι η σπουδή του ΠΑΣΟΚ;

. Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με την αναγνώ...

.
.
Ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με την αναγνώριση της Αμπχαζίας και της Ν. Οσετίας από τη Ρωσία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Όπως το ΠΑΣΟΚ καταδίκασε και καταδικάζει την αναγνώριση της μονομερούς ανακήρυξης ανεξαρτησίας του Κοσόβου, έτσι καταδικάζει και την απόφαση περί αναγνώρισης της ανεξαρτησίας Αμπχαζίας και Ν. Οσετίας, επειδή ακριβώς συνιστά μονομερή ενέργεια αναγνώρισης τετελεσμένων που προέκυψαν κατά παράβαση του Διεθνούς Δικαίου...
Ολόκληρη η δήλωση, που έγινε πριν ακόμη τοποθετηθεί η κύρια Κούβελου-Μητσοτάκη-Μπακογιάννη και ο "καταλληλότερος", εδώ:

Άσχετο; Προς τι η σπουδή του ΠΑΣΟΚ να ταχθεί υπέρ των αμερικανικών «θέσεων» και δικαιολογήσει έμμεσα, αλλά σαφώς, την επίθεση του αμερικανόδουλου καθεστώτος της Τιφλίδας, μέσω καταδίκης του αιτήματος ανεξαρτησίας (Αμπχαζίας και Ν. Οσετίας).
Δεν είδαμε ακόμη, από το ΠΑΣΟΚ, την καταδίκη της Γεωργίας για την επίθεση και τη γενοκτονία που προκάλεσε σε Αμπχαζία και της Ν. Οσετία.
Δεν είδαμε ακόμη, από το ΠΑΣΟΚ, να παίρνει αποστάσεις από τον αμερικανοτσολιά Άλεξ Ρόντο, «σύμβουλο» του παρανοϊκού Σαακασβίλι, αλλά και μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου.
Κι όλα αυτά, μαζί με τόσα άλλα που δεν συνάδουν με την ιστορία και τη στάση του ΠΑΣΟΚ απέναντι σε λαούς και εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα, που αγωνίζονται για λευτεριά και δημοκρατία, είναι ανησυχητικά…
------------------------------------

35 σχόλια

  1. η μη αναγνώρηση της Απχαζίας και της Οσετίας και κάθε άλλου τέτοιου είδους αναγνώρηση είναι εθνική μας θέση και πολύ σωστά ,μα πάρα πολύ σωστά έπραξε το ΠΑΣΟΚ.
    Ας πάψουμε επιτέλους να βλέπουμε Αμερικάνους και Ρώσους ,αλλά μόνο το δικό μας εθνικό συμφέρον
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μη αναγνώρηση της Απχαζίας και της Οσετίας και κάθε άλλου τέτοιου είδους αναγνώρηση είναι εθνική μας θέση και πολύ σωστά ,μα πάρα πολύ σωστά έπραξε το ΠΑΣΟΚ.
    Ας πάψουμε επιτέλους να βλέπουμε Αμερικάνους και Ρώσους ,αλλά μόνο το δικό μας εθνικό συμφέρον
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να ήταν αυτή η πρώτη και τελευταία μαλακία του Geoffrey Keep Walking.
    Πριν προλάβει να συνέλθει από την πτώση του ποδηλάτου , πριν μάθει να οδηγεί το κανώ , γονάτισε και έκανε γλυφομούνι στην Κοντολίζα.
    Όλο αρνητικές εκπλήξεις είναι ο Geoffrey.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μη βλεπεις ή τυφλος εισαι ή δεν υπαρχει κατι να δεις.
    Μ΄αυτά και μ΄αυτα ο Καραμανλης εμφανιζεται απο αριστερα του Παπανδρεου.
    Τωρα οσον αφορα τα εθνικοαπελευθερωτικα κινηματα,και ο Κανταφι και ο Μομπουτου και οι Τριτοδρομητες χουντες του κερατα ηταν.
    Μονιμως ¨Τσιτσο, το λιμανι φευγει,το καραβι μενει"ειναι το ΠΑΣΟΚ
    Φρανκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί αργούν οι μετριοπαθείς πατριώτες να οργανωθούν, πριν ρημάξουν τη χώρα αριστερά και δεξιά λαμόγια, που θα έχουν την τύχη των αφεντικών τους σε λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μνηστήρες για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δίνουν τα διαπιστευτήριά τους σις ΗΠΑ. Αυτό είναι όλο.

    Και βέβαια τι σχέση έχει το δεξιό αυτό κόμμα με τα απελευθερωτικά κινήματα και όλα αυτά τα αριστερά...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.34 Makari na itan kai i dikesou oi maäakies pou grafis oi teleytees giati apo oti fenete foras paropides.se varane se ga... oi dexioiesi eki glifis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγώνα δρόμου κάνει ο ΓΑΠ για να πάρει χρίσμα από ΗΠΑ!
    Χρίσμα μπορεί να πάρει, ψήφους δεν βλέπω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΕΟ-ΠΑΣΟΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσείς που χειροκροτάτε τα καμώματα της ρωσίας, πηγαίνετε να υπογράψετε και για την αναγνώριση της Β. Κύπρου. Το ίδιο δεν είναι;; Ένας μεγάλος τη πέφτει σε ένα μικρό και του παίρνει το βόρειο μέρος. Όταν ο μικρός, έστω και μαλακωδώς, πάει να απελευθερώσει το βόρειο μέρος του, ο μεγάλος προελαύνει και ζητάει και τα ρέστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είναι όλα "ή οσετία ή κόσοβο", ρε παιδιά.

    Υπάρχει και κάποιο ανάλογο αγκάθι στα βόρεια της κύπρου.

    Ο γιωργάκης βρέθηκε (ή τον έβαλαν) στο δίλημμα "ανεξαρτητοποίηση ή σχέδιο Ανάν" και, από τη στιγμή που τάχθηκε με το δεύτερο, θεωρεί τον εαυτό του υποχρεωμένο να είναι συνεπής σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση.

    Απλά, βιάστηκε λιγάκι. Και τότε αλλά και τώρα.

    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είτε αγνοείς είτε ηθελημένα αποσιωπάς την θέση του ΠΑΣΟΚ για την επέμβαση της Γεωργίας στην Νότιο Οσετία. Κατά τα άλλα η εθελουδουλία ορισμένων στην Ελλάδα στην ρωσική επιθετικότητα ενός αυταρχικού καθεστώτος είναι πράγματι εντυπωσιακή. Όπως και ο φτηνός αντιΠΑΣΟΚισμός, ο οποίος , εν προκειμένω, φανερά αγνοεί την θέση της κυβέρνησης Καραμανλή, η οποία είναι ίδια με αυτήν του ΠΑΣΟΚ. Νισάφι , πια, ρε ΠΑΣΟΚολόγοι του κώλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι σχέση έχουν τα εθνικοαπευλευθερωτικά κινήματα με τους λαθρέμπορους και μαφιόζους της Νότιας Οσετίας και της Απχαζίας ρε άσχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύγε!
    Συγχαρητήρια!
    Θυμάμαι τη σθεναρή στάση του κ. Σημίτη, μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, πως στην ίδια γραμμή αντιτάχθηκε στη δημιουργία της Κροατίας, της Σλοβενίας, των Σκπίων...
    Εύγε στο ΠΑΣΟΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΠΑΣΟΚ, πράττοντας υπεύθυνα, και με γνώμονα τα εθνικά συμφέροντα αλλά και το διεθνές δίκαιο, έπραξε αυτό που έπρεπε η κυβέρνηση να κάνει (η οποία όμως προτιμάει να κρύβεται για να μη στεναχωρήσει κανέναν από τους - 2 πλέον - προστάτες της).

    Μπορεί προσωπικά να αναγνωρίζω το δίκιο των Οσετών, όμως κάποιοι μάλλον ξεχνάνε ότι η περίπτωσή τους μοιάζει τόσο με των Κοσοβάρων, όσο και με αυτή των Τουρκοκυπρίων.

    Αν λοιπόν δε θέλουμε να δούμε μελλοντικά τους Τουρκοκύπριους (ή ακόμη και τους μουσουλμάνους της Θράκης) να «ανεξαρτητοποιούνται», πρέπει να εμμείνουμε με πείσμα στην τήρηση του διεθνούς δικαίου και του απαραβίαστου των συνόρων, τόσο στο Κοσυφοπέδιο, όσο και στην Οσετία, την Αμπχαζία, αλλά και όπου αλλού ανακύψει παρόμοιο θέμα.

    Για μια ακόμη φορά, ο Παπανδρέου έδωσε μαθήματα εξωτερικής πολιτικής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:30

    Όλα τα μαθήματα που δίνει ο Geoffrey είναι διδαχθέντα από την Κοντολίζα , την κυρία η οποία μας έχει γ...... στο θέμα των Σκοπίων.
    Ότι και να λέτε δεν με πείθετε .
    Το θέμα με τις διαφορές και έριδες μεταξύ των πρώην κομμουνιστικών χωρών είναι δύσκολο .Δεν είναι απλό και δεν έπρεπε ο Geoffrey να βιαστεί να πάρει θέση .

    Για τους υπερασπιστές των Γεωργιανών ένα θα πω .Εχουν φερθεί πολύ άσχημα στους Έλληνες που ζούσαν εκεί . Πρώτα τους έδιωξε ο Στάλιν στο Ουζμπεκιστάν και έδωσε τα σπίτια τους στους ντόπιους .Όταν ξαναγύρισαν ξεκίνησαν πογκρόμ και τους έσωσε ο Μητσοτάκης που έστειλε ένα φέρυ το 1993 για να τους φυγαδεύσει με την βοήθεια του Ρωσικού στρατού μέσω λιμένος της Αμπχαζίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mπα, δεν ήξερα ότι η καταδίκη της μονομερούς ανακήρυξης της ανεξαρτησίας του Κοσόβου ήταν αμερικανική θέση.

    Ρουσοπουλάκια μου, μπερδευτήκατε και νομίζατε ότι είστε Ρωσοπουλάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ολοι οι ηγέτες του πλανητη μαζι και με τα κόμματα της αντιπολιτευσης...είναι πληρωμένοι υπάλληλοι των Αμερικανων.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ζητω τα κατεχομενα δηλαδη!Βρε τραβατε να κοιταχτειτε σε καναν γιατρο............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ .

    ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δηλαδή, σύμφωνα με τον εμπνευστή του σχολίου, σωστά και οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο (τους προκάλεσε ο Σαμψών) και δικαίως αναγνώρισαν την Β. Κύπρο. Από παράνοια καλά πάμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. GEOFFREY FOLLOWER
    ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ
    ΜΑΖΕΨΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΗΛΙΘΙΕ ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AN EIXES MATIA GIA NA DEIS THA BLEPES OTI TO PASOK KAI STIS DYO PERIPTOSEIS RKATAEI MIA ENIAIA GRAMI.
    SE ANTITHESI ME TNORA POU ETIMAZETAI NA PEI NAI GIA KOSOBO WS ANTALAGMA GIA OSETIA APXAZIA.
    DILADI PIA H PROTASH SOU TI MIA NA LEME NAI KAI THN ALH OXI SE ANALOGES PERIPTOSEIS?EISAI DILADI YPER TIS LYSHS KOSOBOY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 9.42,εγώ δεν έχω ανάγκη να γλύψω, δικό μου μαγαζί έχω.
    Εσύ πού βλεπεις ανακρίβιες στό σχόλιο μου?
    Είσαι σάν την αλεπού τού Αισώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΟΧΟΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ !!ΠΟΙΑ ΕΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ (ΜΟΝΟ) ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ???:::ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ..ΥΜΙΑ...ΟΤΣΑΛΑΝ...ΝΤΑΒΟΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ (ΣΗΜΙΤΗΣ)...ΤΟΥΡΚΟΖΕΜΠΕΚΙΕΣ...ΟΝΕ-ΕΥΡΩ...ΔΙΑΛΥΣΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑΣ....ΚΑΝΤΑΦΙ...ΠΑΛΜΕ...ΚΛΙΝΤΟΝ...ΑΡΑΦΑΤ...κλπ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΧΤΑΡΜΑ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 26 Αύγουστος 2008 10:06 μμ


    ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕΣ ?
    ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ,Η ΜΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. agamiestai oloi edw mesa oi amerikanotsoliades, re pousthdes, ante na poulhsete kammia tyropita anti na antigrafete ta bulletins ths USraelopresveias gia ena gyro( xwris pitta), kwlomounopana-gamioles!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @27 Αύγουστος 2008 1:32 πμ

    Vre mounoxeilo, enas eisai edw mesa kai mas exeis prhksei tarxidia, salta epitelous kai gamhsou, evraiwpaikoenwsitikeamerikanoisrahlinotsolia gamhmene!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Ανδρέας ούτε μαλάκας ήταν ούτε χαζός που μιλούσε εναντίον των Αμερικάνων γι αυτό και το ΠΑΣΟΚ απο 13% πήγε στο 48%.
    Με αυτούς τους μαλάκες που έχει τώρα το ΠΑΣΟΚ θα πιάσει πάλι το 13%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.indymedia.org/fr/2008/08/911724.shtml

    deite emporio narkotikon - paiderastia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να μην ξεχνάμε πως ο ΓΑΠ είναι και πρόεδρο της Ολυμπιακής εκεχειρίας. Τόσες μέρες δεν είδαμε καμία ανακοίνωση. Ούτε την 1η μέρα που ξεκίνησε την επίθεση (πρώτη) η Γεωργία.
    Τώρα έπιασε το ΠΑΣΟΚ η βιασύνη να καταδικάσει τη Ρωσία και να ευθυγραμμιστεί με τους Αμερικάνους.
    Δεν είδα την ίδια βιασύνη με την αναγνώριση του Κοσόβου. Πότε και τι ανακοίνωση έκανε το ΠΑΣΟΚ;
    Όλα αυτά τα γράφω με πόνο γιατί το ΠΑΣΟΚ χάνει όλο και περισσότερο τη φυσιογνωμία του. Εδώ δεν κάνουμε ανακοινώσεις- εκθέσεις ιδεών. Διαλέγουμε συμμάχους και τοποθετούμε τη χώρα στον αυριανό κόσμο που ήδη άρχισε να δημιουργείται.
    Ποια είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ; Μήπως ταυτίζεται όλο και περισσότερο με τα συμφέροντα των Αμερικάνων; Και μάλιστα χωρίς να αναδεικνύει την ευρωπαϊκή διάσταση στην εξωτερική μας πολιτική. Δεν κρατά δηλαδή ούτε τα προσχήματα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για το ΠΑΣΟΚ. Γιατί η Ελλάδα θα προχωρήσει με ή χωρίς ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 5:31 μμ
    δηλαδη να καταλαβω κατι, επρεπε να ηταν κατα του κοσσοβου και υπερ της οσετιας και αμπαχασιας και αυτο για σενα δεν θα ηταν δυο μετρα και δυο σταθμα απλα γιατι θα ηταν κατα των αμερικανων. Με λιγα λογια εισαι αντιαμερικανος και θελεις ενα κομμα να σε εκφραζει... σου συνιστω το ΚΚΕ, γιατι και το ΣΥΡΙΖΑ εχει παρει παρομοια θεση με το ΠΑΣΟΚ.

    Σκεψου και το θεμα ΚΥΠΡΟΣ... και σκεψου οτι στο μελλον μπορει να χρειαστει να υποστυριξουμε τις θεσεις της χωρας μας που ειναι εναντιον των μονομερως αποσχισμων τμηματων μιας χωρας και να αποδειξουμε οτι παντα αυτο υποστηριζαμε εμπρακτως και σε ολες τις περιπτωσεις. Το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλα και η ΝΔ εχουν υπευθυνες θεσεις, αλλα για τον αντιαμερικανισμο σου μονο στο ΚΚΕ θα βρεις παρηγορια.. (και βλεπουμε, δεν εχουν μιλησει ακομα σε επιπεδο ηγεσιας, ολοι διακοπουλες ειναι)


    http://freedom-by-takis.blogspot.com

    http://malakapothiki.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Είναι περίεργο το γεγονός, που με την πρώτη ματιά διαπιστώνεται στο μπλογγ: οι περισσότεροι σχολιάζουν το ΠΑΣΟΚ για κάθε θέμα είτε μερικού είτε γενικού ενδιαφέροντος και πάντα συμπεραίνουν πως πέρνει λάθος θέσεις! Ας δεχτούμε πως έτσι έχει το πράγμα. Τι προσδοκά ο πολίτης από την όποια θέση του ΠΑΣΟΚ; Πιστεύει ας πούμε πως παίρνοντας την άλλη θέση θα διορθώνονταν τα πράγματα είτε αφορούν την οικονομία, είτε την ασφάλεια, είτε τη διεθνή θέση της χώρας; Ακόμα πιστεύει κάποιος πως το ΠΑΣΟΚ έχει την εξουσία και κάνει λάθη σε βάρος του πολίτη, σε βάρος της χώρας; Ασφαλώς όχι. Τότε γιατί τόση πρεμούρα για το ΠΑΣΟΚ; Μήπως ανησυχούν οι πάτρωνες των φτηνοκονδυλιφόρων πως θα χάσουν την εξουσία; Πιστεύω πως ναι! Και το γνωρίζουν αυτοί οι πάτρωνες πως το ΠΑΣΟΚ και προγράμματα με προοπτική για τη χώρα έχει και θέσεις που θα κάνουν ξανά τη χώρα υπερήφανη. Και τα περί Οτσαλάν και Ιμίων φορεθήκανε τόσο που γίνανε κουρέλι μια και ήτανε και από φτηνό ύφασμα!
    Θέλω να πω τούτο στους φτηνιάρηδες:μάθετε να ψαρεύετε και μην αρκείστε στα ψάρια του Ρουσό γιατί οτανν τελειώσουν-και θα τελειώσουν γρήγορα- θα βρεθείτε να νιαουρίζετε στις μπακαλοταβέρνες και να τρώτε τη μια κλωτσιά μετά την άλλη! Ανοίχτε τα μάτια σας όσο είσαστε νέοι!

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 7:10 μμ
    Απλα το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιουται δια να ομιλει, η ζημια που εχει κανει στην Ελλαδα ειναι τερστια και θα την πληρωνουν ακομα και τα εγγονια μας.

    Τοσο απλα, τοσο σκληρα.

    Και η ΝΔ δεν παει καλα καθολου, και θα εχει την ιδια καταληξη με το ΠΑΣΟΚ αν συνεχισει ετσι.

    Το προβλημα σε αυτον τον τοπο ειναι οτι εχουμε 4 δεξια κομματα και ενα αριστερο το ΚΚΕ, και ενα μεγαλο, πολυ μεγαλο μερος του πληθυσμου "νομιζουν" οτι ειναι αριστεροι, στην πραγματικοτητα ειναι αριστεροι στο παρε και δεξιοι στο δωσε. Οτι σκατα ειναι ο λαος, αυτα τα σκατα στελνουμε στη βουλη και ουτε εμεις δικαιουμεθα να ομιλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση