GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημώδες άσμα...

. Στην Πάρο και στη Νάξο, τον άερα σου θα αλλάξω και μια βίλα θα αρπάξω . Στην Πάρο και στον Αθω ποσο πάει το μαλλί θα μάθω κι αν με πιάσου...

.
Στην Πάρο και στη Νάξο,
τον άερα σου θα αλλάξω
και μια βίλα θα αρπάξω
.
Στην Πάρο και στον Αθω
ποσο πάει το μαλλί θα μάθω
κι αν με πιάσουν δεν θα πάθω
.
ΠΑΡΟ(Α)ΝΑΞΙΟΣ
-------------------

6 σχόλια

  1. Παρτε το αποφαση. Ο Γιωργακης δεν γινεται πρωθυπουργος. Ήταν ο πρωτος που επρεπε να αποχωρησει απο το ΠΑΣΟΚ και μετα να τον ακολουθησουν οι Βενιζελοι, οι Παγκαλοι, οι Βασουλες, οι Παπουτσηδες και ολα τα αλλα λαμογια. Αυτοί εχουν δημιουργησει ολα τα προβληματα και ερχονται τωρα και ζητανε και τα ρεστα. Δεν γινεται να τους ξαναδουμε ολους αυτους να κυβερνανε. Αν φυγουν το συζηταμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12:41

    .....επρεπε να αποχωρησει απο το ΠΑΣΟΚ και μετα να τον ακολουθησουν οι Βενιζελοι..... και ολα τα αλλα λαμογια


    ============================
    Δεν γίνεται να αποχωρήσουν.

    Όλοι αυτοί, έχουν δημιουργήσει μία τέτοια "σκιά" μέσα στο κόμμα που είναι και οι μοναδικοί, πλέον, που μπορούν να την κρατήσουν σε κάποια ρέγουλα.

    Αν έφευγαν αύριο, θα έμενες έκπληκτος από το πόσο αδίστακτα λαμόγια θα ήταν οι αιμοδιψείς πειναλέοι που θα τους διαδέχονταν. Χειρότεροι κι από τους πεινασμένους γαλάζιους που διαδέχτηκαν τους χορτάτους πράσινους, το 2004.

    Και όλα ξεκίνησαν (ως στάση "πολιτικής ζωής") από τα αρπακτικά που αμόλησε ο Αντρέας, το 1981...

    Έκτοτε, εμείς δανειζόμαστε (ως κράτος) για να ζήσουμε και αυτοί -ανεξάρτητα από χρώμα-να πλουτίζουν από τα δανεικά.

    ΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ήταν ένας σκοτεινός και υποχθόνιος αφέντης.
    Δεν φαινόταν σχεδόν πουθενά. ΄Ηθελε να κάνει τον πολιτισμένο και τον αδιάφορο για ότι συνέβαινε στο βασίλειό του. ΄Ομως είχε άλλους πιστούς υπηρέτες για να κάνει τις δουλειές του. ΄Ηταν όμως και πολύ μα πολύ έξυπνος. ΄Ετσι κάποια μέρα κατάλαβε πως οι σκλάβοι του άρχισαν να βαριούνται και να αγανακτούν με τους υπηρέτες του που τόσα χρόνια στη δούλεψή του είχαν γίνει και αυτοί άπληστοι και αχόρταγοι για εξουσία.
    Κάθισε και σκέφθηκε πως αργά ή γρήγορα οι σκλάβοι θα επαναστατούσαν με όποιο τρόπο μπορούσαν για να βάλουν άλλους υπηρέτες στη θέση των κακών υπηρετών που τόσα χρόνια τους ταλαιπωρούσαν.
    Βρήκε τον ποιό ύπουλο και τον ποιό έμπιστό του.
    Τον έριξε με τρόπο δίπλα σε αυτούς που υπολόγιζε πως σε λίγα χρόνια οι σκλάβοι θα όριζαν για υπηρέτες τους.
    Μάζεψε και άλλα μικροαφεντικά και τους εξήγησε το σχέδιό του.
    Αυτοί τσίμπησαν γιατί πίστεψαν πως ο σκοτεινός και υποχθόνιος αφέντης θα τους έδινε την ευκαιρία να γίνουν και αυτοί πιστοί υπηρέτες του.
    ΄Ετσι και έγινε. ΄Ηρθαν οι νέοι στη θέση των παλιών υπηρετών. Ο ύπουλος και πιστός στον αφέντη υπηρέτης απέκτησε εξουσία που ούτε την είχε φανταστεί. Πλούτη και δόξα,αλλά πάνω απ΄όλα την εμπιστοσύνη του νέου μεγαλοϋπηρέτη. Γρήγορα πολλοί σκλάβοι αλλά και άλλοι υπηρέτες κατάλαβαν το παιχνίδι αλλά δεν μιλούσαν γιατί τους βόλευε και αυτούς και μέθυσαν γρήγορα από τη γλύκα της εξουσίας.
    Ωσπου κάποια μέρα το σκοτεινό αφεντικό κατάλαβε πως ο νέος μεγαλοϋπηρέτης δεν ήταν και τόσο του χεριού του και αποφάσισε γρήγορα γρήγορα να τον βγάλει στην άκρη. ΄Ετρεξαν όλοι που ήθελαν την εύνοιά του και κατέθεται ο καθένας μπροστά στο θρόνο του ότι ήξερε και δεν ήξερε για τους μεθυσμένους νέους υπηρέτες.
    ΄Ετσι κάποια μέρα άρχισαν οι σκλάβοι και οι άλλοι μικροϋπητέτες να αναρωτιούνται τι στο καλό είχε συμβεί. Προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να διώξουν τον ύπουλο και έμπιστο υπηρέτη.
    Μέχρι όμως να το καταφέρουν αυτό, το σκοτεινό και υποχθόνιο αφεντικό θα έχει βρει και θα έχει βάλει άλλους υπηρέτες να του κάνουν τα θελήματα.
    ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    # posted by Ανώνυμος : 15 Σεπτέμβριος 2008 5:21 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dio erotiseis ston ΓΑΠ
    1) Ti tha kanei me thn ektropi axeloou me ena nai i oxi kai oxi me thn apantisi pou edose.
    2) Ti tha kanei me tous sintelestes forologisis tha tous afksisei i tha tous miosei.
    Apo thn apantisi den nomizo na katalabe kanenas ti tha kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναξώτισα ναξώτισα,
    πότε θα μας το κάνεις
    οχ'απ' εκεί που κατουρας ναξωτισα
    αλλ' απ' εκεί που κλανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΡΟΜΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση