GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια νέα αποκάλυψη...

. ...Διαβάστε σε λίγο ΜΟΝΟ από το Press-gr για τον πρώην υφυπουργό Γ. Λαμπρόπουλο και τον ανηψιό του Κ. Μητσοτάκη!

.
...Διαβάστε σε λίγο
ΜΟΝΟ από το Press-gr
για τον πρώην υφυπουργό
Γ. Λαμπρόπουλο
και τον ανηψιό του Κ. Μητσοτάκη!

5 σχόλια

  1. Οχι ρε γαμώτο βραδιάτικα!

    ΟΧΙ αυτό το όνομα ρε, αστεία είναι αυτά;

    Πάω να φωνάξω παπά για αγιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον 9:52 μμ. Επίσης προτείνω ο κ.Μητσοτάκης να γίνει πρεσβευτής καλής θέλησης σε επιλεγμένους στόχους :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ,ΟΠΟΙΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.ΑΝ ΥΠΟΨΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ ΕΞΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ,ΑΞΙΟΥΣ, ΤΙΜΙΟΥΣ ΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ξέρω τι έκανε ο Λαμπρόπουλος στο Υπουργείο Άμυνας αλλά είμαι σίγουρος ότιδεν αγόραζε παγωτίνια σε βάρος των απορρήτων δαπανών όπως έκανε ο Μιχαλολιάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καραμανλή πανάξιε πρωθυπουργέ νέε Έλληνα εθνάρχη προχώρα διέγραψε τους όλους τους τιποτένιους που τολμάνε να σε στενοχωρήσουν και πήγαινε σε εκλογές.
    Θα ξεπεράσεις σε ποσοστά ακόμα και τον θείο σου με την φοβερή λατρεία του λαού στο πρόσωπο σου, θα σε γράψει η ιστορία σάν τον κορυφαίο νεοέλληνα πολιτικό. Μήν διστάζεις ο ευγνώμων για σένα λαός είναι δίπλα σου προχώρα στείλτους σπίτι τους χωρίς σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση