GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντόπα και παραλλαγή...

. Από το freedom-by-takis.blogspot.com . Για περίπου 7 χρόνια, (αστείο δεν είναι;, όλα σε επταετίες μας βγαίνουν), κατορθώσαμε να βρούμε...

.
Από το freedom-by-takis.blogspot.com
.
Για περίπου 7 χρόνια, (αστείο δεν είναι;, όλα σε επταετίες μας βγαίνουν), κατορθώσαμε να βρούμε και εμείς την καλή την ντόπα, και να μας δείξει ο χάρτης των πρωταθλητών, τώρα όμως μας τσιμπήσανε μάγκες, τα κεφαλιά μέσα, the break is over!
Τώρα, μόνο αυτοί που έχουν πρόσβαση στην τελευταία ντόπα της αγοράς θα έχουν την ευκαιρία να διακριθούν, βέβαια, όπως πάντα οι τρεις τέσσερεις μεγάλες δυνάμεις πάλι θα είναι πρώτοι στο μέταλλο, φυσικό φαινόμενο βρε παιδιά, αφού έχουν και τους μεγαλύτερους πληθυσμούς…. Ναι έτσι είναι, .... αλλιώς το πανηγύρι που αρχίζει σήμερα, και κάθε 4 χρόνια σαν σήμερα, κινδυνεύει…
Άντε, πιστεύω να έχετε βάλει μπύρες στα ψυγεία σας, πρέπει να είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε το Κινέζικο καρναβάλι, που ξέρετε, μπορεί να έχει και πολύ ενδιαφέρον, άλλωστε έχει αμέτρητες χιλάδες όπλα γύρω του, δεν μπορεί... κάτι καλό πρέπει να γίνεται για να το φυλάνε έτσι.
Ποιός εγώ; Θα πάω στην παραλία εδώ στη Σαλαμίνα σε ένα καφέ-μπάρ, 2 μετρα μακριά απο το κύμα, με θέα ολο το λεκανοπέδιο, τα φώτα της πρωτέυουσας, του Πειραιά... μια χαρά θα είναι. Όσο για το καρναβάλι... το πρωί θα διαβάσω τι έγινε, να έχουν και δουλειά οι φίλοι δημοσιογράφοι.
----------------------------------------------------------------

18 σχόλια

  1. Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις φίλε, εγώ έχω ραντεβού με ένα μωρό να το πιείς στο ποτήρι(θα δοκιμάσω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE BASILIA EXOUME !!! ZITO O BASILIAS O MALAKAS KAI I BASILISA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΑΣΕΣ! Ο ΚΟΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΚΙΝΑ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΕΛ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΝΗ ΦΑΝΗ. ΧΑ ΧΑ. ΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΙΧΤΙΡΙΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίοι οι Κινέζοι έδειξαν για αντιπρόσωπους της Ελλάδας κατά την παρέλαση τούς ΕΧ Βασιλείς ένα μπράβο τους :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .

    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΕΣΦΑΞΑΝ 100.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

    ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ,ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ , ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

    Ο ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ .
    ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΗΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟ-ΜΠΑΡ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΠΟΤΑ-ΜΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σπορκάστερ μας είπε την πρώην βασίλισσα ... Σοφία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντόρα Μπακογιάννη (
    ΜητσοτακοΚόρη - ΔρακουμελοΚόρη ) του κώλου τα εννιάμερα και το αιδοίον της Χάιδως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κοκος ο Τουβλοσπατης ειναι ο αρχων της Ελλαδας! Καλωςορισατε στους Ολυμπιακους του 1968!!

    Βρε σεις...σαν πολλους κινεζους δεν εχει το Μεξικο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ego pantos exo na po oti itan i pio bareti teleti enarksis !!! tipota re pedi moy ? katholoy dimioyrgikotita? sinxaritiria stoys kinezoys poli kako gia to tipota !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ. ΠΑΩ ΒΟΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο Cafe Olympico, Montreal, σας χαιρετώ όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟ ΣΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΤΟΠΑ ,ΤΟ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ .


    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γεια σου καφέ OLYMPICO Χαιρετίσματα στα ξαδέρφια μου εκεί πέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6:49 μμ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΜΑΛΑΚΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΡΕΟΡΑΣΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ.

    ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΣ ΜΑΛΑΚΑ; ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΟ Ε ΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΑ Ε ΜΑΛΑΚΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΝΤΟΠΑ ΕΙΔΕΣ, Ε ΜΑΛΑΚΑ. Η ΣΟΥ-ΛΗ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ; Ε ΡΕ ΨΩΝΑΡΑ; ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόλις τώρα είδα ρεπορτάζ στο αλφα, τα καφέ γεμάτα και ο κόσμος ούτε που έδινε σημασία στην τηρεόραση. Και καλά έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. opoios thelei na mathi tin alithia gia ton takis na moy stili minima sto Herodotus.8.137@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εδειξαν οι Κινεζοι στη ΕΡΤ τον Κοκο και την Αννα-Μαρια..και χεστηκε η φοραδα μας στο αλωνι! Σιγα τις πρωσοπικοτητες! Χαμαι μεσαι Διαδαλος αυλα... που λενε!
    Η Βασιλεια στην Ελλδα ειναι τοσος σχετικη οσο και η περιοδος των παγαιτονων!
    Σιγα μην εχουνε διαθεση οι Φλυκγσμπουργο-μουτσυναρες τους να ασχοληθουν με την Ψωροκωστιανα οταν εχουν τσεπωσει τα δις (ελεω ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!) και μπορουν να τα χαιρονται οπως θελουν χωρις να δινουνε κουματο στους ‘ιθαγενεισ’!
    Απο την αλλη μερια παρακολουθω τις παμπολες αντιδρασεις τοσων εδω που ‘διαρηγνειουν’ τα ιματια τους επειδη η ΕΡΤ εδειξε τους τζιτζιφιονγκους!
    Δεν κινδυνευει κυριες και κυριοι το Δημοκρατικο πολιτευμα της Ελλαδς απο τα αποληθωματα του παρελθοντος! Κινδυνευει απο το εκτρωματα του παροντος¨

    1) Τις μιζες και τις ρεμουλες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
    2) Τους Τσουκατους, τους Σημιτιδες τους Παυλιδιδες το Μητσοτακαικο!
    3) Τις ορδες των ΣΥΡΙΖΟ-κινουμενων κουκουλοφορων που σαν νεοι Ουνοι καινε καταστρεφουν τρομοκρατουν
    4) Τους κομπογιανιτες ‘προοδευτικαραδεσ’ καθηγηταριους αλα ΠΑΝΤΕΙΟ που σαν λυσασμενες εχιδνες εχουν πεσει επανω σε καθε Ελληνικο!
    5) Στους ΙΟΥΣ της Ελευθεροτυπιας και σε αλλες φυλαδες ποθ μισουν θανασημα οτιδηποτε Ελληνικο
    6) Την απαξια και αναξιοκρατια τις καθημερινοτητας που προβαλεις ως το πιο σιγουρο μεσο ανελιξης το μοντελο Μιμη, το συρφετο Ψηνακη η το μπουλγκουμεδιασμα αλα Τσεκου
    7) Την καταστροφη και απαξια καθε δημιουργικης προσπαθειας., την ανεργια την μοιρολατρια
    8) Την υποκουλτουρα της καθημερινοτητας οπως αυτη αποθανατιζεται στην Τηλεοραση, στα σκυλαδικα, στην ουρα για την Δημοσια υπηρεσια!

    Φτασαμαι στην εσχατη ξεφτυλα να εμφανιζονται αυτοι οι ξενοκινιτοι προδοτες της ‘Φιλελευθερης Αλητειασ’ ως οι προστατες του δικαιου! Πφφφφφφφφφφφ

    Ολα αυτα ειναι οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ θανασημοι κινδυνοι για την Δημοκρατια και οχι οι αναξιοι τεμπεληδες που αυτο-ονμαζονται Βασιλιαδες! Για να χρησιμοποισω τη γλωσσα του 1981 ΠΑΣΟΚ... εχουν μπει για τα καλα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας....Και το πιο σχετικο εδω...Φαινεται να το απολαμβανουν κιολας και δεν εχουν καμμια διαθεση να βγουνε εξω ουτως η αλλωσ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 8 Αύγουστος 2008 8:49 μμ


    ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ , ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση