GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν κέρδισε ποτέ καμία δικαστική μάχη...

. ...η Μονή Βατοπεδίου! . Από τον Γιώργο Κρόγια krogias.blogspot.com . ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" ΤΩΝ "...

.
...η Μονή Βατοπεδίου!
.
Από τον Γιώργο Κρόγια
.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ "ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ" ΤΩΝ "BUSINESS MAN" ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΑΧΗ!Η κυβέρνηση της Ν.Δ. τέσσερις μόλις μήνες αφότου ανέλαβε την εξουσία, έστειλε τον Νομικό Σύμβουλο του Κράτους μαζί με τον εκπρόσωπο της Μονής στο πρωτοδικείο Ροδόπης, για να παραιτηθούν από την έκδοση απόφασης από την αγωγή που είχε συζητηθεί επτά (7) μήνες πριν, στις 5/11/2003.
Γιατί άραγε;;;; Όταν μάλιστα ο δικηγόρος του Δημοσίου (του γραφείου Κομοτηνής) είχε κάνει μια τρομερή εργασία στις προτάσεις του και με τους μάρτυρες που κατέθεσαν ΥΠΕΡ των συμφερόντων του Δημοσίου - ιδίως του αρχαιολόγου της εφορίας αρχαιοτήτων - καταρρίπτονταν όλες οι ανιστόρητες και αβάσιμες νομικά αιτιάσεις της Μονής!!!Την στιγμή που κατά πληροφορίες υπήρχε ήδη ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΟΥ.
Τι αποφαινόταν η εισήγηση;;;
Παρουσιάζω σήμερα τα επόμενα ντοκουμέντα της ντροπής!
1) Η Αγωγή για την οποία δεν εκδόθηκε ποτέ απόφαση: η κατάθεσή της και ο ορισμός ημερ/νίας συζήτησης
2) Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από την έκδοση απόφασης
3) Oι αποφάσεις των υπηρεσιακών παραγόντωνπου οδήγησαν στην "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ. Προσοχή στο σημείο αυτό στη μειοψηφία του μέλους του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, κ. Παναγιώτη Κιούση.
Αυτά προς στιγμήν από τον κόσμο των ισχυρών και της μπόχας...
-----------------------------

4 σχόλια

  1. Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν αυτό που αισθάνεται και ο τελευταίος έλληνας πολίτης: ότι μας κυβερνούν οι άχρηστοι, τους οποίους αντιπολιτεύονται οι ανίκανοι.

    Ενα επίκαιρο παράδειγμα από τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα «Το Βήμα».

    * Το 69,7% των ερωτηθέντων δεν εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή στην άσκηση οικονομικής πολιτικής.

    * Και το το 74,1% έχει την ίδια άποψη για τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ.

    Εν μέσω κυβερνητικής ομολογίας ότι «δυστυχώς, επτωχεύσαμε!» και θύελλας νέων μέτρων, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η ΝΔ απογοητεύει, αναμενόμενο, αλλά και το ΠαΣοΚ δεν... ανορθώνεται ούτε με την Ανόρθωση Κύπρου. Πώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να κυβερνήσουν την Ελλάδα;

    Σιγά την είδηση! θα μου πείτε. Σωστό. Αυτό που όντως αποτελεί είδηση είναι η καταγραφόμενη κάμψη του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκτόξευσή του στη θέση του «τρίτου πόλου» δείχνει να αμφισβητείται. Δεν ξέρω αν η ηγεσία της Αριστεράς διέψευσε (για άλλη μία φορά) τις προσδοκίες ή αν δεν κατόρθωσε (για άλλη μία φορά) να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Το βέβαιο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πέτυχε να καταγραφεί ως μια αξιόπιστη, ευρύτερη πολιτική δύναμη και αναγκαστικά αναδιπλώνεται στο βασικό του ακροατήριο. Στη ζωή ή στην Α1 θα παίζεις ή στην Α2. Δεν γίνεται να παίζεις και στις δύο ταυτοχρόνως!

    Διότι η άλλη είδηση είναι ότι το καλοκαίρι δεν καταλάγιασε τον θυμό της κοινωνίας. Ενας θυμός διάχυτος, ίσως συγκεχυμένος, πάντως έντονος, ενδεχομένως απροσδιόριστος, αλλά... τι νόημα έχει; Οι θυμοί που μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τις κοινωνίες είναι ακριβώς αυτοί που στρέφονται εναντίον όλων και δεν εκφράζονται από κανέναν. Θα έλεγε κανείς ότι ένα τέτοιο τοπίο είναι ιδανικό για κάποιον ΣΥΡΙΖΑ. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι τόσο απλό.

    Ξέρετε γιατί; Επειδή ακόμη και ο θυμωμένος πολίτης αντιλαμβάνεται ότι η χώρα δεν έχει πρόβλημα θυμικού αλλά πρόβλημα διακυβέρνησης.

    Αντιλαμβάνεται ότι έχει μπροστά της μια ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία, η οποία είναι όμηρος του κάθε Κουκοδήμου ή Τατούλη ή Παυλίδη και δέσμια της ραθυμίας του Πρωθυπουργού - για να μην πω της αδιαφορίας του...

    Και ότι αυτή την πλειοψηφία αντιπολιτεύεται μια παράταξη με πρόβλημα ηγεσίας, με πρόβλημα πολιτικής και με πρόβλημα αξιοπιστίας.

    Ποιον, λοιπόν, να διαλέξει; Τους άχρηστους ή τους ανίκανους; Αυτό το αδιέξοδο είναι που πρωτίστως τροφοδοτεί τον θυμό των πολιτών: διότι ο πολίτης βλέπει ότι εκείνοι που διεκδικούν την ψήφο του δεν είναι στο ύψος των απαιτήσεών του ούτε των απαιτήσεων της εποχής.

    Και από αυτό το αδιέξοδο θα προκύψουν αναμφισβήτητα οι δυνάμεις που θα ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό. Μέσα ή έξω από τα σημερινά κόμματα και τις σημερινές ηγεσίες τους.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kρόγια τά σέβη μου.
    Τώρα ψάξε τό ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ,τόν Κοντό
    τόν Τζαμτζή καί τό Πάτημα Πέλλας.
    47 μέρες έχεις προθεσμία,μετά τό
    ξεσκίσιμο γίνεται ανασκωλοπισμός.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μουνή Πουστοπεδίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ........Και από αυτό το αδιέξοδο θα προκύψουν αναμφισβήτητα οι δυνάμεις που θα ανατρέψουν το πολιτικό σκηνικό. Μέσα ή έξω από τα σημερινά κόμματα και τις σημερινές ηγεσίες τους.

    for the copypaste
    ''PASOK poisonous''...........
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΑ.ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση