GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο επανιδρυτής...

. Ο επανιδρυτής των δασών Από το www.drseeng.blogspot.com -- Ask dr.Seeng

.
Ο επανιδρυτής των δασών
Από το

24 σχόλια

  1. Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ
    Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
    Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ
    Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον εβαλες για να μας φτιάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεμπέλη Καψαμπέλη
    Βάζεις ποστ και δεν έχεις αποδεσμεύσει τα σχόλια από το πρωί.

    Οθστ τεμπέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΗ ΔΕΘ ΚΑΙ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ

    Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο πρωθυπουργός, ως άλλος ΑηΒασίλης, θα εξαγγείλει από τη ΔΕΘ πακέτο παροχών ύψους 175 ΔΙΣ ΕΥΡΩ προς ανακούφιση των πτωχών ελλήνων. Οι παροχές αυτές θα είναι σε μετρητά ένα μέρος και το υπόλοιπο σε είδη πρώτης ανάγκης. Ετσι:

    -Κάθε εργαζόμενος και συνταξιούχος με μηνιαίες αποδοχές κάτω των 100 ΕΥΡΩ, θα λάβει αύξηση 350%, ενώ ο πληθωρισμός τρέχει με 4,2%.

    -Κάθε εργαζόμενος και συνταξιούχος με μηνιαίες αποδοχές από 101 έως 149 ΕΥΡΩ, θα λάβει αύξηση 300% .

    -Κάθε εργαζόμενος και συνταξιούχος με μηνιαίες αποδοχές από 150 έως 199 ΕΥΡΩ, θα λάβει αύξηση 200% .

    Για τους εργαζόμενους η αύξηση θα δοθεί εφόσον απασχολούνται 32 μέρες το μήνα, 16 ώρες την ημέρα και 384 μέρες το χρόνο. Οι συνταξιούχοι θα λάβουν την αύξηση με την επίδειξη ακτινογραφίας της οδοντοστοιχίας τους (αν αυτή είναι πλήρης δοντιών και χωρίς σφραγίσματα).

    -Κάθε έλλην με αποδοχές έως 4999 ευρώ ετησίως θα λάβει δωρεάν 180 λίτρα κηροζίνης για το δικινητήριο του αερόσκαφος. Προϋπόθεση η επίδειξη της άδειας κυκλοφορίας του. Επίσης θα λάβει 600 λίτρα πετρέλαιο για το πλωτό του σκάφος, με την προϋπόθεση ότι αυτό φέρει σημαία Γουατεμάλας και έχει μήκος πάνω από 12 μέτρα. Βεβαίωση του οικείου χαφιέ απαραίτητη.

    ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
    -Κάθε έλλην με αποδοχές έως 1999 ευρώ ετησίως θα λάβει δωρεάν 2 κιλά χαβιάρι Ουκρανίας, δώρο του φίλου μας Γιουσένκο.

    -Κάθε συνταξιούχος ανήρ με αποδοχές έως 1999 ευρώ ετησίως θα λάβει δωρεάν 12 βίντεο σεξιστικού περιεχομένου, δώρο του φίλου μας Μπερλουσκόνι.

    -Κάθε συνταξιούχος γυναίκα με αποδοχές έως 1999 ευρώ ετησίως θα λάβει δωρεάν 12 σετ παριζάνικων εσωρούχων, Karla Bruni Fashion, δώρο του φίλου μας Σαρκοζί.

    Ολοι οι άλλοι θα πάρουν τον Πουλακίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρωθυπουργός μας θα γράψει ιστορία εις αιώνες αιώνων.

    Για σκεφτείτε: Πολέμαρχοι, Στρατηλάτες, Αυτοκράτορες, Μεγαλοκατακτητές, Φύλαρχοι αγρίων φυλών, Κουρσάροι πέρασαν από την Ολυμπία. Ολοι τους ανίκανοι να αναδομήσουν ένα δασάκι. Χέστες και μπουνταλάδες.

    Για σκεφτείτε: Εξουσίες Ούνων, Μογγόλων, Τούρκων, Βερβερίνων, και άλλων μεγάλων βαρβάρων της ιστορίας στάθηκαν ανίκανοι να επανιδρύσουν την αρχ. Ολυμπία.

    Ο πρωθυπουργός μας σε μια νύχτα κατάφερε αυτό που επί 4000 χρόνια Πολέμαρχοι, Στρατηλάτες, Αυτοκράτορες, Μεγαλοκατακτητές, κ.λπ δεν κατάφεραν.

    Εσται η ΔΟΞΑ ΑΥΤΟΥ εις αιώνας αιώνων.

    Εσται ο καταλληλότερος για την επανίδρυση των δασών και της αρχαίας Ολυμπίας.

    Εσται ο εκλαμπρότερος όλων των Μεγάλων της Ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τι να επανιδρύσει αυτός ο ανίκανος;;;;
    Μόνο να συγκαλύπτει σκάνδαλα μπορεί και αυτό όχι πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι να επανιδρύσει αυτός ο ανίκανος;;;;
    Μόνο να συγκαλύπτει σκάνδαλα μπορεί και αυτό όχι πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Krima stin kormostasia pou exei to paidi.Kata ta alla katestrepse tin xora pou genithike o asxetos .aftos mono gia na anakatoni ta sk... kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3:22, ουτε και γι' αυτο δεν κανει. Ακομα και αυτο σκ*τα το κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πληροφορηθήκαμε σήμερα από τα ραδιόφωνα ότι η Αυστραλία έδωσε 3 εκατομύρια ευρώ ως βοήθεια προς τους πυροπλήκτους μέσω του Ελληνικού ερυθρού Σταυρού. Από αυτά με 1,8 εκατομύρια ευρώ ο Δημαρχος Ζαχάρως άρχισε να κτίζει νέο Δημαρχείο σε χαρακτηρισμένη ως δάσος περιοχή.Οι Αυστραλοί πάνε να σαλτάρουν. Το ερώτημα είναι τι καλύτερο μπορούσε να περιμένει κάποιος από ένα Δήμαρχο που λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές και φονικές φωτιές στην Ηλεία ,ήρθε στην Αθήνα και συμμετείχε στην προεκλογική ομιλεία του Βύρωνα Πολύδωρα του κατ'εξοχή υπεύθυνου για την αδράνεια του κράτους.
    Αφού δεν τον πήραν με τις ντομάτες στη Ζαχάρω καλά κάνει και τους δουλεύει
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωστε, dr seeng βρέθηκε ο ένοχος...
    και μόλις απαλαγούμε απ΄αυτόν όλα στην πατρίδα μας θα ξαναγίνουν τέλεια, όπως ήταν πριν 4 χρόνια, που τα δάση δεν καίγονταν, δεν υπήρχαν σκάνδαλα, δεν υπήρχαν δικά μας παιδιά,ο κρατικός μηχανισμός λειτουργούσε άψογα, δεν υπήρχε ακρίβεια, δεν υπήργαν άνεργοι οι μισθοί ήταν διπλάσιοι από τους σημερινούς και γενικά ζούσαμε σε μια υπέροχη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νά παραιτηθεί ο..ο,,..αυτός στήν φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για τον 3:37 ερώτηση ο κος Δήμαρχος Ζαχάρως δεν εξελέγη ως ανεξάρτητος Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O kyrios tis fotografias ean kataferi na epanidrisi ton egkefalo tou tote bori na kani kati.
    Ala afou den borese se 5xronia tha boresi tora.
    O polidoras ton katantise etsi krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο "μελατος" παντως ξαναψηφιστηκε αφου τα εκαψε ολα.....αρα υπαρχουν μαλακες μεγαλυτεροι απο αυτον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και όμως είναι κάποιοι που τον ψήφισαν. Το παραμύθι όμως Τ Ε Λ Ε Ι Ω Σ Ε ......


    Κώστα μου λυπάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κτυπιούνται σαν τα αγκυστρωμένα ψάρια τα συγχυσμένα πράσινα μπουμπούκια. Ακόμη δεν έχουν καταλάβει ότι το πρόβλημά τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. Ο Κώστας είναι μία καλοπραίρετη μετριότητα που δεν ξέρει τη σημαίνει φτώχεια, ανεργία και ανασφάλεια και υλοποίησε την ανθρώπινη ματαιοδοξία να γίνει πρωθυπουργός, ακριβώς όπως και ο Σημίτης.
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ των οπαδών του πασόκ είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν. Όταν ακολουθείς μία αδιέξοδη ιδεολογία, ακόμη και εάν είχες χαρισματική ηγεσία, δεν θα μπορέσεις να προσφέρεις τίποτε ουσιαστικό στη χώρα.
    Ο σοσιαλισμός είναι νεκρός, προ πολλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο καραμανλησ εχει στα χερια του το σκαναδαλο πεδεραστιασ στο πασοκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η οικολογική καταστροφή της ΧΩΡΑΣ μας είνια τεράστια....

    η ανικανοτητα της κυβερνησης του καραμανλη κατεστρεψε τις ζωες μας και αυτες των παιδίων μας..

    ...μονο εμεις μπορουμε να τους σταματήσουμε....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επειδή δέν υπάρχει καμιά άλλη λύση σε κανένα κόμμα εκτός Νέας Δημοκρατίας. Όσο και άν το βρίζουμε όσο και άν μας έχει καταστρέψει πάλι σε αυτό γυρνάμε αυτό ξαναψηφίζουμε μόνη λύση είναι να συνέλθει λίγο το ίδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας με την αλλαγή αρχηγού.
    Οποιοσδήποτε άλλος εκτός απο το υποφαινόμενο βουβάλι ή τον Αλογοσκούφη, άν δέν βγεί αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές τα πράγματα θα οδηγηθούν εκεί απο μόνα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ
    --------------
    Εχω την αίσθηση ότι η κυβέρνηση μας κοροϊδεύει. Και παίρνω παράδειγμα από όσα είπε χθες για την υπόθεση Παυλίδη η Ντόρα Μπακογιάννη.

    Τι είπε η υπουργός Εξωτερικών; Οτι αν ο Παυλίδης ή κάποιος άλλος «βάλει το δάχτυλο στο μέλι» πρέπει να τιμωρηθεί. Σωστά; Σωστά. Αλλά ότι πρέπει πρώτα να αποδειχθεί ότι κάποιος έβαλε το δάχτυλο στο μέλι, και αυτό δεν μπορεί να το αποφασίσει παρά η Δικαιοσύνη. Σωστά; Λάθος! Διότι αυτό που μας κρύβει η καλή υπουργός είναι ότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα, η Βουλή και όχι η Δικαιοσύνη είναι αρμόδια να διερευνήσει αν κάποιος υπουργός «έβαλε το δάχτυλο στο μέλι». Και αν βάλλεται για κάτι η κυβέρνησή της (και μαζί η τακτική Δικαιοσύνη) δεν είναι επειδή ο Παυλίδης θεωρείται ένοχος ή αθώος (κάτι το οποίο δευτερεύουσα σημασία έχει επί του προκειμένου), αλλά επειδή στην περίπτωση Παυλίδη καταλύθηκε η συνταγματική νομιμότητα και δεν επετράπη στη Βουλή ως όφειλε εκ του Συντάγματος να διερευνήσει το θέμα.

    Με άλλα λόγια (και για να το καταλάβει καλύτερα η υπουργός) η κυβέρνηση κατηγορείται για συνταγματική εκτροπή, όχι για «δάχτυλο στο μέλι». Και ας μου επιτρέψει να θεωρώ αυτή την κατηγορία πολύ σοβαρότερη από την περίπτωση ενός υπουργού που έβαλε έναν συνεργάτη του να ζητήσει κάτι λεφτά και διάφορα άλλα ακαταλαβίστικα.

    Εκεί όμως αρχίζει η κυβερνητική κοροϊδία. Τους ρωτάς για το Σύνταγμα και σου λένε ότι ο Παυλίδης είναι «τριάντα χρόνια βουλευτής» ή ότι έχει «ηθικό πλεονέκτημα». Σκασίλα μας μεγάλη και πέντε παπαγάλοι! Ακόμη και αν ο Παυλίδης ήταν ο στυλοβάτης του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα, ακόμη και αν ήταν ο τελευταίος κολοσσός της πολιτικής, το Σύνταγμα προβλέπει μία και μοναδική διαδικασία για να μάθουμε αν είναι ένοχος η αθώος: να πάει η υπόθεσή του στη Βουλή.

    [Ασε που αυτά τα περί «ηθικού πλεονεκτήματος» τα έχουμε ακούσει και από αλλού. Ο τελευταίος που το απένειμε στον εαυτό του είναι ο Γ. Παπανδρέου και τη συνέχεια την ξέρουμε: σε λίγο θα τον περάσει και ο Τσίπρας...]

    Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά η υπουργός Εξωτερικών τα γνωρίζει. Και ίσως ο χειρισμός της υπόθεσης Παυλίδη να ήταν διαφορετικός αν η ΝΔ είχε πέντ΄έξι βουλευτές περισσότερους. Αλλά αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Και όχι σε πόσους βουλευτές διαθέτει η ΝΔ!

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ακούσαμε τις Δηλώσεις Αλογοσκούφη για τα μέτρα κ.λ.π.
    ΕΡΩΤΩ :
    1.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΑΝΟΙΚΑΝΟΣ ,ΑΝΟΙΚΑΝΟΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ,να πατάξει την Φοροδιαφυγή.
    2.Ανοίκανος να περιορίσει το μεγάλο φαγοπότι με το λαθρεμπόριο καυσίμων.
    3.Ανοίκανος να περιορίσει ,όχι να μηδενίσει....,την φοροδιαφυγή των ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ.
    4.Τελικά μήπως τα 5 χρόνια δεν φθάνουν και θέλουν πενήντα ?
    5.Μήπως φταίνε οι Πασόκοι?
    ===============
    Θα υπάρξει κάποιος μεγαλοδημοσιογράφος που θα κάνει στον Πρωθυπουργό μας τέτοιες καυτές ερωτήσεις στη ΔΕΘ ?
    ---------------
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : Ο Υ Σ Τ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επανιδρυτής του κράτους των ολίγων.
    Επανιδρυτής της μίζας αλλά σοκολατέ
    Επανιδρυτής .........
    Επανιδρυτής της φτώχειας της λιτότητας και της αρπαχτής.
    Στην επανίδρυση όμως οι δεξιοί κάθοοοονται και οι υπόλοποι εργάζονται.
    Αρα έχει πρόβλημα η επιτυχία της επανίδρυσης.
    Και δεν φταίει ο κώστάκης που οι δεξιοί αράζουν και μασάνε.
    ας επανιδρύσει τη δεξιά λοιπόν πρώτα και μετά τα πειράματα πάνω μας.....
    Ένας πασόκος επανιδρυμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παίρνω τα σχέδια αγκαλιά
    κι όλα τα εργαλεία
    να φτιάξω εδώ στην εξοχή
    καινούργια υπουργεία

    το κράτος υποσχέθηκα
    θα το επανιδρύσω
    στο πέρασμα μου όρθιο
    τίποτα δεν θ΄αφήσω

    Εγω ο αναμορφωτής
    μπαίνω μπροστά και πάλι
    να δω πως θα συμαζευτεί
    το μαύρο μας το χάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση