GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα μαύρα δολάρια...

Ανοικτή Επιστολή στον κ. Ανδρέα Λοβέρδο, πολιτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών . Γράφει ο Νίκος Κλειτσίκας ( http://www.niko...

Ανοικτή Επιστολή στον κ. Ανδρέα Λοβέρδο, πολιτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών
.
Γράφει ο Νίκος Κλειτσίκας
(http://www.nikosklitsikas.gr/)
..
Αθήνα, 10 Αυγούστους 2008
Κύριε Ανδρέα Λοβέρδο, με την ιδιότητα του απλού πολίτη αυτής της χώρας, παρακολουθώ – όσο έχω τη δυνατότητα – τις διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας.
Επειδή έχετε την υπευθυνότητα της πολιτικής εκπροσώπησης του ΠΑΣΟΚ σε θέματα Εξωτερικών, είστε ο «σκιώδης» υπουργός των Εξωτερικών του κόμματος, προσπαθώ να αναζητήσω μια δήλωσή σας, μια Ερώτηση, ή Επερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων, αναφορικά με τα «Μαύρα δολάρια των ΗΠΑ που χρηματοδότησαν αδρά την επιχείρηση “ναι” στο Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο».
Προσπαθώ να κατανοήσω και αναρωτιέμαι γιατί δεν βρίσκω, μια δική σας παρέμβαση σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όχι μόνον Εξωτερικής πολιτικής, αλλά για τη θέση της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή και τις παρεμβάσεις των ΗΠΑ, που μας φέρνουν στη μνήμη άλλες «εποχές».Αυτός ο προβληματισμός μου εντείνεται από το γεγονός του ότι έχετε προνομιακή συμμετοχή στα ΜΜΕ της χώρας μας (ραδιόφωνα, εφημερίδες και τηλεοράσεις), αλλά και από το γεγονός πως το θέμα των «μαύρων δολαρίων» εκμαυλισμού συνειδήσεων, πολιτικών, δημοσιογράφων κ.α., ήταν πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», 3 Αυγούστου 2008, άρθρο του κ. Μιχάλη Ιγνατίου.
Αυτό το αναφέρω, διότι δεν «απαιτώ» να έχει τη δυνατότητα ένας πολιτικός να ενημερώνεται για τα πάντα και από όλα τα ΜΜΕ (μπλογκς, ραδιόφωνα, εφημερίδες, τηλεοράσεις).
Έτσι, αναζήτησα τόσο στα ΜΜΕ, όσο και στις ιστοσελίδες http://www.loverdos.gr/ και http://www.pasok.gr/, μια δική σας "παρέμβασή" στο θέμα αυτό.
Οι τελευταίες σας επίσημες παρεμβάσεις σας με την ιδιότητα του «σκιώδους» υπουργού, χρονολογικά τον μήνα Αύγουστο, είναι:
1. (09.08.2008), Δήλωση Ανδρέα Λοβέρδου σχετικά με την εικόνα του τέως ως εκπροσώπου της χώρας μας κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων
2. (07.08.08), ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
3. (05.08.08), Δήλωση σχετικά με την πρόσκληση του κ.Νίμιτς προς τους διαπραγματευτές Ελλάδας-ΠΓΔΜ στις 14-15 Αυγούστου
4. (04.08.08), Αποσπάσματα συνέντευξης στον Ρ/Σ 9,84 και στους δημοσιογράφου Γ.Κουρτάκη και Χρ.Ράπτη για τα θέματα των συνεργασιών
5. (03.08.08), ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ και στη δημοσιογράφο κ.Κ.Μακρή6. (01.08.08), O ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Κι όμως, απουσιάζει μια δική σας, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, επίσημη δήλωση, ερώτηση, ή επερώτηση, για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του κ. Μ. Ιγνατίου (03/08/2008), των επεμβάσεων των ΗΠΑ στα εσωτερικά της Ελλάδας και της Κύπρου.Γιατί;
Υ.Γ.Με πλήρη σεβασμό στον πολιτικό σας ρόλο ως «σκιώδης» υπουργός των Εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ και την πανεπιστημιακή σας καριέρα, για την ενημέρωσή σας, παραθέτω σχετικό δεσμό του πρωτοσέλιδου του «Έθνους», 3 Αυγούστου 2008.
-------------------------------------------------------------

12 σχόλια

  1. O loberdos nomizei oti tha ginei arxigos epeidh einai Olympiakos!
    Toso strabomara exei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ''ΑΝΑΝ'' ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ...ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    ΑΦ'ΕΝΟΣ ΗΔΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ''ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ''ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΨΟΦΑΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ AMERICAN COLLEGES !!!
    ΕΠΙΠΙΛΕΟΝ ΜΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΨΩΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λοβέρδος γνωρίζει ότι για να προοδεύσει ένας πολιτικός στην Ελλάδα πρέπει να τα έχει καλά με τους Αμερικανούς, οπότε κάνει την πάπια σε θέματα που είναι ενοχλητικά για τις ΗΠΑ. Ακολουθεί το δρόμο που χαράζει η Μπακογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κυριε κλειτσίκα,

    δεν γνωρίζω αν κάποιοι δωροδωκήθηκαν για το "ναι" στο σχέδιο αναν.

    εκείνο που βλέπουμε είναι τη διχοτόμηση της κύπρου, που επέβαλε το "οχι" σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΙΚΟ ΚΛΕΙΤΣΙΚΑ

    ΤΙ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΟΙ 10.10 ΚΑΙ 11.05 ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ;
    ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΡΕ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ηλιθιος πρακτορισκος εχει την γνωμη οτι επρεπε ο γιδοβοσκος Τασσος να πουλησει την Κυπρο μηπως του ηλιθιου του ειχαν υποσχεθει καμια μιζα απο την πωληση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O 11:05 lei:

    δεν γνωρίζω αν κάποιοι δωροδωκήθηκαν για το "ναι" στο σχέδιο αναν

    εκείνο που βλέπουμε είναι τη διχοτόμηση της κύπρου, που επέβαλε το "οχι" σας.


    .....opote to problima sou einai oti kai dixotomitai kai tin miza den peires!

    Oraia logiki proskinimenoi Au-nanistes!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ξεχνάμε ότι ο Λοβέρδος έγινε Υφυπουργός εξωτερικών σε αντικατάσταση του Ι. Ζαφειρόπουλου, που παραιτήθηκε εξαιτίας οικονομικών ατασθαλιών του Γιωργάκη. Προσωπικά, σκεφτόμουν πως δύσκολα θα βρεθεί αντικαταστάτης του Ζαφειρόπουλου, αφού όφειλε να αποδεχτεί και να καλύψει οικονομικά σκάνδαλα. Αμ δε! Μόλις έγινε η πρόταση στον Λοβέρδο έτρεξε τρεχαπετάμενος. Η πρώτη του λοιπόν κυβερνητική δραστηριότητα ήταν οικονομικά κουκουλώματα. Παλιά μας τέχνη. Τώρα εσύ, κ. Κλειτσίκα, περιμένεις να θέσει θέμα μαύρου εξ ΗΠΑ χρήματος; Δωρεάν θα περιμένεις. Θα σε παρακαλούσα πάντως να επιμείνεις όσο μπορείς.
    Κάνω όμως και τη σκέψη ότι ενδέχεται ο Γιωργάκης, που έδωσε όλες του τις δυνάμεις για να επιβληθεί η έσχατη προδοσία Ελλάδας και Κύπρου μέσω του σχεδίου Ανάν, δεν έλαβε μαύρο χρήμα γι’ αυτή την εθελόδουλη δραστηριότητά του. Άλλα είναι τα ανταλλάγματα που παζάρευε καπηλευόμενος την ελευθερία της Κύπρου.
    Το ίδιο νομίζω πως ισχύει και για την Ντόρα, άλλην αυτή θιασώτρια της μεγάλης προδοσίας (μαζί με τον πατέρα της). Και γι’ αυτήν δευτερεύουσα η αξία του χρήματος, στη συγκεκριμένη περίπτωση.
    (Αφήνομε στο περιθώριο και σημειώνομε απλώς εντός παρενθέσεως τη μωρία του Στεφανόπουλου, που τάχθηκε υπέρ του προδοτικού Σχεδίου, όπως τάχθηκε πάντα -σαν δήθεν και καλά υπερκομματικός αρχηγός του Κράτους- υπέρ των πασοκικών απόψεων, συρόμενος από τα φουστάνια του Σημίτη και του Γιωργάκη).
    Για τους δύο κεντρικούς που είπαμε, τα προϊόντα της συναλλαγής τα βλέπομε:
    Ενώ και τα δύο αυτά υποκείμενα έπρεπε να χαθούν από την πολιτική σκηνή, καμαρώνομε τη μια ΥΠΕΞ και υποψήφια αρχηγό, τον άλλο μόνιμο αρχηγό και υποψήφιο πρωθυπουργό.
    ΥΓ
    Πριν στείλω τούτο το σημείωμα για δημοσίευση, είδα τα ήδη πέντε πρώτα δημοσιευμένα σχόλια. Δίνουν μιαν εναργή σχετικώς εικόνα της αποτελεσματικότητας που φέρει το μαύρο προπαγανδιστικό χρήμα. Έλληνες, υποτίθεται, που επιμένουν ακόμη πως θα ήταν προτιμότερη η προδοσία. Να χαίρεστε, κυρίες και κύριοι, και τους αρχηγούς σας και μη λυπάστε ούτε να βιάζεστε, προδοσίες έρχονται κι άλλες. Έχετε να χαρείτε πολύ. Αλί από όσους θέλουν την πατρίδα όση την παρέλαβαν κι ακόμη μεγαλύτερη.
    Οι έφηβοι της αρχαίας Αθήνας ορκίζονταν ότι την πατρίδα δεν θα την παραδώσουν μικρότερη, αλλά μεγαλύτερη και καλύτερη από όση την παρέλαβαν.
    Αυτοί όμως φαίνεται πως ήταν καθυστερημένοι, γι’ αυτό και δεν έπραξαν τίποτε άξιο λόγου ούτε κατέλειπαν σε μας πολιτισμό, όπως πράττουν σήμερα οι «προοδευτικοί» προδότες.
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. rikse mia matia sta arxeia tou upourgeiou ekswterikwn kai des sti bouli to arthro tou 1949 peri allogeneis. Pagalos loberdos tous ferane pisw..

    mi laikizoume, ginontai polla pou den gnwrizoume, allote kala kai allote patates

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος : 10 Αύγουστος 2008 11:05 μμ

    Αντιγράφοντας τα παπαγαλάκια του Ρουσσόπουλου, δεν κάνετε επικοινωνιακή πολιτική, απλά μαϊμουδίζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. παρ ολη την προσπαθεια σου βλεπεις οτι εχουμε μνημη φροντιζεις αλλωστε για αυτο εμεις ειμαστε γιδοβοσκοι αλλα εσυ εισαι αιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση